- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Herkes kabızlıklıktan şikayetçi bende çok kaka yapmasından çünkü yapıyor hemen yine acıkıyor veriyorum hemen kaka yapıyor bir kısır döngüdür gidiyor gece uykusuz kaldım çok fena
Yok korkumdan içemiyorum şimdi 7/8 kere yapıyorsa o ilacı içtiğim gün belki tesadüf bilmiyorum 22 bez değiştik şaka gibi ama pişik oldığu için hiç bekletemedik yani azcık yapıyor çoğunlukla zaten , biogaia damlayı alsam biraz düzenlenirmi acaba bağırsak daha mı ishal olur korkuyorumSen duphalac kullanıyordun ya devam ediyormusun o yapıyor olabilir mi?
Ama sık kaka da güzel bağırsaklar birikmez işte ama anneye yorucu işte
Yasak olan hicbirsey yok canim anneye sadece gaz yapan yiyecekleri kisitlamak yeterli internete bakarsan kafan cok karisir hic bakma. Abartmadaan ne yesen sanada bebeginede yarar insaallah. Kafeinli iceceklerden uzak dur yeter. Senin dusundugun gibi bebegin kabiz degil canm benim kabiz olsa kas kati hapar diskisini. Suan bagirsaklar dunyaya alisma evresinde karnina saat yonunde masaj yap hafif ayaklarini karnina dogru it bunlarin disinda makata uyarma yapma cok yanlis. Daha ne ki onun bagirsaklari. Ve en kisa zamanda dra git. Mama yi ne kadar veriosn ne kadar emziriyorsun sadece anne sutu mu alio bunlar cok onemli. Kac gunluk bebegnPeki sizce annenin yedikleriyle ilgili olabilir mi? Hangi yiyecklr yasak? İnternette cok degişik şeyler yazıyor artık neyin iiyi neyin kotu bilemiyorum
Dr danışmadım
Biogaia gaz skntisini azaltmak icin kakasini azaltmaz ama kullandigin ilac bebege etki ediyor yuksek ihtimalle. Birde pisik icin dr a gittinizmi sut alerjisi gibi bi durumu varmi?Yok korkumdan içemiyorum şimdi 7/8 kere yapıyorsa o ilacı içtiğim gün belki tesadüf bilmiyorum 22 bez değiştik şaka gibi ama pişik oldığu için hiç bekletemedik yani azcık yapıyor çoğunlukla zaten , biogaia damlayı alsam biraz düzenlenirmi acaba bağırsak daha mı ishal olur korkuyorum
Oh gözünüz aydın, nekadar kilo almış canım?
Bizim kızda 5/10dk ancak emiyor ama memede uyuklamıyor aktif emdiği için yetiyor sanırım, zaten doymayıp uyuyakaldıysa basıyor yaygarayı yeniden mecbur emziriyorum
K vit genelde gobegi dusup kanama yapan bebeklere uygulanir tabi prematureler icin olan durum hakkinda benmde bilgm?yokBende duymamıştım dra sorucam bakalım ne dicek
İlk hafta kilo kaybı oluyo canım sonra kontrole gitmedik ama ilk ay en az 500 gram alması gerek diye biliyorum tabi fazlada olabir üzülme evladın toparlanıp gelicek yanına hamdolsun durumu iyi sadece kilo alması gerek öyle düşün süt sagıp götürüyomusun
hayirli olsun bebegin canim.Bugün 10 da oğlumu normal dogumla kucağıma aldım çok şükür
Benimde oyle oluyor canim 2 saatte bir emzirdigim icin hemen aciyor sizliyor ama senin iyi 3.3,5 saat daha sık sagilmaz zaten .. Zamanla hafifleyecek sanirim acisi ben banyo yaparkende cok acı cekiyorum mesela su dokunce yaniyor goguslerim resmen.
