Amin canım inşallah.heyecan çok.bir an önce olsun bitsin istiyorum artık.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah nasıl son günler heyecan var mı
sütüm ona yetmiyomuş canım halbuki ilk duşumdan sonra şakır şakır akıyodu bende ona aldanıp gaz sancısı çekiyo sandım mamaya başlayınca memeyi istemedi sütümde üzüntüden komple geri gitti mamayı bile az olunca uyumuyor çözmeye çalışıyorum bebeği.. ama seninkide benimki gibiyse bi doktora danış canım günde bikere belki mama ver der gece çok rahat eder doyunca hani derler ya yavan süt benimki ondandı herhalde doyurucu değilVatanseverr
Emdigi halde neden ac kalmis ki bebegin canim? Sut mu cekememis, nasil anlayacagiz bunu. benim bebegim de surekli emmek istiyor, memede uyuyor. Doymuyor mu acaba?
Çok sağol canım, geçti inşallah . Ohhh kokladım vallahi cennet kokuyor bu bebeklerin hepsi teyzesi...Siz iyi olunda varsin sütte olmasın çok şükür ki o ateşle başına bir iş gelmedi. Boşuna doguma gireeken herkes korkmuyor çıkabilecekmiyim endisesi duyuyor.
Sana güzel bir dus lazim aptamili genelde tercih ediyorlar zaten..
Gelmis gecmis olsun canim oğlusu kokla yerime..
DOGum yaklastıya canm ondan uzan ayaklarını kaldor yüksekte tut iyi gelir hayırlısıyla kavusursun inşallah sende sagkıklı sıhhatli kuzunaKızlar hala beklemedeyiz hayırlısı bakalım ama son üç gündür ayaklarımdaki ödem hiç inmiyor önceden şişiyor iniyordu ama üç gündür aynı durumda bol sıvı tüketiyorum ama çözüm olmuyor acaba az zaman kaldı diye mi inmiyor anlamadım sızı da var biraz
Canım benım de zor gecti dogumum baya travma yaratmıs olmalı ki bende, benim de sütüm geç geldi sagma makinesiyle sagıyordum bir damla geliyordu simdi biraz geliyor en azından mama da yiyor sütte dünyanın tabikide sonu degil ben mamayla büyümüsüm Allahın ızniyle hicbisey olmazBiz hala hastanedeyiz. Bebek te dün yoğun bakımdan çıktı, benim odamda benle kalıyor. Yarın duruma göre ikimizde eve çıkabiliriz. Hiç ama hiç sütüm yok. 3saatte bir 20 dakika elektrikli pompayla sağıyorum. Eşim reyonlarda ne gördüyse topluyor, hastanede özel ürünler veriyor ama yok hala. Komalık olduktan sonra sanırım süt gelmiyor, bunu da böyle tecrübe etmiş olduk.Bu arada bu hastanenin yoğun bakım servisinde Yen'i doğanlara aptamil veriyorlar . Yoğun bakımdan çıktı Şimdi humana veriyorlar ama. Eve çıkarken soracağım ben de aptamil almayı düşünüyorum. Sağlığımız yerinde şükür. Sütüm olmazsa da dünyanın sonu değil.
Amin inşallah canımIn
Inşallah benimde öyle olur nstde daha çok stres oluyorum yükseldi mi yükselecek mi çok zor inşallah bende atlatirim kucağıma alırım yavrumu
Anneler bugun yasadigimiz komik bir animizi paylasayim. Bebisimin bezini degistirmek icin actim tam onsirada cisini yapmaya basladi tavi ustumuzu basimizi batirdik degiatik hemen) komik olan su: o sirada esim yanimdaydi. Bu cocuktan su fiskiriyo demesin mi:)))) ayy beni bir gulme aldi. Cis o dedim. panik oldu adam. Altini her actigimda bu aklima geliyor beni gulme aliyor. Arrik fışkiyeli kizim diye seviyorum :))
İyi geceler anneler bende Doğum yaptım çok şükür sabah 10 da yatışım yapıldı öğlen 1 de doğdu çok kısa sürdü ama beni bitirdiÇok şükür sağlıkla kavuştuk Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Henüz anne değilim bebeğimle tecrübem yok ama psikolog olarak öneride bulunabilirim. Ağladığı her anda alman çok çok iyi. Kendini güvende ve huzurlu hissedecektir ama ağlamadığı anlardada dozunda alman iyi olur anne bebek arasında bağlanmayı pekiştirir bu bağlanma ne kadar sağlıklı olursa ilerde insanlarla güven iletişim sorunu olmayan birey olacaktır. Yani ağladığım anda güvendeyim annem yanımda diye hissetmesinin yanı sıra annemin kucağında olmak için ağlamama veya ihtiyaçlarımdan herhangi birinin olmasına gerek yok diye hissetsin bebeğin
Oyy kıyamam iyileşcek annesi tez zamanda inşallhhKızlar bebeğimi tekrar yoğunbakıma yatırdık kakasında kanlı sıvı geliyor nolur bize dua edin çok üzgünüm 14 gün yoğun bakımdan sonra 4 gün evde çok alışmıştım şimdi ne yapıcam ...
