2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O damla da konuşuldu burda canım kullanan arkadaşlar vardı.
Tüm kan ilaçlarının yan etkisi bahsettiklerin napalım eksik kalmasın da
Sana da MaşAllah canım değerlerin iyiymiş, ama kuzunla beraber paylaşıyorsunuz işte o yüzden takviye gerekiyor bazı mineral ve vitaminler için

Kızlarrrr nezle oldumm.. var mı öneriniz?? Ben kendimi o kadar sakındım hasta olmayım diye sağolsun eşim getirdi eve.. hemen acile gidip antibiyotik falan aldı adam iyileşti ben dökülüyorum.. ilaçta içmiyorum sütten geçmesin diye..kızımda şimdilik yok ama garibim o da hapşırmaya başladı..doğal uyğuladığınız bişey varmı??

Valla hastanenin bütün doktorlarini denediniz :) evet muhammed beye devam yarın aksam nöbetciymis 5ay kontrolune gidicez bizim doktor kan ilacina baslatmadı 6.ayda kanına bakıcam dedi ona gore dedi

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ben ağustıs annesiyim de size de sorayım dedim bebeklerinizin rutini nasıl? Ortalama gündüz kaç kere uykuya yatıyor, gece uykusuna kaçta yatıyır gece kaç saatte bşr kalkıyır? Tek meke yetiyor mu ikisini de emiyor mu

Kızlar bebeklerinizin uyanık vakitlerini nasıl değerlendiriyorsunuz ne gibi oyuncaklar aldınız neler yapıyorsunuz hangi şarkıları dinletiyorsunuz

Az once saglik ocagindan bugun verdikleri demir ilacini inceleyim nasil birseymis dedim ne goreyim icinde sakkaroz ( sofra sekeri) ve paraben varmis

Gece 12den once uyumuyor.iki defa mama iciyor. Saat 10 uyanış. Sonra en fazla 2 saatte bir en fazla 1 saat uyuyor

Malesef uyku duzeni yok. Okula her cikisimizda ( 4, 5 kez) arabada uyuyor. Evde hep kucagimda. Cok zorlandigim dogrudur ama biliyorum ki gececek :)

Kızlar bebeklerinizin uyanık vakitlerini nasıl değerlendiriyorsunuz ne gibi oyuncaklar aldınız neler yapıyorsunuz hangi şarkıları dinletiyorsunuz
Oyun halısı, yüz üstü egzersizi, dönence, hayvan kartlarını gösterip üzerindeki hayvana göre gevezelik ( maksat konuşacak çok konu olsun), çocuk şarkıları söylüyorum, arada bir ev turları, yüz aynası, peluş oyuncaklarını kukla gibi konuşturmak ( cevap vermeye çalışıyor kendince), disney in resimli büyük kitaplarındaki resimleri tek tek anlatmak, a,e,ı,i,o,ö,ü,ü
Ve hece birleştirme a,e a,e a,e an-ne gibi.
Konuşmaktan yorulunca eline sesli oyuncaklarını veriyorum kendi takılıyor öyle. Fisher Prince ın sesli oyuncaklarını kullanıyorum genelde. Bunları hepsini yapınca uyuyup kalıyor,en az 1 saat garanti

Bence süt verirken diyet yapmayın, vücudunuz süt üretiyor ve bunun için yeterli kaynak bulamazsa sizin sisteminizden kullanıyor gerekli herşeyi. Benim de emzirdiğim dönem pek iştahım olmadığı halde kilom 1 gr düşmüyordu. Sütüm çekildi 5 kg birden verdim. Emzirme bitince verirsiniz nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…