2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar prima premium care kullanan varmı 1 ve 2 numarası arasında cok fark var yada benim 2 no aldigim bez sahte cikti ! Ici file gibi 1 no olan oyle degildi !! Kullanan varsa yazarsa cok sevinirim cunku icime sinmedi

Kızlar prima premium care kullanan varmı 1 ve 2 numarası arasında cok fark var yada benim 2 no aldigim bez sahte cikti ! Ici file gibi 1 no olan oyle degildi !! Kullanan varsa yazarsa cok sevinirim cunku icime sinmedi
1 numaralari premium care aldim 2 numaralari normal prima aldim ben. O nedenle 2 numara hakkinda fikrim Yok

1 numarasi guzel memnunum

Sahte herhalde file gibi değil bizde var hiç farkı yok hatta azcık büyük sadece

Al_pi humananın kini mi içiyorsun cnm ?
yok canim ben tane kimyon rezene aldim evde kendim demliyorum .

Kizlar topigi uzaktan takip edenlerdenim ve bende dogumumu yaptim 3 hafta olmak uzere allah sizede nasip etsin islahhh saglkli sihatli dogumlar hepinize
Gozun aydin canim. Saglikla buyut kuzunu .
@nadalvanos Hosgelmis kuzuuuu .. Biraz hasret gider sonra yaz ayrintilari .. M mer_4260 Seni merak ediyorum ses ver kizin geldimii ..

Bazen çocuk uyurken mesela aklıma emzirmek geliyor bir sızlıyorlar memintolar acayip :) sizde de oluyor mu

2 file gibi canım öyle onlar sahte degil yani

Walla bende anlamadim.ilk markafoniden almistim dogumdan baya once ondan cok memnundum bitince bir paket marketten aldim bez farkliydi e bebekten siparis verdim o da marketteki gibiydi.bir ara yenilemisler bezleri ama yeniler hic.iyi degil sulu yaptiginda dogru durust emmiyor digeri cok iyiydi bunlara gore.iki numarayi bilmiyorum ama canim

File gibi 2 no care begenmedim bnde 1 farkliydi acaba sahte mi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…