2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hepimizin derdi farklı farklı işte. Burda bi arkadaşta ailelere haber vermek istemiyordu Doğum zamanında. Eşi ve bebegiyle geçirmek istiyordu ilk günlerini. Kimisi ailesini yanında istiyor. Kimisi kendi ailesinden kimisi eşinin ailesinden şikayetçi. Rabbim bu günlerimizde hepimize içimizden gelenleri yaşatsın. Bebeklerimizi kucagımıza alınca canımızdan çok sevdiklerimiz ikinci plana geçecek. O yüzden kimseyi degil doğacak bebeklerimizi dusunmeliyiz ve onlar için en hayırlısı ne ise onu istemeliyiz.

M MutluHuzurluBereketli canım sende şu andan itibaren normal doğum sürecindesin zaten. Doğumu kolaylaştıracak egzersizler yap yiyecekler ye belki sezaryene gerek kalmaz.

Bana da soğuk davranıyor eşim, herkes ilgisiz, eşim soğuk, ağlayasım var..

Keske erken cagirmasaydim diyorum zaten. 1 gece acilde yatinca ve ciger gelistirici igne vurulunca korktuk erken gelecek diye. Doktor fazla ayakta kalma dedi. Esim israr etti ya sozinkileri ya bizimkileri cagirayim diye. Bende bizimkileri aradim geldiler. Allah razi olsun ama 2 haftada psikolojimi cokerttiler. Annemle hicbir zaman aramizda sıkı bir bag olmadi zaten. Ben evlilikle ilk geceyle ilgili kafami kurcalayan seyleri annemle degil esimle konustum. 3 yillik esimle 31 yillik annemden daha fazla sey paylastim yani. Korkularim utanclarim sevinclerim...

Hayirlisi m canim. Hakkimda hayirlisi tabiki ama doktorla konusacagim yinede

Esim ogretmen zaten evde olacak. Allah razi olsun her konuda yardimci olur. Soylenmeler canımı sıkıyor sadece. Hep boylelerdi aslinda. Hep takardim kafama. Hormonlarla daha da pekisti iste.

Esim ogretmen zaten evde olacak. Allah razi olsun her konuda yardimci olur. Soylenmeler canımı sıkıyor sadece. Hep boylelerdi aslinda. Hep takardim kafama. Hormonlarla daha da pekisti iste.
Az kaldi canim sabır

Benim ailem de hep böyleydi mesafeli hep, ama bazen çok koyuyor.Bugun anneme söyledim biraz, konusmadigim k.v 2000 tl vermiş ben de isterdimki benim ailem de bunu aldı demek..Sen yine eşin den sansliymissin en azından, ben k.v ile konuşmuyorum diye bizimkilere surat yapıyor heralde, o zaman yemeğe de gelme..kimse hamilesin lohusasin demiyor üzüyor beni..

Yeni bebişimiz hayırlı ömürlü bir evlat olsun insallah. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Istedigin gb olmasina cook sevindim canım.

Ay maşallah canım, Gözünaydın geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün. Allah razı olsun duan için. .Nasıl oldu doğum zormuydu, kaç kilo doğdu bebiş?

Hayırlı evlat olsun inşallah gözün aydın :)

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Saglik sihhat versin. Iki dogum srklini yasamis biri olarak tecrubelerini ogrenmek isteriz musait oldugunda yazarsan cok sevinirim. Pamuk kizini opup kokla bizim yerimize de hayirli olsun tekrardan

Canım yaşın uzun olsun Allah hayırlı evlat eylesin

Gözün aydın olsun canım. Rabbim hayırlı sağlıklı bi hayat nasip etsin bebeğine. Darısı da zamanı gelince bizlere olsun. O mis kokulu kızını bizim için öp kokla canım. Dualarında bizi unutmadığın icin allah senden razı olsun..

Gözün aydın sağlıkla büyüt meleğini

Canim gunu normal pol.dru veriyor diye biliyorum acilden plansiz ani dogumlar giriyordur sanirim.carsamba gitsen daha net tarih alirsin bence

Canim gecmis olsun endise etme benimkide 1980 dogmus 10 gunde kilo vermis sonra yavas yavas geri almisti solunum sikintisi oluyor bebisler erken geldi ya nefes almayi unutuyor diyordu dr. Sonra yine aldi kiloyu anne karni gibi hizli almiyor kiloyu malesef az sabir canim insallah cinarimiz saglina ve guclu annesine kavusacak

Tatlim nee guzel bebisin zamanini bekliyor.agladigini uzuldugunu okuyorum hep yapma tatlim bunaldin biliyorum aileler olunca boyle oluyor suan kimseyi takma sizide yorduk buralara beklettik bukadar vs diyip sen onlara kirmadan tavir yap.bosver milleti suan bebis herseyden daha onemli ne guzel normal dogum isteyen dr cok az bu devirde boyle dr.lari takdir ediyorum.cunku herkes planli ve programli kabul ediyor.aniden emrivaki geceyarisi gelmek istemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…