2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dogumdan 1 hafta once biraktim epudural spinal kombine oldu ameliyatim ortaya karisik yani :) Dogumdan sonrada gerek yok dedi kullanmaya kullanmadim.

Gozun aydin canim. Saglikla buyut kuzunu .
N nnnadal Hosgelmis kuzuuuu .. Biraz hasret gider sonra yaz ayrintilari .. M mer_4260 Seni merak ediyorum ses ver kizin geldimii ..[/QUOTE]
Selam herkese kizimla dün 15.40 da Kavuştuk ameliyathanede o ağladı ben ağladım bayan peruk diye sevdiler herkesin maskotu oldu dünyalar güzelim kendime benzesin diye hiç çabam olmamışti ama benim minyaturum böyle bir duygu yokmuş canım kızım 38+4 haftalik 3600 kilo 50 cm minik bi prenses simsiyah üzüm gibi uzun saçları var sadece doğum sonrası zor geçti ağrılar beni öldürdü kızım açlıktan çok Ağlamış beni beklerken mama vermişler ben geldim beni emdi ama nafile kızımı doyuracak kadar sütüm yok tüm gece hastane yi de inletti dpymadi doymayinca da ağladı hemşireler sürekli bizim Odamızdaydi mama işine geldi bir saat bile uyumadim onu emzirmeye çalışmaktan göğüslerim patlamak üzere bütün yine mama sonrası uyuyabildi şimdilik durum bu yarın evimize gidiyoruz ama ben pert kan seviyem yerler dik durumiyorum dikişlerimin yukarısı Karnım çok acıyor ne yapicaz bilmiyorum

Gozun aydin canim. Saglikla buyut kuzunu .
N nnnadal Hosgelmis kuzuuuu .. Biraz hasret gider sonra yaz ayrintilari .. M mer_4260 Seni merak ediyorum ses ver kizin geldimii ..
Selam herkese kizimla dün 15.40 da Kavuştuk ameliyathanede o ağladı ben ağladım bayan peruk diye sevdiler herkesin maskotu oldu dünyalar güzelim kendime benzesin diye hiç çabam olmamışti ama benim minyaturum böyle bir duygu yokmuş canım kızım 38+4 haftalik 3600 kilo 50 cm minik bi prenses simsiyah üzüm gibi uzun saçları var sadece doğum sonrası zor geçti ağrılar beni öldürdü kızım açlıktan çok Ağlamış beni beklerken mama vermişler ben geldim beni emdi ama nafile kızımı doyuracak kadar sütüm yok tüm gece hastane yi de inletti dpymadi doymayinca da ağladı hemşireler sürekli bizim Odamızdaydi mama işine geldi bir saat bile uyumadim onu emzirmeye çalışmaktan göğüslerim patlamak üzere bütün yine mama sonrası uyuyabildi şimdilik durum bu yarın evimize gidiyoruz ama ben pert kan seviyem yerler dik durumiyorum dikişlerimin yukarısı Karnım çok acıyor ne yapicaz bilmiyorum[/QUOTE]
Gözünaydın canım, geçmiş olsun..Maşallah kızına, Allah analı babalı büyütsün. .

[QUOTE="mer_4260, post: 52172394,member:663224]
Selam herkese kizimla dün 15.40 da Kavuştuk ameliyathanede o ağladı ben ağladım bayan peruk diye sevdiler herkesin maskotu oldu dünyalar güzelim kendime benzesin diye hiç çabam olmamışti ama benim minyaturum böyle bir duygu yokmuş canım kızım 38+4 haftalik 3600 kilo 50 cm minik bi prenses simsiyah üzüm gibi uzun saçları var sadece doğum sonrası zor geçti ağrılar beni öldürdü kızım açlıktan çok Ağlamış beni beklerken mama vermişler ben geldim beni emdi ama nafile kızımı doyuracak kadar sütüm yok tüm gece hastane yi de inletti dpymadi doymayinca da ağladı hemşireler sürekli bizim Odamızdaydi mama işine geldi bir saat bile uyumadim onu emzirmeye çalışmaktan göğüslerim patlamak üzere bütün yine mama sonrası uyuyabildi şimdilik durum bu yarın evimize gidiyoruz ama ben pert kan seviyem yerler dik durumiyorum dikişlerimin yukarısı Karnım çok acıyor ne yapicaz bilmiyorum[/QUOTE] Allah analı babalı büyütsün canım Geçmiş olsun.Ameliyat acıların zamanla geçer canım.Biraz sabır lazım.Benim de bugün doğum yapalı 5.günüm.Dikiş yerlerim acıyor ama günden güne iyileşeceğiz Allahın izniyle.

