2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,
Sabah bakayım akşam bakayım derken, günler geçiyor giremiyorum. Bu ara birde kardeşimin söz yüzük olayı var.
Kizlar bebislerin dönebilmesi oturabilmesi için mutlaka yüzüstü çok kısa sürelide olsa yatırmak gerekiyor. Dönmeyen bebislerede yardımcı olmak lazım, sırtüstü yatırım bacağını yada kolunu diğer tarafa doğru çekince donuveriyorlar. Ben öyle yaptıktan bir kac sefer sonra kendi dönmeye başladı. Şimdi erken ne gerek var diyoruz ama motor gelişimi önemli bence. Hatta birini yapmadan diğerine geçmesininde ( emeklemeden yurudu derizya ) iyi olmadığını her bir aşamanin çok faydası oldugunu duymuştum.
Benim oğluş çok huysuz hep kucagimda olayım, goz göze bakayım, konuş güldür, evir çevir beni derdinde. Uyuduğu anda bir iş yapmaya koşuyorum. Benimle emerek uyumaya başladi. Gece boyu koyun koyuna yatıyoruz. Ama kollarim boynum nasıl ağrıyor. Ek gidaya başladık günde sadece bir kez veriyorum.

Anne mi diyor masallah :)Cumhurbaskanlarini ezbere de sayiyordur he :)

Bizim de sali kontrolumuz.Hangi dr hala Acibadem Atasehir e mi gidiyorsun?

Rulo havlu hareketiyle bizde 10dk durmayi basaramiyoruz hemen agliyo max 5dk bazen daha az oyalamays calissamda olmuyo ya kucakciyiz bizde aynen bizi tarif etmissin canim:)) biz de dönmedik henüz sadece sag sol o kadar
Yere koy canim sen de benim gibi.Aglayinca alip tekrar koyuyorum.

Çocuk bağırmaktan ne anlar ki daha boşa kendini yormuşsun :)stresi hisseder o ayrı tabi de işe yaramayan bişeyi bir daha yapmaZsın belki diye söylüyorum insanın beyni değişik

Donmesi her bebegin farkli 7i ayda bile anca donen bebekler varmis cokta takmamali.bizimkide hep oturmak istiyo. Mecbur oturtuyorum cunku artik dayanamiyorum cok yoruluyorum hele aglamaya baslayinca bunaliyorum iyice
Gecen parkta bir anneyle konusuyordum.Bebegi 22 aylik yurumus. Bir digeri de babannesinin kucagindaydi.9aylik.Emekliyordur dedim yok yere koymuyoruz dedi :)Ben,esim,kv,kb,gorumce su ana kadar yere birakmadik.Elden ele dolasti.Simdi yere birakinca kiyameti kopariyor.Yere koydugumda aglayinca herkes bana kiziyor.

benim kiz gece uykukarini 1'e kadar cekmisti,dun gece de 2'de uyudu. Sallayarak hic uyumuyor. Gece memede de uyumamaya basladi, Son care evde gezerek pış pışlıyorum. Zaten tüm günün yorgunlugu uzerimde, kollarim uyuşuyor bazen. Sabaha enerjik basliyorum ama aksama kadar hepsi tükeniyor. Kendi kendine oyalansa yine sorun degil,sadece gezmek istiyor.

H hml2829 canim dun doktora gittik, usutmus dedi, geniz akintisi var dedi ama 6 aydan kucuk oldugu icin antibiyotik vermicem dedi. Odayi nemli tutup burnunu temizlicekmisim. Eger oksuruk cok devam ederse abtibiyotige baslariz dedi, insallah gecer.
Odanin nemini olcen bi cihaz almam lazim acilen.

Benim kiz da anne diyor epeydir. Babası sinir oluyor:)) uykusu gelince de "mem mem" diyor.

Bebekleriniz gercekten anne diyor mu kizlar ya cok sasirdim :) bizimki acayip sesler cikariyor sadece, bagiriyor falan kendi kendine
Her gun anne baba ve kendi adini soyluyorum aslinda pratik yapsin diye ama olmamis demek ki

Bebekleriniz gercekten anne diyor mu kizlar ya cok sasirdim :) bizimki acayip sesler cikariyor sadece, bagiriyor falan kendi kendine
Her gun anne baba ve kendi adini soyluyorum aslinda pratik yapsin diye ama olmamis demek ki
Anneye benzer ses çıkarıyor iste:)) önce ben öyle anlamak istiyorum diye düşündüm sonra eşim ve birkaç arkadaş anne diyor bu çocuk dediler bende inandım:)) ama mem mem sesini anlaşılır şekilde söylüyor. Önce süt istiyor sandım meğersem uyku istiyorum demekmiş. Bizim kız işi düşünce ses çıkarıyor gün içinde ses çıkarma yok. Arada birkaç çığlık atar o kadar.

Benim bebiş saat başı mıkmıklayıp uyanıyor sallıyorum kesmezse emiyor ama bütün gece uyur gezer gibiyim hiç sağlam bir uykum yok akşam oldumu pilim bitiyor bence uykusuzluktan ama işe giden eşim sanıyorki ben evde ohh yangel yat Osman şeklindeyim o masa başında çalışıyor ya yazıl çok yoruluyormuşş delircem bana geliyolar soldan soldan

Bizim kuzunun öksürüğü de şiddetlendi biraz. Buhar makinem nem ölçüyor %50 nin altına düşürmüyorum. He bir de odayı havalandırmak gerekmiş fazla sıcak da tıkıyormuş burnu. 26 derece tutuyordum ama 20 ye düşürdüm.
Ihlamur verdim bir de 10 cc kadar gece.
Umarım antibiyotiğe kalmadan iyileşir bebeler.
Salı günü genel muayenesi var bakalım
Çok geçmiş olsun canım

Size de gecmis olsun canim, bizim genel kontrol de yapildi gitmisken baska bir sorunu yok sukur. Insallah bunu da atlatirlar.
Evi ben de sicak yapiyorum sanirim oglum usumesin diye, atletle geziyoz esimle ben de dusureyim biraz en iyisi.

Kızlar -anne- deme konusu dalgaya alınmış ama , ağlarken anneeeeee diyor ya bebeler arkadaş onu demiştir belki
Eğer kasıt buysa benim kız doğduğundan beri diyor
Ya Allah askina 4-5 aylik bebek anne diyebilir mi?Ses cikarmistir anneye benzetilmistir.Bebek bu mitoloji kahramani mi?Herkese bebegi en guzel,en akilli,en muhtesem.Gercekci olmak olaganustu ozellikler yuklememek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…