O damla da konuşuldu burda canım kullanan arkadaşlar vardı.inşallah ateşlenmez şimdilik bişey yok saat başı kontrol ediyorum ama. Eşim eczaneye gitmişti bugün orda eczacıyla konuşmuş deca tabs d3 diye bir damla önermiş. Eşimde almış bununda içinde zeytinyağı var sadece bende bundan devam edeceğim bakalım. Bugün tahlil yaptırdım kan değerlerim gayet iyi çıktı ben yine 6. ayı bekleyeyim. bir de kabız yapıyormuş ve ağızda siyahlık olabiliyormuş kullanınca ebemiz öyle dedi.
Valla hastanenin bütün doktorlarini denediniz :) evet muhammed beye devam yarın aksam nöbetciymis 5ay kontrolune gidicez bizim doktor kan ilacina baslatmadı 6.ayda kanına bakıcam dedi ona gore dediBugün 4. Ay rutin muayenemiz vardı.
Aşılarımızı olduk.
7 kilo 64 cm çıktı miniğim.
Wellcare devam.
Demir takviyesi başladı Ferrum.
Kucağınızda anakucağında oturtabilirsiniz ama henüz öyle koltuğa bırakıp oturtmayın dedi.
5. Ayda aşı yokmuş sevindim
bulut29
Doktorumuzu değiştirdik (kızımın kulağındaki mantar enfeksiyonunu göremedi diye eşim gitmek istemedi Gamze hanıma) bu arada Mesut Öksüze gittik bu sefer de ,15 yıllık tecrübesi varmış biraz da bunu deneyelim bakalım. Siz hala Muhammed beye mi gidiyorsunuz memnun musun? Çocukluk dönemi boyunca gidebileceğimiz bir doktor bulmak istiyorum artık
Ben de olmadım daha, ama olmamak dah iyi zaten çok yorgunluk yapıyormuş hem de süt azalıyormuşSlm kızlar ben hala adet olmadım benim gibi olan var mı???
BenSlm kızlar ben hala adet olmadım benim gibi olan var mı???
BendeeSlm kızlar ben hala adet olmadım benim gibi olan var mı???
Merhaba kızlar ben ağustıs annesiyim de size de sorayım dedim bebeklerinizin rutini nasıl? Ortalama gündüz kaç kere uykuya yatıyor, gece uykusuna kaçta yatıyır gece kaç saatte bşr kalkıyır? Tek meke yetiyor mu ikisini de emiyor mu
Peluş oyuncağı ve cingiraklari var. Bide angela bebegimiz. Ama artik sıkılmaya başladı bunlardanKızlar bebeklerinizin uyanık vakitlerini nasıl değerlendiriyorsunuz ne gibi oyuncaklar aldınız neler yapıyorsunuz hangi şarkıları dinletiyorsunuz
Var cnm bende olmuyorum, 2 gun once olacak gibi oldum ama arkasi gelmedi. Emziren annelerde oluyor böylesi, ben her çocuğumda ayni durumu yasadim.Slm kızlar ben hala adet olmadım benim gibi olan var mı???
Yok artık, adı ne ? kimse kullanmasın bariAz once saglik ocagindan bugun verdikleri demir ilacini inceleyim nasil birseymis dedim ne goreyim icinde sakkaroz ( sofra sekeri) ve paraben varmis
Geçmiş olsun, Ateş düşürücü fitil verdiler mi? Yoksa sadece takip mi yapacaksınız?Aşidan sonra atesimiz cikti acile gittik. Bu gece nobetteyiz
Oyun halısı, yüz üstü egzersizi, dönence, hayvan kartlarını gösterip üzerindeki hayvana göre gevezelik ( maksat konuşacak çok konu olsun), çocuk şarkıları söylüyorum, arada bir ev turları, yüz aynası, peluş oyuncaklarını kukla gibi konuşturmak ( cevap vermeye çalışıyor kendince), disney in resimli büyük kitaplarındaki resimleri tek tek anlatmak, a,e,ı,i,o,ö,ü,üKızlar bebeklerinizin uyanık vakitlerini nasıl değerlendiriyorsunuz ne gibi oyuncaklar aldınız neler yapıyorsunuz hangi şarkıları dinletiyorsunuz
Bence süt verirken diyet yapmayın, vücudunuz süt üretiyor ve bunun için yeterli kaynak bulamazsa sizin sisteminizden kullanıyor gerekli herşeyi. Benim de emzirdiğim dönem pek iştahım olmadığı halde kilom 1 gr düşmüyordu. Sütüm çekildi 5 kg birden verdim. Emzirme bitince verirsiniz nasılsaKızlar ben emzirme döneminde çok kilo aldım iştahım çok açık biraz yemeye dikkat etmek için grup kurdum, diyet yapmak isteyen herkesi beklerim :) https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2017agustos-analarinin-diyeti-to-be-fitmom.1042963/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?