2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebelac gold oneren bir arkadas vardı ismini htırlayamadım kac ml hazorlıyorsun canım bir de bebegine iyi geldi mi ?

Sab simplex i tek geçerim canm eve gldgmzn ikinci gunu çok sancısı oldu kızımın doktor onu vermişti bir hafta kullandım snra kestim çok rahatladı ve bdaha hiç ole sancı çekmedi kuzum

Tatlım bnim gunum bitti artik bnde de gelen yok oysaki ikinci çocuğum bu.bugun öğrendim ki kızım 4200olmus.dr dogurursun dedi ama bnde endiseleniyorum

Biz doktordan geldik kızlar
Bebiş zayıflamamış 30 40 gr da almış
Gece bir defa mama veriyordum doktor çok yaygara yapmazsa verme senin sütün yeter dedi
Böbrek kanalındaki genişlemeyi yakın takibe aldılar bakalım ne olacak inşallah operasyon gerekmez, kullanmam için bir ilaç verdi sef adında.
Ah şu gaz sancıları da bi geçse Allah'ın izniyle.
Bizde haberler böyle.

Biz de gaz sikintisi yasiyoruz.Memedem emince cok sikintili oluyor ama pompadan sagip verince normal.Bence emziriken hava yutturuyoruz bebeklere.Yanlis emzirdigimi dusunuyorum,gerci sen tecrubelisin.Benim de agir geciyor lohusalik.
Mememi komple sokuyorum ağzına aslında, hava yutması kaçınılmaz gibi bişi.
Lohusalığı sorma ağlama pompası gibiyim
Allah yardımcımız olsun

Ahh bu minnoşlar.. valla bizimde doysa da bazen uyumuyor. Anlamış değilim. Şimdi yıkandı karnı doydu gazı çıktı ama yine uyanık. Almadım kucağıma bu kez. Derdi ne çözemedim uyusalar ne var..
Ya ben uyumadan baksada razıyım ama açıyor ağzını uyanık hali çekilir gibi değil :))

Amin canım cabuk geciyo bu zamanları kızımda kolikti simdi geri dönüp baktıgımdA hatırlamıyosun bile dogru düzgün gecmiş gitmiş her anları cok kıymetli inşallah gecer gaz sorununuz

Amin canım ıns ben gaz sorunuma cozum bulursam o da rahatlıycakmıs gıbı hıssedıyorum. Yedıgıme ıctıgıne dıkkat edıyorum ıns faydası olur

Biz daha kilomuzu bilmiyoruz da yeğenimde olmuştu mama ile birlikte emdiği halde 50 gr almıştı mamayı değiştirdiler diğer ay 750 gr almıştı ama doktormu değiştirdi sebep neydi bilmiyorum yengem o mama bize iyi gelmedi demişti

Sab simplex i tek geçerim canm eve gldgmzn ikinci gunu çok sancısı oldu kızımın doktor onu vermişti bir hafta kullandım snra kestim çok rahatladı ve bdaha hiç ole sancı çekmedi kuzum

Ay ne guzel ya cok sevındım sızın adınıza. Ins benım kuzuma da yarar ama once bı hafta bu bıogaia denıyım dıyorum. Daha 2 3 gunde etkısını gostermemıs olabılır ama esım acelecı o bı anda cocuk susucak gaz sancıları bıtıcek sandı sanırım damla ıse yaramıyo falan dıye dusunuyo. Sabah sab sımplex i aksam dıgerını verırız dıyo dr bı sakıncası yok demıs ilaç vermıyosunuz sonucta bagırsak ıcın yararlı mıkroprganızmalar varmıs ıcınde ve hıc bı yan etkısı yokmus en kotu sancıları gecmezse oyle yapıcam artık

Kızlar bişey daha sorucam bi göğsüm cok süt giriyor hep şiş ve benim canımı acıtıyor boşaltsada kızım cabuk doluypr kızım emince boğazına kaçıyor neyapsam acaba bir bileniniz varmı

Canım bende öyleyim bekliyorum hala benimki de en son geçen hafta pzt 3.5kiloydu doktor 4olursa sezeryan demişti bugğn öğleden önce de nişanım geldi ama buda kesin işaret değilmiş bekliyoruz canım içini rahat tut dua et canım bende aynı duygulardayım bugğ nişan gelince de heyecanla karışık duygularda olmadı değil hayırlısı deyip bekleyeceğiz canım

Canim bebekle oynanilmaz ama herkeste heyecan var sevinc var ben kendimi alamiyorum baktikca icim gidiyor ee anane dedeler halalar teyzeler napsin onlarda sevmek istiyor kucagina almak istiyor. Ben hafif çaplı bir aglama nobeti gecirdim oda biberonla verme mamayi yok emzir yok bilmem ne herkes konusunca patlamistim yoksa kimseye karismadim kimsede kucagina almadi yerde yataginda yada benim kucagimda sevdiler.

Sende azcik kendini frenle bebek senin kimse alip gitmeyecek opmedikleri surece birak piş piş yapsinlar zaten bebek gulmuyo hep agliyor anneyi istiyor :)

Esinlede arani iyi tut arada birakma herkes gidecek o kalacak sana üzme bugunleri iyi hatirlasin ..

Sakin haaa! Bende o duruma geldim ama normal yaptim. Kimseye bakma. Hamileliginin her halinin tadini cikar. Bebegin keyfi yerinde size ne de. Ben esimin destegiyle kendime geldim yoksa milletin daha dogmadi mi sıkıldik biz laflariyla erkenden alin diyecektim. Kendi gelmisken bile kilosu 3 kiloydu. Kiloya takilma genelde tutturamiyorlar sanirim

Kızlar bişey daha sorucam bi göğsüm cok süt giriyor hep şiş ve benim canımı acıtıyor boşaltsada kızım cabuk doluypr kızım emince boğazına kaçıyor neyapsam acaba bir bileniniz varmı
Ben emzirme tekniklerine baktim. Bebisi yanlis tuttugumuz icin bogazina kaciyor. Bir bak onlari dene. Ben faydasini gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…