2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amiinn canım inşallah Rabbim sifanı versin inşallah tez zamanda dualarım seninle

Senin süt verme şansın neden yok oldu anlayamadım onu ben , herkes silikon taktırıyor onlar hiç emziremiyor mu ? Yada küçültme ameliyatı olanlar da var mesela onlarda mı emziremiyormuş ona göre bişeyler yapılabilseymiş keşke

Tatlı yiyor musunuz kızlar hiç şişko kaldım ben baya ama çok halsiz kalıyorum emzirecem diye uykusuzum çikolatalı tatlı istiyor canım banane

Asimetri ameliyatım benim farklı canım. Hangi süt damarına gelecek belli değil. Bir çoğunu dikmiş kimisini yakmış. Yani ameliyatım hem büyütme hem küçültme olduğu için yasak. Apse yapıp cerrahi müdehale gerektirebiliyor.

Gözünaydın canım, geçmiş olsun sana da.Allah analı babalı büyütsün miniğini.

Gözünaydın canım, geçmiş olsun, sağlıkla büyüt bebişini. .

Ben sadece mamayla besliyorum bebelac aldım. Sadece bebelac olan gold değil. Ama tabii tercih senin
Ben de bebekac gold aldım canım ama sizin tavsiyenizle cok aradtıramadım inşallah yarar bebişe
Emzircem canım insallah inanıyorum etrafımda niye gelmiyor diye bir sürü konusmalar olsa da stres yapmıcam inşallah

Kızlar hepinize selam bebekler dogumca cok vakit olmuyor hazır vakit bulmuşken kısaca yazmak istedim
Bugün evimize geldik bebisim elimde eve girmek cok güzeldi hayalimdi gerçek oldu diye duygulandım durdum...
Dun hastanede tüm aile vardı anneler babalar halalar ve her kafadan bir sesti ama ben takmamaya calıstım cünkü hep bu anı hayal eder zor olcagını tahmin ederdim... annemi herşeyden cok seviyorum hic uyumadı hep destek hic oturmuyor ama herşeye karısıyor hep yorum yapıyor eşim kvlidem rahatsız olcak diye bazen geriliyorum... eşime görev vermeye calısıyorum bir arkadas yazmıs bosancam diye sakın böyle seyler düsünme hepimiz suan bocalaama yasıyoruz dogal olarak dün bana annemin yanında esim süslemeye o kadar vakit ayıracagına emzirmeye baksaydın netten bak agzına sokamıyorsun dedi annemde vardı sinirlerim bozuldu evet ama cok takılmadım cünkü kötü niyetle yapmadıgını onunda cahilligindem ve stresinden oldugnu biliyorum...
Kayınvalidem yine kotu niyetinden olmasada anneme "benim kücücük memelerim vardı ama sarıl sarıl geldi süt dogumdan hemen sonra" dedi evet ona da sinir oldum insan sütü gelmeyen birinin ynımda niye boyle anlatır diye ama o da bence cahilceydi...ve sürekli etrafomda annem ve esim dısında kayınvalidem halam vs alalala niye böyle oldu sütün niye gelmiyor dedi:)
Evet sütüm sagma makinesiyle yarım saat sagdıcgımda iki günde sadece bir kasık geldi ve ben hırs yapıp o hasrane versiyonu ürünü maksimum calıstırıp gögüslerimide yardım...amma yılmıcam her mamadan once gogsume tutcam bebegi acıdan aglasamda suan...iste böyle kızlar aslında her evde ilk günler yasanan seyleri yasıyorum ve yasıcam da insallah Allah kötüsünü yasatmasın...
Bı aeada bebegımızın kan degerlerinde lokosit cok cıktı benim akıntım sanırım bebege enfeksiyon olarak geçti 9-30 arası olması gereken degeri 37. Dualarınızı bekliyorız cuma tekrar kan alcaklar...
Ve ayrıda o nasıl bir kokudur bu nasıl bır asktır her sanıye icime sokasım var zaman gectikce daha cok baglanıyorum Rabbime sükrediyorum Allah isteyen herkese versin insallah ben cok cok büyük bir aşk yasıyorum ve geri kalan herşeye kulaklarım kapalı sanrm artık

Biraktiktan sonra gogus uclarin yara oldumu ben korkuyorum yine yara olacak diye ya zorla gecti..
Gecen bende denedim cok acken ucu istiyor toksa biraz memeyi aliyor.
Yok canım. Yara olmadi. Ilk tutusta bir "ayyhh" diyorum o kadar onun disinda çok sukur ki yara yok.

