Bnmde ara ara gliıyor halen bir bitemedi yaaHerkesin farkli oluyor canim biz 1 aylik olduk benim yeni bitti kanama ama bekliyorum yani :) Ara ara devam eder cunku.
Anladım canım sağolHerkesin farkli oluyor canim biz 1 aylik olduk benim yeni bitti kanama ama bekliyorum yani :) Ara ara devam eder cunku.
Zeytın yagı sur ucuna geçicektir bide emzirirken ucunu emzirme ondan oluyor yanliş emzrmeden kaynaklanıyor gogsunun kahve kısmının buyuk bir bolumunu sok agzına.. Bnm sadce ıkıncı gun yara oldu hemsre gldi anlattı ucunu verrsen tabi yara olur dıe dedgi gbi yaptm bıdaha olmadı:)doğum yapmayan kaldı mı tekrardan yapanlara hayırlı olsun. arada giriyorum okuyorum ama yazamıyorum okudumda iki dakika zaten pc açmadım günlerdir neredeyse :) bu meme ucu yarası beni bitirdi arada mama veriyorum çok az ilk kaşıkla yedirdi annem azar azar 20 c kadar şimdi biberonla veriyoruz şırındayla vermedik bi türlü o arada göğüslerime ilaç sürüp beletiyorum baya yumuşadı ama biri delik deşik ağlaya ağlaya emziyorum biberona alışıp memeyi istememezlik yapmaz umarım .bugün annemi zorla gönderdim eve ilk defa yalnız kalıcaz allahım üstesinden geliriz inşallah
İnşallah iyi gelir t3 t4 degerlerin canım Rabbim tez zamanda hayırlı saglıklı bir evlat nasip etsin gönlündekinin en hayırlısını versin RabbimGecmis olsun sanada canim
Benim degerler 200 lerde .iltihap dedi.t3 t4 asil tiroid dedi.herkes TSH ta bakiyor.asil t3 t4 degeri onemli dedi.hormon bu dedi.bilgin olsun canim.cocuk dusunenler t3 t4 degeri normalmi ona baksin.ben oyle yapicam cunku.
Bebegin nasıl canım kontrole gittiniz miBenim yavru 14 gün yoğun bakımda kaldı canım o esnada hep biberonla beslendi. Ama şimdi emiyor da. Hem emziriyorum hem sağıp biberonla veriyorum. Sadece emince doymuyor çok çabuk yoruluyor ve yavaş içiyor. Allaha şükür biberona alışıp emmeme gibi bişey yaşamadık.
Gidisat gore bende lavman alicam bakalim yuruyus evde yapiyorum elimden geldiginde ama bazen zorluyor dikislerim yarin doktor kontrolum var ilac filan vermezse bende alayim en iyisi lavmanBol bol yuru canm iyi glr inşş.
Ben gecen kabız oldum yok ole bi agrı :/ makatımdan kan bile geldi eşim eczaneye gtti saolsun ordaki bayan çocuklar için kullanılan bi lavman verdi solısyon şeklnde makattan içeri bosaltıosun anında tvaltnı yapıosun o olmasa ben berbattım halen şiddetle tavsıye ederım
Can'ım ben yaptım perşembe günü eşim halletti saolsun ay bir rahatladııııııım Allahıma şükürGidisat gore bende lavman alicam bakalim yuruyus evde yapiyorum elimden geldiginde ama bazen zorluyor dikislerim yarin doktor kontrolum var ilac filan vermezse bende alayim en iyisi lavman
Kızlar nasılsınız giremiyorum pek topiğe
Gerçekten ağır geçiriyorum lohusalığı
Günümün yarısı ağlamakla geçiyor .
Gaz yapan yiyecek içeceklere bakarken bişi okudum, kimi doktorlar ve anneler bebeğin anne sütünden gazlanmayacağı görüşündeler
Anne yediğini kendi sindirir vitaminler memeye gider diyorlar.
Kalkıp bağırsaktaki gaz memeye gitmez diyorlar.
Bu nedenle yemeklerle alakası yok görüşündeler
Az önce eltimle konuştum o da aynısını Dedi
Herşeyi yedim hiç gaz sıkıntısı olmadı diye
Ben ne yiyeceğimi şaşırdım artık siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Gidisat gore bende lavman alicam bakalim yuruyus evde yapiyorum elimden geldiginde ama bazen zorluyor dikislerim yarin doktor kontrolum var ilac filan vermezse bende alayim en iyisi lavman
Ağla manin da tadini cikar. Geciyor bir sure sonra. Benim sebwplerim vardi ortadan kalkinca kendime geldim orasi ayri mesele. Bebisinle guzel gunler diliyorum.Kızlar nasılsınız giremiyorum pek topiğe
Gaz yapan yiyecek içeceklere bakarken bişi okudum, kimi doktorlar ve anneler bebeğin anne sütünden gazlanmayacağı görüşündeler
Canm bnce yedigmzle alakası var kesnlıkle kola içersek mesela gaz yapar çocuga ozmn neden rezene içince çocuk rahatlıyor veya kimyon onlar nasıl sute geçıyorKızlar nasılsınız giremiyorum pek topiğe
Benim doktorumda ilk oglumda aynen oyle soyledi bebegin yapisiyla alakali ve ayaklarini sureklk kontrol edeceksn ayagi usur anlamazsn vitamin alman senin ve bebegn icin cok onemli demisti. Bende hersehi yiyip ictim. Zaten 3 ayin sonunda gazimiz tamamen bitti.Kızlar nasılsınız giremiyorum pek topiğe
Mutlaka doktora sormalısın bence@Pomegranatelt benim dediğim kakasındaydı kızlar. Bez iyi çektiği için bezine bakarak anlamıyorum ama poposunu silerken o esnada yaparsa kızıllık geliyo bazen
bizim aile hekimi de oyle dedi. ama hemsireler tersini soylemisti . fikir birligi yok bu konuda sanirim.Kızlar nasılsınız giremiyorum pek topiğe
geçmiş olsun canım biliyorum şimdi iyisiniz artık değil mi allahım korusun bir daha yaşamayınBenim yavru 14 gün yoğun bakımda kaldı canım o esnada hep biberonla beslendi. Ama şimdi emiyor da. Hem emziriyorum hem sağıp biberonla veriyorum. Sadece emince doymuyor çok çabuk yoruluyor ve yavaş içiyor. Allaha şükür biberona alışıp emmeme gibi bişey yaşamadık.
Aynen bende şaşırmıs durumdayım yesem mi yemesem mi bilmiyorum gaz anneden cocuga gecer mi bilmiyorum bana biraz sacma geliyo ama rezene rahatlatıyo diye onu içiyoruz mesela bu konuda net bişey söyleyen yok sanırım biz yinede dikkat edelimKızlar nasılsınız giremiyorum pek topiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?