2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Lohusalık psikolojisi beni de sardı :/ sürekli kaygılıyım acaba doyuyormu acaba kilo alıyor mu, güzel bakabiliyor muyum, uyandıramadığımda da ağlıyorum bir de eşim hep yanımda olsun istiyorum kendimi güçsüz savunmasız hissediyorum. Tüm saatlerim bebişin olsun ama kendime bakamıyorum anneler sırayla geldi ama kimseye kal demedim rahat edeyim diye, rahat ettim ama bu sefer de kendimi beslemeyi unuttum çok suçlu hissediyorum

Emzirirken dolarex kullanilmiyorki doktoruna danistinmi? Parol minoset haric agri kesici alman sakncali bebek icin
doktor verdi reçeteye yazdı gebelikte hep parol verirdi ama bu defa bi rahim toparlayıcı ilaç bide dolarex verdi bende hiç araştırmadım inş. szararı olmamıştır artık içmiyorum şükür azaldı ağrılarım

doğum yapmayan kaldı mı tekrardan yapanlara hayırlı olsun. arada giriyorum okuyorum ama yazamıyorum okudumda iki dakika zaten pc açmadım günlerdir neredeyse :) bu meme ucu yarası beni bitirdi arada mama veriyorum çok az ilk kaşıkla yedirdi annem azar azar 20 c kadar şimdi biberonla veriyoruz şırındayla vermedik bi türlü o arada göğüslerime ilaç sürüp beletiyorum baya yumuşadı ama biri delik deşik ağlaya ağlaya emziyorum biberona alışıp memeyi istememezlik yapmaz umarım .bugün annemi zorla gönderdim eve ilk defa yalnız kalıcaz allahım üstesinden geliriz inşallah

Bırakmaz canım.. hem biberon hem anneyi alan çok bebek var korkma :) soda sür göğüslerine o da çok iyi geliyor annem hep der :)

Herkesin güzel doğumları, sağlıklı bebekleri olmuştur inşallah. Hala kucağına almayanlara da bir avazda doğumlar olsun. Annelik duygusu dünyanın en güzel hissiymiş, her şey boşmuş.
Şu aralar sarılık, kilo alma ve yeme problemleri, mama versek mi vermesek mi, sütüm az mı dertleri almış başını gidiyor.
Emzirme sonrası bazense direk uykuda süt sağma makinesi medela swing ile az emen bebeklere finger feeding yöntemi ile besleme
Sütü az olanlara galactago damla ve solgar brewers yeast bira mayası hapı (bebeğin gazına da çok iyi)
Göğüsten akan sütleri değerlendirmek için avent göğüs kalkanı
Emzirme atletleri
Bunlar benim kurtarıcılarım bu süreçte.
Sizin de severek kullandığınız ürünler varsa paylaşın.

Tüm vakti alıyor güzel kızın dimi,
Nezamana taşınıyorsunuz canım?
Ayy evet abi de olunca evde sürekli duramıyoruz, bir iki çıkıyoruz yavaş yavaş, alışsın pamuğum dışarılara
Aynen tüm vakitlerim onun artık 2-3 haftaya taşınıyoruz sanırım canım.
Abide ne çok sewiyo öyle kardeşini maşallah. Kıskançlık var mı hiç

Canim senin bebeginde kalp atışları nstde yüksekti doğumda sıkıntı oldumu sancı çekerken yine yuksekmiydi benimde aynı konuşmuştuk bir sıkıntı oldu mu

İnşallah canım gecmiş olsun haşimato tiroidi galiba bende de var
İnşallah canım gecmiş olsun haşimato tiroidi galiba bende de var
Gecmis olsun sanada canim
Benim degerler 200 lerde .iltihap dedi.t3 t4 asil tiroid dedi.herkes TSH ta bakiyor.asil t3 t4 degeri onemli dedi.hormon bu dedi.bilgin olsun canim.cocuk dusunenler t3 t4 degeri normalmi ona baksin.ben oyle yapicam cunku.

