2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünaydın canım, çok geçmiş olsun. .Allah analı babalı büyütsün. .

Allah bundan sonrasinda kolaylik versin,sag salim kurtulmussunuz buna da sukur,gelip gectiginda bu gunler hey gidi diye hatirlarsin cok gecmis olsun

Kızlar yanımızda mama goturuyormuyuz hastaneye hastane mama veriyor mu cantaya koyayım mı bide siringayla ver biberon verme diyorlar memeni almaz sonra diyorlar onuda gotureyim mi
Hastanede mama vermeyebiliyorlar. Kavga edersen o zaman zorla veriyorlardi benim kaldihim hastanede. Biz yan odadakilerden almistik. Siringa hastaneden veriyorlar istersen. Biz biberonla verdik hastanedeyken memeyi almada sorun yasamadi.

Çok şükür kavustun melegine .. Bende dogumdan sonra tansiyonum 2ye dusunce bir daha cocuk mu yeter bu demistim :)
Ölümün kiyisindan döndüm cunkü.. Sanada gecmis olsun şu anda cok yeni böyle dusunmemiz normal bi dahaya Trye gel sezeryanla dogur :)
Minigininde bahti acik olsun ♡♡

Kızlar yanımızda mama goturuyormuyuz hastaneye hastane mama veriyor mu cantaya koyayım mı bide siringayla ver biberon verme diyorlar memeni almaz sonra diyorlar onuda gotureyim mi
Ben yanimda goturdum mamayi ama hastane kendi verdi siringayla. Sen at cantana dursun lazim olursa elinin altinda hazir olur

doğum yapan bütün anneler gözünüz aydın bekleyenler sağ sağlim kucağınıza alırsınız inş. giremedim 2 gündür bebişle ilgilenmekten. benim de meme ucu yara oldu ameliyat yarası bile böyle sızlamıyor içim çekiliyor medecasol krem aldım bakalım işe yarıcak mı bir de tahin yağı sürüyorum inş düzelir annem yanımda bebek onun yanında duruyor sağolsun acıktıkğında uyandırıyor emzirmem için daha yatıp kalkerken zorlanıyorum yaram biraz sızlıyor dolarex içiyorum öyle azalıyor yeme içmemde kesildi hiç iştahım yok 8 kilo verdim bebeğin kilosuyla beraber ama bebiş çok şükür iyi bugun gittik çocuk drna herşey normal dedi çok az sarılığı var oda bol bol emerek geçicek
canım bana vermediler sabaha kadar ağladı ağladı kuzum sabaha karşı annem kavgayla aldı sütüm yoktu ağrımda vardı rezil olduk resmen çocuk içtide uyuyabildi mamayı bence al mutlaka sabah ilk işim mama aldırmak oldu eşime

Kızlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İki gün sonra yoğun bakımdan çıkacağız. Hastanede bir süre daha kalırız gibi görünüyor. Ama oğlumu görünce dünya öyle güzel oluyor ki, her sıkıntıyı unutturuyor insana.Bu da anne olmak işte değil mi

Canım gözünaydın benımde dogumum kısa ama cok sancılıydı bittikten sonra bende tirtir titredim soka girmistim heralde bu kadar zor oldgunı tahmın etmemıstım benim bebegimde enfeksiyon cıkmıs lokosit ve bircok degeri yüksekti pazartesi kan alcaklar tekrar ınsallah saglıklarına kavusur bebislerimiz

O ozgemusa kızlar dikisiniz varmı bende 8 temm da normal yaptim hala iyilesemedim sizler nasilsiniz ?
Benim dikisim var ve bugün4. Gün bitiyor yine bir yırtılcakmıs gibi bir his var haffiften basınc gibi insallah hemen iyilesir.. senin baya olmuş aslında doktorun bakmısmıydı?

canım hayırlı olsun güle güle analı babalı büyüsün inş resmen gide gele stres oldun haftalardır neyse ki sağsağlim kavustun meleğine . çok geçmiş olsun

