2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bebekac gold aldım canım ama sizin tavsiyenizle cok aradtıramadım inşallah yarar bebişe

Emzircem canım insallah inanıyorum etrafımda niye gelmiyor diye bir sürü konusmalar olsa da stres yapmıcam inşallah

İnşallah yarar kuzuya canım :))

Psikolojik olarak gelmiyor sütün bence moral ve uyku en önemli şey , kendini üzecek şeyleri düşünme artık kocanı da çalıştır baba olduğunu bir hissetsin kendine gelsin bu işin kolay olmadığını yaşayarak anlat ona , kendin yetmeye çslışma iste su getirsin su içmem lazım bana sürekli su getir de mesela bu onun görevi olsun , çocuğun altını beraber açın ne bileyim canım şunu istiyor de gitsin alsın yaymasın öyle totosunu bu işler kolay değil ve kimse tek başına yapmadı bir de ben uyuyacam çocuğu eyleyin de sen yat valla uyku süper süt yapıyor lactamil iç işe yarıyor ayrıca

Bu biogaia damlayı nasıl veriyor sunuz bebeklere kaşığa mı damlatıp veriliyor tadı yok galiba hiç yalanmadı benimki yarısı dudaklarında kaldı valla

Oğlumda kaşığa damlatıp verdim hep tadı falan yok yararlı canlı bakteri o yğzden buzdolabında muhafaza ediyoruz. Kızıma henüz almadım. 10 güne kadar alıp veririm ama :)

Oğlumda kaşığa damlatıp verdim hep tadı falan yok yararlı canlı bakteri o yğzden buzdolabında muhafaza ediyoruz. Kızıma henüz almadım. 10 güne kadar alıp veririm ama :)
Evt dolapta saklanıyormuş diğer ilacı bırakıyoruz dimi buna başlayınca

O zaman doktor değiştir canım. Açlıktan kıvrandıravak halin yok. Gelene kadar mama verirsin. Abartıyor bazı doktorlar. Eşin de pişman olmuş belli ama dediğim gibi baba olduğunu anlaması lazım başka türlü kolayına gelir. Yapsın işleri bakalım babalıkta kolay değil hani..

2700 dogmustu sonra 2300 e kadar dustu simdi 5haftalıkken tam 3900 olmus canım ama cok kusuyor reflü olabilir dedi doktor yada idrar yolu enfeksiyonu enfeksiyon cikmadi cok sukur reflu yatagi aldirdi bide bi toz verdi onu veriyorum

Ay MaŞAllah kuzuya nekadar güzel kilo almış, benim kız okadar almamıştır gibi geliyor bana ama bakalım haftaya kontrol var 1aylık olucaz

Uyaniyor gece zaten 45 dakika emiyor en az memede oynuyor resmen birde zorla yerine koyuyorum uyanmasin istiyorum gazini cikartmadan yatiriyorum.
Gece denedim uyanmadi guzel uykudaydi ama cikartmadi gazini da :)

Çıkarmadan da rahat uyuyorsa elleme boşver,
Zaten uyuyunca öyle usulca yatağa bırakıyorum ki uyanacak diye korkumdan, eşim diyorki banka soysan böyle hareket ederdin ancak

Kizlar sut icin bazi arkadaslar lactamil onermis internetten baktim alayim diye de cayi da var anne icin sut gibi birseyi de siz hangisini kullaniyorsunuz

Sordum aslında sap sımplex yerine onu kullan dedi günde 5 damla napıyım alayım o zmn ben onu tabi gaz da var çocukta çok ıkınıyır esniyor falan sizinkiler nasıl ses çıkartıyormu böyle

O sesler bizde de var tıstıs diye kız ya kibarcık ıkınıyor arkasından pırtlar geliyor, evet bana da 5damla dedi, silikon kaşıkla veriyorum ben,6-7damla akıtıyorum çünkü diliyle ittirirken yarısı dışarı gidiyor, sevmedi tadını

Ben ilk çocuğumda kullanmıştım, 40günlükten sonra aşama aşama bıraktırdım, uçla başlıyordum emzirmeye biraz sonra ucu büyüyordu sütte inince uçsuz veriyordum, özellikle uyku arası emzirmelerde uçsuz kolay alıyordu, hiç dert etme yavaş yavaş bırakırsınız ama bırakırken çok dikkat edim benim göğüslerim çok yara olmuştı

Bende de oldu bir kaç gün, dr kas kontrolümün zayıfladığını söyledi ıkınmaktan olabiliyormuş, kegel egzersizi yaptırdı 7.gün tamamen geçti, genelde 2.doğumlarda oluyormuş

Biraktiktan sonra gogus uclarin yara oldumu ben korkuyorum yine yara olacak diye ya zorla gecti..
Gecen bende denedim cok acken ucu istiyor toksa biraz memeyi aliyor.

Benim olmuştu maalesef canım, ilk defa emziriyormuş gibi özenle dikkat et bırakırken, e vitamini ve lansinohu ile destekle olmaz inşAllah sende

Tatlı yiyor musunuz kızlar hiç şişko kaldım ben baya ama çok halsiz kalıyorum emzirecem diye uykusuzum çikolatalı tatlı istiyor canım banane

Bende tatlıcı oldum iyice, ama 2çocukla olmaktan vr kızımın sık sık emmesinden mi bilmem, kilo verimim devam ediyor benim,
hem tatlı yiyip hem kilo vermek paha biçilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…