- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Anladm cnm çok sağollHayr canm gerek yok havalar sıcak zaten ben bazen sagıyordum bklıordu mıtfakta oylece verıordum zaten çok sıcak olmuyor sagdıgın zamanda
Aynen bnde suyun içinde ılıtıp veriyorm dolaptan çıkardğmıı cnm.. Zor oluyo ama napalm değerr benceCanım ben 2 aydan sonra anne sütü vermeye basladım biberona alıstığı icin beni emmiyor bende sağıp veriyorum buzdolabında aşağıda üc gün kalabiliyormus ben sağıyorum bölüyorum bir kısmını buzluğa atıyorum iki biberon aldım sırayla uyanmasına yakın dısarı cıkarıyorum biraz oda sıcaklığına gelsin diye sonra cok sıcak olmayacak şekilde suyun icinde bekletip o şekilde veriyorum doktora danısmıstım böyle yap dedi bir göğsü sağarken diğeri soğuyor cok gaz yapıyor hiç ısıtmadan vermiştim doktora danısmadan alttan cok gaz yaptı bende henüz dısarda sütü denemedim mama verdim dısarı cıktığımızda
Evett evett bzmkide öylee. Bz bide bel destek için yastık fln aldk koyduk. Ama hala 2 büklm gbi geliyo banada özellkle boynu..Ana kucağında sizin bebişler de sanki iki büklüm oluyor mu? Belini destekledim ama hala dik geliyor boynu bükülüyor sinir oldum bütün ana kucakları mı böyle bizimki mi? O kadar para verdik hiç tatmin etmedi
Dr a gittiğimizde gösterdim böyle mi oturmalı diye, hatta belini desteklememiştim, evet böyle iyi bu şekilde kullanın dedi. İçinde uyuyor çok şükür hastaneye falan gittiğimizde ama içim hiç rahat değil öyle iki büklüm görünce onu
Bizde 54 cm ve 4 kiloyuz. Prima care yenidoğan 1 kullanıyorz beyaz paket. Yeşil paket olan çok ince ve muşamba gbi geldi ve popişimizi kızarttı hep. Bzde geri döndk prima care. Bunun içi sanki pamuksu gbi dha yumuşak dokusu var..Bizde 54 cm 4kiloyuz hala 1numaradayiz siz nasil 3e gectiniz :))
Ben 2 almistim ufak olunca 1 aldik prima aldim huggies bitince ama hic sevmedim 156li paket almistim bitince yine huggies alacgim onun dokusu yumusakligi daha hosuma gitti ama pisik filan olmadi.
Evde şuan da molfix prima huggies var buyuk alinca kucuge donduk ev bez doldu.
Kötü mü kokuyor? Topuk kanı sonuçlarınız iyi mi?Günaydın kızlar benim bebeğin idrari çok kokuyo neden olabilir acaba bu sabah kaka yaptı sandım açtım çiş yapmıştı endişledim acaba neden olabilir
Evet canım sonuc iyi çok şükür neden kokar idrar bilgin var mıKötü mü kokuyor? Topuk kanı sonuçlarınız iyi mi?
Canim ictigin maltin adini yazabilir misin zahmet olmazsa banada arada lazim oluyorCanım ben marketten alıyorum ama yurt dışındayım. İki farklı çeşiti var ; birinin tadı biramsı gibi, soğuk içiliyor güzel. Dün de toz olanı denedim 600 ml süte 6 tatlı kaşığı karıştırıp içtim. Sol göğsümde biraz ağrı oldu fazla sütten, emmesini bekleyemeden sağdım epey de fark etti arttırıyor.
Bir de humananın weledanın sallama çayları var onlarda fena değil başta kullandım ama vücudumda hoşuma gitmeyen bir koku yapıyor. Kimyon desem tam değil , baharatlı gibi terleyince kendimden tiksindim o çayı bıraktım bu Maltlar daha iyi kesinlikle
Sürekli mi kokuyor bi sefere mahsus bir kokumuGünaydın kızlar benim bebeğin idrari çok kokuyo neden olabilir acaba bu sabah kaka yaptı sandım açtım çiş yapmıştı endişledim acaba neden olabilir
Topuk kanindan bakilan bir seyde ( yanilmiyorsam kistik fibrosizde) idrar bile fare ölüsu gibi kokarmis ama ilk gunden beri. Onun disinda yetuskenlerde idrar yolu enfeksiyonu falan olunca kokar ama bebeklerde bilemiyorum. Mantik yurutursem su az gelince idrar kokar.sicaklar malum. Bol bol emdir.yada mama kullaniyorsa su ver. Tabii en iyisini doktorlar bilir bunlar benim yorumum.Evet canım sonuc iyi çok şükür neden kokar idrar bilgin var mı
Aynen bizede oyle geldi bacak kenarlari kizardi pisik oldu bitince premium carr e doncem Pampers hic guzel degilBizde 54 cm ve 4 kiloyuz. Prima care yenidoğan 1 kullanıyorz beyaz paket. Yeşil paket olan çok ince ve muşamba gbi geldi ve popişimizi kızarttı hep. Bzde geri döndk prima care. Bunun içi sanki pamuksu gbi dha yumuşak dokusu var..
Ayni sey bizde de oldu.Premium care kullaniyorduk.Babamiz prima diyince pempers almis hemen kizartti premium care donduk.Aynen bizede oyle geldi bacak kenarlari kizardi pisik oldu bitince premium carr e doncem Pampers hic guzel degil
Aslinda elde yikanan bezlerle bebis rahatsizlik hissettiginden daha cabuk wc ye alisiyormus.Ben elde yikanan bezi kullanamam ama 9. aydan sonra kalite olarak dusuk islakligi sezdiren bir bez kullanip wc alistirmalarina baslarim diyordum.Zeytinyagi en guzeli aslinda,dogal.Pisik kremine mustelayla basladim ama su an bir cocuk drunun pesine dustuk.Dogal yontemler kullaniyormus.Hemeopati denilen bir sistem uyguluyormus.Ozel sigorta onda gecerliyse randevu alip gitmeye baslarsak ben de zeytinyagina gecebilirim.Bebek bezi konusunda kızlar ben elde yıkanan anam babam bez bağlıyorum çok şükür hiç pişik olmadı krem olarak da her seferinde zeytinyağı sürüyorum baya eski kafalıyım galiba
Madela öneririm ben, gerçekten sağmak sütü arttırıyor, ben artık dışarı çıkacaksam yanımda olsın diye sağıyorum, fazla sağmak da mastite sebep oluyorsürekli elimin altında olsun istiyorum sürekli kiralama şansım olmayabilir umarım ev tipi olanlar da fayda sağlar
Hakikaten öyle, güzel bir oto koltuğu alsaymışız daha iyiymiş
En güzeli o bezler ama benim gözüm almıyor, tembelim sanırım, ama hiç pişik kremi kullanmadım, mustela almıştım, sadece banyo sonrası zeytinyağ sürüyorum bende, hiç pişik yaşamadık şimdiye kadarBebek bezi konusunda kızlar ben elde yıkanan anam babam bez bağlıyorum çok şükür hiç pişik olmadı krem olarak da her seferinde zeytinyağı sürüyorum baya eski kafalıyım galiba
Emzirme önlüğü alan varmı aranızda kızlar kullanışlımıdr acaba almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?