Kızlr bu arada bugün 4. Gün ve sütüm hafiften gelmeye basladı sagınca anlasılıyor tabi ilk kez sagdım ve süt geldi.humananın still tea sinden aldım o mu iyi geldi ya da vakti mi gelmisti bilmiyorum..bir de sıcak havlu ile acmaya calıstım...gögüslerim cok sis ve cok gergin sizinde oylemı oluyor elleyince demir gibi...cok sagamıyorumda cunku yaralarım var bebisim emerken canımın acısından ıcım gidiyor ama mecburen veriyorum yavrum benim doymuyor aglıyor yine mama da yapıyorum o yüzden ..kayınvalidemde mamayı öcü gibi görüyor.mama olmasa o bebek dururmuydu 4 gün sakin ?
Kızlar ilk kez bebek sahibi olanlar sizde benim gibi bazen yeni hayatınızdan endiseleniyormusunız? Bende hafiften oluyor esimle eskisi gibi gezemicem sunu yapmak istedigimde bebegi kime bırakıcam Vsvs
Bir de esimle hep bebege odaklı oldugumuz icin acaba hep böyle mi gticek birbirimize vakit ayırmıcakmıyız gibi düsüncelerde var sürekli :) neyse insallah sadece lohuusalıga ozgudur bu Zaman zaman beni sıkan düsünceler....

Gecmis olsun cnm, güle güle büyüt bebişini ıns. Ahh anne olmak ne zor. İkinci oglumdada benim çok dikisim vardı. Zannettim digerlerinde de aynı olacak 5 sene ara verdim. 3 ve 4 te dikiş olmadı. Tamamen o gün şansımıza düşen doktor ebeyle alakalı kesme yada bekleme. Çok şükür ki bitti, güzel günler sizi bekliyor :)

kızlar tam altını değiştirirken göbeği düştü beşinci gün erken değil mi acaba tedirgin oldum sizin kuzuların kaçıncı gün düştü düşen var mı ya da

Kızlar zaman bulmuşken size biraz bizden bahsedeyim dün kontrol için gittim ama doktorum ne olur ne olmaz dedi muayene etti acil yatışını yapıyorum ameliyathane hazır olunca sezeryana alıyorum dedi olumlu veya olumsuz hiçbir şey hissedemedim annem ve eşim yanımdaydı hastane çantaları arabanın bagajındaydı herşey hazırdı sadece ben bir türlü kendimi hazır hissetmiyordum 13:50 de ameliyata alındım 14:00da bebeğimin sesini duydum uzun uzun aglaştık sonra onu odaya çıkardılar 14:40 ta ben çıktım ben gelene kadar doğum servisini çınlatmış hemen emiştik çok sütüm yoktu ama olduğu kadar sık sık emzirdim tabi korktuğum başıma geldi ilk günden göğüslerim parçalandı hemen Al_pi nin dediği garviscon pomadı ve evicap ı aldırdım inşallah geçer çok canım yanıyor emzirirken acısı içime çöküyor bugün erkenden taburcu olduk evimizdeyiz çok şükür ama süt yetmiyor Aptamil aldırdım size sormak istediğim sorular var
1- Bebeğin olduğu odanın sıcaklığı ve nemi kaç?
2- Günlük kaç cc mama veriyorsunuz hangi sıklıkta?
3- Sezeryan olan arkadaşlar sizde de sırtınıza omuzlarınıza ve kollarınıza vuran ağrı var mı? Normal mi?
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin kızlar

Geçmiş olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün 2.çocuğa niyetleneceğin zaman kötü olan herşeyi unutacaksın annemde beni 30 saatte çok zor doğurmuş kardeşimi 15 dakikada doğurmuş neredeyse hastaneye yetişmeden yolda doğacakmış her doğum farklı oluyor bebeğin sağlığı yerinde ya gerisi unutulur canım

Ilk gunler benimde yaralar cok kotuydu ama sagmadan gecmiyor sislik gogusler dolu acisada dayanacaksin bebekte cok ememedigi icin o sutler orda kalir eksir ve bebegin midesini bozar.
Gogus uclarina duzenli merhem sur eger ev musaitse kapatma hava alsin uclar hemen iylesiyor. Ben cok cektim halada tam iyilesmis degil ama hem sagiyorum hemde ucla emziriyorum ucun icinde uzun sure emincede hava almiyor yine mahvoluyor gogusler..

Su anda böyle hissetmen normal ama gezecegin her yere onuda goturmek isteyeceksin bas basa olmak guzel gelmeyecek yada aklin kalacak. Benim yuruyus yapmam lazim sirf bebegimi disari cikaramiyorum diye gitmiyorum dusun aklim hep onda kaliyor :)

Ben 30 cc iki kere veriyordum birini gece birini gunduz ama once emzirip sonra mamayi ustune ver dedi doktorumuz.
Cok sukur sirt bel kol vs agrim olmadi benim.
Sicakliga neme bisi diyemem cunku buranin sicakligiyla nemi orayla ayni degil biz usuyoruz kac gundur ruzgar var balkon kapisini az aciyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…