Cnm ben o yöntemi denemiştim ama işe yaramadı malesefCnm kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp, poposunun o kısmına biraz sürsen, pamuğun ucunu birazcık itip uyarınca hemen yapıyorlar. Benimkide 3 gün yapmayınca o yöntemle yaptırdım. Rahatladı.
Gunde bir defa 30 cc mama dedim yani sürekli degil , bir kereden birşey olur mu bilemem ama zeytinyag galba işe yaradıMama veriyorsun galiba bazilari da kabiz yapiyormus degistirip baska bi markayi denesen yaptinnmi bilmiyorum ama aklima ilk bu geldi
Bizde bekliyoruz bakalim.ne zaman gelmek isterse hanimefendiInanki elime aliyorum duzenlemek icin kziim agliyor birsey oluyor geri kaliyor :) Resim cektim beni ekle diyenleri ama kaldi oylece üzgünüm
Hanyada saglikla kavusmustur insallah ve sanirim kimsede kalmadi dun biri yazmisti adini hatirlamiyorum mama alayim mi diye o var dogum yapmayan..
Sütü arttırmak isteyenler için söylüyorum şu damlayı aldım hemen o gün kullandım yattım iki saar sonra bir kalktım benim memeler balon olmuş patlayacak süt taşıyorsağma Makinesi ne kullanıyorsunuz bende alsammı napsam sağmak sütü arttırıuor diyorlar
İnşallah canım gecmiş olsun haşimato tiroidi galiba bende de varTiroid iltihapi dedi.ilac tedavisine baslatti hemen.kortizon ilaci verdi bide.kilo yapmaz insaallah
Ya ben odayı klima ile soğutuyorum o yüzden burnuna dokunma ile anlayamam kiBurnunu dokun soguksa üşüyordr degılse üşümez canm
Onu göğüs ucu çatlakları için önermemişmiydi ya karındaki çatlaklara mı oBnde oncsnde kullanmadım canm ama burda karadenzgelni şiddetle bi jel önerdi çok iyimiş nettende baktm guzel şeyler yazıor contratubex tecrubeyle sabitmiş arkadasın dogumdan 10 gun sonra falan kullanmıs
Rahatsizlik vermiyor aslinda ama insan tedirgin oluyor bir problem var mi diye yoksa bagirsaklar iyu calisiyor masallah surekli sesler geliyor gazda da sikinti yokFitilde işe yaramadıysa mama değiştir canım
Olabilir o hiç aklıma gelmemişti bu akşam biraz söndü sanki umarım geçer
Bana lavman yapılmadı 2 gündür düzenli oluyor sıkıntı olmadı çok şükür rahatsızlık veriyor mu
Surekli kuru kayisi hosafi iciyorum hurma yiyorum bakalim pazartesiye kadar cikmazsa doktor kontrolum var ona danisarak kullanirimGeçmiş olsun canım.Normal.Bazı kişiler ameliyatı takip eden birkaç saat içinde bu sıkıntıdan kurtuluyor,bazısının ki de 3-4 günü buluyor maalesef.Bu da dikişleri acıtabiliyor.Çok zorlanırsan lavman yap istersen
Ben sadece fikir olarak dedim mama bazi bebeklerde bu tur etki yapiyormus bibsorun olsa doktorun da soylerdi zatrn zeytinyaginin ise yaramasina sevindim hadi gozun aydinGunde bir defa 30 cc mama dedim yani sürekli degil , bir kereden birşey olur mu bilemem ama zeytinyag galba işe yaradı
Herturlu çatlak yara yanık izi dikiş izine canm netten arastr bi bakYa ben odayı klima ile soğutuyorum o yüzden burnuna dokunma ile anlayamam ki
Onu göğüs ucu çatlakları için önermemişmiydi ya karındaki çatlaklara mı o
Bende aynı gün aynı şekilde.hadi hayırlısı.heyecan bastı bak yineBen de doğum yapmadım henüz. 25 temmuzda spinal Sezeryanla doğum yapacağım inşallah.
Bende varım.ilk zamandan beri aranızdayım ama listede ismim Yok galibaİlk sayfada olmayan ama bekleyenler var sanırım biri benbirkaç arkadaş daha olması lazım sonradan aranıza katılanlar :)
Gögüsünden ve sırtından anlayabilirsin canım sıcaksa üşümüyodur ben gündüzleri kısa kollu zıbın ince bi alt corap bu kadar gecede uzun kollu zıbın bu kadar acayio sıcak sürekli terliyo kafası bunlar bile fazla geliyo galibaYa ben odayı klima ile soğutuyorum o yüzden burnuna dokunma ile anlayamam ki
Onu göğüs ucu çatlakları için önermemişmiydi ya karındaki çatlaklara mı o
Ne için bu ilaç hiç anlamadım ben :)
Benim canım sanirim bende sonradan katıldım daha dogurmadimInanki elime aliyorum duzenlemek icin kziim agliyor birsey oluyor geri kaliyor :) Resim cektim beni ekle diyenleri ama kaldi oylece üzgünüm
Hanyada saglikla kavusmustur insallah ve sanirim kimsede kalmadi dun biri yazmisti adini hatirlamiyorum mama alayim mi diye o var dogum yapmayan..
Benim de uykum çok oluyor ama ben bebek uyurken aman birşey olmasın diye bir türlü uyuyamıyorum tüm gece uykulu gözlerle onu izleyip sürekli şükrediyorum zombiye bağladım bakalım bu vesveseli halden ne zaman kurtulacagim zaten sırt agrımdanda yatamıyorum oturduğum yerden kestiriyorum ancakKızlar günaydınn... uykusuz anneler kulübü falan mı açsam napsammm bilemedimsabah 5 te kalkıyor bu saat olmuş hala uyumadı cadı karnı tok altı temiz gaz durumu da tamam ama keyif için bu saatte uyanık.. gece saat başı kalkıyor 2 saate de mama yiyor. Akşam da bu saatlerde hep uyanık.. Benim uykum var amaaa ilaçların etkisi zaten uyku hep mahvoldum
Bizde öyleyiz canım gece uyanıyor gunduz uyuyor 40 ı cikana kadar diyolar bakalimKızlar günaydınn... uykusuz anneler kulübü falan mı açsam napsammm bilemedimsabah 5 te kalkıyor bu saat olmuş hala uyumadı cadı karnı tok altı temiz gaz durumu da tamam ama keyif için bu saatte uyanık.. gece saat başı kalkıyor 2 saate de mama yiyor. Akşam da bu saatlerde hep uyanık.. Benim uykum var amaaa ilaçların etkisi zaten uyku hep mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?