2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Uyuyor mu peki canım, tereddüte düşm bence, belki o saatler çiş yapmama saatleridir, için rahat etmezse tarttırmaya götür

Sağol canım. Tecrubesizlik oyle zor ki esim de ben de bilmiyoruz. Eve geldik 60cc verin mutlaka dedi hemsire hastaneden ayrılırken. İlk beslenme seansında 40ını verdik sonra yatırınca hep kustu. İkincide yine aynı sey. Eve geleli 5 saat oldu ama çöktüm resmen bi de uyandıramıyoruz biberonu vermek icin. Aldıklarını da cıkardı. Simdi uyuyor. Kendimi cok caresiz hissediyorum

Bu biogaia damlayı nasıl veriyor sunuz bebeklere kaşığa mı damlatıp veriliyor tadı yok galiba hiç yalanmadı benimki yarısı dudaklarında kaldı valla
Dolapta oldugu icin kasiga damlatip az bekletiyorum sonra veriyorum.Artik giden kardir hesabi kasiga koy agzina ver ustune memeyi ver :)

Çıkarmadan da rahat uyuyorsa elleme boşver,
Zaten uyuyunca öyle usulca yatağa bırakıyorum ki uyanacak diye korkumdan, eşim diyorki banka soysan böyle hareket ederdin ancak
Gece yine iyi uyuyorda sabah oldugunu anliyor saat 6da uyaninca yavasca yerine koyuyorum gozleri aciyor o an aglamak istiyorum uyusun diye 1 saat emziriyorum tam daliyor uyaniyor geceyle gunduzu ayiramaz diyorlar bide vallahi ayiriyor :))
Benim olmuştu maalesef canım, ilk defa emziriyormuş gibi özenle dikkat et bırakırken, e vitamini ve lansinohu ile destekle olmaz inşAllah sende
Iki seferdir ucsuz veriyorum su an goguslerim resmen sizliyor eminim zaten yara olacagina lansinohla gamastan var ikisini kullaniyorum ama gamastan yikanmadan verilmiyor eziyet gibi yikamak lonsinohu da yikiyorum ama tam gitmiyor heralde bu sefer gogsumu bos tutmuyor tadindan..

Çokme annesi kuzun eve gelmis artik ne guzel senin kollarinda seni tanisin kokunu alsin koynunda yatir emzirmeye calis uyanmiyorsa ayak altini uyar öyle uyaniyor yada altini ac bacaklarina masaj yap .
Kusuyorsa yan yatir hep ama caresiz hissetme kendini bol bol emzir sonra mamayi ustune ver insallah guzel kilo almis olacak gidince kontrole

Gözünaydın canım, darısı başıma..Ah kuzun yanında ya bundan güzel birsey yok. Ilk günler biraz zor ama zamanla alisirsiniz birbirinize de düzene de girersiniz.

Ah bilmem mi ben yaşadım,
Emdiği Fazla gelmiştir de çıkarmıştır canım, sen niye üzülüyorsun ki, uyandırmak için soy canım altını değiştir, ayak altlarına pıt pıt vurun uyanacaktır

Bak sen İnci kıza gece gündüz biliyormuş
Gece iyi uyusun da varsın erken kalksın annesi gece dinlendirsin seni,
Lansinohu silmiyorum ben çünkü bebekte pamukçuk olmasını engelliyor demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…