2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp, poposunun o kısmına biraz sürsen, pamuğun ucunu birazcık itip uyarınca hemen yapıyorlar. Benimkide 3 gün yapmayınca o yöntemle yaptırdım. Rahatladı.
Cnm ben o yöntemi denemiştim ama işe yaramadı malesef
Dr zeytinyag ver bir kaşık dedi bugun onu verdim yaptııı

Bizde bekliyoruz bakalim.ne zaman gelmek isterse hanimefendi

Aventin elektrikli olanı kullanıyorum memnunum gayet tavsiye ederim

Burnunu dokun soguksa üşüyordr degılse üşümez canm
Ya ben odayı klima ile soğutuyorum o yüzden burnuna dokunma ile anlayamam ki

Bnde oncsnde kullanmadım canm ama burda karadenzgelni şiddetle bi jel önerdi çok iyimiş nettende baktm guzel şeyler yazıor contratubex tecrubeyle sabitmiş arkadasın dogumdan 10 gun sonra falan kullanmıs
Onu göğüs ucu çatlakları için önermemişmiydi ya karındaki çatlaklara mı o

Rahatsizlik vermiyor aslinda ama insan tedirgin oluyor bir problem var mi diye yoksa bagirsaklar iyu calisiyor masallah surekli sesler geliyor gazda da sikinti yok

Surekli kuru kayisi hosafi iciyorum hurma yiyorum bakalim pazartesiye kadar cikmazsa doktor kontrolum var ona danisarak kullanirim

Gunde bir defa 30 cc mama dedim yani sürekli degil , bir kereden birşey olur mu bilemem ama zeytinyag galba işe yaradı
Ben sadece fikir olarak dedim mama bazi bebeklerde bu tur etki yapiyormus bibsorun olsa doktorun da soylerdi zatrn zeytinyaginin ise yaramasina sevindim hadi gozun aydin

Ya ben odayı klima ile soğutuyorum o yüzden burnuna dokunma ile anlayamam ki

Onu göğüs ucu çatlakları için önermemişmiydi ya karındaki çatlaklara mı o
Gögüsünden ve sırtından anlayabilirsin canım sıcaksa üşümüyodur ben gündüzleri kısa kollu zıbın ince bi alt corap bu kadar gecede uzun kollu zıbın bu kadar acayio sıcak sürekli terliyo kafası bunlar bile fazla geliyo galiba

Ne için bu ilaç hiç anlamadım ben :)

Dikişlerin iyileşmesi ve izinin en aza indirgemesi içib. Ayrıca derideki o dikiş şişliğini de alıyor. Benim kaşıntımı falan da almıştı. Göğüs ameliyatımda incecik çizgi şeklinde kaldı o da belli belirsiz

Kızlar günaydınn... uykusuz anneler kulübü falan mı açsam napsammm bilemedim sabah 5 te kalkıyor bu saat olmuş hala uyumadı cadıkarnı tok altı temiz gaz durumu da tamam ama keyif için bu saatte uyanık.. gece saat başı kalkıyor 2 saate de mama yiyor. Akşam da bu saatlerde hep uyanık.. Benim uykum var amaaa ilaçların etkisi zaten uyku hep mahvoldum

Benim canım sanirim bende sonradan katıldım daha dogurmadim

Benim de uykum çok oluyor ama ben bebek uyurken aman birşey olmasın diye bir türlü uyuyamıyorum tüm gece uykulu gözlerle onu izleyip sürekli şükrediyorum zombiye bağladım bakalım bu vesveseli halden ne zaman kurtulacagim zaten sırt agrımdanda yatamıyorum oturduğum yerden kestiriyorum ancak

Bizde öyleyiz canım gece uyanıyor gunduz uyuyor 40 ı cikana kadar diyolar bakalim

Herkese merhaba Biz de oğlum Demir Efe ile 20 temmuzda kavuştuk Şükürler olsun güzel bir doğumdu, 38+3'te planlı sezaryen oldum. Bu ikinci sezaryenim, o yüzden mi bilmiyorum ama bu kez çok ağrım var. Yürürken zorlanıyorum,sırtım da çok ağrıyor. Umarım en kısa zamanda geçer. Bebeklerinizin ilk günlerde çiş sayısı nasıldı? Bizimki kaka yapıyor ama çişi pek göremiyorum acaba takip mi edemiyorum bezden mi anlamıyorum bilemedim. Kızım sarılık olmamıştı tecrübem de Yok, umarım bu da sarılık olmaz..
Doğum yapan herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, sağlıkla büyütün bebeklerinizi Doğum bekleyen herkese de sağlıklı doğumlar diliyorum,bir avazda kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…