Kullanıyorum bakalım ya kötü de degilHadi ya guzel degil ama ya 120li aldim bide siz memnun musunuz biz bugun actik 2 yi 1den cok farkliymis
Demekki hepimizin ayniymis :)) Benimki memeyi bulamazsa elini yiyor birde sinirli sinirli :)))Yaa alpi mahvediyor o hali beni kafasını sallıyor sinirini burnundan soluyor çekiştire çekiştire memeye yapışıyor bide içli içli emmiyor mu ayy ölüyorum gülmekten..
Görende ac bıraktığımi zanneder o derece hakikaten..
Tam 1 ay kuzum evet kakasini yapiyo bakso diye bi damla verdi doktor onunla bayagi rahatladi masallah simdi iyi görünüyor
Gözün aydın canımm hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah oglumun adaşı :)
Canım Rabbim sağlıkla kavuştursun miniğini görmüşsün herşey iyiye gidiyor biraz daha sabırGözünaydın canım, geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün. .
Herkese teşekkür ederim kızlar hepimiz sağlıkla büyütelim inşallahGözün aydın canım güle güle büyütün
Haklisin kuzum olacagi varsa zaten olur Rabbim korusun hepsini insallah teşekkür ederim balimCanım benim babam kafa üstü düşürdü bebegi. Sen istedigin kadar düşün olacagı varsa oluyor işte. Engelleyemiyorsun. Boşuna vesveseye kapılıp da şeytana uyma. Onlar bize rabbimizin emaneti sen de rabbine ve meleklere emanet et uyu. Doğal olarak bebegimizin basina kötü hic bir sey gelsin istemiyoruz ama surekli dusunup senaryo yazarak da ancak kendini uzersin. Kendini telkin et. Olmaz öyle kötü seyler, her sey cok iyi olacak de. İyi olsun:))
Ayy bende gunde bi defa aynisini yaşıyorum gogsumde uyuyo saatler sürüyor emmesi biraktigim an uyaniyor demekki ac kuzum ya tesekkur ederim sen demesen benim aklima bile gelmicektiçok teşekkür ederim canım:)
canımsınnnnn:)
canım şöyle oldu benim durum gece 2 de uyandı bütn gece emzirdim 6 ya kadar uykuya geçemedi uyuyodu kucağımda bırakıca ağlıyodu en sonunda sabah 6 da kucağımda ayaklarını toplamış bi şekilde uyudu bende uyusun diye yatağa bile koymadm 2 saat sonra eşimle doktora götürdük gazı ver bişey yapın vs diye doktor muyene sonrası bu çocuk aç dedi! süt yetmiyormuş..
12kilo aldım ben 23günlük bebegim 10kilo vermişim kaldı 2kilo ama ben 5falan daha vermek istiyorum zamanla gider inşallah bol su içiyorumKilo durumlarınızı merak ediyorum doğum yapalı kaç gün oldu ne kadarı gitti ? Ben 20 kilo almış olarak baya takıyorum kafama
Hadi gözün aydın aynı gün bebişlendik hayırlısıyla büyütelim inşallahYkizlar ben dogum yaptim sezeryan oldu 6 saat suni sancidan sonra sezeryana donduk agri tutmadi sancilar cok yuksek geliyordu ama brn hissetmedim acilmada 1 cm de kaldi ama cok sukur sezaryen rahatti memeyide aldi hemen simdi misil midil uuuuor
Umarım gönlüne göre doğum olmuştur hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim sağlıkla kavuştursunKızlar gece 5 ten beri hastanedeyiz. 17 saattir sancı çektim 3cm açılmam oldu anca. Sancılar 2dakikada bir 110 a vuruyordu. Şimdi epidural yaptılar gözümü açabildim resmen onca saat sonra, rahim ağzım çok sertmiş çok yavaş açılıyor. Allah ın izniyle 21 inde gelecek bebeğimiz inşallah kızlar
Olcagini saanmiyorum yinede danis istersen.Sağolasın doktora sormadan kullansam sorun olmaz dimi
Arkadaslar bebisler kustuktan sonra tekrar besliyor musunuz? Kusunca öyle bi uykuya dalıyor ki..
Ben huggies'in 2 numarasini almisim sanki tosun doguracakmisim gibi dogdu bez kocaman geldi sonra aldim 1 numarasini simdilik cok memnunum 1 bile buyuk geliyor bize.
Gecen esime dedim herkes bim a101 bezlerinden cok memnun bi tane alsana denemelik a101den almis geldi eve bezi actim acmamla kapamam bir oldu ne kadar kotu bir bez gaz kokuyo resmen.
Dedim huggiesin gozunu seveyim dokusu pamuksu yapisi pisik filanda yapmadi degismem artik.
senin kizinda sinirlimi benimki memeyi görunce uzaktan atliyor kafasini sallaya sallaya bi gömuluyor sanki 6 aydir ac bu cocuk dersin :))
Birde tirnaklarini kestim eldiveni cikardim yuzunu gozunu parcaliyor acikinca mecburen yine eldiven taktim :) Cok cadi valla benim inci'm ❤
Emzirdikten sonra sağmak mı gerekiyor?Gunduz uyuyamadigim icin. Aksam sekiz bucuktan on ikiye kadar uyumusum. Esim bebisimizi emzirmek icin uyandirdi emzirdim geri yattim. Az once mutfagi topladim. Bugun saglik ocagi kontrolumuz vardi. Cok sukur kilo alimimiz iyi cikti. Baslarda sagdigim sutleri buzluga atmistim. Omru 1 aymis. Suresi dolmadan cikarip onlari bebegime vereyim diyorum. Arada buzluktan arada memeden ayarlayip gidecegiz artik. Gogsum sert degil diye almadigi gogsumu kendini haline birakmistim. 3 gundur sagmiyordum. Ebe onu sag dok sutun eksimistir bebegin midesini bozarsi dedi. Emzirdiktwn sonra sagmayi ihmal etmeyin kizlar.
İLk defa duyuyorumEmzirdikten sonra sağmak mı gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?