2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl pompa o cnm ? Otribebe ?

Hadı gecmıs olsunn ayyy 3 aşıı!! Çok agladımı ben dayanamıyorum kızımı oyle gormeye ya .. Bide aynı andamı yaptlar ucunu de
Cok asırı aglamadı evet ayni anda oldu ilki koldan sonra 2bacak bacagin birine yaptigi bu biraz yakar daha fazla aglar dedi gercekten son yaptigina daha cok bagirdi ama sustu hemen yavrum

Bizde bugün 2.ay asıları icin sağlık ocagına gittik ben 1ası var zannediyordum megerse 3ası birden mis 1kolundan 2bacagından ası olduk ates beklemiyoruz dedi ama 38 in ustume cıkarsa fitil ver dediler 3gun banyo yasak
off bunu duydugumdan beri nasil yaptiracagim diye dusunuyorum :-/ Vicdansiz anne gibi hissediyorum kendimi :)
Bizim iki kere bacaktan asi yapildi ikisindrde katildi kaldi cok korkuyorum hemde dayanamiyorum bakamiyorum vurulurkende ..
Napacam tek basima gidecem birde neden 3 asiyi ayni aya koyarlar ki..

Offf ( bende çok korkuyorum içim gdıor yavrumun o haline ya

Offf ( bende çok korkuyorum içim gdıor yavrumun o haline ya

Bn
Bilmiyorum cnm
Bizde kaka sorunu başladı 10.cu gunumuzden sonra, yani bebegim dogumdan itibaren ilk 10 gun gunde 3-4 kez yaparken artık yapmıo,yapamıyor...of
bnimkide yapamio butun gun mahvoluyrum neden yapamiolar kabiz falanda degil aglADIM bugun artik

Anladım 20 dakıkalık yolsa peki evde uyutup olede gdeblrsn uykusu ıyıyse.. Bu arada bzde 19 hazıranda dogduk:))40mız çıkınca daha beter olduk gazdan
Evet kızlarimiz dogumgunu kardesi:)) çok şukur biz de gaz problemi yok ama bizimki de gunduzleri uyumuyor. Surekli memede surekli mızmız. 5 dk ya uyuyor ya uyumuyor.

Malesef oyle canim ya huysuzluk ates yapmasinda odaha beter

İyi atlattınız sız canm bunu da ..
Cok sukur bidaha ki aya normal asi yok sadece kontrol icin cagiriyor saglik ocagi ama rotavirus isterseniz bizde yapiyoruz ama o ozel alip geliceksiniz dedi ben zaten yaptiricam kendi doktoru yapicak doktoruyla konusmustuk

Doğduğundan beri yollardayım, burada arka koltuğa koymak yasak on koltuğa yerleştiriliyor. Genelde araba uyutuyor zaten korkma cnm.

maşallah canım sana nazar değmesin :) unuttum ben senin yurt dışında yaşadığını toz olanı duymadım onuda araştırayım çok sağol

Sağlık ocağı çağırdı bizi üç ayı dolunca. Bu hafta gittiğim çocuk doktoru da erken doğduğu için uzman göz doktoru baksın dedi ben de 23 üne randevu aldım canım
Bizde 3 ayimizi doldurduk. Göz muayenesi hastaneden çıkmadan yapılmıştı.

Iyı oldu bilgilendirdiğin canım merak ediyordum alttan muayene varmı die

Yok emziriyorum yetmedigi zamanlarda takviye olaraj veriyorum ama yinede cok siddetli gaz ve kabizlik problemi var kuzumun yaa. Yanlis hatirlamiyorsam antalyada yasıyordun dimi hangi doktora gidiyorsun ben degistirmeyi düsünüyorumda
bende aynı canım yetmeyınce veriyorum ben anadoluda doğum yaptım 2 farklı dr nöbetleşe kontrole geldi başka bir drada kontrol gününde götürdük saanki bedavaymış gibi alel acele kontrol etti hiç sevmedim üçünü de perge çocuk hastanesine götürdüm 2 defa onlar daha çok ilgilendiler gece acilde bile çok ilgilendi aslı yalçınkaya ydı ismi ya da bizim şansımıza iyi günündeydi dpoktor yoksa devlette daha ilgizisler biliyorsun ben hiç araştırmadım doktor

Ben yine mastit olmuşum. Usuyorum bütün kemiklerim sızlıyor. Aslında emiyor da, galiba gogsumun üstüne yattım. Kilo kaybetmeye devam ediyorum malesef, 56 yida gordum bugun.
Tartıldik geldik yeni, cok sukur herşey güzel. Haftaya da 2.asimiz için gideceğiz.

Bugün 20 günlük oldu bebek, ben 12 kilo vermişim . Fazla hızlı oldu. yorgunluk ,uykusuzluk ,emzirmek ,ayak üstü anca iki lokma yemeye zamanım oluyor. Bebek tüm enerjimi sömürüyor. spor yapmadan daha fazla vermek istemiyorum vücut sarkacak diye. İştahım da eskisi gibi değil artık.

Drla esim konustu canim ben bitkisel hayatta gibiydim kafam yeni yeni yerine geliyor.Bisiler dedi hatirlamiyorum.Burada egitimde nane,maydoniz yeme demislerdi.Annem ayaklarini gogsunu sicak tut,kurubsklagil yeme,sogan yeme diyor.Yedigin her yemege kimyon at diyorlar.

Reactions: SGd
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…