- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Aynen benim oglum da öyle kucakta uyuyo koyunca uyanıyo alışıverdi sanırım :)))))
:)) aynenBence dee... kucak kuşu oldular şimdiden yandık :))))
Rezene iç canım kimyon iç ilk günler biraz daha zor oluyo kolik olabilir biz sac kurutma makinesi sesiyle duruyoruz mesela bi fayda ediyo bi etmiyo oda işte Allah yardımcın olsun gecicek annesi her emmeden sonra gazını mutlaka cıkarmaya calıs sırtını ovala saat yönünün tersine dogruKızlar merhaba cok yazı bırıkmıs fazla okuyanadım ama sanırım bı cok kısının problemlerı aynı. Bız de kızım carsamba gunu taburcu olduk. Ben fazlasıyla gazlı olunca bebegım de aynı sekılde gazlı oldu maalesef. Gaz sancısı cok cekıyo yavrum. Kakası ıshal gıbı her gaz cıkarısında puskurtuyo. Cuma kontrolumuz vardı 3850 oçıle dogdu cuma gunu 3700 cıktı tartıda. Hafıf de sarılıgı var ama evde duzenlı ve sık emzırme ıle onlenebılır dedı. Gaz ıcın de biogaia berdı cumadan berı kullanıyoruz henuz cıddı bı etkısını goremedık. Sab simplex onerenler de oldu esım ıkısını bır denıyelım dıyo.dr bı sakıncası olmaz demıs. Ben de asırı gazlıyın ıkı gun once acıllık oldum ambulansla hastaneye kaldırdılar. Amelıyat yerımden gırdı agrı kıpırdayamadım bıle dıkıslerım ıcerden attı sandık delı gıbı yanıyodu ıcerden ve hareket ettıkce yanma artıyodu. Dr gaz sancısı dedı serum ıgne ılac derken anca kendıme geldım. Benım yuzumden bebegım de gaz sancısı cekınce cok uzuluyorum. Acılı acılı aglıyo yavrum. Emmek ıstıyo aglamaktan mememı kavrayamıyo bu sefer daha cok aglıyo sınır yapıyo. Kolık bebek mı acaba
Rezene iç canım kimyon iç ilk günler biraz daha zor oluyo kolik olabilir biz sac kurutma makinesi sesiyle duruyoruz mesela bi fayda ediyo bi etmiyo oda işte Allah yardımcın olsun gecicek annesi her emmeden sonra gazını mutlaka cıkarmaya calıs sırtını ovala saat yönünün tersine dogru
Amin canım cabuk geciyo bu zamanları kızımda kolikti simdi geri dönüp baktıgımdA hatırlamıyosun bile dogru düzgün gecmiş gitmiş her anları cok kıymetli inşallah gecer gaz sorununuzRezene kımyon anason karısımı aldım canım ondan ıcıyorum. Kefır ıcıyorum. Bebegım cok rahat gazını cıkaramıyo ama cıkarabılmesı ıcın ugrasıyoruz sırtını ovalıyoruz babackalrına masaj yapıyoruz. Hafıf sallıyoruz. Evde gezdırıyoruz bıraz rahatlıyo. Ama baslayınca yaklasık 2 -3 saat huzursuz oluyo sakınlesse bıle yenıden baslıyo aglamaya. En son yıne mememde uyuyo tabı zar zor kavrayabılırse o da. Zor cıdden Allah yardımcımız olsun
Sarilik baslangici atlattik Alpicim.Odemlerimi atamadim,emzirirken sorun yasadim,belim agridi.Alpuska bir haftalik oldu.Sutum uc gundur geliyor.Pompa cok isime yaradi yalniz.Lohusa depresyonuna acayip bir giris yaptim.Bebisi kimse kucagina almasin istedim.Hastane odasindan baslayarak kirdim gecirdim ortaligi.K.v ve babami kusturdum.Bugun ad koyma torenimiz var.Esim ortaligi yatistirmaya calisiyor.Ben de sabahtan beri agliyorum.Daha cok kucuk sevmek istiyorlar ama yenidoganla oynanmaz ki!Bugunu de atlatalim hayirlisiyla.Esim de cok yiprandi,arada kaldi.Kafam da ck karisik,zamani takip edemiyorum.Mutluyum ama... ogluma bakinca, gogsume yatirinca,iyi beslendigini anladikca mutluyum.@SGd nasilsin canim yeni hayatin nasil gidiyor :)
@Yellumayhosmelek sesiniz çıkmıyor :)) Annelik yordumu sizi kaçtınız buralardan
Biz de gaz sikintisi yasiyoruz.Memedem emince cok sikintili oluyor ama pompadan sagip verince normal.Bence emziriken hava yutturuyoruz bebeklere.Yanlis emzirdigimi dusunuyorum,gerci sen tecrubelisin.Benim de agir geciyor lohusalik.Kızlar nasılsınız giremiyorum pek topiğe
Gerçekten ağır geçiriyorum lohusalığı
Günümün yarısı ağlamakla geçiyor .
Gaz yapan yiyecek içeceklere bakarken bişi okudum, kimi doktorlar ve anneler bebeğin anne sütünden gazlanmayacağı görüşündeler
Anne yediğini kendi sindirir vitaminler memeye gider diyorlar.
Kalkıp bağırsaktaki gaz memeye gitmez diyorlar.
Bu nedenle yemeklerle alakası yok görüşündeler
Az önce eltimle konuştum o da aynısını Dedi
Herşeyi yedim hiç gaz sıkıntısı olmadı diye
Ben ne yiyeceğimi şaşırdım artık siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Sicak suya bir cay kasigi koyuyorum. 10 dakika uzerini kapatip demliyorum. Sonra suzup iciyorumKızlar rezeneyi nasıl demliyorsunuz
1 bardaklik yapiyorum her seferindeKızlar rezeneyi nasıl demliyorsunuz
Hadi bakalm hayırlı haberlerini alırız inşallahKızlar evdeyim nst de bir sıkıntımız yok ara ara sancılar kasılmalar var bakalım bekliyoruz :)
Bugun doktor kontrolumuze gittik. Iyiydi cok sukur. Buyumus kizcagizim. Yari kirkimizi cikarmak icin avm yi gezdik kizimizla:) Doktor amcamiz kisa gezintiler yapabilirsiniz dedi. Kizim orda uyandi meme istedi. Kosa kosa arabaya geldim emzirdim. Sonr altini degistirdim. Evimize geldik. Disaridaki ilk deneyimimiz fena dwgildi. Kizima ciciler aldik. Atletler sortar aldim. Havalar sicak giyeriz dedik. Rabbim isteyen herkese yasatsin bu guzel duygulari. Zorluklari da var tatliliklari da. Doktor memede 20 dakikadan fazla kalmasin dedi. 20 dakika yeter ona dedi. En fazla yarim saat kaliyorzaten dedim. Rabbim diger bebislwrimize saglik sihhat sifa versin tez zamanda evlerine donsun.
Allah yardımcın olsun kolay bir dogum olsun inşallahKızlar evdeyim nst de bir sıkıntımız yok ara ara sancılar kasılmalar var bakalım bekliyoruz :)
Allah yardımcın olsun canım.Normal doğum yapma imkanın varsaNeden doğuramıyorum çok gerilmeye basladim bebegim cok kilo almis 4 kg civari normal dogurmak istiyorum ancak hiç bir belirti yok surekli ağlamaklı bekliyorum herkes dogurmadin mi daha diye beni sucluyor sanki elimdeymis gibi sabretmeye çalışıyorum hergun bugun dogurayim diye dua ederek uyaniyorummm sezeryana razi olmak uzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?