2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

2700 dogmustu sonra 2300 e kadar dustu simdi 5haftalıkken tam 3900 olmus canım ama cok kusuyor reflü olabilir dedi doktor yada idrar yolu enfeksiyonu enfeksiyon cikmadi cok sukur reflu yatagi aldirdi bide bi toz verdi onu veriyorum

Gözün aydın canım hayırlı olsun bebegin zor olmus ama saglikla almissin kucagina insallah sende daha iyi olursun nasıl hastaneden memnun kaldinmı

Çok geçmiş olsun arkadaşlar sağlıkla bebişlerinize kavuşmuşsunuz ne güzel. Allah analı babalı sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Darısı da bana ve tüm bekleyen arkadaşlara yarın bu saatlerde benimde meleğim koynumda olacak inşallah

Cnm ben kullaniyordum silikon uc. Biraktik simdi 1 haftadir kullanmiyoruz. Benim ucum yok gibi. Bir de memeler siskin olunca tutamiyordu. Istersen emzirmenin sonlarina dogru memelerdeki o siskinlik gidince ucsuz dene. Yada gece uyurken falan ucsuz dene. Biz boyle biraktik. Zamanla emzikten sanirim emme kaslari da guclendi. Internette ucun ucunu kesin diyor ama ben agzina zarar verir diye onu denemedim.
O uclari temizlemesi bir dertti, tasimasi bir dertti. Umarim siz de birakabilirsiniz.

Cok gecmis olsun Rabbim sifa versin insallah tez zamanda üzülme Allah yardimcin olsun güle güle büyüt yavrunuda uzun ömürlü anali babali olsun insallah
Sağol canım amin inşallah üzülmemek elde değil ama Allah bugünlerin tesellisi meleğimi yolladı ya onla avunuyorum ondan güç almaya calısıyorum hepimiz sağlıklı huzurlu bir ömür beraber oluruz evlatlarımızla inşallah

O çayın bi zararı olmaz demk bebege?

Üzerinde kimyonlu rezene yazana eğer bebek için ve sorun olmaz. Bugün elektrik kesildi sabaha karşı pencere açtık rüzgar vardı gaz sancısı yaşadı verdim bol bol pırt yaptı :)) 1.haftadan itibaren kullanılıyor yani sorun olmuyor. Still tea anne için yanlış anlaşılmasın

Biraktiktan sonra gogus uclarin yara oldumu ben korkuyorum yine yara olacak diye ya zorla gecti..
Gecen bende denedim cok acken ucu istiyor toksa biraz memeyi aliyor.

Kimyonlu rezene çayı yazıyor sarı taneli . Ben kendim içiyordum onu foto yükleyemiyorum ki göstersem keşke dur link atayım
https://goo.gl/images/SVLXLg

Allah razı olsun canım güçlü olmaya calısıyorum benden daha zor şartlar altında daha zor şeylerle sınanan nice insanlar vardır haline şükret diyorum isyanmı ediyorum etmek istemiyorum hayatta cok olumsuzluklar yaşadım herşey üstüste geldi iki sene iki ayrı hamilelik yaşadım tahlihsizlikler kötü sonuclar omuzlarımı düşürüyor zaman zaman iyiki varsınız desteklerinizle sözlerinizle elinizi omzumda hissediyorum hadi kalk dermişçesine düşen omuzlarım yeniden kalkıyor inşallah gecicek biraz zaman biraz sabır

Herkese gecmis olsun kzlar ben genelde uzakdan takipdeyimdir ama bi sorunum var 15 temmuz da normal dogum yaptim cok sukur o kadar zor olmadi ama idrarimi tutamiyorum doktor kaslarda gevseme olmusdur dedi bir ilac verdi ama korkuyorum gecmez diye boyle bi sorun yasayan.var mi ya ikinci dogumum ilkinde boyle bi sorun yasamadim

