Anne mi diyor masallah :)Cumhurbaskanlarini ezbere de sayiyordur he :)Gunaydin kizlar biz bayadir oturuyoruz size hayret ettim nasil tutuyorsunuz ki oturtmadan benim cadı durmazbide dün yan yatirdim bi baktim yuz ustu donmus misil misil uyuyor ayaklar yakalaniyor gulucukler tavan yapti ve en onemlisi anne diyo
Bizim de sali kontrolumuz.Hangi dr hala Acibadem Atasehir e mi gidiyorsun?Biz 3 aydan sonra kucakta sırtını bize dayayarak oturur pozisyonda tuttuk. Bayadırda kucakta destekli oturuyor. Son 1 haftadır mesela yastığa koyduysam kendini kaldırıyor resmen. Oto koltuğunda da öyle. Salı kontrolümüz var bakalım ne dicek dr koltukta destekli oturtmaya
Yere koy canim sen de benim gibi.Aglayinca alip tekrar koyuyorum.Rulo havlu hareketiyle bizde 10dk durmayi basaramiyoruz hemen agliyo max 5dk bazen daha az oyalamays calissamda olmuyo ya kucakciyiz bizde aynen bizi tarif etmissin canim:)) biz de dönmedik henüz sadece sag sol o kadar
Çocuk bağırmaktan ne anlar ki daha boşa kendini yormuşsun :)stresi hisseder o ayrı tabi de işe yaramayan bişeyi bir daha yapmaZsın belki diye söylüyorum insanın beyni değişikDün bebeğim ne gündüz ne akşam uyumak bilmedi. Yatırınca agliyor. Uykumu alamayınca bana sinir basıyor. Dün yavruma çok bağırdım( sözde bağırmayan anne olacaktım. Kızdıkça daha çok ağladı tabi. Işe gittiğim günlerde de hiç sabrım olmuyor. Hemen sinirlenip kızıyorum. Uykusuz annelere Rabbim güç versin. Ben 1 güne tahammül edemedim uykusuz. Çok üzülüyorum yavruma. Daha çocuğa hazır değilmişim dedim. Sonra hemen sustum. Sanki yavrum aklımı okuyor hissediyor diye. Ağlasam tüm yaptiklarim telafi olur mu? Benim ailem bana hiç bağırmadı hiç dövmedi. Ben niye böyle bir anne oldum ((
:) anne değildir o bee:)) nasıl yaniiAnne mi diyor masallah :)Cumhurbaskanlarini ezbere de sayiyordur he :)
Gecen parkta bir anneyle konusuyordum.Bebegi 22 aylik yurumus. Bir digeri de babannesinin kucagindaydi.9aylik.Emekliyordur dedim yok yere koymuyoruz dedi :)Ben,esim,kv,kb,gorumce su ana kadar yere birakmadik.Elden ele dolasti.Simdi yere birakinca kiyameti kopariyor.Yere koydugumda aglayinca herkes bana kiziyor.Donmesi her bebegin farkli 7i ayda bile anca donen bebekler varmis cokta takmamali.bizimkide hep oturmak istiyo. Mecbur oturtuyorum cunku artik dayanamiyorum cok yoruluyorum hele aglamaya baslayinca bunaliyorum iyice
Benimki roman yazmaya basladi ne diyon sen :):) anne değildir o bee:)) nasıl yanii
Benim kiz da anne diyor epeydir. Babası sinir oluyor:)) uykusu gelince de "mem mem" diyor.Gunaydin kizlar biz bayadir oturuyoruz size hayret ettim nasil tutuyorsunuz ki oturtmadan benim cadı durmazbide dün yan yatirdim bi baktim yuz ustu donmus misil misil uyuyor ayaklar yakalaniyor gulucukler tavan yapti ve en onemlisi anne diyo
Hisara gidiyorduk ama doktoru son 2 kontrolde beğenmedik. Altunizade acıbademde profa gittik geçen ay bu seferde ona götürcezBizim de sali kontrolumuz.Hangi dr hala Acibadem Atasehir e mi gidiyorsun?
Anneye benzer ses çıkarıyor iste:)) önce ben öyle anlamak istiyorum diye düşündüm sonra eşim ve birkaç arkadaş anne diyor bu çocuk dediler bende inandım:)) ama mem mem sesini anlaşılır şekilde söylüyor. Önce süt istiyor sandım meğersem uyku istiyorum demekmiş. Bizim kız işi düşünce ses çıkarıyor gün içinde ses çıkarma yok. Arada birkaç çığlık atar o kadar.Bebekleriniz gercekten anne diyor mu kizlar ya cok sasirdim :) bizimki acayip sesler cikariyor sadece, bagiriyor falan kendi kendine
Her gun anne baba ve kendi adini soyluyorum aslinda pratik yapsin diye ama olmamis demek ki
Benm 2. Bu anneyi daha sonra demiyolarmıydı önce mama meme dede falan baba diye biliyorm ama maaşallah diyolarsada:) anne değildir o bee:)) nasıl yanii
Bizim kuzunun öksürüğü de şiddetlendi biraz. Buhar makinem nem ölçüyor %50 nin altına düşürmüyorum. He bir de odayı havalandırmak gerekmiş fazla sıcak da tıkıyormuş burnu. 26 derece tutuyordum ama 20 ye düşürdüm.
Size de gecmis olsun canim, bizim genel kontrol de yapildi gitmisken baska bir sorunu yok sukur. Insallah bunu da atlatirlar.Bizim kuzunun öksürüğü de şiddetlendi biraz. Buhar makinem nem ölçüyor %50 nin altına düşürmüyorum. He bir de odayı havalandırmak gerekmiş fazla sıcak da tıkıyormuş burnu. 26 derece tutuyordum ama 20 ye düşürdüm.
Ihlamur verdim bir de 10 cc kadar gece.
Umarım antibiyotiğe kalmadan iyileşir bebeler.
Salı günü genel muayenesi var bakalım
Çok geçmiş olsun canım
Ya Allah askina 4-5 aylik bebek anne diyebilir mi?Ses cikarmistir anneye benzetilmistir.Bebek bu mitoloji kahramani mi?Herkese bebegi en guzel,en akilli,en muhtesem.Gercekci olmak olaganustu ozellikler yuklememek lazim.Kızlar -anne- deme konusu dalgaya alınmış ama , ağlarken anneeeeee diyor ya bebeler arkadaş onu demiştir belki
Eğer kasıt buysa benim kız doğduğundan beri diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?