- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Benim de uykum çok oluyor ama ben bebek uyurken aman birşey olmasın diye bir türlü uyuyamıyorum tüm gece uykulu gözlerle onu izleyip sürekli şükrediyorum zombiye bağladım bakalım bu vesveseli halden ne zaman kurtulacagim zaten sırt agrımdanda yatamıyorum oturduğum yerden kestiriyorum ancak
Bizde öyleyiz canım gece uyanıyor gunduz uyuyor 40 ı cikana kadar diyolar bakalim
Resmen beni anlatmışsın :) ilk defa Doğumdan beri dün gece uyudum eşim ve annem bakmış 8 saat uyudum inanamadımBenim de uykum çok oluyor ama ben bebek uyurken aman birşey olmasın diye bir türlü uyuyamıyorum tüm gece uykulu gözlerle onu izleyip sürekli şükrediyorum zombiye bağladım bakalım bu vesveseli halden ne zaman kurtulacagim zaten sırt agrımdanda yatamıyorum oturduğum yerden kestiriyorum ancak
İsmi neydi galakto mu? Ben de alayımmmSütü arttırmak isteyenler için söylüyorum şu damlayı aldım hemen o gün kullandım yattım iki saar sonra bir kalktım benim memeler balon olmuş patlayacak süt taşıyorsağma Makinesi ne kullanıyorsunuz bende alsammı napsam sağmak sütü arttırıuor diyorlar
Bebeğimi geceleri uyandıramıyorum. Topuğundaki vurmak burnunu sıkmak ne varsa yapıyorum. 2 gündür 3,5 saatte bir 2 seans uyandı gece, bizim gibi olan var mı? Böyle olunca da sabah 2 saat boyunca arada 10 dk falan ara vererek uzun emme seanslarımız oluyor. Ben bu 2 saattte bir emzirme işini yapamadım yani, miniğim 45 dk emiyor e tutup 75 dk sonra uyanmıyor mışıl mışıl uyumaya devam
Cnm bizimkide kaka yapıyor ama çiş cok az yapıyor hatta bazen bezi bile ıslanmıyor bilmiyorum doymasa kaka olmaz diyorum kendime ama..Herkese merhabaBiz de oğlum Demir Efe ile 20 temmuzda kavuştuk Şükürler olsun güzel bir doğumdu, 38+3'te planlı sezaryen oldum. Bu ikinci sezaryenim, o yüzden mi bilmiyorum ama bu kez çok ağrım var. Yürürken zorlanıyorum,sırtım da çok ağrıyor. Umarım en kısa zamanda geçer. Bebeklerinizin ilk günlerde çiş sayısı nasıldı? Bizimki kaka yapıyor ama çişi pek göremiyorum acaba takip mi edemiyorum bezden mi anlamıyorum bilemedim. Kızım sarılık olmamıştı tecrübem de Yok, umarım bu da sarılık olmaz..
Doğum yapan herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, sağlıkla büyütün bebekleriniziDoğum bekleyen herkese de sağlıklı doğumlar diliyorum,bir avazda kavuşun inşallah
Evt galactagoİsmi neydi galakto mu? Ben de alayımmm
Olmaz çiş çok önemli az yapıyor gibi geliyorsa doktora danış benceCnm bizimkide kaka yapıyor ama çiş cok az yapıyor hatta bazen bezi bile ıslanmıyor bilmiyorum doymasa kaka olmaz diyorum kendime ama..
Pembemsi çiş bizdw de gelmişti doktor yeterli beslenemediği için o renk oluyor demiştiBenim de kiremit renginde oluyor çişini yaptığında ürik asitmiş o geliyormuş
Bende senin gibiydim ilk hafta ona bakmaktan uyuyamadım hiç yattığım yerden göremedim oturuyordum hep yataktan kendim de kalkamıyordum ayy neyse geçtiBenim de uykum çok oluyor ama ben bebek uyurken aman birşey olmasın diye bir türlü uyuyamıyorum tüm gece uykulu gözlerle onu izleyip sürekli şükrediyorum zombiye bağladım bakalım bu vesveseli halden ne zaman kurtulacagim zaten sırt agrımdanda yatamıyorum oturduğum yerden kestiriyorum ancak
Galactago suya 15 damla katıyorsunAdi ne damlanin acaba recete ile mi aliniyr ve nasil kullaniliyr
Bu aralar göğüsle savaş halinde zorla tutturuyorum az emip yatıyor mamayı bırakmıştım doymuyor sanki tekrar veriyorum ama tutmuyor biberonu kaşıklada verince midesini bulandırıyor.. neyapsamki..Olmaz çiş çok önemli az yapıyor gibi geliyorsa doktora danış bence
Hastanede değilmiydi doktor hastaneden arayın veya başka birine götürün kaç günlüktü bebekBu aralar göğüsle savaş halinde zorla tutturuyorum az emip yatıyor mamayı bırakmıştım doymuyor sanki tekrar veriyorum ama tutmuyor biberonu kaşıklada verince midesini bulandırıyor.. neyapsamki..
