2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Pişiği çok fena değilse bir açtığında anne sütü , diğer açtığında zeytinyağı sürmeni tavsiye ederim poposuna.yıkadığınızda da en son ılık siyah çay ile durulayın poposunu. Kıvrımlarını çok iyi kurulayın banyolardan sonra .Kolay kolay birşey olmaz.
Pempers ı ben de beğenmedim ama evde biraz depo var , değiştirerek kullanıyorum arada malesef illaki.

Ben öyle deyince annem sus söyleme maşallah de diyor :)) şıpır şıpır damliyor benimde cogu zaman ama elimle basiyorum onun altina bisi koyamiyorum sagarken :)

Kizlar sütünüzü sagdiktan sonra ates yapiyor mu sizde ben ne zaman sagsam sutum cogaliyor ama benim gogusler ates gibi yaniyor bana aci veriyor sanirim artik sagmiyacagim acil bir durum olmadigi surece ..

Kızlar ben 3 çocuğumda da popolin kullandım.bir kere olsun pişik bilmem.ama her alt değiştirmede sürerim.sıcak yaz günlerinde ben bile pişik olunca kullanıyorum.kesinlikle popolin öneriyorum.her alt değiştirmede.

Ben yoğun bakımda yattım 4gün sürekli sağdık 1damla yoktu. O yüzden benden bile süt geldiyse sınnnda herkesten gelir vazgeçmemek lazım.1 hafta uğraştım 3 saatte bir üşenmeden (gece bile kalkıp) 1 damla süt olmayan göğüslerimi 20 dakika sağdım .En sonunda gelmeye başladı. Benim sağmadığım zaman yanıyor şişiyor ağrı yapıyor. Bizde bebeğin keyfine kalmış bazen göğüsten içmek istiyor bazen biberondan tercih ediyor.O yüzden sağılmış bulunduruyorum biraz

Bu arada regl olan var mi aranizda kirki cikanlardan?
19 haziran sezeryan oldum. 11 agustosta kontrole gittim doktora. 12sinde sabah regl oldum. Ilkgun az azdi simdi yogun. Esime 2.yapalim diyorum. Delirdigimi dusundugu icin ciddiye bile almiyor)

Arkadaslar merhaba 15 gunluk bebegim var emziriyorum uyutuyorum bes dakika sonra gene kalkiyor altida temiz oluyor ve uzun sure uyumuyor neden bole oluyordur sizce. İki gundur basladi ondan once duzenli uyuyup emiyordu kakasini da emzirdikten sonra hemen yapiyordu gazini da oyle. Ama simdi cok zorlaniyor ne yapmam lazim neyle ilgilidir yardimci olurmusunuz

1 ayı gectik ,yaklaşık 15 gündr bizde öyleyiz hiç bi yere sıgamıyrz ne beşiğinde yatyr ne reflü yastıgında gazlıyız cok , uykumuz cok hafif hemen uyanıyorux bigün mesela 2-3 saat güzel uyuyoruz ertesi gün degişiyor anlamadım gitti

İyi akşamlar anneler 36 günlük oglum var perşembe kırkımız cıkıyor inş gaz ve uyku problemimiz var oglum hiç bi yerde yatmıyor küçücük ana kucagı dışında, ev tipi otomatik sallanan ana kucagı almayı düşünüyorum varmıdr tavsiyeleriniz bu konuda ?

İyi akşamlar anneler 36 günlük oglum var perşembe kırkımız cıkıyor inş gaz ve uyku problemimiz var oglum hiç bi yerde yatmıyor küçücük ana kucagı dışında, ev tipi otomatik sallanan ana kucagı almayı düşünüyorum varmıdr tavsiyeleriniz bu konuda ?

Ben sormuştum sonuçları eğer Allah korusun bi rahatsızlık varsa arıyorlar miş canım bana öyle söyledi hastanedeki hemşireler
saglık ocagına mı sordun cAnım kacgunde arıyorlArmıs Acaba bu saatten sonra aramazlar ınsallah..buarada benım 38 gun oldu dogum yapalı hala az az kanamam var bıtmedı acaba regl mı oldum arada onuda anlamadım bukadar uzun surermı kı kanama

Pisik yapmadim Allaha sukur sadece kol icleri kizardi oraya da pisik kremi suruyorum.Popoya anne sutu,ilik cayi ilk kez duydum.

Selamlar epeydir giremedim. Mamayı sadece gece 2 defaya indirdik emziriyorum artik. Ama bu seferde kizim beni emzik niyetine kullanmaya basladi. Gunduz asla uyumuyor en fazla yarim saat hic uyuyamiyorum gunduz gaz problemimizde azaldi bu sayede.. ilk ay aşımız oldu, kilo alimimiz 1 kg, 56 cm olmuş 7 cm uzamis cok sukur.
Birde bugün ben disari ciktim ama geceleri falan cok üşüyorum bugün ölçtüm 35 cikti hipotermiden bahsediliyor takip edicem, benim gibi olan varmi

Pisik yapmadim Allaha sukur sadece kol icleri kizardi oraya da pisik kremi suruyorum.Popoya anne sutu,ilik cayi ilk kez duydum.
Eve bebek bakımı ve sağlığı için ebe geliyor ben pek çok şeyi ondan öğreniyorum.Kadın cevher gibi.
Pişik ve bakım için kremler almıştım hiçbirini sürdürtmüyor. Çay için çok iyi popoya dedi. Türkler için sorun değil siz evde bulunduruyorsunuz zaten dedi. Altınını değiştirince demlikteki kalan günlük çay ve pamukla siliyoruz günde bir kere. İlk 14 gün yıkamadı mesela.şuan çok küçük, haftada ikiden fazla yıkamak cildini yorar ,ilerde alerjik ve kuru deriye sebep olabilir dedi. Kafasına hiçbirşey kullanmıyor sadece su.
Biberonlar ,emzikler, kaşıklar vs günde iki kere sterilize edilse yetermiş mesela. Her kullanımda sterilize etmeye gerek YOk dedi. 65 derecede bulaşık makinasında yıkayabilirsiniz dedi. Vs. Vs.

Mamayı kaç ml hazırlıyorsunuz? Ben de iki kere veriyorum 90 ml yapıyordum artık yetmiyor gibi. Ama anne sütünü arttırıp mamayı azalttıkca karnı daha rahat oluyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…