2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gündüz 3 veya 4 kere uyuyor. Gece uykusuna 22.30- 23-30 arası geçiyor. Gece 2 kere beslenmek için kalkıyor.Sabah 8.30-9.30 arası uyanıyor .

Bizde bugun kotu bir gece gecirdik. Atesimiz yukselmedi sukur ama huzursuzluk vardi her saat basi uyandi ayaktaydik emmek istedi simdiden sutum azaldi. Galiba artik ates oomaz dimi ??

Ben de olmadım daha, ama olmamak dah iyi zaten çok yorgunluk yapıyormuş hem de süt azalıyormuş

Var cnm bende olmuyorum, 2 gun once olacak gibi oldum ama arkasi gelmedi. Emziren annelerde oluyor böylesi, ben her çocuğumda ayni durumu yasadim.

ben çok emzirmiyorum ama günde 3 kez falan o da çok emmiyo sizin nasıl çok emiyo mu zaten benim oyle çok sütüm de yok

Ay hiç sorma ağlayarak uyandı hem emmeye ve salonda hamakta yattı sabaha kadar salladım desem yalan olmaz
Bi an once toparlarlar insallah. Bende gece benim yataga aldim 1er saat filan uyudu yatinca ama tabi ben yatinca uyuyamiyorum. Simdide yeni uyutmustun yarim saat olmadan uyandi hic uykusu yok gibi oturuyoruz

ben çok emzirmiyorum ama günde 3 kez falan o da çok emmiyo sizin nasıl çok emiyo mu zaten benim oyle çok sütüm de yok
Bide deggerlerine baktr cnm benimkide emzirmekten degilmis tsh olmus 36 oda adet olmayi engelliyo bn olmak istiyorum valla cok rahatsiz hissediyorumm

Ben sadece emziriyorum. Böl bol su iç. Ben arada şekerli su içiyorum. Yememden hiç kesmedim. Uyku dinlenme çok önemli. Hepsi bir arada olunca süt oluyor. Eşim evdeyken ya da kız uyurken arada yarim saat bir saat uyku hem beni kendime getiriyor hem süt yapıyor. Bırakıyorum bir köse dağınık kalsın ama sütüm olsun diyorum. Dinlenme+ bol su ve dengeli beslenme. Kafana hicbir şey takmayacaksın. Stresi dışarıda bırakıyorum. Evin kapısından girdigim anda her şeyi unutuyorum. Evdeki streste ufak tartışmalarda da hemen gönlümüzü alıyoruz. Sut artıyor.

Bi an once toparlarlar insallah. Bende gece benim yataga aldim 1er saat filan uyudu yatinca ama tabi ben yatinca uyuyamiyorum. Simdide yeni uyutmustun yarim saat olmadan uyandi hic uykusu yok gibi oturuyoruz
Valla uykudan gözümü açamadım sabaha karşı, pepeyi açtım 5-10 dk sustu zor ayıldım

Diyet derken sıkı bişey değil canım sadece abartı yediklerimizi kesmek bol au içmek, yoksa ilk hedefimiz sütün kesilmemesi zaten:)

Emzirme bitince derken 6aydan sonra mı 2yaştan sonra mo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…