Canım çokgeçmiş olsun. Diğer bebişlere de çok geçmiş olsun hemencik şifa bulsunlar inşallah. 4.ay aşısı bizi mahvetmişti. Hem ateş yapmıştı hemde huzursuzluk. Huzursuzluğu 1 hafta sürmüştü. Aşıdan sonra bütün huyu suyu değişmişti. 3 hafta okadar kötü geçtiki uykuya açtık eşimle. Şimdi 6.ay aşısından korkuyorum önümüzdeki ay onu olucazGece 2de atesi 37 olunca ben yattim. Saat kurmuştum ama gerek kalmadi kendisi her saat başı ağladı,inledi yavrum. Sabah 6da bi uyandi normalde hic uyanmaz oyle. Sonra uyuduk ama yine yarim saatte,20 dkda bir agladi. İlk kalkarken cok kotuydum şimdi iyiyim. Onlar iyi olsunda. Kizim bana çekmiş, bende az bir ateşte yarı baygın gibi olurum
Gecms olsn canım Rabbim tüm bebişlere şifa versinGece 2de atesi 37 olunca ben yattim. Saat kurmuştum ama gerek kalmadi kendisi her saat başı ağladı,inledi yavrum. Sabah 6da bi uyandi normalde hic uyanmaz oyle. Sonra uyuduk ama yine yarim saatte,20 dkda bir agladi. İlk kalkarken cok kotuydum şimdi iyiyim. Onlar iyi olsunda. Kizim bana çekmiş, bende az bir ateşte yarı baygın gibi olurum
Sana cok sutum yok gibi geliyordur, artik cok kuvvetli ve hizli çekiyorlar 3 dk emmesi bile kafi. Benimki sadece anne sutu aliyor gunde bir tanede yogurtben çok emzirmiyorum ama günde 3 kez falan o da çok emmiyo sizin nasıl çok emiyo mu zaten benim oyle çok sütüm de yok
Kış yokmu oralarda hergun cikarabiliyo musunSirtima bağlayıp ev supurmeye calistim ama yine olmadı. Arabaya bindigi an uykuya dalıyor, besigi zannediyor kuzum. Kendi kendine rutin oluşturmuş
Benim kızımda bi kere bile ağzına almamıştı şimdi emzik kısmını kestim düz bi şekilde diş kaşıyıcı olarak kullanıyor. En azından artık işe yaradıBenim kız aaventin ayicikli emziğini dişlik olarak kullanıyor.
Maske tat canım geçmez Allahın izniyle korkma bol sıvı tuket geçmiş olsunKızlarrrr nezle oldumm.. var mı öneriniz?? Ben kendimi o kadar sakındım hasta olmayım diye sağolsun eşim getirdi eve.. hemen acile gidip antibiyotik falan aldı adam iyileşti ben dökülüyorum.. ilaçta içmiyorum sütten geçmesin diye..kızımda şimdilik yok ama garibim o da hapşırmaya başladı..doğal uyğuladığınız bişey varmı??
Bugün beni çok güldürdü. Emilecek yerinden tutmuş arkasındaki tutma yerini emmeye çalışıyordu:)))Benim kızımda bi kere bile ağzına almamıştı şimdi emzik kısmını kestim düz bi şekilde diş kaşıyıcı olarak kullanıyor. En azından artık işe yaradı
Mecburum cnm kar kis farketmiyor gunde 5 kez git gel yapiyoruz.Kış yokmu oralarda hergun cikarabiliyo musun
Geçmiş olsun miniğe, bünyesini hırpalamış aşı. İki gün daha takip edin bence. Aşıdan sonra 3 gün dikkat edin diyorlar.Asidan hemen sonra yarim fitil atmistim. Sinra baktim 38 olunca tekrar attim
Gece hep uyandik hep inledi
Süt verdiğiniz müddetçe. Vücudunuz kendi kaynaklarını kullanırsa yaşlılığınız sıkıntılı geçebilir. Çabuk çökersiniz.Emzirme bitince derken 6aydan sonra mı 2yaştan sonra mo
Evet takip ediyorum surekli acayip huysuzGeçmiş olsun miniğe, bünyesini hırpalamış aşı. İki gün daha takip edin bence. Aşıdan sonra 3 gün dikkat edin diyorlar.
Benimki süt az geldiğinde öyle yapıyor. Böl bol su iç. 2 bardak su içiyorum. Biraz oynatıyorum sonra tekrar alıyorum o zaman emiyor. Su hemen etki gosteriyorbir ay öncesine döndük, emmek istiyor ama emmiyor surekli memeyi cekistirip duruyor. Gazi yok, oyun icin de yapmiyor. zaten bi sure sonra kiziyor ememedi diye de niye emmiyor anlamiyorum. Emmedigi icin uyuyamiyor da.
2014 doğumlu kızımda ciddi kabızlık yaptı diye doktoru kestirmişti damlayı, 6. aydan sonra pekmez kullan yerine demişti, 9. ayda kan sayımı iyi çıkmıştı hep pekmezle devam ettik, 1 yaştan sonra pekmez yetmedi kan şurubu kullandı 3 ay sonra yine düzelmişti. Şimdi oğlum için de verdiler kullanalım dedik ama çocuk kabız kurudu kaldı fitille yaptırırsak ancak öyle yapabiliyor tuvaletini, kestik damlayı ama düzelmiyor =(Kızlar ben beta talasamiyim yani anemi tasiyicisi kan degerlerim dusuk ve folik asit kullanmam gerekiyor diye saglik ocaginin verdigi VEGAFERON u kizima veriyorum gunde 4 damla. Vermeyen arkadaslar var icinde sakkaroz paraben var evet kafam karisti simdi napsak ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?