bazı sebeplerden canım cok skkın lohusa depresyonuna da gırıyorum sanırım bebgımı emzıremıyorm sutum gelmıyor neyaptıysam 2 saatte bır kalkıyorum gece ama gunduzde hıc uyumadım 14 gundur mama yıyo malesef sureklı aglıyorum ıstemsız annem burda o yardımcı oluyor mahvoldu kadın bızımle kocam baya ılgısız bebek olunca daha ılgılı olur dıye dusunmustum ama hamılelıkte daha ılgılıydı ıs dısında evdeyse alıyo tabletı elıne kalkmıyor ne lazımmıs eve ne deılmıs umrumda deıl yemegını yıyo kalkıo umrumda degılız hamılelıkte daha ılgılıydı bana asık adam gıttı baskası geldı yerıne sanki o lohusa!! Baskasımı var acaba bebegımle benı ıstemıomu anlamıyorum hamılelıkte cok kotu seyler yasadım şukur ki allaha bınlerce şukur bebegım saglıklı dogdu ınsallah bısey olmaz ona ama dayanamıyorum kocama annemın yanında kavga ettık hıc anlayıslı degil ısyerıme dogum belgesı gııdcek lohusa halimle ben goturcem yarın annem de hep boylysenız bosanın dıye uzuldu bosanmayı dusunuyorum onun bu tavırlarıyla annemde gıdınce bır basıma ızmırde bebekle neyapcam ben bebegım daha 14 gunluk ve ben bosanmayı duusnuyorum cok kotu bısey! Lohusa kadın sık dısarı cıkarsa bısey olurmu bıkac kere mecbur cktım daha toparlanamadan dıkıs agrımda var herseye kosturuyorum

Canim öncelikle Allah yardimcin olsun. Esler bizden daha lohusa .. sutum gelmiyor diye uzulme bende 8 gunluk anneyim. 3 saatte bir sagiyorum maksimum kucuk biberonda 20 cc cikiyor ek mamaya basladik . Hem ek mama hem 5 cc bile ciksa mutlaka veriyorum ilk once anne sutunu veriyorum. Insallah giderek artar da mamayi kesip sadece sut ile devam ederiz. Stres en buyuk etken.. bol bol su .. aglamadim az geliyor diye insallah daha cok gelecek inaniyorum . Ha gelmese de cok sukur saglikli kucagima aldim ya gulusu omre bedel.. rabbimden daha ne isterim

Canim öncelikle Allah yardimcin olsun. Esler bizden daha lohusa .. sutum gelmiyor diye uzulme bende 8 gunluk anneyim. 3 saatte bir sagiyorum maksimum kucuk biberonda 20 cc cikiyor ek mamaya basladik . Hem ek mama hem 5 cc bile ciksa mutlaka veriyorum ilk once anne sutunu veriyorum. Insallah giderek artar da mamayi kesip sadece sut ile devam ederiz. Stres en buyuk etken.. bol bol su .. aglamadim az geliyor diye insallah daha cok gelecek inaniyorum . Ha gelmese de cok sukur saglikli kucagima aldim ya gulusu omre bedel.. rabbimden daha ne isterim

M Maya_06 canım üzülme diyemem sana yaşadıklarını okuyunca. Ama sana şöyle diyeyim erkekler baba olduklarının farkına hemen varamıyorlar. Bu böyle olmak zorunda elbette. Eşine de bebekle ilgili görevler vermelisin. Bebeği al gazını çıkar bana getir yatır falan mesela. Yoksa babalığa alışmakta zorlanır. Hazır annen ve sen bakıyorsun oh diyip umursamayabilir. Benim eşim ilk bebekte kalkıp getirirdi anneme bebeği o zaman bana verilen ilaç çok ağırdı kalkamaz duyamazdım bebeğin sesini hep annem ve eşim baktı. Bu kez ilacım ağır değil kalkabiliyorum annemle bakıyoruz. Bu kez eşim bebeği pek alma niyetinde değildi. Ben de annemi kaldırmadan onu kaldırdım bebeği ver beni kaldır falan derken korkusunu atlatıp alıyor kucağına artık. Oğlumdan zayıf olunca korkmuş almaya bebeği. Görevler vermelisin bir şekilde yapmak zorunda baba sonuçta. Boşanmayı hemen düşünme bi konuş eşinle. Lohusa olarak dışarı çıkmanda sakınca yok. Neden çıkamayasın veremli değilsin sadece anne oldun hepsi bu. Süt konusunda mama yemesi üzmesin seni. Sütünün olmaması da. Ben emziremiyorum mamayla beslendi ilk bebeğim de. Bu kez göğsüm şişti sıtma tuttu ateşim çıktı ameliyat riskim oldu. İlaç değiştirdik yumuşadı rahatladım derken bugün sütümü gördüm göğsümde. Üzüldüm biraz çünkü ben silikonlu olana gelmez sanıyordum ama var ve geri çektirmek zorundayım. Ve mecburum. Süt konusu zor ama yoksa yoktur mamayla beslenen bebekler de büyüyor ve gelişiyor emin ol. Bu konuda kendini eksik ya da suçlu hissetme. Olsa vermez misin? Elbette ki verirsin. Kendini yıpratma canım. Lohusalıkta duygu karmaşaları çok normal.

Doktora danis canim yinede cok karistirma istersen bakalim ne dicek doktor hayirli haberler alirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…