2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ramazan bayramımız mübarek olsun.. kimimiz kavuştu bayram şekerlerine ne mutlu onlara bizim içinde koklayın.. kimimizde benim gibi aynı beden de iki kalp olarak bayram geçirmenin sevincini yaşayacak; iki iken tek olduğumuz ilk ve tek bayram... İnşallah diğer bayrama kucağımızda sağlıkla olsun bebeklerimiz, çok amiiin

Sosyal medyaya fotoğraf işini nasıl engellicrm hiç bilmiyorum, en canımı sıkan mevzu. Ayrıntılı usg fotoğrafı bile kondu benden izinsiz

Kızlar sizden çok eşiniz tepkisini koysun daha etkili oluyor oğlumda kimse koymadan herkese çok fena tepki koydu herkesin gözünü baştan korkuttu çocuk yaşını geçti herkes telefonla arayarak soruyordu koyabilirmiyiz diye ben koymadan kimse koymasın dedim birkaç gün sonra ben koydum ertesi gün herkes nesi varsa dökmüştü

Normal canım kılcal damarlar inceliyormis hamilelikte benimde baslarda oyle idi[/QUOTE
Ya benim gibi 10 dk da bir kendini wc de bulan varmi ??? Bazen 1 damla bazen daha fazla.. çok sıkışıyorum gunde kac kere gidiyorum sayamadim (
ayni durumdayim canim disari cikarken korkudan sivi hic bisi icmiyorum ama yinede perisan oluyorum :)

Hayırlı bayramlar kızlar, ben artık burda takılmaya karar verdim müsaade ederseniz

Bizim kızlar level atlayıp 40 uçurma muhabbetine başladılar ben hala ha sancım geldi ha gelecek modundayım da
ooooww maşallah diyeyim o vakit :) bayramda mı düşünüyormuş gelmeyi Bayram şekeri olarak:)

Hayırlı bayramlar kızlar, ben artık burda takılmaya karar verdim müsaade ederseniz

Bizim kızlar level atlayıp 40 uçurma muhabbetine başladılar ben hala ha sancım geldi ha gelecek modundayım da
Bizdede temmuz da dogum yapcak kalmadi nerdeyse bu sene bebemler aceleci hosgeldin canim

Hee bişey soracaktım doğum yapan arkadaşlara bu müslin bez aldık ya ne işe yarar bu ? Lazım bişeymiymiş kullanıyor musunuz:)
İnanılmaz gerekli. Havalar sıcak olduğu için üzerine örtüyorum gündüzleri. Altına seriyorum bazen salona koyacağımda. Yada doktora falan giderken oto koltuğunun üstünü kapatıyorum

Günaydın kızlar herkese mutlu bayramlar
Bugün çiğdem ailemle ilk bayramım pek bayram havası olmasa da yine de heyecanlıyım
Allah kuzularına kavuşanlara sağlıkla büyütmeyi kavuşmayanlara da sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah burdan da kuzulara sesleniyorum yaramazlık yapmayın bayramda bizi telaşa vermeyin gününüzü bekleyin

File almamıştım ben.alayim da oyle yikayayim bari

Herkesin bayrami kutlu olsun kizlar her sene allahim seneye bebegimle kutlamayi nasip et diye dua ederdim henuz kucagima alamasamda sukurler olsun rabbime karnimda varligini hissediyorum ve sayili gunlerimiz kaldi dilerimki rabbimden bu bayramda tum isteyen kadinlarin kucagini doldursun rabbim herkese evlat sevgisini tattirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…