- 26 Temmuz 2016
- 651
- 655
- 103
- 31
Galactago damlayı biliyorum başka vat mi bilmiyorumBenim de sütüm yetmiyor ya uyku lazım olması içinsürekli de uyuyamıyorum haliyle bir damla vardı süt arttırıcı neydi o bilen var mı
Evet ya nette de görüyoruz haberleri hep elalemin bebeği öpülür mü ya annesi öpebilir sadeceKızlar bugün doktora gittim. Muayene falan iyi geçti derdim o değil. Söylediği şey öyle üzdü ki beni18 günlük bebeği uçuklu biri öpmüş ve maalesef bebeği kaybetmişler. kimseye öptürmeyin bebeğinizi. Uçukluysanız siz de öpmeyin hatta ne anlarlar minnacık bebeği öpmekten
Bunu diyorum işte öpebilir miyimmiş noluyor öpünce ya başkasının gözünün nuru insan çekinir biraz beBende öpüyorum boynundan bacağından kolundan falan ama uçuklusun ve öpüyorsun. Uçuk koca insanı bile öldürebilir öyle bir virüs. Anne baba kardeş öper sever kontrollü bir şekilde ama dışardan birinin gelipte öpmesini aklım almıyor.. kuzenlerim falan geldi dokunmadılar bile bebeğe. Komşu hemen öpebilir miyim hasta değilim hayır dedim. Anlamıyorum gerçekten anlamayacağım dakokla mis mis öpme yani değil mi? Babası ben ameliyattan geç çıktım diye uçuk çıkardı yaklaşmadı bile bebeğin yanına.. Anlayışsız insanları sevmiyorum ve bozmaktan çekinmiyorum..
Canim cok sevindim seninde gozun aydin kavustuk bebislerimize sonunda Allah anali babali buyusun bahtlari acik olsunHadi gözün aydın aynı gün bebişlendik hayırlısıyla büyütelim inşallah
Umarım gönlüne göre doğum olmuştur hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim sağlıkla kavuştursun
40 ı çıktıktan sonra hasta olmuyorlar mı? Ben bu 40 olayin i anlamıyorum acaba neden 4o günCok uzuldum. Daha once okumustum boyle bir haber. Rabbim korusun tum miniklerimizi. Neyse ki yaz tatili oldugu icin herkes memleketinde gelenimiz gidenimiz yok. Kendimiz bile kokluyoruz. Babasi hala kiyafetlerinden opuyor kokluyor. Opmeye kiyamiyorum diyor. Ben arada opuyorum. 40i ciksin bol bol gezecegiz insallah. Sagligi yerinde olsun da
Sen kendini toparlamis oluyorsun ve bebek buyumus oluyor asilarini oluyor. Ben oyle dusunuyorum. Su an hala tutarken bir yerine bir sey yapar miyim diye korkuyorum hastaneye giderken pusete koyarkwn bile korkuyorum. O zaman biraz daha kilo almis olur daha rahat tutarim diye dusunuyorum.40 ı çıktıktan sonra hasta olmuyorlar mı? Ben bu 40 olayin i anlamıyorum acaba neden 4o gün
Sen kendini toparlamis oluyorsun ve bebek buyumus oluyor asilarini oluyor. Ben oyle dusunuyorum. Su an hala tutarken bir yerine bir sey yapar miyim diye korkuyorum hastaneye giderken pusete koyarkwn bile korkuyorum. O zaman biraz daha kilo almis olur daha rahat tutarim diye dusunuyorum.
Teşekkürler canım Allah razı olsun.Rabbim senin kızına da hayırlı uzun ömürler versinHayirli ugurlu olsun canim Allah uzun omurler versin saglikla buyusun bebisin
Hayırlısıyla ağrısız kucağına alırsın ben normal doğum yapmıstım doğumdan sonra 15 gün yeterli demişti bana 15 gün vurmaya devam etmiştimKızlar merhaba. Hamilelikte clexane kullananlar doğumdan sonra da devam ettiniz mi? Ettiyseniz ne kadar vuruldunuz? Bana dr um doğumdan sonra iğneyi birakicaz dedi.. Dogum şekliniz nasıldı bu arada? Ben 27 temmuz da spinal anestezi ile sezaryen olucam insallah son ignemi de 25i aksam vurulucam
Nasıl veryosun yaaa
Unuturmuyum tatlım fırsat bulamıyorum inan. Bir yandan Melisa'm bir yandan taşınma öncesi telaşlar. Birde taşınmadan önce 1 hafta yazlığa gidelim demiştik onun telaşıda eklenince nadiren girip okuyabiliyorum ama yetişemiyorum yazmaya :) seni takip ediyorum ama ailecek gezmelerdesiniz :)
Benimki de emiyor ama biraz yorulunca sütüm azalıyor ya benimÇok sık emiyor bizim kız annemler ona bağlıyorlar, uykusuzluk gelen giden birde abinin peşinde koşuyorum heralde ondan oldu canım, bende şaşkınım
Yiyoruz ya bildiğin temiz yerse ne olcakKızlar dışardan yemek söyleyip yiyormusunuz zararı varmı ..
Ben de huggies ten cok memnunum.1 numarasi buyuk geldi biraz ama hic sorun yasamadik simdiye kadar cok sukurBen huggies'in 2 numarasini almisim sanki tosun doguracakmisim gibi dogdu bez kocaman geldi sonra aldim 1 numarasini simdilik cok memnunum 1 bile buyuk geliyor bize.
Gecen esime dedim herkes bim a101 bezlerinden cok memnun bi tane alsana denemelik a101den almis geldi eve bezi actim acmamla kapamam bir oldu ne kadar kotu bir bez gaz kokuyo resmen.
Dedim huggiesin gozunu seveyim dokusu pamuksu yapisi pisik filanda yapmadi degismem artik.
Kilo konusu bende de takintiKilo durumlarınızı merak ediyorum doğum yapalı kaç gün oldu ne kadarı gitti ? Ben 20 kilo almış olarak baya takıyorum kafama
Ben de tavsiye ediyorum harika bir dogum oldu epidural sayesinde...emzirirken canim daha cok yandi.Merhaba arkadaşlar pek yazamasam da ben de çok şükür 39+5 te epidural normal doğum yaptım .Hiç gelmicek sanıyodum bebeği ki bi anda suyum geldi süpriz yaptı :) epidurali tavsiye ediyorum doğum yapmamış olanlara .herkese hayırlı geceler
Bunu diyorum işte öpebilir miyimmiş noluyor öpünce ya başkasının gözünün nuru insan çekinir biraz be
Kızlar dışardan yemek söyleyip yiyormusunuz zararı varmı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?