2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkes kabızlıklıktan şikayetçi bende çok kaka yapmasından çünkü yapıyor hemen yine acıkıyor veriyorum hemen kaka yapıyor bir kısır döngüdür gidiyor gece uykusuz kaldım çok fena

Sen duphalac kullanıyordun ya devam ediyormusun o yapıyor olabilir mi?
Ama sık kaka da güzel bağırsaklar birikmez işte ama anneye yorucu işte

Sen duphalac kullanıyordun ya devam ediyormusun o yapıyor olabilir mi?
Ama sık kaka da güzel bağırsaklar birikmez işte ama anneye yorucu işte
Yok korkumdan içemiyorum şimdi 7/8 kere yapıyorsa o ilacı içtiğim gün belki tesadüf bilmiyorum 22 bez değiştik şaka gibi ama pişik oldığu için hiç bekletemedik yani azcık yapıyor çoğunlukla zaten , biogaia damlayı alsam biraz düzenlenirmi acaba bağırsak daha mı ishal olur korkuyorum

Peki sizce annenin yedikleriyle ilgili olabilir mi? Hangi yiyecklr yasak? İnternette cok degişik şeyler yazıyor artık neyin iiyi neyin kotu bilemiyorum
Dr danışmadım
Yasak olan hicbirsey yok canim anneye sadece gaz yapan yiyecekleri kisitlamak yeterli internete bakarsan kafan cok karisir hic bakma. Abartmadaan ne yesen sanada bebeginede yarar insaallah. Kafeinli iceceklerden uzak dur yeter. Senin dusundugun gibi bebegin kabiz degil canm benim kabiz olsa kas kati hapar diskisini. Suan bagirsaklar dunyaya alisma evresinde karnina saat yonunde masaj yap hafif ayaklarini karnina dogru it bunlarin disinda makata uyarma yapma cok yanlis. Daha ne ki onun bagirsaklari. Ve en kisa zamanda dra git. Mama yi ne kadar veriosn ne kadar emziriyorsun sadece anne sutu mu alio bunlar cok onemli. Kac gunluk bebegn

Biogaia gaz skntisini azaltmak icin kakasini azaltmaz ama kullandigin ilac bebege etki ediyor yuksek ihtimalle. Birde pisik icin dr a gittinizmi sut alerjisi gibi bi durumu varmi?

5-10 dk emdikten sonra yeniden ne zaman emziriyosun canım? Benim yavru yoğunbakımdaydı bugün taburcu olabiliriz. Dün ilk kez emzirdim 7-8 dakika emdi. Normalde hastanede 3 saatte bir 45cc süt veriyorlardı. Şimdi eve gidince nasıl besleyeceğim hiç bilmiyorum. Emince doyup doymadığını nasıl anlarım. Kilosu da az şuan 2500. Bugun 14.günümüz. Tecrübelere ihtiyacım var

Götürüyorum canım ilk iki gün hariç hep anne sütüyle beslendi hamdolsun

İnsallah alpi cim sağol moral verdin cidden. Bugun taburcu olma durumumuz var. Yenidoğan yoğun bakım bir boşalıyor bir doluyor. Rabbim hepimizin bebeklerine sıhhat versin.

hayirli olsun canim, insallah emzirmelerin de istedigin gibi olur.

bugun 15. gun kontrolumuz vardi, bir haftada 100 gr almisiz, dr az dedi. Bebegimin poposunda catlak var, krem vermisti ona da.

Dil alti bagi varmis bebegimde 6.ayda kbb dr.na goturun dedi. Bi mudahale gerekebilir duruma gore. Boyle bir sey yasayan var mi?

Cnm uyardım cunku cok rahatsızdı, bir gun bekledim olmadı, hiç uyumadı,hep aglıyodu, acı içinde kıvrılmasına dayanamadım, ve o gun kakasını yapınca anında uyudu rahatladı bebegim , tabi onunla birlikte bende
Bebegim 11 gunluk
2 saate bir emiyor, gece bir kere 30 cc mama veriyorum

Sagol Canim❤, anne olmakla dayanma gücümüz, farkındalığımiz artıyor sanırım. Hemde ne cabuk geciyor ya
Rabbim başka dert vermesin. Derdimiz gazı, sutu, uykusuzluğumuz olsun :)

Biogaia bağırsaktaki yararlı bakterileri destekliyor canım, dr önerisiyle aldık zaten ama dedemiz eczacı o da bağırsak düzenleyici olduğunu söyledi yani hem ishali hem kabızlığı giderip düzene sokuyormuş, gazı da aynı şekilde engelliyor, yine de drunuza danış ama sıkıntı olucağını sanmıyorum

Biogaia gaz skntisini azaltmak icin kakasini azaltmaz ama kullandigin ilac bebege etki ediyor yuksek ihtimalle. Birde pisik icin dr a gittinizmi sut alerjisi gibi bi durumu varmi?

Kakayı da düzenliyormuş canım yararlı bakterilerden dolayı, prospektüsü de bu şekilde yazıyor, he biz kullandığımız halde 5günde yapıyor o ayrı

Oğlum 2600 doğmuştu canım, çok iyi anlıyorum seni, ozaman 2saatte bir alarm kurup emziriyordum, ama oğlum memeden uyuyup uyuyup uzun emiyordu mamayla destekliyordum, daha çabuk yoruluyorlar küçük doğduklarında,
sen çok güzel bakacaksın Emin'im hele bir gelsin kollarına, kendine güven sütüne güven bebeğin güvende hissetsin kendini,
45cc güzel alıyormuş MaŞAllah midesi geniş, benim ki 20cc alıyordu düşün,

Çişi kakası yolundaysa doyduğunun belirtisi oluuor canım, Dr.lara göre güzel uyurmuş doyan çocuk ama hepsi için geçerli değil bence,
Ben şimdi kızımı O nezaman isterse ozaman emziriyorum bunda hesap yapmıyorum canım çünkü acıktıkça genelde 3saate yakın uyanıyor emiyor, azıcık büyüsün sizinki de kendin rutin kuracak annesi, sen ona ayak uyduracaksın

Yok gitmedik telefonda verdiği ilaçla geçti şükür kremle daha doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…