2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar son 1haftadır gece uykularımız berbat durumda akşam 5gibi bi şekerleme yapıyo sanırım ondan dolayı oluyo
Gündüz kac kez uyuyo bebekleriniz ve saat kacta uyutuyorsunuz

Kızlar son 1haftadır gece uykularımız berbat durumda akşam 5gibi bi şekerleme yapıyo sanırım ondan dolayı oluyo
3-4 kere uyuyor. Akşam 8-9 arası kesin yarış oluyor. Gece 12de kendi uyanıyor. Bazen beste bazen altı buçukta uyuyor 8den önce

3-4 kere uyuyor. Akşam 8-9 arası kesin yarış oluyor. Gece 12de kendi uyanıyor. Bazen beste bazen altı buçukta uyuyor 8den önce
Ya bizim düzenimizde böyleydi ama artık geceye kadar uyutamıyorum bilmiyorum neden oldu

Canim gecici bir sey olabilir. Bizimki de aksam 6.30 gibi uyur 7.30 da uyanir. 8.30 banyo 9 g3c3 uykusuna yatis. Bebeklerin uyudukca daha cok uyudugunu dusunuyorum:)
Bizim de gecen hafta gece uykulari cok kotuydu ama misafirlikteydik yadirgadi sanirim. Bu hafta da duzeni degisti. 9 da yatinca 2.30a kadar uyanmazdi bu hafta 12 gibi ( ve her 3 saatte bir) uyaniyor. Sanirim midesi buyudu yetmiyor yedikleri daha sık uyaniyor.
Bence seninki de gecicidir. Rutinini bozmadan uyku saatini aksatmadan bir sure daha gozlemle bakalım.

Bendede şş pat işe yaramıyor yada ben tam uygulayamıyorum kararlı bişekilde.

Bendede şş pat işe yaramıyor yada ben tam uygulayamıyorum kararlı bişekilde.
Ben de yaramiyor diye dusunuyordum. Zaten sirt ustu yattigi icin pat pat yapamiyorum. Ama 4 gundur falan emziriken da "gercek anne piş piş sesi" ni aciyorum. Rahatliyor. Yatagina alip emzigini veriyorum. Koluna elimle pat pat yapiorum. Pis pis sesiyle uyuyor.
Ben gunduzleri uyutamiyordum bir turlu, annem ayaginda salliyordu.
Simdi ben pis pisle uyutuyorum. Annem yine ayaginda salliyor.

Akşam yatırıyorum aynı saatte inşallah düzelir sallanan beşğimiz var portatif saatlerce hafif hafif sallıyorum uyumuyo ve acayip aglıyo zor sakinleşiyo gecicidir inşallah cünkü sabah aynı saatinde kalkıyo başım ağrıyo kaç gündür kızımda cok erken kalkıyo ayakta uyuyorum resmen
Canım bu arada bende bebeklerin uyudukca uyudugunu düşünenlerdenim uyku uykunun mayasıdır :)))

Ben şşt pat yontemini kucakta uyguluyabiliyorum cok hafif sallanti istiyo. Sonra besigine gecirip iyice dalana kadar salliyorum. Ama kv de yada annemde kalinca sikinti oluyo tabi yatirinca patpat yapiyorum ama her zaman dalmıyo.

Birde bizimde bu hafta 3-4 gece saat başı ağladı. Hele pazartesi salı geceleri kriz şeklinde ağladı. Gaz sıkıntımızda var disleride kasiniyor gibi hangi sebeple anlayamadik. Sonra atak haftasinda oldugumuzu gordum 17. Hafta :/

Mide buyumesi bizde de oldu sanirim atak haftasiymis zaten. Dun gece ek mama verdim uyumadan da oyle uyudu ve uyanmadi 4 saat

Sizi
Sizinde atak haftaniz mi acaba. Bebisleri anlamak cok zor cidden

Kızlar merhaba, bende kızımı 16 temmuzda kucağıma aldım , size sormak istediğim bi konu var dünden beri çok üzülüyorum . Kızım emmemek için direniyor gözünden yaş geliyor ağlayacağım diye, uykulu iken ve gece güzel emiyor ama gündüz isteği gitti Ne yapacağım

Pes etmeden emzirmeye devam edeceksin. Cok kisi meme reddi yasadi, biberon kullandinizmi hic

Ya bizim düzenimizde böyleydi ama artık geceye kadar uyutamıyorum bilmiyorum neden oldu
Diş zamanı yaklaştı bebelerin azıcık bozulmalar olacak. 2 gün bozuluyor 3 gün düzeliyor yine bozulup yine düzeliyor. Bebe onlar olsun o kadar :))

Sabredeceksin düzeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…