Gündüz 3 veya 4 kere uyuyor. Gece uykusuna 22.30- 23-30 arası geçiyor. Gece 2 kere beslenmek için kalkıyor.Sabah 8.30-9.30 arası uyanıyor .Merhaba kızlar ben ağustıs annesiyim de size de sorayım dedim bebeklerinizin rutini nasıl? Ortalama gündüz kaç kere uykuya yatıyor, gece uykusuna kaçta yatıyır gece kaç saatte bşr kalkıyır? Tek meke yetiyor mu ikisini de emiyor mu
Ben varimmmmSlm kızlar ben hala adet olmadım benim gibi olan var mı???
Kaca ckti cnm gecmis olsunnAşidan sonra atesimiz cikti acile gittik. Bu gece nobetteyiz
Vegaferon ismiYok artık, adı ne ? kimse kullanmasın bari
Gecmis olsun canimAşidan sonra atesimiz cikti acile gittik. Bu gece nobetteyiz
3gün takip edin diyolar ama ilk gün cikmazsa sorun olmaz insallahBizde bugun kotu bir gece gecirdik. Atesimiz yukselmedi sukur ama huzursuzluk vardi her saat basi uyandi ayaktaydik emmek istedi simdiden sutum azaldi. Galiba artik ates oomaz dimi ??
Geçmiş olsun canım son durum neAşidan sonra atesimiz cikti acile gittik. Bu gece nobetteyiz
Ay hiç sorma ağlayarak uyandı hem emmeye ve salonda hamakta yattı sabaha kadar salladım desem yalan olmazBizde bugun kotu bir gece gecirdik. Atesimiz yukselmedi sukur ama huzursuzluk vardi her saat basi uyandi ayaktaydik emmek istedi simdiden sutum azaldi. Galiba artik ates oomaz dimi ??
Ben de olmadım daha, ama olmamak dah iyi zaten çok yorgunluk yapıyormuş hem de süt azalıyormuş
Bendee
Var cnm bende olmuyorum, 2 gun once olacak gibi oldum ama arkasi gelmedi. Emziren annelerde oluyor böylesi, ben her çocuğumda ayni durumu yasadim.
ben çok emzirmiyorum ama günde 3 kez falan o da çok emmiyo sizin nasıl çok emiyo mu zaten benim oyle çok sütüm de yokBen varimmmm(
Bi an once toparlarlar insallah. Bende gece benim yataga aldim 1er saat filan uyudu yatinca ama tabi ben yatinca uyuyamiyorum. Simdide yeni uyutmustun yarim saat olmadan uyandi hic uykusu yok gibi oturuyoruzAy hiç sorma ağlayarak uyandı hem emmeye ve salonda hamakta yattı sabaha kadar salladım desem yalan olmaz
Benim baya emiyor ya saymadim ama max 3 saat arayla filan acikiyor.ben çok emzirmiyorum ama günde 3 kez falan o da çok emmiyo sizin nasıl çok emiyo mu zaten benim oyle çok sütüm de yok
Ates yapti mi senin kuzucugunaAy hiç sorma ağlayarak uyandı hem emmeye ve salonda hamakta yattı sabaha kadar salladım desem yalan olmaz
Bide deggerlerine baktr cnm benimkide emzirmekten degilmis tsh olmus 36 oda adet olmayi engelliyo bn olmak istiyorum valla cok rahatsiz hissediyorummben çok emzirmiyorum ama günde 3 kez falan o da çok emmiyo sizin nasıl çok emiyo mu zaten benim oyle çok sütüm de yok
Ben sadece emziriyorum. Böl bol su iç. Ben arada şekerli su içiyorum. Yememden hiç kesmedim. Uyku dinlenme çok önemli. Hepsi bir arada olunca süt oluyor. Eşim evdeyken ya da kız uyurken arada yarim saat bir saat uyku hem beni kendime getiriyor hem süt yapıyor. Bırakıyorum bir köse dağınık kalsın ama sütüm olsun diyorum. Dinlenme+ bol su ve dengeli beslenme. Kafana hicbir şey takmayacaksın. Stresi dışarıda bırakıyorum. Evin kapısından girdigim anda her şeyi unutuyorum. Evdeki streste ufak tartışmalarda da hemen gönlümüzü alıyoruz. Sut artıyor.ben çok emzirmiyorum ama günde 3 kez falan o da çok emmiyo sizin nasıl çok emiyo mu zaten benim oyle çok sütüm de yok
Valla uykudan gözümü açamadım sabaha karşı, pepeyi açtım 5-10 dk sustu zor ayıldımBi an once toparlarlar insallah. Bende gece benim yataga aldim 1er saat filan uyudu yatinca ama tabi ben yatinca uyuyamiyorum. Simdide yeni uyutmustun yarim saat olmadan uyandi hic uykusu yok gibi oturuyoruz
Yok yapmadı çok şükür sadece huzursuzdu ağladı mızmızlandı yaygın olarakAtes yapti mi senin kuzucuguna
Diyet derken sıkı bişey değil canım sadece abartı yediklerimizi kesmek bol au içmek, yoksa ilk hedefimiz sütün kesilmemesi zaten:)Bence süt verirken diyet yapmayın, vücudunuz süt üretiyor ve bunun için yeterli kaynak bulamazsa sizin sisteminizden kullanıyor gerekli herşeyi. Benim de emzirdiğim dönem pek iştahım olmadığı halde kilom 1 gr düşmüyordu. Sütüm çekildi 5 kg birden verdim. Emzirme bitince verirsiniz nasılsa
Emzirme bitince derken 6aydan sonra mı 2yaştan sonra moBence süt verirken diyet yapmayın, vücudunuz süt üretiyor ve bunun için yeterli kaynak bulamazsa sizin sisteminizden kullanıyor gerekli herşeyi. Benim de emzirdiğim dönem pek iştahım olmadığı halde kilom 1 gr düşmüyordu. Sütüm çekildi 5 kg birden verdim. Emzirme bitince verirsiniz nasılsa
Asidan hemen sonra yarim fitil atmistim. Sinra baktim 38 olunca tekrar attimGeçmiş olsun, Ateş düşürücü fitil verdiler mi? Yoksa sadece takip mi yapacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?