2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebiş mi yan yatıyor tatlım, ondan mı oyle ?
Benimki yan degildi .. hiç te boyle yapmazdı kuzum , bugun hiiç yatırmıyo valla ogf
Yatıyorum 5 dk snra - başlıyorof

Yan maalesef. 360 derece döndü içimde ilk 17.haftada başı aşağıdaydı sonra 28de makata döndü sonra normale döndü derken tekrar makata döndü şimdi popo solumda başı sağımda hiç yatamıyorum yanyan dönmek zorunda olduğumda sırtım ağrıdığında falan göbeğin altına yastık koyuyorum.4 tarafım yastıklarla çevrili sayesinde.. hemen başlıyor vurmaya benim. Seninki belki de artık pozisyon alıyor ondan olabilir

Kızlar ben bugün garip bir şey fark ettim. Sabah canım çok süt istiyor diye demiri içmedim ( hemoglabinim 14 ona güvendim ). Tatlı krizim olmadı her gün tatlı diye dolapta fare gibi gezen ben hiç tatlı yemedim ve canım da istemiyor. Ayrıca içmedim diye barsaklarım da çok rahat bugün. İlaç resmen beni mahvetmiş o yaşadığım tatlı krizleri kabızlık hep ondanmış demek ki bugün yaşadıklarımdan dolayı demiri bırakmayı düşünüyorum

Senin fıstık çok hareketli bir çocuk olacak heralde maşallah

Ay tabi o ilaç hayatımı karartıyor resmen kabızlık illetiyle uğraşıyorum bırakamam da çok düşük benim tatlı olayını farketmedim ama

Hmm anladım ,ne çok pozisyon degiştirmiş senin yaramaz öylee
Benimki zaten baş aşaga dönmuştu 30 haftada.. kanala bile girmiş artık 10 gün önce

Canm nzle tarzndamı hırıltı oldu sizdede gecen hapşurdu da çıktı braz bnde çekmeye çalısıom tulbentle arada

Ay tabi o ilaç hayatımı karartıyor resmen kabızlık illetiyle uğraşıyorum bırakamam da çok düşük benim tatlı olayını farketmedim ama

Valla demirim 78 canım hemoglabin 14 yeter içtiğim bence. Canıma okudu aylardır tatlı bugün hiç canım istemeyince fark ettim. Her gün tatlı krizi yaşıyorum resmen.

Hmm anladım ,ne çok pozisyon degiştirmiş senin yaramaz öylee
Benimki zaten baş aşaga dönmuştu 30 haftada.. kanala bile girmiş artık 10 gün önce

Evet canım fır dönüyor:) kanala yerleşmişse daha da ileri gidiyor olabilir canım. Sanırım ondan yatırmıyor seni. Benim ilk sıpa da öyleydi. Yerleşmişti 3 yastık oturur gibi uyurdum son zamanlar.

Seninki baş aşagıya degilmi tatlım.. nasıl donmek istiyor ...artık çıkma zamanı gelmiş nereye dönuyor kucuk fıstık
Valla döner o kimbilir kaçıncı dönüşü :) kurtlum benim abisine çekmiştir 1 dk oturmazdı küçükken çömelerek oynardı :) gerçi ıpad arızalandı bugun süper oyunlar oynuyor oğlum ; şunu aldığıma bin pişmanım resmen

Evet canım fır dönüyor:) kanala yerleşmişse daha da ileri gidiyor olabilir canım. Sanırım ondan yatırmıyor seni. Benim ilk sıpa da öyleydi. Yerleşmişti 3 yastık oturur gibi uyurdum son zamanlar.

Daha da ileri inerken blirtiler nelerdir acaba? Aşardan baskı yapması lazım bence ki o his daha yok bende
Ya da dediginiz gibi aşaga iniyorsa sizce kac gunde gelir yada en azından sizin bebiş kaç gune kdr gelmişti öyle olunca

Yaramaz fıstıkk... sizinle gunumuz aynı ... belirti var mı ,kasılma fln?

Kızlar dün sivri biber dograr iken acısından elim yandi hala buz torbasini birakamiyorum canim aciyor silverdin de surdum ama gecmedi hala
Ay o beni mahfetmistiya birgun.burda kim ne dediyse yaptim yogurda sute una yumurtaya bandim parmaklari kar etmedi soguk buzlu su iyi geldi bende silverdinle acisini aldim ama Allah yardimcin olsun zehir olmustu ogunum

Canm nzle tarzndamı hırıltı oldu sizdede gecen hapşurdu da çıktı braz bnde çekmeye çalısıom tulbentle arada
Canım bizimkinde akma yok sadece hırıltı var. Hapşırınca çıkmıyor birşey. Akıyorsa serum fizyolojik damlatıp burun aspiratörü ile çekebilirsin.

Amin canım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…