O yapıyor korkmana gerek yok aynısı bende oldu ilacı birgün içme dene istersen henen sarı kaka oluyorEvet ferro sanol
Ben de bebekac gold aldım canım ama sizin tavsiyenizle cok aradtıramadım inşallah yarar bebişe
Emzircem canım insallah inanıyorum etrafımda niye gelmiyor diye bir sürü konusmalar olsa da stres yapmıcam inşallah
Psikolojik olarak gelmiyor sütün bence moral ve uyku en önemli şey , kendini üzecek şeyleri düşünme artık kocanı da çalıştır baba olduğunu bir hissetsin kendine gelsin bu işin kolay olmadığını yaşayarak anlat ona , kendin yetmeye çslışma iste su getirsin su içmem lazım bana sürekli su getir de mesela bu onun görevi olsun , çocuğun altını beraber açın ne bileyim canım şunu istiyor de gitsin alsın yaymasın öyle totosunu bu işler kolay değil ve kimse tek başına yapmadısaolun canım kesınlıkle öyle sütüm gelmıyor dıye aglamıyorum kendıgılımden aglıyorum artık ıyıce psıkolojım gıttı sanırım yasadıklarımdan neyapalım gelmezse sutum ben elımden gelenı yapıyorum zombı gıbı dolasıyorum bebegım ıcın herseyı yaparım şükür sebebım o benim ama kendı doktorum da çocuk doktoru da canımı cok sıktılar kesınlıkle mama vermıycekmısım sutum yok dıyorum gelır dıyolar 14 gun oldu mama vermeyımde ölsunmu çocuk tamam tabı kı de anne sutu en onemlısı ama bız zaten ısterız gelsın ama olmayınca da ne elır elden cok katılar! Aslında çok gucluyum lohusalıga ragmen yasadıklarıma ragmen herseyın ustesınden gelmeye calısıyorum bıraz once esım geldı agladı bosanmayalm dıyo korkmuş annem de bagırark soyleyınce olmadı gotururum senı dıye affetmedim sankı kendısı dogurdu o lohusa! Allah hepımıze yardımcı olsun hamılelık ayrı zor bebek olunca ayrı zor çok sukur saglıklı olsunlar bısey olmasın onlara yeter ki
Bu biogaia damlayı nasıl veriyor sunuz bebeklere kaşığa mı damlatıp veriliyor tadı yok galiba hiç yalanmadı benimki yarısı dudaklarında kaldı valla
Evt dolapta saklanıyormuş diğer ilacı bırakıyoruz dimi buna başlayıncaOğlumda kaşığa damlatıp verdim hep tadı falan yok yararlı canlı bakteri o yğzden buzdolabında muhafaza ediyoruz. Kızıma henüz almadım. 10 güne kadar alıp veririm ama :)
saolun canım kesınlıkle öyle sütüm gelmıyor dıye aglamıyorum kendıgılımden aglıyorum artık ıyıce psıkolojım gıttı sanırım yasadıklarımdan neyapalım gelmezse sutum ben elımden gelenı yapıyorum zombı gıbı dolasıyorum bebegım ıcın herseyı yaparım şükür sebebım o benim ama kendı doktorum da çocuk doktoru da canımı cok sıktılar kesınlıkle mama vermıycekmısım sutum yok dıyorum gelır dıyolar 14 gun oldu mama vermeyımde ölsunmu çocuk tamam tabı kı de anne sutu en onemlısı ama bız zaten ısterız gelsın ama olmayınca da ne elır elden cok katılar! Aslında çok gucluyum lohusalıga ragmen yasadıklarıma ragmen herseyın ustesınden gelmeye calısıyorum bıraz once esım geldı agladı bosanmayalm dıyo korkmuş annem de bagırark soyleyınce olmadı gotururum senı dıye affetmedim sankı kendısı dogurdu o lohusa! Allah hepımıze yardımcı olsun hamılelık ayrı zor bebek olunca ayrı zor çok sukur saglıklı olsunlar bısey olmasın onlara yeter ki
Evt dolapta saklanıyormuş diğer ilacı bırakıyoruz dimi buna başlayınca
Nasıl yani :) devamlı kullanılmayacak mıMetsil falansa evet. Bu barsakları düzenliyor diğerlerine gerek kalmıyor. 30 gün kullanıyorsun zaten sonrası mis :)
Kızım uzun uyuyor ama uzunda emiyor ..Bazen öyle denk gelir arada bize de sıksık emziriyorsun galiba derin uyku uyuduyds o arada benimki de tutuyor yapmıyor sonra çok yapıyor ama
Nasıl yani :) devamlı kullanılmayacak mı
Hadi ya bi deneyeyim yarın ozmn saol canımO yapıyor korkmana gerek yok aynısı bende oldu ilacı birgün içme dene istersen henen sarı kaka oluyor
Benimde bugun sık sık emmek istiyor emerken uyuyor , 3 sefer emdi arka arkaya bi 20 dakika fln bırakmıyor bi türlüKızım uzun uyuyor ama uzunda emiyor ..
2700 dogmustu sonra 2300 e kadar dustu simdi 5haftalıkken tam 3900 olmus canım ama cok kusuyor reflü olabilir dedi doktor yada idrar yolu enfeksiyonu enfeksiyon cikmadi cok sukur reflu yatagi aldirdi bide bi toz verdi onu veriyorum
Uyaniyor gece zaten 45 dakika emiyor en az memede oynuyor resmen birde zorla yerine koyuyorum uyanmasin istiyorum gazini cikartmadan yatiriyorum.
Gece denedim uyanmadi guzel uykudaydi ama cikartmadi gazini da :)
Sordum aslında sap sımplex yerine onu kullan dedi günde 5 damla napıyım alayım o zmn ben onu tabi gaz da var çocukta çok ıkınıyır esniyor falan sizinkiler nasıl ses çıkartıyormu böyle
Teyzelerimiz bugun 25 gunluk olduk ama hala silikon meme ucuyla emebiliyoruz buda cok moralimi bozuyo,benm gibi olan varmi biraktirmak icin ne yapmak gerekir cok zordayiz bu silikon ucla temizligi,hep yanimda tasimasi,kaymasi sutun yarisi agiz bezine dokulmesi hepsi dert(
Herkese gecmis olsun kzlar ben genelde uzakdan takipdeyimdir ama bi sorunum var 15 temmuz da normal dogum yaptim cok sukur o kadar zor olmadi ama idrarimi tutamiyorum doktor kaslarda gevseme olmusdur dedi bir ilac verdi ama korkuyorum gecmez diye boyle bi sorun yasayan.var mi ya ikinci dogumum ilkinde boyle bi sorun yasamadim
Biraktiktan sonra gogus uclarin yara oldumu ben korkuyorum yine yara olacak diye ya zorla gecti..
Gecen bende denedim cok acken ucu istiyor toksa biraz memeyi aliyor.
Tatlı yiyor musunuz kızlar hiç şişko kaldım ben baya ama çok halsiz kalıyorum emzirecem diye uykusuzum çikolatalı tatlı istiyor canım banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?