AllhiAllahım acil şifalar versin.tez zamanda eve dönersiniz inşallah.Kızlar bebeğimi tekrar yoğunbakıma yatırdık kakasında kanlı sıvı geliyor nolur bize dua edin çok üzgünüm 14 gün yoğun bakımdan sonra 4 gün evde çok alışmıştım şimdi ne yapıcam ...
Canım benim evde sancım basladı ve hastaneye gidince direkt doguma alındım nst de takip edilmeye vakit klmadan dogdu bebegim...sen onları düsünme hiç sorun olcagını sanmıyorumSancilar cogalinca kalp atislarida yükselişe gectimi benim nstde en ufak sancida kalp atışı yükseliyor doğum sancisinda daha çok olurmu diye merak ettim teşekkür ederim cevap yazdigin için
Biz hala hastanedeyiz. Bebek te dün yoğun bakımdan çıktı, benim odamda benle kalıyor. Yarın duruma göre ikimizde eve çıkabiliriz. Hiç ama hiç sütüm yok. 3saatte bir 20 dakika elektrikli pompayla sağıyorum. Eşim reyonlarda ne gördüyse topluyor, hastanede özel ürünler veriyor ama yok hala. Komalık olduktan sonra sanırım süt gelmiyor, bunu da böyle tecrübe etmiş olduk.Bu arada bu hastanenin yoğun bakım servisinde Yen'i doğanlara aptamil veriyorlar . Yoğun bakımdan çıktı Şimdi humana veriyorlar ama. Eve çıkarken soracağım ben de aptamil almayı düşünüyorum. Sağlığımız yerinde şükür. Sütüm olmazsa da dünyanın sonu değil.A AcedaA nasilsin canim yeni hayatin nasil gidiyor :)
@Yellu @mayhosmelek sesiniz çıkmıyor :)) Annelik yordumu sizi kaçtınız buralardan
Teşekkür ederim canım benim için d3gil yengemin bebeği için sormuştum ben daha doğum yapmadım bekliyorum bakalım ne zaman gelecekIlk ağız sutu denen kolestrolü coin alan bebeklerin kalaları yeşile döner.bebegin kac gunluk
Inşallah benimde öyle olur nstde daha çok stres oluyorum yükseldi mi yükselecek mi çok zor inşallah bende atlatirim kucağıma alırım yavrumuCanım benim evde sancım basladı ve hastaneye gidince direkt doguma alındım nst de takip edilmeye vakit klmadan dogdu bebegim...sen onları düsünme hiç sorun olcagını sanmıyorum
Allah acil şifalar versin canım biran önce evinize tekrar birlikte dönersiniz inşaallah dualarımız seninleKızlar bebeğimi tekrar yoğunbakıma yatırdık kakasında kanlı sıvı geliyor nolur bize dua edin çok üzgünüm 14 gün yoğun bakımdan sonra 4 gün evde çok alışmıştım şimdi ne yapıcam ...
HAyırlı saglıklı analı babalı uzun ömürlü olsun inşallahİyi geceler anneler bende Doğum yaptım çok şükür sabah 10 da yatışım yapıldı öğlen 1 de doğdu çok kısa sürdü ama beni bitirdiÇok şükür sağlıkla kavuştuk Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım tuzu tamamen çıkar hayatından.bi de ayaklarını kalpten yüksekte tut günde bir kaç saatKızlar hala beklemedeyiz hayırlısı bakalım ama son üç gündür ayaklarımdaki ödem hiç inmiyor önceden şişiyor iniyordu ama üç gündür aynı durumda bol sıvı tüketiyorum ama çözüm olmuyor acaba az zaman kaldı diye mi inmiyor anlamadım sızı da var biraz
Çok geçmiş olsun canım.dualarımız seninleKızlar bebeğimi tekrar yoğunbakıma yatırdık kakasında kanlı sıvı geliyor nolur bize dua edin çok üzgünüm 14 gün yoğun bakımdan sonra 4 gün evde çok alışmıştım şimdi ne yapıcam ...