Birde senin bebek eve gelip zayiflarsa daha kotu bu kadar sabrettin az daha sabir benim kizim daha yeni kilo almaya basladi ki haftasonu 1 aylik olacagiz. Mama anne sutuyle beslendigi halde o yuzden icin rahat olsun eve gelince bir daha hastane isiniz olmaz insallah öylr dusun
hayirli olsun canim, insallah emzirmelerin de istedigin gibi olur.Arkadaslar yazamadim,okuyamiyorum da.3315 gr 50 cm epidral normalle dogduk.Epidral oldugu icin ikinamadim sanirim bir aletle cektiler,cok odemim oldu.Iki dikisim var.Bugun daha iyiyim.Lohusa psikolojisindeyim iste.Bir aralik bulursam yazacagim.Dogum yapanlarin gozuaydin
Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsunBugün 10 da oğlumu normal dogumla kucağıma aldım çok şükür
Yasak olan hicbirsey yok canim anneye sadece gaz yapan yiyecekleri kisitlamak yeterli internete bakarsan kafan cok karisir hic bakma. Abartmadaan ne yesen sanada bebeginede yarar insaallah. Kafeinli iceceklerden uzak dur yeter. Senin dusundugun gibi bebegin kabiz degil canm benim kabiz olsa kas kati hapar diskisini. Suan bagirsaklar dunyaya alisma evresinde karnina saat yonunde masaj yap hafif ayaklarini karnina dogru it bunlarin disinda makata uyarma yapma cok yanlis. Daha ne ki onun bagirsaklari. Ve en kisa zamanda dra git. Mama yi ne kadar veriosn ne kadar emziriyorsun sadece anne sutu mu alio bunlar cok onemli. Kac gunluk bebegn
Sagol Canim❤, anne olmakla dayanma gücümüz, farkındalığımiz artıyor sanırım. Hemde ne cabuk geciyor yaBende @nadalvanos gibi yazılarına bayılıyorum motive ediyorsun çok güzel, elimden geldiğince bende kendimi pozitif telkin etmeye çalışıyorum, birde ilkle 2.farklı oluyormuş gerçekten, zorlansam bile biliyorum ki çok çabuk geçecek bu günler ve ben özlemle anıcam bu günlerimizi kızımın bebekliğini,
Rabbim sağlık sıhhat versin hem bize hem kuzularımıza, ötesi hep gelip geçiyor
Yok korkumdan içemiyorum şimdi 7/8 kere yapıyorsa o ilacı içtiğim gün belki tesadüf bilmiyorum 22 bez değiştik şaka gibi ama pişik oldığu için hiç bekletemedik yani azcık yapıyor çoğunlukla zaten , biogaia damlayı alsam biraz düzenlenirmi acaba bağırsak daha mı ishal olur korkuyorum
Biogaia gaz skntisini azaltmak icin kakasini azaltmaz ama kullandigin ilac bebege etki ediyor yuksek ihtimalle. Birde pisik icin dr a gittinizmi sut alerjisi gibi bi durumu varmi?
5-10 dk emdikten sonra yeniden ne zaman emziriyosun canım? Benim yavru yoğunbakımdaydı bugün taburcu olabiliriz. Dün ilk kez emzirdim 7-8 dakika emdi. Normalde hastanede 3 saatte bir 45cc süt veriyorlardı. Şimdi eve gidince nasıl besleyeceğim hiç bilmiyorum. Emince doyup doymadığını nasıl anlarım. Kilosu da az şuan 2500. Bugun 14.günümüz. Tecrübelere ihtiyacım var
Yok gitmedik telefonda verdiği ilaçla geçti şükür kremle daha doğrusuBiogaia gaz skntisini azaltmak icin kakasini azaltmaz ama kullandigin ilac bebege etki ediyor yuksek ihtimalle. Birde pisik icin dr a gittinizmi sut alerjisi gibi bi durumu varmi?
Denemeden anlayamam yaniKakayı da düzenliyormuş canım yararlı bakterilerden dolayı, prospektüsü de bu şekilde yazıyor, he biz kullandığımız halde 5günde yapıyor o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?