2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bnde suyun içinde ılıtıp veriyorm dolaptan çıkardğmıı cnm.. Zor oluyo ama napalm değerr bence

Evett evett bzmkide öylee. Bz bide bel destek için yastık fln aldk koyduk. Ama hala 2 büklm gbi geliyo banada özellkle boynu..

Bizde 54 cm ve 4 kiloyuz. Prima care yenidoğan 1 kullanıyorz beyaz paket. Yeşil paket olan çok ince ve muşamba gbi geldi ve popişimizi kızarttı hep. Bzde geri döndk prima care. Bunun içi sanki pamuksu gbi dha yumuşak dokusu var..

Günaydın kızlar benim bebeğin idrari çok kokuyo neden olabilir acaba bu sabah kaka yaptı sandım açtım çiş yapmıştı endişledim acaba neden olabilir

Günaydın kızlar benim bebeğin idrari çok kokuyo neden olabilir acaba bu sabah kaka yaptı sandım açtım çiş yapmıştı endişledim acaba neden olabilir
Kötü mü kokuyor? Topuk kanı sonuçlarınız iyi mi?

Canim ictigin maltin adini yazabilir misin zahmet olmazsa banada arada lazim oluyor

Evet canım sonuc iyi çok şükür neden kokar idrar bilgin var mı
Topuk kanindan bakilan bir seyde ( yanilmiyorsam kistik fibrosizde) idrar bile fare ölüsu gibi kokarmis ama ilk gunden beri. Onun disinda yetuskenlerde idrar yolu enfeksiyonu falan olunca kokar ama bebeklerde bilemiyorum. Mantik yurutursem su az gelince idrar kokar.sicaklar malum. Bol bol emdir.yada mama kullaniyorsa su ver. Tabii en iyisini doktorlar bilir bunlar benim yorumum.

Aynen bizede oyle geldi bacak kenarlari kizardi pisik oldu bitince premium carr e doncem Pampers hic guzel degil

Bebek bezi konusunda kızlar ben elde yıkanan anam babam bez bağlıyorum çok şükür hiç pişik olmadı krem olarak da her seferinde zeytinyağı sürüyorum baya eski kafalıyım galiba

Bebek bezi konusunda kızlar ben elde yıkanan anam babam bez bağlıyorum çok şükür hiç pişik olmadı krem olarak da her seferinde zeytinyağı sürüyorum baya eski kafalıyım galiba
Aslinda elde yikanan bezlerle bebis rahatsizlik hissettiginden daha cabuk wc ye alisiyormus.Ben elde yikanan bezi kullanamam ama 9. aydan sonra kalite olarak dusuk islakligi sezdiren bir bez kullanip wc alistirmalarina baslarim diyordum.Zeytinyagi en guzeli aslinda,dogal.Pisik kremine mustelayla basladim ama su an bir cocuk drunun pesine dustuk.Dogal yontemler kullaniyormus.Hemeopati denilen bir sistem uyguluyormus.Ozel sigorta onda gecerliyse randevu alip gitmeye baslarsak ben de zeytinyagina gecebilirim.

Topuk kanı saonuclarınızı nasıl ogrendınz bugun alınalı 33 gun falan oldu benı kımse aramadı sonuclar ıcın

sürekli elimin altında olsun istiyorum sürekli kiralama şansım olmayabilir umarım ev tipi olanlar da fayda sağlar
Madela öneririm ben, gerçekten sağmak sütü arttırıyor, ben artık dışarı çıkacaksam yanımda olsın diye sağıyorum, fazla sağmak da mastite sebep oluyor

Hakikaten öyle, güzel bir oto koltuğu alsaymışız daha iyiymiş

Boynunun iki yanını müslin örtü ile destekliyorum ben hem terlemesini engelliyor hem de sağ sola yamulmuyor, iki büklüm olmasına takılmıyorum ben çünkü anne karnında da öylelerdiönemli olan boyunun sabit olması
Bizim babamız koltuğuna yatmadan bindirmez arabaya takıntılıyız biraz o konuda, ben kendim de araba kullandığım için arkada abi kardeş koltuklarında yatıyorlar

En güzeli o bezler ama benim gözüm almıyor, tembelim sanırım, ama hiç pişik kremi kullanmadım, mustela almıştım, sadece banyo sonrası zeytinyağ sürüyorum bende, hiç pişik yaşamadık şimdiye kadar

Emzirme önlüğü alan varmı aranızda kızlar kullanışlımıdr acaba almayı düşünüyorum

Kesinlikle mükemmel birşey,
Ben oğlumda geç almıştım istemedi örtünce ememedi vs kullanamadım, şimdi kızI alıştırdım, her an her yerde emebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…