Şu öpme işinden bende nefret ediyorum.. hele ablam hiç laf dinlemez.. şimdiden kara kara düşünüyorum. Oğlum için bile diyorum ki rujlusun öpmeeeama yok dinlemiyor ha bire çocuğun yanağını silmekten bıktım tamam büyüdü şuan ama istemiyorum yani niye ben sürekli sileyim ki çocuğumun yanağını en nefret ettiğim huyu da fotoğraf çekimi.. ya çek tamam yeğenin anlıyorum ama sosyal medyaya koyma diyorum yok illa ki koyuyor yetmiyor beni etiketliyor elli kere anlatsam bile anlamıyor. Niye anneyi dinlemezler anlamıyorum.. bebeğin de koymaya kalkacak fotoğraflarını 8 yıldır anlatamadım bu saatten sonra nasıl anlatacağım bilmiyorum kavga bile ettim yok anlamıyor.. umarım doğumda burda olmaz
Sosyal medyaya fotoğraf işini nasıl engellicrm hiç bilmiyorum, en canımı sıkan mevzu. Ayrıntılı usg fotoğrafı bile kondu benden izinsiz
Kızlar sizden çok eşiniz tepkisini koysun daha etkili oluyor oğlumda kimse koymadan herkese çok fena tepki koydu herkesin gözünü baştan korkuttu çocuk yaşını geçti herkes telefonla arayarak soruyordu koyabilirmiyiz diye ben koymadan kimse koymasın dedim birkaç gün sonra ben koydum ertesi gün herkes nesi varsa dökmüştüBen de fotoğrafı paylaşılsın istemiyorum ama artık herkesin elinde telefon alakasız insanlar görmeye gelip çekecekler çıngar çıkarcam hiç affetmem anneme bile tembihledim ben baygınken daha kendim görmeden çocuğu paylaşmasın kimse.. Görmek isteyen gelsin görsün.. Abimin eşi öyledir hemen çeker herkese yayar her anını inşallah sorun çıkmaz
Normal canım kılcal damarlar inceliyormis hamilelikte benimde baslarda oyle idi[/QUOTE
ayni durumdayim canim disari cikarken korkudan sivi hic bisi icmiyorum ama yinede perisan oluyorum :)Ya benim gibi 10 dk da bir kendini wc de bulan varmi ??? Bazen 1 damla bazen daha fazla.. çok sıkışıyorum gunde kac kere gidiyorum sayamadim(
ooooww maşallah diyeyim o vakit :) bayramda mı düşünüyormuş gelmeyi Bayram şekeri olarak:)Hayırlı bayramlar kızlar, ben artık burda takılmaya karar verdim müsaade ederseniz
Bizim kızlar level atlayıp 40 uçurma muhabbetine başladılar ben hala ha sancım geldi ha gelecek modundayım da
Bizdede temmuz da dogum yapcak kalmadi nerdeyse bu sene bebemler aceleci hosgeldin canimHayırlı bayramlar kızlar, ben artık burda takılmaya karar verdim müsaade ederseniz
Bizim kızlar level atlayıp 40 uçurma muhabbetine başladılar ben hala ha sancım geldi ha gelecek modundayım da
İnanılmaz gerekli. Havalar sıcak olduğu için üzerine örtüyorum gündüzleri. Altına seriyorum bazen salona koyacağımda. Yada doktora falan giderken oto koltuğunun üstünü kapatıyorumHee bişey soracaktım doğum yapan arkadaşlara bu müslin bez aldık ya ne işe yarar bu ? Lazım bişeymiymiş kullanıyor musunuz:)
File almamıştım ben.alayim da oyle yikayayim bariCanım bebeğin çamaşırlarını hep ayrı yıkıyorum ben. Sen de bir çamaşır filesine koy tek at başka çamaşırı kalmadıysa. Fileyi tavsiye ederim küçük parçalar lastiğe falan kaçıyor durulanmıyor bazen. Bir de dört durulama yaptırdım ben hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?