Hastaneden taburcu olduktan bi hafta sonra kızımı götürdük kontrole ama dr no falan almadık
Evet cok büyük bir ask zaten ama ara ara bu lohusa düsünceleri sarıyor dort bir yanımı :)Ilk gunler benimde yaralar cok kotuydu ama sagmadan gecmiyor sislik gogusler dolu acisada dayanacaksin bebekte cok ememedigi icin o sutler orda kalir eksir ve bebegin midesini bozar.
Gogus uclarina duzenli merhem sur eger ev musaitse kapatma hava alsin uclar hemen iylesiyor. Ben cok cektim halada tam iyilesmis degil ama hem sagiyorum hemde ucla emziriyorum ucun icinde uzun sure emincede hava almiyor yine mahvoluyor gogusler..
Su anda böyle hissetmen normal ama gezecegin her yere onuda goturmek isteyeceksin bas basa olmak guzel gelmeyecek yada aklin kalacak. Benim yuruyus yapmam lazim sirf bebegimi disari cikaramiyorum diye gitmiyorum dusun aklim hep onda kaliyor :)
Dokt kontrol etti ona gore gecmis arkadasim ama acım geçmedi hala rahat oturamiyorum dikisler dusmedi 21 gun surer dedi agri kesicisiz gunum yok
Amin inşallahTamamen lohusalıga has düşünceler hepsi gecicek inşallah
Aynı gün gelmis senin de hımanadan memnunum bende iyiki almısım en kötü ödem atarız ben suan mama veriyorum cünkü emzirdiktrn sonra doymuyorBenim de 4. Gün ve sütüm geldi bugün tam şükür. Ben de günde 3-4 kere içiyorum humana dan belki dediğin gibi faydası olmuştur ama doktor 3 günden sonra gelir süt mamaya gerek kalmaz dedi.
Siz mutluysanız daha güzeli var mı? Ama basbasa kalmayı özledim dün bir yarım saat ikimiz muhabet ettik 1 haftadır yanyana kalamdıgomız icin nasıl iyi geldi anlatamamBen bunu benim ilk oğlum 7 yaşındayken farkettim :) şöyle evet bizim için hayat değişmiş artık öncelikli eş değil öncelikli anne baba olmuşuz , sadece ona göre plan yapmışız hiç tek başımıza dışarı çıkmadık mesela halen daha ben oğlumu bırakıp bir yere gitmedim , veya onun gidemiyeceği br yere girmedim hep ona göre şekillendik , he herkes böyle olmuyormuş sonradan farkettim diyorum ya etrafımdaki aileleri görünce idrak etmeye başladım ama biz böyle mutluyuz hiç rahatsız olmadık
Benımkınde de var canım top gibi sismis gibi ama ödrm sanırım pzt doktoruna sorcamSlm canlar bebeğin kafatasında girintili çıkıntılı yerler var bu normal mi
Ben medela kullanıyorum ses cıkartıyor ebet ama en iyisi diye aldım ve sütüm grldiginden beri gayet iyi cekiyorSütü arttırmak isteyenler için söylüyorum şu damlayı aldım hemen o gün kullandım yattım iki saar sonra bir kalktım benim memeler balon olmuş patlayacak süt taşıyorsağma Makinesi ne kullanıyorsunuz bende alsammı napsam sağmak sütü arttırıuor diyorlar
Allah yardımcın olsun bir avazda dogur insallahKızlar Doğum başladı 6cm açıklığım var yatışım yapıldı dua edin bana da lütfen
Ben sadece fikir olarak dedim mama bazi bebeklerde bu tur etki yapiyormus bibsorun olsa doktorun da soylerdi zatrn zeytinyaginin ise yaramasina sevindim hadi gozun aydin
Evet cok büyük bir ask zaten ama ara ara bu lohusa düsünceleri sarıyor dort bir yanımı :)Ilk gunler benimde yaralar cok kotuydu ama sagmadan gecmiyor sislik gogusler dolu acisada dayanacaksin bebekte cok ememedigi icin o sutler orda kalir eksir ve bebegin midesini bozar.
