- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Rezene kımyon anason karısımı aldım canım ondan ıcıyorum. Kefır ıcıyorum. Bebegım cok rahat gazını cıkaramıyo ama cıkarabılmesı ıcın ugrasıyoruz sırtını ovalıyoruz babackalrına masaj yapıyoruz. Hafıf sallıyoruz. Evde gezdırıyoruz bıraz rahatlıyo. Ama baslayınca yaklasık 2 -3 saat huzursuz oluyo sakınlesse bıle yenıden baslıyo aglamaya. En son yıne mememde uyuyo tabı zar zor kavrayabılırse o da. Zor cıdden Allah yardımcımız olsun
Tatlım bnim gunum bitti artik bnde de gelen yok oysaki ikinci çocuğum bu.bugun öğrendim ki kızım 4200olmus.dr dogurursun dedi ama bnde endiseleniyorumNeden doğuramıyorum çok gerilmeye basladim bebegim cok kilo almis 4 kg civari normal dogurmak istiyorum ancak hiç bir belirti yok surekli ağlamaklı bekliyorum herkes dogurmadin mi daha diye beni sucluyor sanki elimdeymis gibi sabretmeye çalışıyorum hergun bugun dogurayim diye dua ederek uyaniyorummm sezeryana razi olmak uzereyim
Deniyem bende sağol :))Sallarken kucagunda yuzunu kapat annesi uyur hemen bi bezle falan kapatnca uyuyor bende yenı keşfettim eşim bulmuş:)
Mememi komple sokuyorum ağzına aslında, hava yutması kaçınılmaz gibi bişi.Biz de gaz sikintisi yasiyoruz.Memedem emince cok sikintili oluyor ama pompadan sagip verince normal.Bence emziriken hava yutturuyoruz bebeklere.Yanlis emzirdigimi dusunuyorum,gerci sen tecrubelisin.Benim de agir geciyor lohusalik.
Ya ben uyumadan baksada razıyım ama açıyor ağzını uyanık hali çekilir gibi değil :))Ahh bu minnoşlar.. valla bizimde doysa da bazen uyumuyor. Anlamış değilim. Şimdi yıkandı karnı doydu gazı çıktı ama yine uyanık. Almadım kucağıma bu kez. Derdi ne çözemedim uyusalar ne var..
Amin canım cabuk geciyo bu zamanları kızımda kolikti simdi geri dönüp baktıgımdA hatırlamıyosun bile dogru düzgün gecmiş gitmiş her anları cok kıymetli inşallah gecer gaz sorununuz
Biz daha kilomuzu bilmiyoruz da yeğenimde olmuştu mama ile birlikte emdiği halde 50 gr almıştı mamayı değiştirdiler diğer ay 750 gr almıştı ama doktormu değiştirdi sebep neydi bilmiyorum yengem o mama bize iyi gelmedi demiştiKızlar bebegim 1 haftalık oldu bugün dogdugunda 3130 du sonra 2970 e düstü sımdıde 3070 mis kilo almamıs hic napmalıyım tavsiyeniz nedir? Sütüm 100ml gelmeliymis benim yarısı kadar bile olmadı henüz ... mamamızda bebelac gold..bir ogunde 30-40ml iciyor
Sab simplex i tek geçerim canm eve gldgmzn ikinci gunu çok sancısı oldu kızımın doktor onu vermişti bir hafta kullandım snra kestim çok rahatladı ve bdaha hiç ole sancı çekmedi kuzum
Ya ben uyumadan baksada razıyım ama açıyor ağzını uyanık hali çekilir gibi değil :))
İnşaallah canım benim :)Hadi bakalm hayırlı haberlerini alırız inşallah
Canım bende öyleyim bekliyorum hala benimki de en son geçen hafta pzt 3.5kiloydu doktor 4olursa sezeryan demişti bugğn öğleden önce de nişanım geldi ama buda kesin işaret değilmiş bekliyoruz canım içini rahat tut dua et canım bende aynı duygulardayım bugğ nişan gelince de heyecanla karışık duygularda olmadı değil hayırlısı deyip bekleyeceğiz canımNeden doğuramıyorum çok gerilmeye basladim bebegim cok kilo almis 4 kg civari normal dogurmak istiyorum ancak hiç bir belirti yok surekli ağlamaklı bekliyorum herkes dogurmadin mi daha diye beni sucluyor sanki elimdeymis gibi sabretmeye çalışıyorum hergun bugun dogurayim diye dua ederek uyaniyorummm sezeryana razi olmak uzereyim
Amin canım inşaallah sağolasınKızlar sarılık degeri
Allah yardımcın olsun kolay bir dogum olsun inşallah
Canim bebekle oynanilmaz ama herkeste heyecan var sevinc var ben kendimi alamiyorum baktikca icim gidiyor ee anane dedeler halalar teyzeler napsin onlarda sevmek istiyor kucagina almak istiyor. Ben hafif çaplı bir aglama nobeti gecirdim oda biberonla verme mamayi yok emzir yok bilmem ne herkes konusunca patlamistim yoksa kimseye karismadim kimsede kucagina almadi yerde yataginda yada benim kucagimda sevdiler.Sarilik baslangici atlattik Alpicim.Odemlerimi atamadim,emzirirken sorun yasadim,belim agridi.Alpuska bir haftalik oldu.Sutum uc gundur geliyor.Pompa cok isime yaradi yalniz.Lohusa depresyonuna acayip bir giris yaptim.Bebisi kimse kucagina almasin istedim.Hastane odasindan baslayarak kirdim gecirdim ortaligi.K.v ve babami kusturdum.Bugun ad koyma torenimiz var.Esim ortaligi yatistirmaya calisiyor.Ben de sabahtan beri agliyorum.Daha cok kucuk sevmek istiyorlar ama yenidoganla oynanmaz ki!Bugunu de atlatalim hayirlisiyla.Esim de cok yiprandi,arada kaldi.Kafam da ck karisik,zamani takip edemiyorum.Mutluyum ama... ogluma bakinca, gogsume yatirinca,iyi beslendigini anladikca mutluyum.
Uyuklamali tabiki :))) yoruluyor yavrucak teyzesi :))Yarim saat dolu dolu emiyor mu yoksa uyuklamalar dahil mi :)
Sakin haaa! Bende o duruma geldim ama normal yaptim. Kimseye bakma. Hamileliginin her halinin tadini cikar. Bebegin keyfi yerinde size ne de. Ben esimin destegiyle kendime geldim yoksa milletin daha dogmadi mi sıkıldik biz laflariyla erkenden alin diyecektim. Kendi gelmisken bile kilosu 3 kiloydu. Kiloya takilma genelde tutturamiyorlar sanirimNeden doğuramıyorum çok gerilmeye basladim bebegim cok kilo almis 4 kg civari normal dogurmak istiyorum ancak hiç bir belirti yok surekli ağlamaklı bekliyorum herkes dogurmadin mi daha diye beni sucluyor sanki elimdeymis gibi sabretmeye çalışıyorum hergun bugun dogurayim diye dua ederek uyaniyorummm sezeryana razi olmak uzereyim
Kızlar rezeneyi nasıl demliyorsunuz
Ben emzirme tekniklerine baktim. Bebisi yanlis tuttugumuz icin bogazina kaciyor. Bir bak onlari dene. Ben faydasini gordumKızlar bişey daha sorucam bi göğsüm cok süt giriyor hep şiş ve benim canımı acıtıyor boşaltsada kızım cabuk doluypr kızım emince boğazına kaçıyor neyapsam acaba bir bileniniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?