2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gece 2de atesi 37 olunca ben yattim. Saat kurmuştum ama gerek kalmadi kendisi her saat başı ağladı,inledi yavrum. Sabah 6da bi uyandi normalde hic uyanmaz oyle. Sonra uyuduk ama yine yarim saatte,20 dkda bir agladi. İlk kalkarken cok kotuydum şimdi iyiyim. Onlar iyi olsunda. Kizim bana çekmiş, bende az bir ateşte yarı baygın gibi olurum

Canım çokgeçmiş olsun. Diğer bebişlere de çok geçmiş olsun hemencik şifa bulsunlar inşallah. 4.ay aşısı bizi mahvetmişti. Hem ateş yapmıştı hemde huzursuzluk. Huzursuzluğu 1 hafta sürmüştü. Aşıdan sonra bütün huyu suyu değişmişti. 3 hafta okadar kötü geçtiki uykuya açtık eşimle. Şimdi 6.ay aşısından korkuyorum önümüzdeki ay onu olucaz

Gecms olsn canım Rabbim tüm bebişlere şifa versin

ben çok emzirmiyorum ama günde 3 kez falan o da çok emmiyo sizin nasıl çok emiyo mu zaten benim oyle çok sütüm de yok
Sana cok sutum yok gibi geliyordur, artik cok kuvvetli ve hizli çekiyorlar 3 dk emmesi bile kafi. Benimki sadece anne sutu aliyor gunde bir tanede yogurt

Sirtima bağlayıp ev supurmeye calistim ama yine olmadı. Arabaya bindigi an uykuya dalıyor, besigi zannediyor kuzum. Kendi kendine rutin oluşturmuş

Maske tat canım geçmez Allahın izniyle korkma bol sıvı tuket geçmiş olsun

Benim kızımda bi kere bile ağzına almamıştı şimdi emzik kısmını kestim düz bi şekilde diş kaşıyıcı olarak kullanıyor. En azından artık işe yaradı
Bugün beni çok güldürdü. Emilecek yerinden tutmuş arkasındaki tutma yerini emmeye çalışıyordu:)))

bir ay öncesine döndük, emmek istiyor ama emmiyor surekli memeyi cekistirip duruyor. Gazi yok, oyun icin de yapmiyor. zaten bi sure sonra kiziyor ememedi diye de niye emmiyor anlamiyorum. Emmedigi icin uyuyamiyor da.

Kızlar ben beta talasamiyim yani anemi tasiyicisi kan degerlerim dusuk ve folik asit kullanmam gerekiyor diye saglik ocaginin verdigi VEGAFERON u kizima veriyorum gunde 4 damla. Vermeyen arkadaslar var icinde sakkaroz paraben var evet kafam karisti simdi napsak ki ?

bir ay öncesine döndük, emmek istiyor ama emmiyor surekli memeyi cekistirip duruyor. Gazi yok, oyun icin de yapmiyor. zaten bi sure sonra kiziyor ememedi diye de niye emmiyor anlamiyorum. Emmedigi icin uyuyamiyor da.
Benimki süt az geldiğinde öyle yapıyor. Böl bol su iç. 2 bardak su içiyorum. Biraz oynatıyorum sonra tekrar alıyorum o zaman emiyor. Su hemen etki gosteriyor

2014 doğumlu kızımda ciddi kabızlık yaptı diye doktoru kestirmişti damlayı, 6. aydan sonra pekmez kullan yerine demişti, 9. ayda kan sayımı iyi çıkmıştı hep pekmezle devam ettik, 1 yaştan sonra pekmez yetmedi kan şurubu kullandı 3 ay sonra yine düzelmişti. Şimdi oğlum için de verdiler kullanalım dedik ama çocuk kabız kurudu kaldı fitille yaptırırsak ancak öyle yapabiliyor tuvaletini, kestik damlayı ama düzelmiyor =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…