doktor verdi reçeteye yazdı gebelikte hep parol verirdi ama bu defa bi rahim toparlayıcı ilaç bide dolarex verdi bende hiç araştırmadım inş. szararı olmamıştır artık içmiyorum şükür azaldı ağrılarımEmzirirken dolarex kullanilmiyorki doktoruna danistinmi? Parol minoset haric agri kesici alman sakncali bebek icin
oh valla çok sevindim en ufak bilmediğim bir şey olsa tek bizde olmuş gibi geliyor :))Oğlum 5 günlük kızım 6 günlük düşürdü göbeği normal yani :)
oh valla çok sevindim en ufak bilmediğim bir şey olsa tek bizde olmuş gibi geliyor :))
doğum yapmayan kaldı mı tekrardan yapanlara hayırlı olsun. arada giriyorum okuyorum ama yazamıyorum okudumda iki dakika zaten pc açmadım günlerdir neredeyse :) bu meme ucu yarası beni bitirdi arada mama veriyorum çok az ilk kaşıkla yedirdi annem azar azar 20 c kadar şimdi biberonla veriyoruz şırındayla vermedik bi türlü o arada göğüslerime ilaç sürüp beletiyorum baya yumuşadı ama biri delik deşik ağlaya ağlaya emziyorum biberona alışıp memeyi istememezlik yapmaz umarım .bugün annemi zorla gönderdim eve ilk defa yalnız kalıcaz allahım üstesinden geliriz inşallah
Aynen tüm vakitlerim onun artıkTüm vakti alıyor güzel kızın dimi,
Nezamana taşınıyorsunuz canım?
Ayy evet abi de olunca evde sürekli duramıyoruz, bir iki çıkıyoruz yavaş yavaş, alışsın pamuğum dışarılara
Canim senin bebeginde kalp atışları nstde yüksekti doğumda sıkıntı oldumu sancı çekerken yine yuksekmiydi benimde aynı konuşmuştuk bir sıkıntı oldu muEvet cok büyük bir ask zaten ama ara ara bu lohusa düsünceleri sarıyor dort bir yanımı :)
Benım oyle agrım olmuyor enteresan bir durum olmada niye agrısınki bende basınc hissi böyle patlıcak gibi bir his vardı oda batikon sürüyorum her tuvalet sonrası azaldı baya
Amin inşallah
Aynı gün gelmis senin de hımanadan memnunum bende iyiki almısım en kötü ödem atarız ben suan mama veriyorum cünkü emzirdiktrn sonra doymuyor
Siz mutluysanız daha güzeli var mı? Ama basbasa kalmayı özledim dün bir yarım saat ikimiz muhabet ettik 1 haftadır yanyana kalamdıgomız icin nasıl iyi geldi anlatamam
Benımkınde de var canım top gibi sismis gibi ama ödrm sanırım pzt doktoruna sorcam
Ben medela kullanıyorum ses cıkartıyor ebet ama en iyisi diye aldım ve sütüm grldiginden beri gayet iyi cekiyor
Allah yardımcın olsun bir avazda dogur insallah
İnşallah canım gecmiş olsun haşimato tiroidi galiba bende de var
Gecmis olsun sanada canimİnşallah canım gecmiş olsun haşimato tiroidi galiba bende de var
Pembemsi çiş bizdw de gelmişti doktor yeterli beslenemediği için o renk oluyor demişti
doğum yapmayan kaldı mı tekrardan yapanlara hayırlı olsun. arada giriyorum okuyorum ama yazamıyorum okudumda iki dakika zaten pc açmadım günlerdir neredeyse :) bu meme ucu yarası beni bitirdi arada mama veriyorum çok az ilk kaşıkla yedirdi annem azar azar 20 c kadar şimdi biberonla veriyoruz şırındayla vermedik bi türlü o arada göğüslerime ilaç sürüp beletiyorum baya yumuşadı ama biri delik deşik ağlaya ağlaya emziyorum biberona alışıp memeyi istememezlik yapmaz umarım .bugün annemi zorla gönderdim eve ilk defa yalnız kalıcaz allahım üstesinden geliriz inşallah
Bol bol yuru canm iyi glr inşş.Ameliyattan sonra hic tualete cikamadim o gun normal olursa diye lavman yapilmisti iki gundur kuru kayisi hosafi iciyorum hala yok normal mi sizlerde durum nasildi
Sknti yapma oglumun 4 gun dustu gobegi doyan cocugun cabk gobegi duser :) alpinin dedigi gibiçok sevindim canım böyle olduğuna bende çocuk doymuyorr diye kafayı yiyordum daha doğum gelmedi çünkü içim rahatladı sağolasın
Canım bır sıkıntı derken sancım çok asırıydı bırde bebek ilk iki üç dk aglamadı ama benım ıkınamamla alakalı bebek yorulmuş ondan olabilirCanim senin bebeginde kalp atışları nstde yüksekti doğumda sıkıntı oldumu sancı çekerken yine yuksekmiydi benimde aynı konuşmuştuk bir sıkıntı oldu mu
Sancilar cogalinca kalp atislarida yükselişe gectimi benim nstde en ufak sancida kalp atışı yükseliyor doğum sancisinda daha çok olurmu diye merak ettim teşekkür ederim cevap yazdigin içinCanım bır sıkıntı derken sancım çok asırıydı bırde bebek ilk iki üç dk aglamadı ama benım ıkınamamla alakalı bebek yorulmuş ondan olabilir
valla benimde hep gaz diye aklıma geliyordu söylemese doktor bilmezdim ve çok üzüldümAyy bende gunde bi defa aynisini yaşıyorum gogsumde uyuyo saatler sürüyor emmesi biraktigim an uyaniyor demekki ac kuzum ya tesekkur ederim sen demesen benim aklima bile gelmicekti
canım ben 2 saatte bi 60 veriyorum gece 90 olduğu oluyor..Bebeğin altına yeşil yapması ön sütü fazla almasından kaynaklıymış bizimki başlıyo biraz emiyo sonra uyuyo ne yapsam açmıyo ağzını son sütü nasıl vercem buna ben
Bi de geceleri emzirmiyorum gün boyu emince gece sütüm olmuyo hem de uçları acıyo mama veriyorum saat üç gibi 60 cc sonra 3 saat uyuyo acaba gece kaç kez doyurmak gerek
Herkesin farkli oluyor canim biz 1 aylik olduk benim yeni bitti kanama ama bekliyorum yani :) Ara ara devam eder cunku.Al_pi cim sana cevap yazmistm ama uykulu beceremimism...benim kanamam durdu..bilgin var mi bu 40gun ara ara devam edcekmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?