2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ya nette de görüyoruz haberleri hep elalemin bebeği öpülür mü ya annesi öpebilir sadece

Bunu diyorum işte öpebilir miyimmiş noluyor öpünce ya başkasının gözünün nuru insan çekinir biraz be

Hadi gözün aydın aynı gün bebişlendik hayırlısıyla büyütelim inşallah

Umarım gönlüne göre doğum olmuştur hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim sağlıkla kavuştursun
Canim cok sevindim seninde gozun aydin kavustuk bebislerimize sonunda Allah anali babali buyusun bahtlari acik olsun

40 ı çıktıktan sonra hasta olmuyorlar mı? Ben bu 40 olayin i anlamıyorum acaba neden 4o gün

40 ı çıktıktan sonra hasta olmuyorlar mı? Ben bu 40 olayin i anlamıyorum acaba neden 4o gün
Sen kendini toparlamis oluyorsun ve bebek buyumus oluyor asilarini oluyor. Ben oyle dusunuyorum. Su an hala tutarken bir yerine bir sey yapar miyim diye korkuyorum hastaneye giderken pusete koyarkwn bile korkuyorum. O zaman biraz daha kilo almis olur daha rahat tutarim diye dusunuyorum.

Yanı olabilir evet dış dünyaya daha çok alışmış oluyorlar az kaldı 40 çıkmasına aabredelim o zaman

Kızlar merhaba. Hamilelikte clexane kullananlar doğumdan sonra da devam ettiniz mi? Ettiyseniz ne kadar vuruldunuz? Bana dr um doğumdan sonra iğneyi birakicaz dedi.. Dogum şekliniz nasıldı bu arada? Ben 27 temmuz da spinal anestezi ile sezaryen olucam insallah son ignemi de 25i aksam vurulucam

Hayırlısıyla ağrısız kucağına alırsın ben normal doğum yapmıstım doğumdan sonra 15 gün yeterli demişti bana 15 gün vurmaya devam etmiştim

Tüm vakti alıyor güzel kızın dimi,
Nezamana taşınıyorsunuz canım?
Ayy evet abi de olunca evde sürekli duramıyoruz, bir iki çıkıyoruz yavaş yavaş, alışsın pamuğum dışarılara

Ben de huggies ten cok memnunum.1 numarasi buyuk geldi biraz ama hic sorun yasamadik simdiye kadar cok sukur

Ben de tavsiye ediyorum harika bir dogum oldu epidural sayesinde...emzirirken canim daha cok yandi.

Bunu diyorum işte öpebilir miyimmiş noluyor öpünce ya başkasının gözünün nuru insan çekinir biraz be

Aynen katılıyorum canım. Biri öpecekse bebeği annesi babası kardeşi olur onun dışında kimse öpemez. Milleti anlamak zor.. ben kuzenimin bebeğini kucağıma bile almadım. Yanlış yatırmıştı düzelttim böyle yatır yoksa boğulur dedim hepsi bu. Yani ne öptüm ne aldım. İnsanlar bebek seveceğim diye bebeği riske atıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…