Aynen abimizde onu kullanmıştıBizde ferrum kullanıyoruz ablasıda onu kullanmıştı :)
Tamam canım. SagolasinDoktoruna sormadan baslama derim ben.
3-4 kere uyuyor. Akşam 8-9 arası kesin yarış oluyor. Gece 12de kendi uyanıyor. Bazen beste bazen altı buçukta uyuyor 8den önceKızlar son 1haftadır gece uykularımız berbat durumda akşam 5gibi bi şekerleme yapıyo sanırım ondan dolayı oluyo
Gündüz kac kez uyuyo bebekleriniz ve saat kacta uyutuyorsunuz
Ya bizim düzenimizde böyleydi ama artık geceye kadar uyutamıyorum bilmiyorum neden oldu3-4 kere uyuyor. Akşam 8-9 arası kesin yarış oluyor. Gece 12de kendi uyanıyor. Bazen beste bazen altı buçukta uyuyor 8den önce
Canim gecici bir sey olabilir. Bizimki de aksam 6.30 gibi uyur 7.30 da uyanir. 8.30 banyo 9 g3c3 uykusuna yatis. Bebeklerin uyudukca daha cok uyudugunu dusunuyorum:)Kızlar son 1haftadır gece uykularımız berbat durumda akşam 5gibi bi şekerleme yapıyo sanırım ondan dolayı oluyo
Bendede şş pat işe yaramıyor yada ben tam uygulayamıyorum kararlı bişekilde.evet buda aynisi gibi yorum lava da daha coktu.
Gecen cok guzel bir video vardi o kitaplari yakacam yakacam diyordu :)) Kitapta yazanlar uygulamak bir olmuyor iste ancak kendimize geldik biz kendimize gelincede is isten gecti. Tam 4.aya girdigimizde ben heh dedim kizimi cozdum. Zor is analik yahu cok cocuklularin önünde saygiyla egiliyorum. Eli öpulesi anneler♡♡
Benide cok guzel tirnakliyor :) şşş pat yöntemi bende ise yaramiyor ne zman kulagina egilip şşş pişşş desem gülüyor uyuyosa bile uyaniyor :)))
Ben de yaramiyor diye dusunuyordum. Zaten sirt ustu yattigi icin pat pat yapamiyorum. Ama 4 gundur falan emziriken da "gercek anne piş piş sesi" ni aciyorum. Rahatliyor. Yatagina alip emzigini veriyorum. Koluna elimle pat pat yapiorum. Pis pis sesiyle uyuyor.Bendede şş pat işe yaramıyor yada ben tam uygulayamıyorum kararlı bişekilde.
Akşam yatırıyorum aynı saatte inşallah düzelir sallanan beşğimiz var portatif saatlerce hafif hafif sallıyorum uyumuyo ve acayip aglıyo zor sakinleşiyo gecicidir inşallah cünkü sabah aynı saatinde kalkıyo başım ağrıyo kaç gündür kızımda cok erken kalkıyo ayakta uyuyorum resmenCanim gecici bir sey olabilir. Bizimki de aksam 6.30 gibi uyur 7.30 da uyanir. 8.30 banyo 9 g3c3 uykusuna yatis. Bebeklerin uyudukca daha cok uyudugunu dusunuyorum:)
Bizim de gecen hafta gece uykulari cok kotuydu ama misafirlikteydik yadirgadi sanirim. Bu hafta da duzeni degisti. 9 da yatinca 2.30a kadar uyanmazdi bu hafta 12 gibi ( ve her 3 saatte bir) uyaniyor. Sanirim midesi buyudu yetmiyor yedikleri daha sık uyaniyor.
Bence seninki de gecicidir. Rutinini bozmadan uyku saatini aksatmadan bir sure daha gozlemle bakalım.
Mide buyumesi bizde de oldu sanirim atak haftasiymis zaten. Dun gece ek mama verdim uyumadan da oyle uyudu ve uyanmadi 4 saatBen de yaramiyor diye dusunuyordum. Zaten sirt ustu yattigi icin pat pat yapamiyorum. Ama 4 gundur falan emziriken da "gercek anne piş piş sesi" ni aciyorum. Rahatliyor. Yatagina alip emzigini veriyorum. Koluna elimle pat pat yapiorum. Pis pis sesiyle uyuyor.
Ben gunduzleri uyutamiyordum bir turlu, annem ayaginda salliyordu.
Simdi ben pis pisle uyutuyorum. Annem yine ayaginda salliyor.
Sizinde atak haftaniz mi acaba. Bebisleri anlamak cok zor ciddenAkşam yatırıyorum aynı saatte inşallah düzelir sallanan beşğimiz var portatif saatlerce hafif hafif sallıyorum uyumuyo ve acayip aglıyo zor sakinleşiyo gecicidir inşallah cünkü sabah aynı saatinde kalkıyo başım ağrıyo kaç gündür kızımda cok erken kalkıyo ayakta uyuyorum resmen
Canım bu arada bende bebeklerin uyudukca uyudugunu düşünenlerdenim uyku uykunun mayasıdır :)))
Pes etmeden emzirmeye devam edeceksin. Cok kisi meme reddi yasadi, biberon kullandinizmi hicKızlar merhaba, bende kızımı 16 temmuzda kucağıma aldım , size sormak istediğim bi konu var dünden beri çok üzülüyorum . Kızım emmemek için direniyor gözünden yaş geliyor ağlayacağım diye, uykulu iken ve gece güzel emiyor ama gündüz isteği gittiNe yapacağım
3-4 kere uyuyor. Akşam 8-9 arası kesin yarış oluyor. Gece 12de kendi uyanıyor. Bazen beste bazen altı buçukta uyuyor 8den önceKızlar son 1haftadır gece uykularımız berbat durumda akşam 5gibi bi şekerleme yapıyo sanırım ondan dolayı oluyo
Diş zamanı yaklaştı bebelerin azıcık bozulmalar olacak. 2 gün bozuluyor 3 gün düzeliyor yine bozulup yine düzeliyor. Bebe onlar olsun o kadar :))Ya bizim düzenimizde böyleydi ama artık geceye kadar uyutamıyorum bilmiyorum neden oldu
Hayır, biberon bilmiyor , aç kalıyor diye üZülüyorum.Pes etmeden emzirmeye devam edeceksin. Cok kisi meme reddi yasadi, biberon kullandinizmi hic
Sabredeceksin düzeliyorKızlar merhaba, bende kızımı 16 temmuzda kucağıma aldım , size sormak istediğim bi konu var dünden beri çok üzülüyorum . Kızım emmemek için direniyor gözünden yaş geliyor ağlayacağım diye, uykulu iken ve gece güzel emiyor ama gündüz isteği gittiNe yapacağım
Sütün normalde yetiyor muydu kilo alimi nasildi? Mesela benim bebegim baslarda emerken sonra emmez oldu sut gelmedigi icin reddetti sonrada tamamen gitti zatenHayır, biberon bilmiyor , aç kalıyor diye üZülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?