2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet gecen cuma gunu bizim de atesimiz yavas yavas yukselerek 38leri buldu cumartesi doktora goturduk bogazinda kizarikliklar var dedi uc tane de ilac verdi kanda bisey cikmadi ama bizimde birinden kapmis dedi mevlidten sonra oldu yazmistim aslinda ama gozd4n kacmis olmali simdi ates dustu ama vucudunda kirmizi kirmizi benekler oldu sanirim atesten sonra olmasi muhtemelmis iki gun icinde gecmezse tekrar goturucem doktora hata 6. Hastalik mi ne diyolarmis sanirim oyle bisey Rabbim cumlemizin evladina saglik sihat versin bu donemde zaten istahsiz olan bebegim iyice istahsizlasti ne guzel yavas yavas yemeye baslamisti aslinda neyse Allah canlarina saglik versin yerler de insaallah ama bebeklerinize dikmat edin kizlar avmlere falan goturmeyin bi de opturmeyin ellerini falan ben kalabalikta gozlemleyemedim herkes aman yuzunu oomeyelim diye ellerini optu sanki iyilik yaptilar cocugun elleri asil her zaman agzinda bundan sonra gerekirse gorgusuz desinler soyleyecegim walla yeter diye yazik biz cekiyoruz bebegimiz cekiyo

Bugün 4. Ay rutin muayenemiz vardı.
Aşılarımızı olduk.
7 kilo 64 cm çıktı miniğim.
Wellcare devam.
Demir takviyesi başladı Ferrum.
Kucağınızda anakucağında oturtabilirsiniz ama henüz öyle koltuğa bırakıp oturtmayın dedi.
5. Ayda aşı yokmuş sevindim

bulut29
Doktorumuzu değiştirdik (kızımın kulağındaki mantar enfeksiyonunu göremedi diye eşim gitmek istemedi Gamze hanıma) bu arada Mesut Öksüze gittik bu sefer de ,15 yıllık tecrübesi varmış biraz da bunu deneyelim bakalım. Siz hala Muhammed beye mi gidiyorsunuz memnun musun? Çocukluk dönemi boyunca gidebileceğimiz bir doktor bulmak istiyorum artık

Geçmiş olsun canım.bizimde bugün aşımız vardı çok ağladı miniğim. wellcare neden kullanıyorsun d vitaminiydi sanırım. şimdiye kadar bende sağlık ocağının verdiklerini kullanıyordum ama içeriğindeki kimyasaldan dolayı bıraktım.size doktor mu önermişti? demir ilacını ne yapacaksın kullanmayı düşünüyormusun?ben 2 ay daha beklemeyi düşünüyorum

Evt antibiyotik duyunca ya kullanmak şart dimi dedim doktor kızdı kullanmazsanız havale bile geçirir dedi zaten çok yüksekti ateş titredi ben mahvoldum çok yıprandım korkuyorum ateşten
Acil şifalar canim.carcabuk iyilessin insallah.antibiyotigin etkisini azaltmak icin probiyotikli gıdalar al kendine.sutten gwcsin sifa olsun. iki cocuk olunca küçüğü korumak çok zor oluyor.abla getiriyor okuldan hastalığı iki defadır nezle oluyor oglumda

Cok gecmis olsun canim.

Geçmiş olsun canım

Ateşi düştükten sonra kızarıklıklar çıktıysa 6. Hastalık olma ihtimali yüksek, ancak viral olduğu için antibiyotik fayda etmez, kendiliğinden geçer merak etmeyin

Teşekkürler doktor calpol ver 6 saatte bir dedi arada çıkarsa fitil at dedi hepsi çok gelmezmi ya verver doktor ayy ne zor iş anneliğin en sevmediğim en yorulduğum yanıdır eskiden beri böyleyim bişey olcak diye kendimi bitiriyorum

Saolasın canım size de geçmiş olsun, ateş yapmaz inş bebelere
Wellcare burada konuşuldu ben de araştırdım zeytinyağı hariç bişey yok içinde ondan tercih ettim. Dr 1 yaşa kadar devam dedi. Kesme bence yeniden başla d vit erken kesilirse bıngıldak erken kapanır baş çevresi küçük olur bir de anne sütü d vit ihtiyacını gidermediği için diş ve kemik gelişimi için önemli
Demir takviyesini de bakanlık 4. Aydan itibaren yine anne sütündeki Demir'in ihtiyacı tam karşılayamamasından ötürü zorunlu tutar. Tercih elbette ebeveynlerin. Ben de kansızlığı ara ara yaşadığım için bu yaşıma kadar, tedbirli olmak istiyorum. Bu da bir mineral takviyesi sonuçta.

Bizimde gecikmeli aşımızı olduk. İnşallah ateş olmaz. 6960 gr 64 cmiz bizde
Kan ilaci da verdi. Kullanacagim cunku mama veriyorum sadece dvite de devam ediyodum

Limamed de bir dr buldum.Cok iyi diyorlar.Bebegin gelisimi,mental yonu,yapmasi gereken hareketler,uyku duzeni hakkinda uzun uzun bilgi veriyormus.Su reflu sikintisini atlatinca sen de gel.Prof iyi de asi takibi icin gereksiz geldi bize.Devam etmedik.
Limamedi duydum ama şimdilik şuanki doktorda devam edicez sanırım. Bizim kızın karaciğer enzimleri yüksek çıkmıştı 10 gün önce acile götürdüğümüzde bugün tekrar ettirdi doktor yine yüksek çıktı 2 hafta sonra tekrar edilecek bide ultrasona bakıcam dedi. Moralim çok bozuldu

Canim kan ilacini saglik ocagi mi verdi yoksa doktor mu?
Bende cocuklugumdan beri kansizlik var, surekli usurum, halsizim ve dogum zamani da bayilmama sebep oldu kan kaybi, oglum da hep kansizlik ceksin istemiyorum. 45 gunlukken kan tahlili yapilmisti kan degeri dusuk cikti, 4. ayda baslarsiniz dedi doktor ama 4. ay kontrolu icin gittigim baska bi doktor vermedi kan ilaci.
Bi de bunun da en yan etkisiz olani hangisi acaba?

Iyi akşamlar kızlar. Geçenlerde telefonum sessizdeykenim kaybettim:)) o günden beri bakamadım. Artık sessize almıyorum. Rabbim hasta bebislerimize sifa versin. Kalabalığa sokmayın. Milletin gönlü olacak diye el kadar bebelerimiz hasta olmasın inşallah.

inşallah ateşlenmez şimdilik bişey yok saat başı kontrol ediyorum ama. Eşim eczaneye gitmişti bugün orda eczacıyla konuşmuş deca tabs d3 diye bir damla önermiş. Eşimde almış bununda içinde zeytinyağı var sadece bende bundan devam edeceğim bakalım. Bugün tahlil yaptırdım kan değerlerim gayet iyi çıktı ben yine 6. ayı bekleyeyim. bir de kabız yapıyormuş ve ağızda siyahlık olabiliyormuş kullanınca ebemiz öyle dedi.

Doğum yaptığım özel hastaneye götürüyorum kızımı o verdi canım. Ferrum. Doktorun unutmuştur muhtemelen, vermek zorunda çünkü devlette. Yan etki bakmadım henüz , sabah başlicm bakalım. Ama bu akşam bi araştırayım onu da. İhmal etme canım Demir bütün metabolik olaylarda kullanılıyor. Sütümüz karşılamayınca mecbur takviye yapcz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…