Benim yavru 14 gün yoğun bakımda kaldı canım o esnada hep biberonla beslendi. Ama şimdi emiyor da. Hem emziriyorum hem sağıp biberonla veriyorum. Sadece emince doymuyor çok çabuk yoruluyor ve yavaş içiyor. Allaha şükür biberona alışıp emmeme gibi bişey yaşamadık.

Ameliyattan sonra hic tualete cikamadim o gun normal olursa diye lavman yapilmisti iki gundur kuru kayisi hosafi iciyorum hala yok normal mi sizlerde durum nasildi
Bol bol yuru canm iyi glr inşş.
Ben gecen kabız oldum yok ole bi agrı :/ makatımdan kan bile geldi eşim eczaneye gtti saolsun ordaki bayan çocuklar için kullanılan bi lavman verdi solısyon şeklnde makattan içeri bosaltıosun anında tvaltnı yapıosun o olmasa ben berbattım halen şiddetle tavsıye ederım

Benim yavru 14 gün yoğun bakımda kaldı canım o esnada hep biberonla beslendi. Ama şimdi emiyor da. Hem emziriyorum hem sağıp biberonla veriyorum. Sadece emince doymuyor çok çabuk yoruluyor ve yavaş içiyor. Allaha şükür biberona alışıp emmeme gibi bişey yaşamadık.

Canim senin bebeginde kalp atışları nstde yüksekti doğumda sıkıntı oldumu sancı çekerken yine yuksekmiydi benimde aynı konuşmuştuk bir sıkıntı oldu mu
Canım bır sıkıntı derken sancım çok asırıydı bırde bebek ilk iki üç dk aglamadı ama benım ıkınamamla alakalı bebek yorulmuş ondan olabilir

Canım bır sıkıntı derken sancım çok asırıydı bırde bebek ilk iki üç dk aglamadı ama benım ıkınamamla alakalı bebek yorulmuş ondan olabilir
Sancilar cogalinca kalp atislarida yükselişe gectimi benim nstde en ufak sancida kalp atışı yükseliyor doğum sancisinda daha çok olurmu diye merak ettim teşekkür ederim cevap yazdigin için

Selam anneler 16 günlük bir oğlum var ,sütün az olması bir dertt cok olması ayrı bir dert,göğüslerim sürekli dolgun şiş ve sert böyle olunca oglumu emzirmekte cok zorlanıyorum kendiside cok zorlanıyor bogazına kaçırıyor sürekli 10 dakika ancak emiyor yoruldugu için ve bir göğsü tam bitiremiyor , emzirmeden önce 3-4 dakika sagmak zorunda kalıyorumsagmazsam cok rahatsız oluyorum sagdıkçada cogalıyor sanırım sizin önerileriniz nelerdir bu konuda?

Vatanseverr aynı durum bende de var ne olur çözüm bulursan bana da yaz doktorun ne dedi benimki hemen takviye yapin demişti[/QUOTE]
M m_kubra canım sütüm geri gitti malesrf üzüntü stres sıkıntı sadece mama yiyoruz hafta geçtikte 10 ml arttırıyorum mama kutusundada baya şeyler yazıyor şuan 60 ml yiyor gece 90 olduğuda oluyor :/
Ayy bende gunde bi defa aynisini yaşıyorum gogsumde uyuyo saatler sürüyor emmesi biraktigim an uyaniyor demekki ac kuzum ya tesekkur ederim sen demesen benim aklima bile gelmicekti
valla benimde hep gaz diye aklıma geliyordu söylemese doktor bilmezdim ve çok üzüldüm
canım ben 2 saatte bi 60 veriyorum gece 90 olduğu oluyor..

bebeğim hep böyle uyuyor yatağa yatır kıvranıyor artık uykusuzluktan ve yemek yemeği bile unuttuğumdan çok halsiz kaldım bırakın bi duş almayı tuvalete gidemiyorum bu günler çabucak geçer umarım.

Eklentiler

• IMG_1189.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 103
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…