Ateş düşürücü fitil deneseniz, biz bir kere aşıdan sonra 38,6 derecede bebek sersemlemeye başlamıştı verdik. Bebeğin içmemek gibi bir seçeneği yok, hem de kısa sayılacak zamanda etki göstermişti.Oğlumun ateşi düşmüyor çok inatçı bir ateşmiş ilacıda içmiyor gece gündüz uykusuz perişanım çocuğa ilaç içirmenin kolay yolunu bilen var mı
Pekmez mantıklı aklımda olsun tsk ederim. Bizde cok sukur kabız yapmadı ama içeriği kafımı karıstırdı
Evet fitil de veriyorum ama ateş sürekli çıkıyor hep fitil olmaz dedi doktorAteş düşürücü fitil deneseniz, biz bir kere aşıdan sonra 38,6 derecede bebek sersemlemeye başlamıştı verdik. Bebeğin içmemek gibi bir seçeneği yok, hem de kısa sayılacak zamanda etki göstermişti.
bebek şırıngasiyla emdirsen-diline döksen, üstüne hemen emzik versen.. Ben demir damlasini oyle veriyorum.Oğlumun ateşi düşmüyor çok inatçı bir ateşmiş ilacıda içmiyor gece gündüz uykusuz perişanım çocuğa ilaç içirmenin kolay yolunu bilen var mı
Bugün benim kızım ishal oldu kaka li bez sayımız gece 3 den ogleden sonra 3 e kadar 7 yi buldu son bezinde nokta nokta 3 adet kan gördüm hemen Dr a gittik kaka da gizli kan aranmasini istedi ama kızımın kaka yapmayasi tuttu sabah yapsın hemen örnek alıp hastaneye götürcem şansımız a kardeşimin yanına Erzurum a geldik bi ilçedeyiz imkanlar biraz sinirli haftaya donuyoruz ankaraya ayrıntılı bi muayene ye götürcem biz sadece anne sütü alıyoruz ara sıra kaka da mukus da oluyor ama sürekli değil neden oldu anlamadımKizlar bugün oğlumun kakasinda serce parmagin tırnağı büyüklüğünde 3 yerde kan gördüm.doktora mesaj attım ama dönmedi.bir kac gün bekliycem devam ederse doktora gidicem.ama neden olabilir başına gelen yardımcı olursa sevinirim.
Fitil bir süre sonra işe yaramıyor demek. O zamanEvet fitil de veriyorum ama ateş sürekli çıkıyor hep fitil olmaz dedi doktor
Ben şimdi adet oldum ay bi rahatladım ki bugün kan testi verdim bian hamileyim sandım inş sende olursun :)Bide deggerlerine baktr cnm benimkide emzirmekten degilmis tsh olmus 36 oda adet olmayi engelliyo bn olmak istiyorum valla cok rahatsiz hissediyorumm
Ne güzel benim süt olmayınca mama takviye verdim iki gündür de beni emmek istemiyo nasıl yapcam bilmiyorum mama yetistiremiyorum bu dediklerinin hepsini denedim ama kafam çok rahat deil sanırım benim süt ondan olmadıBen sadece emziriyorum. Böl bol su iç. Ben arada şekerli su içiyorum. Yememden hiç kesmedim. Uyku dinlenme çok önemli. Hepsi bir arada olunca süt oluyor. Eşim evdeyken ya da kız uyurken arada yarim saat bir saat uyku hem beni kendime getiriyor hem süt yapıyor. Bırakıyorum bir köse dağınık kalsın ama sütüm olsun diyorum. Dinlenme+ bol su ve dengeli beslenme. Kafana hicbir şey takmayacaksın. Stresi dışarıda bırakıyorum. Evin kapısından girdigim anda her şeyi unutuyorum. Evdeki streste ufak tartışmalarda da hemen gönlümüzü alıyoruz. Sut artıyor.
