2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar tam altını değiştirirken göbeği düştü beşinci gün erken değil mi acaba tedirgin oldum sizin kuzuların kaçıncı gün düştü düşen var mı ya da
Bebegin karni ne kadar cok doyarsa o kadar cabuk duser derler :) Korkma gec dusse daha tedirgin olurdun iyi bisi yani

Dokt kontrol etti ona gore gecmis arkadasim ama acım geçmedi hala rahat oturamiyorum dikisler dusmedi 21 gun surer dedi agri kesicisiz gunum yok

Canım peki bebeğin günlük mama+süt ne kadar alması gerektiğini biliyormusun mananın sıcaklığını nasıl ayarlıyorsun bu arada hava da iyiymiş bizde klimasız duramıyoruz bebeği hasta etmekten çok korkuyorum

Canim bende dun mamaya basladim buradaki tavsiyelere gore 30 cc hazirladim 20 cc icti sonra rahatladi. Dun aksamdan su ana kadar 3 kez verdim hepsindede 20 cc kadarini yedi. Sonra sakinleyip misil misil uyuyor fazlami oldu bilmiyorum mamadan once memelerimi emziriyorum gayet istahli emiyor ama iste sut cok cok az geliyor. Bu arada bende spinal oldum. Dikis bolgem haric agri sizi yok oda yavas yavas gececek insallah

Kızlar bebegim bugun surekli agliyor memede bilw
@ozgemusa kızlar dikisiniz varmı bende 8 temm da normal yaptim hala iyilesemedim sizler nasilsiniz ?
Batikonla pansumana devam. Artik daha uzun sure ayakta durabiliyorum. Dikis iplikleri erimeye basladi. Agrilarim azaldi ama tam olarak gecmedi. 4 Temmuzda normal dogum yaptim.

Benim de sütüm çok az geliyor ve emzirdikten sonra bazen alıyor bazen almıyor mamayı. Mecbur kalıyorum bugün 4. Gün mama vermezsem doymuyor. 30 cc nin bazen yirmisini bazen onunu içiyor

Tamamen lohusalıga has düşünceler hepsi gecicek inşallah

Kızlar benim de bebegim bazen tüm gun emiyor..inanın cok bunalıyorum
Hatta üstüne mama bile veriyorum onu da içiyor
Neredeyse 45 dk duruyor her memede,tabi uyuyakalıyor ,çekince memeden uyanıyor ,tekrar istiyor...emiyor doymuyormuş gibi,naapıcam ben..
Gündür hiçbirşey yapamıyorum
Bazen de daha sakin yani günden güne aynı degil... çok mu obur benim bebegim yoksa bu donemde (14 gunluk) tüm bebkler mi böyle?

Bende öyle yaptım ama göğüslerden ne geliyor bilmiyorum ki gece 4 te 60 cc yaptım 45 i içti acaba hiç mı gelmiyor anlamadım ama doymasa sürekli uyur herhalde fıldır fıldır bakıyor çiş kakada yapıyor

Benim de sütüm çok az geliyor ve emzirdikten sonra bazen alıyor bazen almıyor mamayı. Mecbur kalıyorum bugün 4. Gün mama vermezsem doymuyor. 30 cc nin bazen yirmisini bazen onunu içiyor
Canım seninde gözün aydın kendi telaşımdan seni atlamış olabilirim mamayı biberonla mı kaşıkla mı veriyorsunuz

Henüz oturmuş bir düzeniniz yok zamanla düzelecektir bide kıyas yapma her bebek farklıdır

Gözün aydın canım Sağlıkla büyüsün bebişin:) çok geçmiş olsun..

