Hipp kullandim doktor kontrolumuz var eger mamaya devam derse yine hipp alirim. Ama sutum yok deme inanki emdikce geliyor .Kızlar malum sütüm yok hangi mamayı onerırsınız
çok sağol canım evdeyiz artık süt yapan şeyleri yemeye başladım arada mama veriyoruz karnı tok kuzu kuzu uyudu bugün şükürler olsun. sen nasıl oldun sütün kesildi mi iyi misin bira dahaCanım geçmiş olsun.. insanlar çoğu zaman düşüncesiz.. hemşire vermek zorunda mamayı saçmalamışlar. Neyse doymuş karnı.. sağlıkla büyüsün canım..
çok sağol canım evdeyiz artık süt yapan şeyleri yemeye başladım arada mama veriyoruz karnı tok kuzu kuzu uyudu bugün şükürler olsun. sen nasıl oldun sütün kesildi mi iyi misin bira daha
Anladım canım. Ben ilk bebeğime de verdim buna da veriyorum. Biz rahat ediyoruz mamayla beslendiği için başka yolu yok rahatlamasının :)
Kızlar malum sütüm yok hangi mamayı onerırsınız
Canım hangi mamayı kullanıyorsun
Biz gaz problemi yaşıyoruz her memeden sonra kıvranıyo inliyo :/ ağlamıyo kuzucuk uysal bebek ama elimden bişey gelmiyo üzülüyorum
Rahatsız etmiyorsa sıkıntı degil ama benim oglum sabaha karşı rahatsız oluyorBenim kız da 10 gunluk cnm, bizimkide emmerken memede uyuyo cnm, gaz cıkarmak yalan oluyor..
Rahatsız etmiyorsa sıkıntı degil ama benim oglum sabaha karşı rahatsız oluyorSaglik ocagindaki ebeye sordu esim bugun memede uyuyor gaz cikaramiyoruz bazen diye. Sorun olmaz yatarken kafasi yanda olsun gaz cikaramadigi icin kusabilir demis. Cok kafana takma normalmis
Kıyamam ya sizinde kaka problemi erken basladi dokt gittiniz mi canim bide emiyor demi yediklerine dikkat etmen lazimCnm benim kızım da aynı şekilde kıvranıyo,aglıo,sıkınıo,sanki gaz varmış ta olmuo gibi...
Bugun yine kaka yapmadı ..ve cooook rahatsız,huysuzlanıo....uyumuyo,naapıcamı şaşırdım artık
Benim zaten kafa yerinde degil ,ikimizde aglıyoruz ............oofffffff
Kıyamam ya sizinde kaka problemi erken basladi dokt gittiniz mi canim bide emiyor demi yediklerine dikkat etmen lazim
Golden goat keci sutu mmamasi ve anne sutune en yakin olani ben ilk oglumda deli gibi arastirip bu mamayi bulup almistm oglumda gaz problemi varsi ve bu mama bize hic dokunmadi. Bi deneyin derin tabiki her bebegin bunyesi bir olmaz ama hazmi en kolay mama.Hastanede aptamil verdiler diye onunla basladim. Biri önerdi diye smilac aldim. 1 kere icince yuzunde benekler cikti bir daha icirmedim. Tüm mamalarin icerigine baktim. Hepsinde palm yagi(hurma yagi diye cevrilmis turkceye) var. Hatta bebelac goldda glukoz surubu bile var. Anlayacagin al birini vur otekisine. Bir tek golden goat ta palm yagi yazmiyordu. Ben de onu aldim.
Mamalardan memnuniyet nasil olur? En iyisi hangisidir? Neye gore ölcülür? Bilemiyorum malesef.
Annemi gonderip kızımla basbasa kalinca "emzirme kampi"na girip sutümü artirmayi ve mamayi birakmayi hedefliyorum. Insallah basarili olabilirim.
Ayaklarina dikkat et canm sicak tutabiliomu bi bak her emmeden sonra mutlaka gazini cikart hareket ettir ayaklarini karnina dogru yavasca hafif it karnina saat yonunde masaj yapBiz gaz problemi yaşıyoruz her memeden sonra kıvranıyo inliyo :/ ağlamıyo kuzucuk uysal bebek ama elimden bişey gelmiyo üzülüyorum
200 lere cikmis tsh 170 den .bugun yine tahlil yaptim.aldim randevu doktor icin.bitki cayi filan ne varsa ictigim durdurdum.vucut tepki veriyor.hayit suyu once iciyordum bir ara.bir ara hapini ictim. Simdide cayini iciyordum.baskasina iyi gelen sogan suyu ve hayit beni mahvetti.Moralinizi bozmayın istanbulda degilim bende doktor öneremicem ama benimde yüksekti ilacla düşürülmüştü inşallah rn kısa zamanda düşer ve sizde hamile kalırsınız Rabbim gönlünüzdekinin en hayırlısını versin inşallah
Yaptiginiz uygulama bebegn bagirsak duzenini bozan birsey ve daha cok erken bunun icin mama veriyorsaniz mutlaka kaynamis ilimis su verilmeli sadece anne sutu aliyorsa bebek 2 yada 3 gun kaka yapmayabilir bunlar normal hatta 2 ayindan sonra 10 gun bile yapmama durumunu dr normal karailiyor bence dr basvurmadan kulak cubugu yla makat uyarmaniz yanlis. Bagirsakta tembellik yapar. Bu verdigim bilgilerde ilk oglumda knedi dr umuzun bilgileridir.Dr gitmedim cnm ..dun kulak cubugu ve zeytinyagla kakamızı yaptık ama bugun yine yok...
Eskiden bebegime gunde bir kere mama veriyodum gece kalkınca , son 3 gundur sadece emiyor acaba oyuzden mi kakamızı yapamıyoruz diye dusunuyorum
Canim ben de üzerinde yazan icindekiler kismina bakarak golden goat aldim ve 4 gundur kullaniyorum. Simdilik bir yan etkisini gormedim.Golden goat keci sutu mmamasi ve anne sutune en yakin olani ben ilk oglumda deli gibi arastirip bu mamayi bulup almistm oglumda gaz problemi varsi ve bu mama bize hic dokunmadi. Bi deneyin derin tabiki her bebegin bunyesi bir olmaz ama hazmi en kolay mama.
Mama gerekiyorsa verilecek hic anne sutu almadan buyuyen binlerce bebek var cok sukur sagliklilar evet anne sutu alsalar iyi ama mumkun olmadigi durumda mama vermek zorundayiz. Skma canini mamadan once emzirip sonra mamasini verirsin sutundr artar insaallah. Tavsiye tek sayilarla hurma tuket bide 3 inciri usrunu gececek kadar suda iyice kaynatip suyunu ve posasini ye bol su tuket Allahn izniyle sutun cogalacaktir emzirmekte bunla birlikte cok onemliCanim ben de üzerinde yazan icindekiler kismina bakarak golden goat aldim ve 4 gundur kullaniyorum. Simdilik bir yan etkisini gormedim.
Aylik asimizi olduk bugun. Aylik kontrole de geldik. Dr teyzemiz kizdi bize. 3220 gr dogmustu kizim. 5. Gun 3000 gr olmustu. 30. Gun 3390 olmus. Beslenemiyor dedi. Bene olabildigince az mama veriyordum. Mama öcü degil. Öncelikli amaci beslenmek dedi. Tek gogusten suy sagdik. 20 ml anca cikti. 60mlnin alti ise her ögunde mama vericeksin dedi. Sanirim sarilik hala gecmemis tahlil verdik sonuc bekliyoruz simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?