Zorluyorum ama bakalım bu ara reddediyoSana cok sutum yok gibi geliyordur, artik cok kuvvetli ve hizli çekiyorlar 3 dk emmesi bile kafi. Benimki sadece anne sutu aliyor gunde bir tanede yogurt
Cnm ek gida konusunda cok basarili oldugum soylenemez. Ben Nestlenin 4/ 6ay yogurtlarini aliyorum. Sebze ve kati meyveleri buharda haslayip ezip kati gorunuyorsa kendi sutumle sulandirip oyle verecegim. Gecenlerde muzu ezdim sutumle sulandirdim. Sevdi yedi. Bu soylenen BLW yontemine hep heves ettim ama cesaret edemiyorum. Bu bogaza kacma konusunda cok pimpirikliyim.Bugün doktor kontrolumuz vardi 5ay 10gunluk olduk doktor ek gidalara basla dedi ben 6aya kadar beklemeyi dusunuyordum ama kilo alimida az yogurt meyve puresi muhallebi dedi sen neler veriyorsun canim yogurdu nasil yapuyorsun biraz bilgi verirmisin 8sene gecince ustunden herseyi unuttum
Geçmiş olsun canim size de.ishal yok bizimkinde.sadece anne sütü alıyor.doktora mesaj atmıştım cevaplamış aksam.demir ilacından da olabilir yada annenin yediği yiyecyiyeceklerinden alerji de olabilir demiş.tekrarlarsa gel arastiralim demis.demir ilacını bir kac kez kullandım saglik ocağı verdiğinden beri olmamıştı.ama bugün de kullandım ya ondan oldu diyorum ya da bu aralar bol çiğ badem fındık yedim onlar alerji yapabyapabilir onlardan şüphelenmiyorum.bir kac gün kesicem yemeyi bakalım.Bugün benim kızım ishal oldu kaka li bez sayımız gece 3 den ogleden sonra 3 e kadar 7 yi buldu son bezinde nokta nokta 3 adet kan gördüm hemen Dr a gittik kaka da gizli kan aranmasini istedi ama kızımın kaka yapmayasi tuttu sabah yapsın hemen örnek alıp hastaneye götürcem şansımız a kardeşimin yanına Erzurum a geldik bi ilçedeyiz imkanlar biraz sinirli haftaya donuyoruz ankaraya ayrıntılı bi muayene ye götürcem biz sadece anne sütü alıyoruz ara sıra kaka da mukus da oluyor ama sürekli değil neden oldu anlamadım
6 bucuk aylık oldu. Plastik bebe kasigi kullanın cok farkediyor. Gunde bir tane kucuk yogurt veriyorum. Aliyorum ben, kendim yapmıyorum malesefZorluyorum ama bakalım bu ara reddediyoyoğurt ne kadar veriyorsun bide bebeğin kaç aylık bende yoğurt vermeyi düşünuyorum da
Ağzında tutup boğazına kaçırıyor bugun öldüm bittim ya yok içmiyorbebek şırıngasiyla emdirsen-diline döksen, üstüne hemen emzik versen.. Ben demir damlasini oyle veriyorum.
Kaç ayliksiniz? Meme reddi döneminde olabilirsin. Bebeğim iki hafta emmek istemedi ama vazgeçmedim. Yatarak gezerek her türlü emzirmeye çalıştım. 2 hafta sürdü geçti o dönem.Ne güzel benim süt olmayınca mama takviye verdim iki gündür de beni emmek istemiyo nasıl yapcam bilmiyorum mama yetistiremiyorum bu dediklerinin hepsini denedim ama kafam çok rahat deil sanırım benim süt ondan olmadı
Yoğurt tamam ama meyve ve muhallebi şekerli bence başlamak için uygun değil. Ben kızımda yaptım o hatayı, şimdi hep tatlı şeyler yemek istiyor. Çok muzdaribiz yemek konusundaBugün doktor kontrolumuz vardi 5ay 10gunluk olduk doktor ek gidalara basla dedi ben 6aya kadar beklemeyi dusunuyordum ama kilo alimida az yogurt meyve puresi muhallebi dedi sen neler veriyorsun canim yogurdu nasil yapuyorsun biraz bilgi verirmisin 8sene gecince ustunden herseyi unuttum
Bebeğim 4 buçuk aylık oldu işte 4 ayına girdiğinden beri istemiyo sütüm öyle kalıyor dün sağıp verdimKaç ayliksiniz? Meme reddi döneminde olabilirsin. Bebeğim iki hafta emmek istemedi ama vazgeçmedim. Yatarak gezerek her türlü emzirmeye çalıştım. 2 hafta sürdü geçti o dönem.
biz de 4 aylığız.dun doktora gittik ve demir ilacini bir sonraki ay başla.bagirsaklarini bozma şimdiden dedi.Slm kızlar bebeği 4 aylık olup vegaferon kan damlasına başlayan var mı acaba ben kullabdigimdan beri kızım sancilaniyo sağlık ocağında verdiler benim gibi bebeğe kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?