Biz hala hastanedeyiz. Bebek te dün yoğun bakımdan çıktı, benim odamda benle kalıyor. Yarın duruma göre ikimizde eve çıkabiliriz. Hiç ama hiç sütüm yok. 3saatte bir 20 dakika elektrikli pompayla sağıyorum. Eşim reyonlarda ne gördüyse topluyor, hastanede özel ürünler veriyor ama yok hala. Komalık olduktan sonra sanırım süt gelmiyor, bunu da böyle tecrübe etmiş olduk.Bu arada bu hastanenin yoğun bakım servisinde Yen'i doğanlara aptamil veriyorlar . Yoğun bakımdan çıktı Şimdi humana veriyorlar ama. Eve çıkarken soracağım ben de aptamil almayı düşünüyorum. Sağlığımız yerinde şükür. Sütüm olmazsa da dünyanın sonu değil.
Siz iyi olunda varsin sütte olmasın çok şükür ki o ateşle başına bir iş gelmedi. Boşuna doguma gireeken herkes korkmuyor çıkabilecekmiyim endisesi duyuyor.Biz hala hastanedeyiz. Bebek te dün yoğun bakımdan çıktı, benim odamda benle kalıyor. Yarın duruma göre ikimizde eve çıkabiliriz. Hiç ama hiç sütüm yok. 3saatte bir 20 dakika elektrikli pompayla sağıyorum. Eşim reyonlarda ne gördüyse topluyor, hastanede özel ürünler veriyor ama yok hala. Komalık olduktan sonra sanırım süt gelmiyor, bunu da böyle tecrübe etmiş olduk.Bu arada bu hastanenin yoğun bakım servisinde Yen'i doğanlara aptamil veriyorlar . Yoğun bakımdan çıktı Şimdi humana veriyorlar ama. Eve çıkarken soracağım ben de aptamil almayı düşünüyorum. Sağlığımız yerinde şükür. Sütüm olmazsa da dünyanın sonu değil.
Çok teşekkür ederim canım deniyorum az tuz yine kullanıyorum demekki sıfır olması gerekiyorCanım tuzu tamamen çıkar hayatından.bi de ayaklarını kalpten yüksekte tut günde bir kaç saat
Henüz anne değilim bebeğimle tecrübem yok ama psikolog olarak öneride bulunabilirim. Ağladığı her anda alman çok çok iyi. Kendini güvende ve huzurlu hissedecektir ama ağlamadığı anlardada dozunda alman iyi olur anne bebek arasında bağlanmayı pekiştirir bu bağlanma ne kadar sağlıklı olursa ilerde insanlarla güven iletişim sorunu olmayan birey olacaktır. Yani ağladığım anda güvendeyim annem yanımda diye hissetmesinin yanı sıra annemin kucağında olmak için ağlamama veya ihtiyaçlarımdan herhangi birinin olmasına gerek yok diye hissetsin bebeğinKızlar kizim bugun gaz sancisi cekti hastaneden verdikleri damladan verdim. Simdide uyanmak bilmiyor. Zorla uyandirip emziriyorum. Yarim saat emen cocuk 10 dakka zorla emip memede uyuyakaliyor. Normal mi? Birde bebeklerinizi ne zaman kucaginiza aliyorsunuz? Benimki gozleri acik oluyor ama aglamiyor o zaman yataginda birakiyorum. Aglayonca aliyorum. Uyanir uyanmaz konusuyorum ama kucagima almak icin mizirdanmasini istemwsini bekliyorum. Dogru mu yapiyorum yanlis mi?
Bu saat oldu ayaktayım.vücut temizliğimi yaptım.banyomu yaptım.yarın annemler kayınvalidemler gelecek.ev kalabalık olacak.malum salı günü Doğum var Allah'ın izni ile.heyecan dorukta.şimdiden uykusuzluğa alışmak gerekÇok teşekkür ederim canım deniyorum az tuz yine kullanıyorum demekki sıfır olması gerekiyoryarından itibaren bakalım tamamen çıkarmak iyi gelir umarım kontrol muayenesi de var yarın bakalım gelecek mi beklemeye devam mı hayırlısı iyi geceler herkese ama tabi güzel bir uykuyu unutalı çok oldu sanırım daha uzun süre hepimiz böyleyiz
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah nasıl son günler heyecan var mıBu saat oldu ayaktayım.vücut temizliğimi yaptım.banyomu yaptım.yarın annemler kayınvalidemler gelecek.ev kalabalık olacak.malum salı günü Doğum var Allah'ın izni ile.heyecan dorukta.şimdiden uykusuzluğa alışmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?