Son düzenleme:
Arkadaslar bana acil bebek mamasi tavsiyesi verebilirmisin

M mer_4260 bahti guzel olsun canim ben doktora gittim hemsire diyor ki bu ayda dogan bütun bebekler böyle saclı dogmuş :)) Benim kiziminda saci baya baya var ..
Agrilar gecer gider biraz dinlenmen lazim sutunude sagmaya calis sagdikca gelir geldikce cogalir hepimiz ilk mama verdik benim 3. Gun gelmisti sutum cok cabaladim ugrastim sukur emiyor su anda.
Benim hala agrilarim var oturup kalkarken dizlerim bile agriyor evde emzir uyut disinda birsey yapmayinca resmen kireclemis bacaklarim.

Arkadaslar bana acil bebek mamasi tavsiyesi verebilirmisin
Ben hastaneden cikmadan ihtiyac duyarsam diye hangi mamayi verdiklerini sordum. Aptamil veya bebelac veriyoruz ama emzir dediler. Aptamil kabizlik yapiyor dediler arkadaslar bebelac aldim ama duruyor tekrar kullanmadim.

A101 de soffie den bahsediyorsanız sleepy üretimi aslında . Bende denemek için aldım kalite olarak fena gelmedi, hatta birim fiyatını hesapladım küçük paketi sleepy den de pahalıydı

Kilo durumlarınızı merak ediyorum doğum yapalı kaç gün oldu ne kadarı gitti ? Ben 20 kilo almış olarak baya takıyorum kafama
10 kilo almıştım,bugün 22 günlüğüz 7 kilo gitti 3 kilo kaldı

Anneler ..emzirirken sırta merhem sürmek yasak mı? Sırtım tutulmuş, ve hafif üşütmüşüm de..
süt bezleri sırt bölgesinden de uyarıldığı için yasak olabilir[/QUOTE]

Kızlar yanımızda mama goturuyormuyuz hastaneye hastane mama veriyor mu cantaya koyayım mı bide siringayla ver biberon verme diyorlar memeni almaz sonra diyorlar onuda gotureyim mi

Bu sabah 5 te bebeğimiz geldi kızlar. 25 saat şiddetli sancıdan sonra ancak açıldı rahim ağzı. Normal istememe rağmen yapsalardı sezaryen dönmeyi isterdim çünkü direncim kırıldı. Hem de bebek strese girdi. Kordonu da düğüm olmuş,Doğumda çok zorlandık. Doktor panik olunca epey kesi yaptı. Kaç dikişim var bilmiyorum 10 dakika kadar geri dikmesi sürdü.
Doğdu bu sefer tam emzirirken bana titremeler gelmeye başladı. Ateşim yarım saatte 41 e çıktı. Yoğun bakıma aldılar beni, 3 anbiyotik ile kokteyl yapıp 6saatte 2 doz serum halinde veriyorlar,anca kendime geldim. Bebeği de Yen'i doğan yoğun bakımında tutuyorlar tedbir amaçlı. onda da enfeksiyon çıkmış ama neyseki ateşi yok, gayet iyiymiş. Zor oldu ama civcivime kavuştum. Sanırım bir daha çocuk yapmayı düşünemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…