Benimki uyanınca hiç bir yerde durmuyor ne kucamda ne salıncakta ne yatakta sadece memede duruyor oda bırakıyor iki çekmeden doymuyor desem çişini filan iyi yapıyor mama yemiyor gazını çıkarıyor nasıl tutacağımı şaştım uykuyada çok zor dalıyorEvet katılıyorum canım. Ağlamıyor uyanık şuan ama kucaktayız:) hep değil ama çoğu zaman alıyorum hem ben özlemimi gderiyorum hem de o :) uyurken bile özlüyorum uyusam da :)
Benimki uyanınca hiç bir yerde durmuyor ne kucamda ne salıncakta ne yatakta sadece memede duruyor oda bırakıyor iki çekmeden doymuyor desem çişini filan iyi yapıyor mama yemiyor gazını çıkarıyor nasıl tutacağımı şaştım uykuyada çok zor dalıyor
Benimki uyanınca hiç bir yerde durmuyor ne kucamda ne salıncakta ne yatakta sadece memede duruyor oda bırakıyor iki çekmeden doymuyor desem çişini filan iyi yapıyor mama yemiyor gazını çıkarıyor nasıl tutacağımı şaştım uykuyada çok zor dalıyor
Bu ara bizimki cok uyuyor esim onu takmid kafaya. Bu cocuk niye cok uyuyor diyor. Karni tok gazi cikti alti temiz napsin yavrucak uyuyacak diyorum. 1 saat uykuyla durdu dun sonra uc dort saat uyanmiyor tabi. Uyuyamadigin acisini cikariyor herhaldeAhh bu minnoşlar.. valla bizimde doysa da bazen uyumuyor. Anlamış değilim. Şimdi yıkandı karnı doydu gazı çıktı ama yine uyanık. Almadım kucağıma bu kez. Derdi ne çözemedim uyusalar ne var..
Bu ara bizimki cok uyuyor esim onu takmid kafaya. Bu cocuk niye cok uyuyor diyor. Karni tok gazi cikti alti temiz napsin yavrucak uyuyacak diyorum. 1 saat uykuyla durdu dun sonra uc dort saat uyanmiyor tabi. Uyuyamadigin acisini cikariyor herhalde
Çok teşekkür ederim canım benim inşaallah cümlemizDOGum yaklastıya canm ondan uzan ayaklarını kaldor yüksekte tut iyi gelir hayırlısıyla kavusursun inşallah sende sagkıklı sıhhatli kuzuna
İnşallah kolay cook güzel bir dogumun olur canım dualarımız seninle kuzu geliyo desene saglıkla gelsin inşallahhKızlar merhaba bugün kontrolum vardı dediğim gibi hastaneye gelmeden öncede nişanım geldi bende temizliğimi yaptım hastanedeyiz suyumuz falan normal nst çektirdik sonucu göstermek için bekliyoruz doktor nişan geldiyse en geç iki üç gün içinde gelir diyor bakalım sonucumuzu da gösterelim hayırlısı inşaallah :) heyecan sardı
Aynen benim oglum da öyle kucakta uyuyo koyunca uyanıyo alışıverdi sanırım :)))))Uyusun tabii büyüsün.. uyumadığında zor yatağında kalsa bir dert kucakta olsa ayrı.. mutlaka acısını çıkarıyor uyumadığının.. şuan ağladı aldım koydumda uyudu yine.. acaba kucak kuşu mu oldu bu kız yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?