2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar malum sütüm yok hangi mamayı onerırsınız
Hipp kullandim doktor kontrolumuz var eger mamaya devam derse yine hipp alirim. Ama sutum yok deme inanki emdikce geliyor .

Ben yok doymuyor diyordum sagdim sagdikca geldi miktari artti once 10 cc cikmiyordu bile saginca simdi cok sukur ..

Canım geçmiş olsun.. insanlar çoğu zaman düşüncesiz.. hemşire vermek zorunda mamayı saçmalamışlar. Neyse doymuş karnı.. sağlıkla büyüsün canım..
çok sağol canım evdeyiz artık süt yapan şeyleri yemeye başladım arada mama veriyoruz karnı tok kuzu kuzu uyudu bugün şükürler olsun. sen nasıl oldun sütün kesildi mi iyi misin bira daha

çok sağol canım evdeyiz artık süt yapan şeyleri yemeye başladım arada mama veriyoruz karnı tok kuzu kuzu uyudu bugün şükürler olsun. sen nasıl oldun sütün kesildi mi iyi misin bira daha

Oh yarasın kuzuyaa. Bol bol süt olsun ona :) şükür kesildi canım ilaç değişince ve sıkı sıkı sarınca. Yumuşadı artık sıtma tutmuyor çok şükür. İlaca devam hala göğüsten tamamen gidene kadar içeceğim kutunun tamamını.

Biz gaz problemi yaşıyoruz her memeden sonra kıvranıyo inliyo :/ ağlamıyo kuzucuk uysal bebek ama elimden bişey gelmiyo üzülüyorum

Cnm benim kızım da aynı şekilde kıvranıyo,aglıo,sıkınıo,sanki gaz varmış ta olmuo gibi...
Bugun yine kaka yapmadı ..ve cooook rahatsız,huysuzlanıo....uyumuyo,naapıcamı şaşırdım artık
Benim zaten kafa yerinde degil ,ikimizde aglıyoruz ............oofffffff

Saglik ocagindaki ebeye sordu esim bugun memede uyuyor gaz cikaramiyoruz bazen diye. Sorun olmaz yatarken kafasi yanda olsun gaz cikaramadigi icin kusabilir demis. Cok kafana takma normalmis
Rahatsız etmiyorsa sıkıntı degil ama benim oglum sabaha karşı rahatsız oluyor

Kıyamam ya sizinde kaka problemi erken basladi dokt gittiniz mi canim bide emiyor demi yediklerine dikkat etmen lazim

Kıyamam ya sizinde kaka problemi erken basladi dokt gittiniz mi canim bide emiyor demi yediklerine dikkat etmen lazim

Dr gitmedim cnm ..dun kulak cubugu ve zeytinyagla kakamızı yaptık ama bugun yine yok...
Eskiden bebegime gunde bir kere mama veriyodum gece kalkınca , son 3 gundur sadece emiyor acaba oyuzden mi kakamızı yapamıyoruz diye dusunuyorum

Kızlar biliyorsunyz 17 Temmuz annelerindenim.Hastaneden çıkmadık henüz.Bugün taburcu olacağız inşallah.Kızım iyi 3260 gr 50 cm doğdu.Ameliyat sıkıntılarını atlatamadım ama zamanla hersey yoluna girecek inşallah.Mesajlara bakamadım @mavipudra dan haber var mı?En son suni sancı verildiğini yazmıştı

Golden goat keci sutu mmamasi ve anne sutune en yakin olani ben ilk oglumda deli gibi arastirip bu mamayi bulup almistm oglumda gaz problemi varsi ve bu mama bize hic dokunmadi. Bi deneyin derin tabiki her bebegin bunyesi bir olmaz ama hazmi en kolay mama.

Herkese selam 1gun giremeyince ne cok sayfa birikiyor yeni dogum yapmış olan arkadaslar gözünüz aydın bizimde doktorumuz mama ve sagarak vermeyi bıraktırdı iyi kilo almıs dedi ama benim kız en fazla 10 dk bazen 5dk emip bırakıyor doktora soyledim her bebek farkli kimisi 10 dk emer kimisi yarim saat dedi 1hafta sonra kontrole gel bakalim kilosuna sadece sutun yeterli olucakmi dedi pazar gununden beri sadece emziriyorum sadece geceleri cok huysuzlandigi icin 1kere 60cc mama veriyorum bize doktor sma tavsiye etmisti ben ondan kullandim

Biz gaz problemi yaşıyoruz her memeden sonra kıvranıyo inliyo :/ ağlamıyo kuzucuk uysal bebek ama elimden bişey gelmiyo üzülüyorum
Ayaklarina dikkat et canm sicak tutabiliomu bi bak her emmeden sonra mutlaka gazini cikart hareket ettir ayaklarini karnina dogru yavasca hafif it karnina saat yonunde masaj yap

200 lere cikmis tsh 170 den .bugun yine tahlil yaptim.aldim randevu doktor icin.bitki cayi filan ne varsa ictigim durdurdum.vucut tepki veriyor.hayit suyu once iciyordum bir ara.bir ara hapini ictim. Simdide cayini iciyordum.baskasina iyi gelen sogan suyu ve hayit beni mahvetti.

Yaptiginiz uygulama bebegn bagirsak duzenini bozan birsey ve daha cok erken bunun icin mama veriyorsaniz mutlaka kaynamis ilimis su verilmeli sadece anne sutu aliyorsa bebek 2 yada 3 gun kaka yapmayabilir bunlar normal hatta 2 ayindan sonra 10 gun bile yapmama durumunu dr normal karailiyor bence dr basvurmadan kulak cubugu yla makat uyarmaniz yanlis. Bagirsakta tembellik yapar. Bu verdigim bilgilerde ilk oglumda knedi dr umuzun bilgileridir.

Canim ben de üzerinde yazan icindekiler kismina bakarak golden goat aldim ve 4 gundur kullaniyorum. Simdilik bir yan etkisini gormedim.
Aylik asimizi olduk bugun. Aylik kontrole de geldik. Dr teyzemiz kizdi bize. 3220 gr dogmustu kizim. 5. Gun 3000 gr olmustu. 30. Gun 3390 olmus. Beslenemiyor dedi. Ben olabildigince az mama veriyordum. (Gunluk 60ml*3) Mama öcü degil. Öncelikli amaci beslenmek dedi. Tek gogusten sut sagdik. 20 ml anca cikti. 60mlnin alti cikarsa her ögünde (yani 2 saate bir) mama vericeksin dedi. Sanirim sarilik hala gecmemis tahlil verdik sonuc bekliyoruz simdi.

Mama gerekiyorsa verilecek hic anne sutu almadan buyuyen binlerce bebek var cok sukur sagliklilar evet anne sutu alsalar iyi ama mumkun olmadigi durumda mama vermek zorundayiz. Skma canini mamadan once emzirip sonra mamasini verirsin sutundr artar insaallah. Tavsiye tek sayilarla hurma tuket bide 3 inciri usrunu gececek kadar suda iyice kaynatip suyunu ve posasini ye bol su tuket Allahn izniyle sutun cogalacaktir emzirmekte bunla birlikte cok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…