- 6 Haziran 2010
- 660
- 1.181
- 113
Kızlar ben doğum yaptım Ömerim kucağımda az agrılarım çok var inşallah o da geçer
1 numaralari premium care aldim 2 numaralari normal prima aldim ben. O nedenle 2 numara hakkinda fikrim YokKızlar prima premium care kullanan varmı 1 ve 2 numarası arasında cok fark var yada benim 2 no aldigim bez sahte cikti ! Ici file gibi 1 no olan oyle degildi !! Kullanan varsa yazarsa cok sevinirim cunku icime sinmedi
1 numarasi guzel memnunumKızlar prima premium care kullanan varmı 1 ve 2 numarası arasında cok fark var yada benim 2 no aldigim bez sahte cikti ! Ici file gibi 1 no olan oyle degildi !! Kullanan varsa yazarsa cok sevinirim cunku icime sinmedi
Sahte herhalde file gibi değil bizde var hiç farkı yok hatta azcık büyük sadeceKızlar prima premium care kullanan varmı 1 ve 2 numarası arasında cok fark var yada benim 2 no aldigim bez sahte cikti ! Ici file gibi 1 no olan oyle degildi !! Kullanan varsa yazarsa cok sevinirim cunku icime sinmedi
Gözünaydın canım, geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün. .Kızlar ben doğum yaptım Ömerim kucağımda az agrılarım çok var inşallah o da geçer
yok canim ben tane kimyon rezene aldim evde kendim demliyorum .Al_pi humananın kini mi içiyorsun cnm ?
Gozun aydin canim. Saglikla buyut kuzunu .Kizlar topigi uzaktan takip edenlerdenim ve bende dogumumu yaptim 3 hafta olmak uzere allah sizede nasip etsin islahhh saglkli sihatli dogumlar hepinize
Gözün aydın canım güle güle büyütünKızlar ben doğum yaptım Ömerim kucağımda az agrılarım çok var inşallah o da geçer
2 file gibi canım öyle onlar sahte degil yaniKızlar prima premium care kullanan varmı 1 ve 2 numarası arasında cok fark var yada benim 2 no aldigim bez sahte cikti ! Ici file gibi 1 no olan oyle degildi !! Kullanan varsa yazarsa cok sevinirim cunku icime sinmedi
Kızlar prima premium care kullanan varmı 1 ve 2 numarası arasında cok fark var yada benim 2 no aldigim bez sahte cikti ! Ici file gibi 1 no olan oyle degildi !! Kullanan varsa yazarsa cok sevinirim cunku icime sinmedi
Evet 1 gayet iyidi 2 yi int sipariş ettim bugun actim ici file gibi cok farkli1 numarasi guzel memnunum
Hadi ya guzel degil ama ya 120li aldim bide siz memnun musunuz biz bugun actik 2 yi 1den cok farkliymis2 file gibi canım öyle onlar sahte degil yani
File gibi 2 no care begenmedim bnde 1 farkliydi acaba sahte mi dedimWalla bende anlamadim.ilk markafoniden almistim dogumdan baya once ondan cok memnundum bitince bir paket marketten aldim bez farkliydi e bebekten siparis verdim o da marketteki gibiydi.bir ara yenilemisler bezleri ama yeniler hic.iyi degil sulu yaptiginda dogru durust emmiyor digeri cok iyiydi bunlara gore.iki numarayi bilmiyorum ama canim
Canim sizde olanda premium care 2 mi? Bu bildigin file yaSahte herhalde file gibi değil bizde var hiç farkı yok hatta azcık büyük sadece
Bende varımHerhalde doguramayan bir ben kaldim.millet sute kakaya gecmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?