2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa alpi mahvediyor o hali beni kafasını sallıyor sinirini burnundan soluyor çekiştire çekiştire memeye yapışıyor bide içli içli emmiyor mu ayy ölüyorum gülmekten..
Görende ac bıraktığımi zanneder o derece hakikaten..

Geçen e bebeğe gitmiştim denk geldim iki kişi şikayete gelmiş primanin bezlerinden yenilenen ürünlerinden hic memnun değiller çalışanlar çok şikayet alıyoruz demişlerdi.
Ben molfix kullanıyorum şimdilik memnunuz

Ya kizlar ben sürekli kafamdan felaket senaryoları yazip agliyorum elimde olmadan. Ya bebegi kucagimdan düşünürsem ya gece aglar duymam alarmida duymam aç kalirsa sabaha kadar diye giden bi sürü sey var . nasil gececek bu
Canım benim babam kafa üstü düşürdü bebegi. Sen istedigin kadar düşün olacagı varsa oluyor işte. Engelleyemiyorsun. Boşuna vesveseye kapılıp da şeytana uyma. Onlar bize rabbimizin emaneti sen de rabbine ve meleklere emanet et uyu. Doğal olarak bebegimizin basina kötü hic bir sey gelsin istemiyoruz ama surekli dusunup senaryo yazarak da ancak kendini uzersin. Kendini telkin et. Olmaz öyle kötü seyler, her sey cok iyi olacak de. İyi olsun:))

Kizlar biz bu bebeleri kac ay gece 2 saatte bi uyandirip emzircez böyle yavrum o kadar rahat uyuyor ki kiyamiyorum eli kolu yaymış tam ben durtmeye basliyorum kuzumu genlesiyor bi 5 dakka
Canım sarılık falan değilse.bırak uyusun bebiş.uyku da büyütür bebeği.2 saat olayına takılma sen

Ben de ebebegin bezinden memnun degilim. Çiş oldugu gibi disarda. Bir de 2 paket almisim kaldi elimde. Huggiesten memnunum ama.

Benim de sütüm yetmiyor ya uyku lazım olması için sürekli de uyuyamıyorum haliyle bir damla vardı süt arttırıcı neydi o bilen var mı

Benim de sütüm yetmiyor ya uyku lazım olması için sürekli de uyuyamıyorum haliyle bir damla vardı süt arttırıcı neydi o bilen var mı
Maşallah her şeyin de bir damlası varmis. Gaz damlasi, kaka damlası, şimdi de süt damlasi çıktı. Daha neler ögrenicem bakalim bu topikten. Bu arada ben de bu süt artirici damlanin adina talibim)

Vatanseverr canım mutlu yıllar:)))
çok teşekkür ederim canım :)

canımsınnnnn :)
Sadece emziriyorum kuzum acaba yetmiyormu ki
canım şöyle oldu benim durum gece 2 de uyandı bütn gece emzirdim 6 ya kadar uykuya geçemedi uyuyodu kucağımda bırakıca ağlıyodu en sonunda sabah 6 da kucağımda ayaklarını toplamış bi şekilde uyudu bende uyusun diye yatağa bile koymadm 2 saat sonra eşimle doktora götürdük gazı ver bişey yapın vs diye doktor muyene sonrası bu çocuk aç dedi! süt yetmiyormuş..

Biberonla alakali olabilir. Hastanede iki gunlukken mama vermistik biberonla o zamanda kusuyordu simdide. Memeden emdigi fazla gelirse sadece fazlasini azicik cikariyor ama biberonla ne ictiyse disari atiyor
Tavsiyem antikolik biberon al sorun duzelicektir gaz yapiyordur biberon lansinoh naturalwave anne memesine en yakin biberon ben oglumda onu kullanmistm tavsiye ederm

Ay allahım sen koruu

Damla vs bişey kullanıyormusun arttırıcı cnm

Bu damladan çok memnun kalan var yarın alacağım ben de bakalım deneyeceğiz çok emiyor çok kaka yapıyor yetemiyorum

Bu damladan çok memnun kalan var yarın alacağım ben de bakalım deneyeceğiz çok emiyor çok kaka yapıyor yetemiyorum
Bende aldim ama daha kullanmadim. Eczaci iki uc gun gecsin sutu yetersiz gelirse alirsiniz demis. Ben al evde bulunsun dedim. Duruyor simdilik kabinda. Bana hastaneden cikmadan brosur verdiler alabilirsin diye. Hastane tavsiye etti. Gonul rahatligiyla alip kullanabilirsin.

Arkadaslar bebisler kustuktan sonra tekrar besliyor musunuz? Kusunca öyle bi uykuya dalıyor ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…