Seninde hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Dogumda her bebege yapiliyormus bizim gobek kanadigi icin 2.kez yapildi.

Bende ayniyim gece uc aramak yikamak temizlemek agzina verirken dusurmek bebek aglarken gidip yikamak hepsi dert..
ama sukur emiyor
Oglumda sadece gobegi kanadigi icin 1 kere verildi. Bu oglumdada henuz k vit yapmadilar.

Bu biogaia damlayı nasıl veriyor sunuz bebeklere kaşığa mı damlatıp veriliyor tadı yok galiba hiç yalanmadı benimki yarısı dudaklarında kaldı valla

saolun canım kesınlıkle öyle sütüm gelmıyor dıye aglamıyorum kendıgılımden aglıyorum artık ıyıce psıkolojım gıttı sanırım yasadıklarımdan neyapalım gelmezse sutum ben elımden gelenı yapıyorum zombı gıbı dolasıyorum bebegım ıcın herseyı yaparım şükür sebebım o benim ama kendı doktorum da çocuk doktoru da canımı cok sıktılar kesınlıkle mama vermıycekmısım sutum yok dıyorum gelır dıyolar 14 gun oldu mama vermeyımde ölsunmu çocuk tamam tabı kı de anne sutu en onemlısı ama bız zaten ısterız gelsın ama olmayınca da ne elır elden cok katılar! Aslında çok gucluyum lohusalıga ragmen yasadıklarıma ragmen herseyın ustesınden gelmeye calısıyorum bıraz once esım geldı agladı bosanmayalm dıyo korkmuş annem de bagırark soyleyınce olmadı gotururum senı dıye affetmedim sankı kendısı dogurdu o lohusa! Allah hepımıze yardımcı olsun hamılelık ayrı zor bebek olunca ayrı zor çok sukur saglıklı olsunlar bısey olmasın onlara yeter ki

Canım cabanı anlıyorum emzirmek için bende geçen yıl oğlumda öyleydim kendi derdim bana yetyormuş gibi etraftaki cok bilmişler sürekli söyleniyorlardı cok yıpranmıştım hiçbir sorunum yokken emziremiyordum kendimi cok eksik hissediyordum oplum hiç göğsümü tutmadı aramadı bile göğsüme gelince sanki bişeyler oluyordu ve asla ağzını açmıyprdu.. ahh o günler
Mamayla büyüdü şimdi 15 aylık sağlıklı nazar değmesin kolayda hasta olmaz.. elbetteki annesütü gibisi yok ama olmayınca olmuyor.. lohusalıkta herşeye daha farklı duygusal bakıyoruz M Maya_06

Kızlar bi yardımcı olurmusunuz emzirdiğim için budefa cok tecrubesizim
Kızım gece 3 gibi kaka yaptı değiştirdim sabah 7 8 gibi değiştiriyim dedim onu bezi kupkuruydu hiç çiş yoktu cok cnm sıkıldı sütüm yetmiyormu acaba neyapmam lazım

Mrb anneler suan oglum sarılık sık sık emzirmeye calışıyorum normalde kakası sarıydı fakat 2 seferdir yeşil bi fikriniz var mı bu konuda ?

Bazen öyle denk gelir arada bize de sıksık emziriyorsun galiba derin uyku uyuduyds o arada benimki de tutuyor yapmıyor sonra çok yapıyor ama

Anladım canım sağlık olsun herşeyn başı şu damlayı nasıl kullanıyordun bir anlat hele :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…