2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Vatanseverr
Emdigi halde neden ac kalmis ki bebegin canim? Sut mu cekememis, nasil anlayacagiz bunu. benim bebegim de surekli emmek istiyor, memede uyuyor. Doymuyor mu acaba?
sütüm ona yetmiyomuş canım halbuki ilk duşumdan sonra şakır şakır akıyodu bende ona aldanıp gaz sancısı çekiyo sandım mamaya başlayınca memeyi istemedi sütümde üzüntüden komple geri gitti mamayı bile az olunca uyumuyor çözmeye çalışıyorum bebeği.. ama seninkide benimki gibiyse bi doktora danış canım günde bikere belki mama ver der gece çok rahat eder doyunca hani derler ya yavan süt benimki ondandı herhalde doyurucu değil

Çok sağol canım, geçti inşallah . Ohhh kokladım vallahi cennet kokuyor bu bebeklerin hepsi teyzesi...

DOGum yaklastıya canm ondan uzan ayaklarını kaldor yüksekte tut iyi gelir hayırlısıyla kavusursun inşallah sende sagkıklı sıhhatli kuzuna

Canım benım de zor gecti dogumum baya travma yaratmıs olmalı ki bende, benim de sütüm geç geldi sagma makinesiyle sagıyordum bir damla geliyordu simdi biraz geliyor en azından mama da yiyor sütte dünyanın tabikide sonu degil ben mamayla büyümüsüm Allahın ızniyle hicbisey olmaz
In

Inşallah benimde öyle olur nstde daha çok stres oluyorum yükseldi mi yükselecek mi çok zor inşallah bende atlatirim kucağıma alırım yavrumu
Amin inşallah canım

BiZimkide bir kez altını actıgımda büyük tıvaletini püskürttü üstüme basıma yataga:)
Birkez de cisini püskürttü :) artık korkuyorum acarken,poposunu silerken hareket ediyorsa aman diyorum...

Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün :)

Evet katılıyorum canım. Ağlamıyor uyanık şuan ama kucaktayız:) hep değil ama çoğu zaman alıyorum hem ben özlemimi gderiyorum hem de o :) uyurken bile özlüyorum uyusam da :)

Evet katılıyorum canım. Ağlamıyor uyanık şuan ama kucaktayız:) hep değil ama çoğu zaman alıyorum hem ben özlemimi gderiyorum hem de o :) uyurken bile özlüyorum uyusam da :)
Benimki uyanınca hiç bir yerde durmuyor ne kucamda ne salıncakta ne yatakta sadece memede duruyor oda bırakıyor iki çekmeden doymuyor desem çişini filan iyi yapıyor mama yemiyor gazını çıkarıyor nasıl tutacağımı şaştım uykuyada çok zor dalıyor

Sallarken kucagunda yuzunu kapat annesi uyur hemen bi bezle falan kapatnca uyuyor bende yenı keşfettim eşim bulmuş:)

Ahh bu minnoşlar.. valla bizimde doysa da bazen uyumuyor. Anlamış değilim. Şimdi yıkandı karnı doydu gazı çıktı ama yine uyanık. Almadım kucağıma bu kez. Derdi ne çözemedim uyusalar ne var..

Ahh bu minnoşlar.. valla bizimde doysa da bazen uyumuyor. Anlamış değilim. Şimdi yıkandı karnı doydu gazı çıktı ama yine uyanık. Almadım kucağıma bu kez. Derdi ne çözemedim uyusalar ne var..
Bu ara bizimki cok uyuyor esim onu takmid kafaya. Bu cocuk niye cok uyuyor diyor. Karni tok gazi cikti alti temiz napsin yavrucak uyuyacak diyorum. 1 saat uykuyla durdu dun sonra uc dort saat uyanmiyor tabi. Uyuyamadigin acisini cikariyor herhalde

Bu ara bizimki cok uyuyor esim onu takmid kafaya. Bu cocuk niye cok uyuyor diyor. Karni tok gazi cikti alti temiz napsin yavrucak uyuyacak diyorum. 1 saat uykuyla durdu dun sonra uc dort saat uyanmiyor tabi. Uyuyamadigin acisini cikariyor herhalde

Uyusun tabii büyüsün.. uyumadığında zor yatağında kalsa bir dert kucakta olsa ayrı.. mutlaka acısını çıkarıyor uyumadığının.. şuan ağladı aldım koydumda uyudu yine.. acaba kucak kuşu mu oldu bu kız yaa :)

Kızlar merhaba bugün kontrolum vardı dediğim gibi hastaneye gelmeden öncede nişanım geldi bende temizliğimi yaptım hastanedeyiz suyumuz falan normal nst çektirdik sonucu göstermek için bekliyoruz doktor nişan geldiyse en geç iki üç gün içinde gelir diyor bakalım sonucumuzu da gösterelim hayırlısı inşaallah :) heyecan sardı

İnşallah kolay cook güzel bir dogumun olur canım dualarımız seninle kuzu geliyo desene saglıkla gelsin inşallahh

Aynen benim oglum da öyle kucakta uyuyo koyunca uyanıyo alışıverdi sanırım :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…