- 3 Ekim 2015
- 1.257
- 1.707
- 133
- 38
Yiyoruz ya bildiğin temiz yerse ne olcak
Cok iyi :) hani dediler baharatlı falan yasak ya oyüzden. Bildiğin pizza hamburger canım istedi yiyebiliriz ozmnNasıl özledim dışardan yemek yemeyi bir bilsen:)) güvenilir bir yer olursa neden olmasın. Hamilelikte yasaktı bana dışardan yemek :)
Dogumdan 1 hafta once biraktim epudural spinal kombine oldu ameliyatim ortaya karisik yani :) Dogumdan sonrada gerek yok dedi kullanmaya kullanmadim.Kızlar merhaba. Hamilelikte clexane kullananlar doğumdan sonra da devam ettiniz mi? Ettiyseniz ne kadar vuruldunuz? Bana dr um doğumdan sonra iğneyi birakicaz dedi.. Dogum şekliniz nasıldı bu arada? Ben 27 temmuz da spinal anestezi ile sezaryen olucam insallah son ignemi de 25i aksam vurulucam
Kaka yapiyo kuzum 4 5 saatte bir yapiyo genelde bazen uzuyor arasi o zaman kotu oluyor. Bazen kaka yapsada rahatlamiyoKaka probleminiz mi vardı da damla verdi dr? Kaç gunde bir yapıodu?
Selam herkese kizimla dün 15.40 da Kavuştuk ameliyathanede o ağladı ben ağladım bayan peruk diye sevdiler herkesin maskotu oldu dünyalar güzelim kendime benzesin diye hiç çabam olmamışti ama benim minyaturum böyle bir duygu yokmuş canım kızım 38+4 haftalik 3600 kilo 50 cm minik bi prenses simsiyah üzüm gibi uzun saçları var sadece doğum sonrası zor geçti ağrılar beni öldürdü kızım açlıktan çok Ağlamış beni beklerken mama vermişler ben geldim beni emdi ama nafile kızımı doyuracak kadar sütüm yok tüm gece hastane yi de inletti dpymadi doymayinca da ağladı hemşireler sürekli bizim Odamızdaydi mama işine geldi bir saat bile uyumadim onu emzirmeye çalışmaktan göğüslerim patlamak üzere bütün yine mama sonrası uyuyabildi şimdilik durum bu yarın evimize gidiyoruz ama ben pert kan seviyem yerler dik durumiyorum dikişlerimin yukarısı Karnım çok acıyor ne yapicaz bilmiyorum[/QUOTE]
Ben hipp kullandim canim.Arkadaslar bana acil bebek mamasi tavsiyesi verebilirmisin
Esim aptamil buldu forumda sanki kullanan arkadaslar vardi ne kadarlik hazirlamaliyim daha iki gynluk bebisimBen hipp kullandim canim.
Ben hastaneden cikmadan ihtiyac duyarsam diye hangi mamayi verdiklerini sordum. Aptamil veya bebelac veriyoruz ama emzir dediler. Aptamil kabizlik yapiyor dediler arkadaslar bebelac aldim ama duruyor tekrar kullanmadim.Arkadaslar bana acil bebek mamasi tavsiyesi verebilirmisin
20-30 cc veriyorlar yenidogana. Onu da bebek hemsiresine sormustumEsim aptamil buldu forumda sanki kullanan arkadaslar vardi ne kadarlik hazirlamaliyim daha iki gynluk bebisim
Tamam canim cok sagolasin20-30 cc veriyorlar yenidogana. Onu da bebek hemsiresine sormustum
Evet canim 30 cc tam geliyor yiyebildigi kadar yedir zorlama acsa bitiriyor zaten.Tamam canim cok sagolasin
Emzir emzirdikten sonra 30 cc hazırla canim.Tamam canim cok sagolasin
A101 de soffie den bahsediyorsanız sleepy üretimi aslında . Bende denemek için aldım kalite olarak fena gelmedi, hatta birim fiyatını hesapladım küçük paketi sleepy den de pahalıydıBen huggies'in 2 numarasini almisim sanki tosun doguracakmisim gibi dogdu bez kocaman geldi sonra aldim 1 numarasini simdilik cok memnunum 1 bile buyuk geliyor bize.
Gecen esime dedim herkes bim a101 bezlerinden cok memnun bi tane alsana denemelik a101den almis geldi eve bezi actim acmamla kapamam bir oldu ne kadar kotu bir bez gaz kokuyo resmen.
Dedim huggiesin gozunu seveyim dokusu pamuksu yapisi pisik filanda yapmadi degismem artik.
10 kilo almıştım,bugün 22 günlüğüz 7 kilo gitti 3 kilo kaldıKilo durumlarınızı merak ediyorum doğum yapalı kaç gün oldu ne kadarı gitti ? Ben 20 kilo almış olarak baya takıyorum kafama
süt bezleri sırt bölgesinden de uyarıldığı için yasak olabilir[/QUOTE]Anneler ..emzirirken sırta merhem sürmek yasak mı? Sırtım tutulmuş, ve hafif üşütmüşüm de..
Canım biraz önce benimde acil almam gerekti ben Aptamil aldım oğlumda da onu kullanmıştım memnun kaldım başka arayışa girmedimArkadaslar bana acil bebek mamasi tavsiyesi verebilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?