Gogus uclarina duzenli merhem sur eger ev musaitse kapatma hava alsin uclar hemen iylesiyor. Ben cok cektim halada tam iyilesmis degil ama hem sagiyorum hemde ucla emziriyorum ucun icinde uzun sure emincede hava almiyor yine mahvoluyor gogusler..
Su anda böyle hissetmen normal ama gezecegin her yere onuda goturmek isteyeceksin bas basa olmak guzel gelmeyecek yada aklin kalacak. Benim yuruyus yapmam lazim sirf bebegimi disari cikaramiyorum diye gitmiyorum dusun aklim hep onda kaliyor :)
Dokt kontrol etti ona gore gecmis arkadasim ama acım geçmedi hala rahat oturamiyorum dikisler dusmedi 21 gun surer dedi agri kesicisiz gunum yok
Amin inşallahTamamen lohusalıga has düşünceler hepsi gecicek inşallah
Aynı gün gelmis senin de hımanadan memnunum bende iyiki almısım en kötü ödem atarız ben suan mama veriyorum cünkü emzirdiktrn sonra doymuyorBenim de 4. Gün ve sütüm geldi bugün tam şükür. Ben de günde 3-4 kere içiyorum humana dan belki dediğin gibi faydası olmuştur ama doktor 3 günden sonra gelir süt mamaya gerek kalmaz dedi.
Siz mutluysanız daha güzeli var mı? Ama basbasa kalmayı özledim dün bir yarım saat ikimiz muhabet ettik 1 haftadır yanyana kalamdıgomız icin nasıl iyi geldi anlatamamBen bunu benim ilk oğlum 7 yaşındayken farkettim :) şöyle evet bizim için hayat değişmiş artık öncelikli eş değil öncelikli anne baba olmuşuz , sadece ona göre plan yapmışız hiç tek başımıza dışarı çıkmadık mesela halen daha ben oğlumu bırakıp bir yere gitmedim , veya onun gidemiyeceği br yere girmedim hep ona göre şekillendik , he herkes böyle olmuyormuş sonradan farkettim diyorum ya etrafımdaki aileleri görünce idrak etmeye başladım ama biz böyle mutluyuz hiç rahatsız olmadık
Benımkınde de var canım top gibi sismis gibi ama ödrm sanırım pzt doktoruna sorcamSlm canlar bebeğin kafatasında girintili çıkıntılı yerler var bu normal mi
Ben medela kullanıyorum ses cıkartıyor ebet ama en iyisi diye aldım ve sütüm grldiginden beri gayet iyi cekiyorSütü arttırmak isteyenler için söylüyorum şu damlayı aldım hemen o gün kullandım yattım iki saar sonra bir kalktım benim memeler balon olmuş patlayacak süt taşıyorsağma Makinesi ne kullanıyorsunuz bende alsammı napsam sağmak sütü arttırıuor diyorlar
Allah yardımcın olsun bir avazda dogur insallahKızlar Doğum başladı 6cm açıklığım var yatışım yapıldı dua edin bana da lütfen
çok sevindim canım böyle olduğuna bende çocuk doymuyorr diye kafayı yiyordum daha doğum gelmedi çünkü içim rahatladı sağolasınBebegin karni ne kadar cok doyarsa o kadar cabuk duser derler :) Korkma gec dusse daha tedirgin olurdun iyi bisi yani
Al_pi cim sana cevap yazmistm ama uykulu beceremimism...benim kanamam durdu..bilgin var mi bu 40gun ara ara devam edcekmi?Karin siskinligim 10 gun surdu benimde karma oldu. Simdi azcik gobek kaldi ama siskinlik gitti ayagim elim fil ayagi gibiydi :)
Suan sari akintiya donustuAl_pi cim sana cevap yazmistm ama uykulu beceremimism...benim kanamam durdu..bilgin var mi bu 40gun ara ara devam edcekmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?