2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Zeytın yagı sur ucuna geçicektir bide emzirirken ucunu emzirme ondan oluyor yanliş emzrmeden kaynaklanıyor gogsunun kahve kısmının buyuk bir bolumunu sok agzına.. Bnm sadce ıkıncı gun yara oldu hemsre gldi anlattı ucunu verrsen tabi yara olur dıe dedgi gbi yaptm bıdaha olmadı:)

Gecmis olsun sanada canim
Benim degerler 200 lerde .iltihap dedi.t3 t4 asil tiroid dedi.herkes TSH ta bakiyor.asil t3 t4 degeri onemli dedi.hormon bu dedi.bilgin olsun canim.cocuk dusunenler t3 t4 degeri normalmi ona baksin.ben oyle yapicam cunku.
İnşallah iyi gelir t3 t4 degerlerin canım Rabbim tez zamanda hayırlı saglıklı bir evlat nasip etsin gönlündekinin en hayırlısını versin Rabbim

Bebegin nasıl canım kontrole gittiniz mi

Gidisat gore bende lavman alicam bakalim yuruyus evde yapiyorum elimden geldiginde ama bazen zorluyor dikislerim yarin doktor kontrolum var ilac filan vermezse bende alayim en iyisi lavman

Kızlar nasılsınız giremiyorum pek topiğe
Gerçekten ağır geçiriyorum lohusalığı
Günümün yarısı ağlamakla geçiyor .
Gaz yapan yiyecek içeceklere bakarken bişi okudum, kimi doktorlar ve anneler bebeğin anne sütünden gazlanmayacağı görüşündeler
Anne yediğini kendi sindirir vitaminler memeye gider diyorlar.
Kalkıp bağırsaktaki gaz memeye gitmez diyorlar.
Bu nedenle yemeklerle alakası yok görüşündeler
Az önce eltimle konuştum o da aynısını Dedi
Herşeyi yedim hiç gaz sıkıntısı olmadı diye
Ben ne yiyeceğimi şaşırdım artık siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Gidisat gore bende lavman alicam bakalim yuruyus evde yapiyorum elimden geldiginde ama bazen zorluyor dikislerim yarin doktor kontrolum var ilac filan vermezse bende alayim en iyisi lavman
Can'ım ben yaptım perşembe günü eşim halletti saolsun ay bir rahatladııııııım Allahıma şükür
Kesinlikle yap yani ve de doktoruma sordum yap Dedi de yaptım.
Sonra zaten kendin çıkıyorsun lavabona

Canım biraz da hava yutmalarından kaynaklı. Benim kız mama ile beslenmesine rağmen bol gazlı. Ama ağlama annesi kuzuna bak gül sevin

Anneler hangi bitki caylarini iciyorsunuz ve nasil demliyorsunuz? Ben rezene iciyorum gunde bir kere sicak suyav1 cay kasigi koyup 10 dakka demlenmesini bekliyor ve iciyorum. Beni ve bebegimi rahatlattigini dusunuyorum ayrica sut yapiyormus. Anasonu sevmedigim icin duruyor. Kimyon tohumu var nasil yapacagimi bilemedigimden duruyor. Rezeneyle karistirsam olur mu? Papatya cayi da bebegi rahatlatiyormus gazina iyi geliyormus. Onu da rezene gibi sicak suya atsam olur mu yoksa kaynatayim mi? Internette iki tarifte var. Icenlere danisayim dedim.

Ağla manin da tadini cikar. Geciyor bir sure sonra. Benim sebwplerim vardi ortadan kalkinca kendime geldim orasi ayri mesele. Bebisinle guzel gunler diliyorum.

Canm bnce yedigmzle alakası var kesnlıkle kola içersek mesela gaz yapar çocuga ozmn neden rezene içince çocuk rahatlıyor veya kimyon onlar nasıl sute geçıyor

Benim doktorumda ilk oglumda aynen oyle soyledi bebegin yapisiyla alakali ve ayaklarini sureklk kontrol edeceksn ayagi usur anlamazsn vitamin alman senin ve bebegn icin cok onemli demisti. Bende hersehi yiyip ictim. Zaten 3 ayin sonunda gazimiz tamamen bitti.

Selamlar pek giremiyorum. İki gündür yüsra tuba hanim memeden ayrilmak istemiyor. Memede uyuyor yatiriyorum 15 dk en fazla 1 saat sonra uyaniyor :) emsinde mama isi ortadan kalksin diye direnmeye calisiyorum uykusuzluguda. Gaz sikintimiz yok coook sukur ilk gece fenaydi. Biogail damla kullaniyoruz ben rezene kimyon iciyorum. Ama iki gundur kaka yapamadi. Bugun bende de acayip gaz var kayisi suyu icecegim daha once faydasi olmustu. Dogurmayan kaldimi bilmiyorum yeni doguranlarida tebrik ederim okumaya vaktim yok malesef :/ yeme icme konusunda ben dikkat ediyorum. Bulgur mesela sut degil gaz yapti bizde. Bol sebze yiyorum. Ekmek yemiyorum.. 9-10 kg verdim 12. Gunde. Toplamda 25 almistim hayirlisiyla vercem insallah :)

bizim aile hekimi de oyle dedi. ama hemsireler tersini soylemisti . fikir birligi yok bu konuda sanirim.

bu gogus problemleri ne zaman geçecek acaba? ustsuz geziyorum evde, bi sey degdiremiyorum, yan yatamiyorum. Biri yanlışlıkla degecek diye ödüm kopuyor. Bebis de memede sakinleşip uyuyor sadece, goguslerin dinlenme zamani kalmıyor

geçmiş olsun canım biliyorum şimdi iyisiniz artık değil mi allahım korusun bir daha yaşamayın

Aynen bende şaşırmıs durumdayım yesem mi yemesem mi bilmiyorum gaz anneden cocuga gecer mi bilmiyorum bana biraz sacma geliyo ama rezene rahatlatıyo diye onu içiyoruz mesela bu konuda net bişey söyleyen yok sanırım biz yinede dikkat edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…