2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Uyuduğumda tetikteyim sesine. Ben kalkamasam babası kalkıyor zaten. Ama içtiğim ilaçlar ağır geliyor uyumadan olmuyor. Gündüz yanıma alıp yatıyorum. Öyle olunca 2 saat uyuyoruz arada kalksakta. Ama ilaçlar bitince anca rahatlayacağım sanırım. Uyuduğunda uyu mutlaka canım hem sütün için hem de dinç olman için. Kestirmekle olmaz o uyurken sende uyu zaten gık dese uyanırsın..

Bizde öyleyiz canım gece uyanıyor gunduz uyuyor 40 ı cikana kadar diyolar bakalim

40ı falan bilmem canık abisi de böyleydi.. sabah erkenciler bunlar.. belki babasına çeker dedim ama nafile.. babası uyur 12ye kadar bana çekmişler sıpalar..

Resmen beni anlatmışsın :) ilk defa Doğumdan beri dün gece uyudum eşim ve annem bakmış 8 saat uyudum inanamadım

İsmi neydi galakto mu? Ben de alayımmm

Bebeğimi geceleri uyandıramıyorum. Topuğundaki vurmak burnunu sıkmak ne varsa yapıyorum. 2 gündür 3,5 saatte bir 2 seans uyandı gece, bizim gibi olan var mı? Böyle olunca da sabah 2 saat boyunca arada 10 dk falan ara vererek uzun emme seanslarımız oluyor. Ben bu 2 saattte bir emzirme işini yapamadım yani, miniğim 45 dk emiyor e tutup 75 dk sonra uyanmıyor mışıl mışıl uyumaya devam

Benimki daha uzun uyuyo gece yatmadan 60 cc mama yiyor heralde ondan tok tutuyo beş saat filan uyanmıyo

Cnm bizimkide kaka yapıyor ama çiş cok az yapıyor hatta bazen bezi bile ıslanmıyor bilmiyorum doymasa kaka olmaz diyorum kendime ama..

Bende senin gibiydim ilk hafta ona bakmaktan uyuyamadım hiç yattığım yerden göremedim oturuyordum hep yataktan kendim de kalkamıyordum ayy neyse geçti geçecek senin kide

Olmaz çiş çok önemli az yapıyor gibi geliyorsa doktora danış bence
Bu aralar göğüsle savaş halinde zorla tutturuyorum az emip yatıyor mamayı bırakmıştım doymuyor sanki tekrar veriyorum ama tutmuyor biberonu kaşıklada verince midesini bulandırıyor.. neyapsamki..
Hastaneden taburcu olduktan bi hafta sonra kızımı götürdük kontrole ama dr no falan almadık

Hastanede değilmiydi doktor hastaneden arayın veya başka birine götürün kaç günlüktü bebek

Evet cok büyük bir ask zaten ama ara ara bu lohusa düsünceleri sarıyor dort bir yanımı :)

Dokt kontrol etti ona gore gecmis arkadasim ama acım geçmedi hala rahat oturamiyorum dikisler dusmedi 21 gun surer dedi agri kesicisiz gunum yok

Benım oyle agrım olmuyor enteresan bir durum olmada niye agrısınki bende basınc hissi böyle patlıcak gibi bir his vardı oda batikon sürüyorum her tuvalet sonrası azaldı baya
Tamamen lohusalıga has düşünceler hepsi gecicek inşallah
Amin inşallah
Benim de 4. Gün ve sütüm geldi bugün tam şükür. Ben de günde 3-4 kere içiyorum humana dan belki dediğin gibi faydası olmuştur ama doktor 3 günden sonra gelir süt mamaya gerek kalmaz dedi.
Aynı gün gelmis senin de hımanadan memnunum bende iyiki almısım en kötü ödem atarız ben suan mama veriyorum cünkü emzirdiktrn sonra doymuyor

Siz mutluysanız daha güzeli var mı? Ama basbasa kalmayı özledim dün bir yarım saat ikimiz muhabet ettik 1 haftadır yanyana kalamdıgomız icin nasıl iyi geldi anlatamam
Slm canlar bebeğin kafatasında girintili çıkıntılı yerler var bu normal mi
Benımkınde de var canım top gibi sismis gibi ama ödrm sanırım pzt doktoruna sorcam
Ben medela kullanıyorum ses cıkartıyor ebet ama en iyisi diye aldım ve sütüm grldiginden beri gayet iyi cekiyor
Kızlar Doğum başladı 6cm açıklığım var yatışım yapıldı dua edin bana da lütfen
Allah yardımcın olsun bir avazda dogur insallah

Evet cok büyük bir ask zaten ama ara ara bu lohusa düsünceleri sarıyor dort bir yanımı :)

Dokt kontrol etti ona gore gecmis arkadasim ama acım geçmedi hala rahat oturamiyorum dikisler dusmedi 21 gun surer dedi agri kesicisiz gunum yok

Benım oyle agrım olmuyor enteresan bir durum olmada niye agrısınki bende basınc hissi böyle patlıcak gibi bir his vardı oda batikon sürüyorum her tuvalet sonrası azaldı baya
Tamamen lohusalıga has düşünceler hepsi gecicek inşallah
Amin inşallah
Benim de 4. Gün ve sütüm geldi bugün tam şükür. Ben de günde 3-4 kere içiyorum humana dan belki dediğin gibi faydası olmuştur ama doktor 3 günden sonra gelir süt mamaya gerek kalmaz dedi.
Aynı gün gelmis senin de hımanadan memnunum bende iyiki almısım en kötü ödem atarız ben suan mama veriyorum cünkü emzirdiktrn sonra doymuyor

Siz mutluysanız daha güzeli var mı? Ama basbasa kalmayı özledim dün bir yarım saat ikimiz muhabet ettik 1 haftadır yanyana kalamdıgomız icin nasıl iyi geldi anlatamam
Slm canlar bebeğin kafatasında girintili çıkıntılı yerler var bu normal mi
Benımkınde de var canım top gibi sismis gibi ama ödrm sanırım pzt doktoruna sorcam
Ben medela kullanıyorum ses cıkartıyor ebet ama en iyisi diye aldım ve sütüm grldiginden beri gayet iyi cekiyor
Kızlar Doğum başladı 6cm açıklığım var yatışım yapıldı dua edin bana da lütfen
Allah yardımcın olsun bir avazda dogur insallah

Bebegin karni ne kadar cok doyarsa o kadar cabuk duser derler :) Korkma gec dusse daha tedirgin olurdun iyi bisi yani
çok sevindim canım böyle olduğuna bende çocuk doymuyorr diye kafayı yiyordum daha doğum gelmedi çünkü içim rahatladı sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…