2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi ya guzel degil ama ya 120li aldim bide siz memnun musunuz biz bugun actik 2 yi 1den cok farkliymis
File gibi dediğin ge
Canim sizde olanda premium care 2 mi? Bu bildigin file ya
ya evet bildiğimiz eski bezlerden değil file gibi duruyor ama sulu kaka yapıyor ya benimki çok fena hemde , hemen altına geçiyor ve hiç üstte kalmıyor emici yani kakanın posası kalıyor biraz üstte güzel yani bez sen neden beğenmedin tam olarak

File üstte kalıyo ayrılıyor acinca sanki popoya yapisiyo gibi ne bilim 1 den farkli olunca sahte mi diye dusundum

File üstte kalıyo ayrılıyor acinca sanki popoya yapisiyo gibi ne bilim 1 den farkli olunca sahte mi diye dusundum
Bir de aynıydı sanki gerçi yarın yine 1 numara gelecek sipariş etmiştik bakarım yine jokerden aldık koli koli kampanya varmış

Sağol canım, amin inşallah. .Kendimi birakmayayim diyorum ama tükendigimi hissediyorum. Lohusa psikolojisi zaten zordu, üstüne sıkıntı olunca dayanılmaz oluyor..
İnşallah geçecek bu günler dua et iyi düşün bizimde dualarımız seninle ve kızınla

Ykizlar ben dogum yaptim sezeryan oldu 6 saat suni sancidan sonra sezeryana donduk agri tutmadi sancilar cok yuksek geliyordu ama brn hissetmedim acilmada 1 cm de kaldi ama cok sukur sezaryen rahatti memeyide aldi hemen simdi misil midil uuuuor
Gözünaydın canım, geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün bebişini.

Ykizlar ben dogum yaptim sezeryan oldu 6 saat suni sancidan sonra sezeryana donduk agri tutmadi sancilar cok yuksek geliyordu ama brn hissetmedim acilmada 1 cm de kaldi ama cok sukur sezaryen rahatti memeyide aldi hemen simdi misil midil uuuuor
Hayrlı olsun Allah analı babalı buyutsun inşallahh gozunuz aydın canm ...

Hayirli olsun canim Allah saglikli uzun omurler versin

Ya kizlar ben sürekli kafamdan felaket senaryoları yazip agliyorum elimde olmadan. Ya bebegi kucagimdan düşünürsem ya gece aglar duymam alarmida duymam aç kalirsa sabaha kadar diye giden bi sürü sey var . nasil gececek bu

Kızlar gece 5 ten beri hastanedeyiz. 17 saattir sancı çektim 3cm açılmam oldu anca. Sancılar 2dakikada bir 110 a vuruyordu. Şimdi epidural yaptılar gözümü açabildim resmen onca saat sonra, rahim ağzım çok sertmiş çok yavaş açılıyor. Allah ın izniyle 21 inde gelecek bebeğimiz inşallah kızlar

Ya kizlar ben sürekli kafamdan felaket senaryoları yazip agliyorum elimde olmadan. Ya bebegi kucagimdan düşünürsem ya gece aglar duymam alarmida duymam aç kalirsa sabaha kadar diye giden bi sürü sey var . nasil gececek bu
Aglarsa duyarsin canim benimki mirildansa uyaniyorum tedirginlik bnde de var ama huzurluyum 5 gun kuvezde kaldi zaten gec kavustuk yavrumla sende gonlunu rahatlar bisey olmaz Allahın izniyle zaten yaninda yatiyodur elbet duyarsin

Allah yardimcin olsun canim saglikla gelsin

Canım bu sadece sende değil.yalnız değilsin yani. Kendi kendini rahatlatmaya çalış.ben öyle yapıyorum

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün kuzun:)

Ben ilk oğlumda öyleydim uyku uyuyamazdım gece zaten her sese uyanıyorum ıh dese ay noldu diye fırlıyorum yataktan hala öyleyim hoş da yapı meselesi bu bence değişmiyor herkes de beni evhamlı diye bellemiş zaten ama elimde değil kimsenin aklına gelmeyen benim aklıma gelir

Aynı şeyleri bende yaşadım ameliyatim o kadar güzel geçti ki ama o gaz sancısı benide mahvetti..
Ameliyat yerim için bir gram gözyaşı dökmedim ama o gaz sancısı beni benden etti bolbol yürüdümde öyle geçti.
Sonra boyun ve baş ağrısı çektim oda mahvetti sana tavsiyem türk kahvesi iç cay bardagiyla. nescafe ise yaramadı bende.
InşaaAllah geçer canım..
Rabbim yardımcın olsun

Aglarsa duyarsin canim benimki mirildansa uyaniyorum tedirginlik bnde de var ama huzurluyum 5 gun kuvezde kaldi zaten gec kavustuk yavrumla sende gonlunu rahatlar bisey olmaz Allahın izniyle zaten yaninda yatiyodur elbet duyarsin
Benimde 11 gun kalldi kuzum gecmis olsun sizede Rabbim yasatmasin bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…