- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Kızlar bi yardımcı olurmusunuz emzirdiğim için budefa cok tecrubesizim
Kızım gece 3 gibi kaka yaptı değiştirdim sabah 7 8 gibi değiştiriyim dedim onu bezi kupkuruydu hiç çiş yoktu cok cnm sıkıldı sütüm yetmiyormu acaba neyapmam lazım
Geçmişi okuyamadım ne kullanıyorsunuz gazımı bitiriyor tamamen bizde çok gazlıyozMetsil falansa evet. Bu barsakları düzenliyor diğerlerine gerek kalmıyor. 30 gün kullanıyorsun zaten sonrası mis :)
Oğlum 2600 doğmuştu canım, çok iyi anlıyorum seni, ozaman 2saatte bir alarm kurup emziriyordum, ama oğlum memeden uyuyup uyuyup uzun emiyordu mamayla destekliyordum, daha çabuk yoruluyorlar küçük doğduklarında,
sen çok güzel bakacaksın Emin'im hele bir gelsin kollarına, kendine güven sütüne güven bebeğin güvende hissetsin kendini,
45cc güzel alıyormuş MaŞAllah midesi geniş, benim ki 20cc alıyordu düşün,
Çişi kakası yolundaysa doyduğunun belirtisi oluuor canım, Dr.lara göre güzel uyurmuş doyan çocuk ama hepsi için geçerli değil bence,
Ben şimdi kızımı O nezaman isterse ozaman emziriyorum bunda hesap yapmıyorum canım çünkü acıktıkça genelde 3saate yakın uyanıyor emiyor, azıcık büyüsün sizinki de kendin rutin kuracak annesi, sen ona ayak uyduracaksın
Uyuyor cnm.. inş öyledir yoksa mama veriyim diyecektim.. mamayıda kesmiştim iki gündürn trkrar bsşlasammı acabsUyuyor mu peki canım, tereddüte düşm bence, belki o saatler çiş yapmama saatleridir, için rahat etmezse tarttırmaya götür
Ay süpersin vallaBende tatlıcı oldum iyice, ama 2çocukla olmaktan vr kızımın sık sık emmesinden mi bilmem, kilo verimim devam ediyor benim,
hem tatlı yiyip hem kilo vermek paha biçilemez
Süt gibi olanı kullanıyorumKizlar sut icin bazi arkadaslar lactamil onermis internetten baktim alayim diye de cayi da var anne icin sut gibi birseyi de siz hangisini kullaniyorsunuz
Dolapta oldugu icin kasiga damlatip az bekletiyorum sonra veriyorum.Artik giden kardir hesabi kasiga koy agzina ver ustune memeyi ver :)Bu biogaia damlayı nasıl veriyor sunuz bebeklere kaşığa mı damlatıp veriliyor tadı yok galiba hiç yalanmadı benimki yarısı dudaklarında kaldı valla
Gece yine iyi uyuyorda sabah oldugunu anliyor saat 6da uyaninca yavasca yerine koyuyorum gozleri aciyor o an aglamak istiyorum uyusun diye 1 saat emziriyorum tam daliyor uyaniyor geceyle gunduzu ayiramaz diyorlar bide vallahi ayiriyor :))Çıkarmadan da rahat uyuyorsa elleme boşver,
Zaten uyuyunca öyle usulca yatağa bırakıyorum ki uyanacak diye korkumdan, eşim diyorki banka soysan böyle hareket ederdin ancak
Iki seferdir ucsuz veriyorum su an goguslerim resmen sizliyor eminim zaten yara olacagina lansinohla gamastan var ikisini kullaniyorum ama gamastan yikanmadan verilmiyor eziyet gibi yikamak lonsinohu da yikiyorum ama tam gitmiyor heralde bu sefer gogsumu bos tutmuyor tadindan..Benim olmuştu maalesef canım, ilk defa emziriyormuş gibi özenle dikkat et bırakırken, e vitamini ve lansinohu ile destekle olmaz inşAllah sende
Benimki hep öyle sol elle yazıyorum sağda emiyor 3 fırt çekip dinleniyorBenimde bugun sık sık emmek istiyor emerken uyuyor , 3 sefer emdi arka arkaya bi 20 dakika fln bırakmıyor bi türlü
Çokme annesi kuzun eve gelmis artik ne guzel senin kollarinda seni tanisin kokunu alsin koynunda yatir emzirmeye calis uyanmiyorsa ayak altini uyar öyle uyaniyor yada altini ac bacaklarina masaj yap .Sağol canım. Tecrubesizlik oyle zor ki esim de ben de bilmiyoruz. Eve geldik 60cc verin mutlaka dedi hemsire hastaneden ayrılırken. İlk beslenme seansında 40ını verdik sonra yatırınca hep kustu. İkincide yine aynı sey. Eve geleli 5 saat oldu ama çöktüm resmenbi de uyandıramıyoruz biberonu vermek icin. Aldıklarını da cıkardı. Simdi uyuyor. Kendimi cok caresiz hissediyorum
Gözünaydın canım, darısı başıma..Ah kuzun yanında ya bundan güzel birsey yok. Ilk günler biraz zor ama zamanla alisirsiniz birbirinize de düzene de girersiniz.Kızlar biz yoğunbakımdan çıktık taburcu olduk hamdolsun. Evde macera başladı. Gazlı ve kusmuklu bebisim biraz zor bi bebek. Cuma günü kontrolumuz var insallah kilo kaybetmeyiz yoksa geri alırız dedi hemsire acık acık
Maşallah onlara o zmn :) evet yavrular ya hemencicik yoruluyorlarBenimki hep öyle sol elle yazıyorum sağda emiyor 3 fırt çekip dinleniyor
Sağol canım. Tecrubesizlik oyle zor ki esim de ben de bilmiyoruz. Eve geldik 60cc verin mutlaka dedi hemsire hastaneden ayrılırken. İlk beslenme seansında 40ını verdik sonra yatırınca hep kustu. İkincide yine aynı sey. Eve geleli 5 saat oldu ama çöktüm resmenbi de uyandıramıyoruz biberonu vermek icin. Aldıklarını da cıkardı. Simdi uyuyor. Kendimi cok caresiz hissediyorum
Uyuyor cnm.. inş öyledir yoksa mama veriyim diyecektim.. mamayıda kesmiştim iki gündürn trkrar bsşlasammı acabs
Evet bende öyleydi, 2saat süren ishal ve karın ağrısı sonucu 2cm açıklıkla suyum geldiDoğum yapan arkadaşlar ishal doğum belirtisi olabilir mi
Dolapta oldugu icin kasiga damlatip az bekletiyorum sonra veriyorum.Artik giden kardir hesabi kasiga koy agzina ver ustune memeyi ver :)
Gece yine iyi uyuyorda sabah oldugunu anliyor saat 6da uyaninca yavasca yerine koyuyorum gozleri aciyor o an aglamak istiyorum uyusun diye 1 saat emziriyorum tam daliyor uyaniyor geceyle gunduzu ayiramaz diyorlar bide vallahi ayiriyor :))
Iki seferdir ucsuz veriyorum su an goguslerim resmen sizliyor eminim zaten yara olacagina lansinohla gamastan var ikisini kullaniyorum ama gamastan yikanmadan verilmiyor eziyet gibi yikamak lonsinohu da yikiyorum ama tam gitmiyor heralde bu sefer gogsumu bos tutmuyor tadindan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?