2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Demekki hepimizin ayniymis :)) Benimki memeyi bulamazsa elini yiyor birde sinirli sinirli :)))
O halini videoya cekmek lazim sonra gosteririz :)

Ben huggies'in 2 numarasini almisim sanki tosun doguracakmisim gibi dogdu bez kocaman geldi sonra aldim 1 numarasini simdilik cok memnunum 1 bile buyuk geliyor bize.
Gecen esime dedim herkes bim a101 bezlerinden cok memnun bi tane alsana denemelik a101den almis geldi eve bezi actim acmamla kapamam bir oldu ne kadar kotu bir bez gaz kokuyo resmen.
Dedim huggiesin gozunu seveyim dokusu pamuksu yapisi pisik filanda yapmadi degismem artik.

Kilo durumlarınızı merak ediyorum doğum yapalı kaç gün oldu ne kadarı gitti ? Ben 20 kilo almış olarak baya takıyorum kafama

Gözün aydın canımm hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah oglumun adaşı :)

Gözünaydın canım, geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün. .
Canım Rabbim sağlıkla kavuştursun miniğini görmüşsün herşey iyiye gidiyor biraz daha sabır

Gözün aydın canım güle güle büyütün
Herkese teşekkür ederim kızlar hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah
N nnnadal hayırlı olsun canım Anali babali saglikla buyusun

canım şöyle oldu benim durum gece 2 de uyandı bütn gece emzirdim 6 ya kadar uykuya geçemedi uyuyodu kucağımda bırakıca ağlıyodu en sonunda sabah 6 da kucağımda ayaklarını toplamış bi şekilde uyudu bende uyusun diye yatağa bile koymadm 2 saat sonra eşimle doktora götürdük gazı ver bişey yapın vs diye doktor muyene sonrası bu çocuk aç dedi! süt yetmiyormuş..[/QUOTE]

Vatanseverr aynı durum bende de var ne olur çözüm bulursan bana da yaz doktorun ne dedi benimki hemen takviye yapin demişti

Haklisin kuzum olacagi varsa zaten olur Rabbim korusun hepsini insallah teşekkür ederim balim

Ayy bende gunde bi defa aynisini yaşıyorum gogsumde uyuyo saatler sürüyor emmesi biraktigim an uyaniyor demekki ac kuzum ya tesekkur ederim sen demesen benim aklima bile gelmicekti

Ykizlar ben dogum yaptim sezeryan oldu 6 saat suni sancidan sonra sezeryana donduk agri tutmadi sancilar cok yuksek geliyordu ama brn hissetmedim acilmada 1 cm de kaldi ama cok sukur sezaryen rahatti memeyide aldi hemen simdi misil midil uuuuor
Hadi gözün aydın aynı gün bebişlendik hayırlısıyla büyütelim inşallah

Umarım gönlüne göre doğum olmuştur hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim sağlıkla kavuştursun

Bebeğin altına yeşil yapması ön sütü fazla almasından kaynaklıymış bizimki başlıyo biraz emiyo sonra uyuyo ne yapsam açmıyo ağzını son sütü nasıl vercem buna ben
Bi de geceleri emzirmiyorum gün boyu emince gece sütüm olmuyo hem de uçları acıyo mama veriyorum saat üç gibi 60 cc sonra 3 saat uyuyo acaba gece kaç kez doyurmak gerek

Arkadaslar bebisler kustuktan sonra tekrar besliyor musunuz? Kusunca öyle bi uykuya dalıyor ki..

Yok sadece su veriyorum biraz genzinin yanması geçsin diye. Sonra uyuyor zaten. Dün kustu vermedim mesela tekrar rahatladı sanırım kusunca. Çok gazı vardı sıkıştı belli ki. Bugün de biogaia aldım başladım.

Ben a101in bezini kullandığım gibi pişik yaptı bıraktım. Duruyor öylece. İşine yarayan onu kullanan olursa veririm. Yoksa dursun napayım:) ben gece prima aktif bebek kullanıyorum gündüz minies (migros) memnunum ikisinden de. 2 numara bize de büyük geliyor ama hep aldıklarım 2. Daha yeni bez almadım :) bitince 2den devam ederiz uzun bir süre

Aynı benim cadım gibi... benim kızımı anlatmış gibi oldun cnm

Emzirdikten sonra sağmak mı gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…