Kızlar bebegim bugun surekli agliyor memede bilw

Batikonla pansumana devam. Artik daha uzun sure ayakta durabiliyorum. Dikis iplikleri erimeye basladi. Agrilarim azaldi ama tam olarak gecmedi. 4 Temmuzda normal dogum yaptim.
Gazı mı var acaba ! Hemsire aglama nobetleri kizarma kasma gazdır dedi karnini ayaklarini sicak tut dedi bana arkadasim aklinda olsun bide yaninda iken yuz ustu yatir hergun 5 10 dk. Dikislere gelince bakinca sanki iyiler ama agri sızı gecmek bilmedi bu halimden cok yoruldum

Gunaydin arkadaslar.Normal dogum yapmama ragmen sanirim dikisten ayaklarimin sisi inmedi.Bebek emzirme,alt degistirme tecrubesizlik zorlandim.Bebege geceleri cok iyi bakamadim,sariliik baslangici oldu.Allahtan annem yardim ediyor,birlikte bakiyoruz,geceleri birlikte kalkiyoruz.Bebisimin rengi biraz acildi.Cok guzel bisi masallah.Hem bu kadar sevecegimi hem bu kadar guzel olacagini tahmin edemezdim.Biblo gibi yuzu var :)Forumu takip edemiyorum.17 Temmuz annelerinde ger sey yolunda mi?Gulsumikliima ve sgd dogum yapti mi?Bebisler ve anneler nasillar?

Henüz oturmuş bir düzeniniz yok zamanla düzelecektir bide kıyas yapma her bebek farklıdır

Kıyas tabiki yapamam her bebek farklıdır, benim bebek bile hergun degişik birgun sakin, ertesi gun huysuzlanıyor
Birsey daha sormak istiyorum ... bebegim duzenli kakasını yapmıo, bugun 5. Gunumuz oldu mudale edeyim mi, daha bekliim mi? Önerebileceginiz birşy var mı?

Bende sezeryan oldum o ağrıları yaşadım çok fena Allah yardımcın olsun..
Nescafe ve türk kahvesi iç öyle öyle geçti benim ağrılarım..
Doktor sezeryan olanlarda normal demisti..

Gunluk ne kadar veriyorsun mamayi
Açıktığında ilk başta emzirip sonra mama verdim hep. Doktor 3 günden sonra mamaya gerek kalmaz demişti. Benim bebeğim uyanıkken asla meme emmiyor sadece uykuya daldığında emiyor. Bugün artık sütüm tam geldi sağdım içti biberonla vermeyeceğim mama sağıp biberonla veririm
Canım seninde gözün aydın kendi telaşımdan seni atlamış olabilirim mamayı biberonla mı kaşıkla mı veriyorsunuz
Teşekkür ederim canım ben biberonla verdim dr brownun. Sağdığım sütü de onl verdim bugün.

Benim de 4. Gün ve sütüm geldi bugün tam şükür. Ben de günde 3-4 kere içiyorum humana dan belki dediğin gibi faydası olmuştur ama doktor 3 günden sonra gelir süt mamaya gerek kalmaz dedi.

Telefonu hiç elime alamıyorum 6 gündür 6 saat uyumadım bebiş sürekli memede, meme uçlarım yara bağladı acı çeke çeke emziriyorum, son 3-4 sayfayı okudum her yazan kişiyle aynı şeyleri yaşıyorum. Gece özellikle çok zor geçiyor. Mamaya elimden geldiğince başlamamayı düşünüyorum ama sanki doymuyor gibi, dün kontrolümüz vardı Doğum kilosu 3220, çıkış kilomuz 2960 tı ama dün de 2950 çıktı, moralim bozuldu zaten duygusallık tavan, elinden de kan aldılar o ayrı ben ayrı ağladım. Sarılık yok çok şükür ama bebişim susuz kalmış bezinde kırmızı nitrik asitler vardı, kendimi çok suçlu hissediyorum umarım hepimiz için herşey düzene girer
Bir de 2 saatte bir emzirdim hep ama bu gece uyandıramadım bir türlü, kendim de bayılmış kalmışım 4 saat sonra uyandım hala uyuyor miniğim, 2 saat ayrılmadan emdi ama bu aralığın fazla olması çok zararlı mı sizler napıyorsunuz hep düzenli mi saatleriniz? Bir de sancı bizde de oldu dün ama sonu iyi bitti hastaneden sonraki ilk kakasını yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…