- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
Butüm demir ilaclarinin icerisinde paraben varmis yani kan ilacinin en iyisi en zararsizi yok ama ferrum daha iyiymis doktor bize ne tavsiye edecek bilmiyorum ama ben kesinlikle saglik ocaginin verdigini kullanmayacagim.Slm kızlar bebeği 4 aylık olup vegaferon kan damlasına başlayan var mı acaba ben kullabdigimdan beri kızım sancilaniyo sağlık ocağında verdiler benim gibi bebeğe kullanan var mı
Tipkisinin aynisini benim kizimda yapiyor ek olarak kesinlikle yatarken kafasini indirmiyor beni kaldirin diyor ellerini arkaya dogru bastirip kalkmaya calisiyor. Sesli kahkahalarimiz cok guzel ❤ Saciyla oynuyor sacini kasiyor gozunu ovaliyor minnaciksin sen nerden biliyorsun göz ovmasini buyuk insanlar gibi birde :)Kızım 18. Haftanın icersinde
6800 gr 68 cm
Yalnızken kendi parmaklarıyla başkasıylayken karşısındakinin parmaklarıyla oynamayı tutmayı seviyor.
Emziğini ağzından çekip tekrar ağzına götürebiliyor.
Yüzüstü 3 5 dk etrafı izleyebiliyor. Ayaklarıyla ileriye doğru gitmeye çalışıyor.
Kendi kendine çığlık atıp bu sesleri dinleyip gülücükler saçıyor.
Artık beni ve babasını gördüğü zaman ya da sesini duyduğu zaman daha bilinçli tepkiler veriyor. ( gülümseyerek veya sesli kahkaha atarak)
Emerken boynuma taktığım kolyeyi alışkanlık haline getirdi onu eliyle bulamazsa kaldırıp kafasını bakıyor bulunca memeye tekrar dönüyor.
Bu haftalık yeni keşiflerim bunlar.
Biz hep yüzüstü uyuyoruz, doktorumuz sorun yok dedi. Zaten kafalarını çeviriyorlar istedikleri gibiKızlar gece yuz üstü yatiriyirmusunuz bebisleri benimki sırt üstü uyumuyor korkuyorum bişey olurmu 4 aylik olmamıza 1 hafta var
Kullan dediler de daha başlamadım. 10 gün sonra doktor kontrolümüz var sorup kullanacagimSlm kızlar bebeği 4 aylık olup vegaferon kan damlasına başlayan var mı acaba ben kullabdigimdan beri kızım sancilaniyo sağlık ocağında verdiler benim gibi bebeğe kullanan var mı
Benimki yüz üstü yattığında doğruca kafayı kaldırıyor uyumuyor o sekildeKızlar gece yuz üstü yatiriyirmusunuz bebisleri benimki sırt üstü uyumuyor korkuyorum bişey olurmu 4 aylik olmamıza 1 hafta var
nasıl oldunuz canim, ateşi düştü mü?Ağzında tutup boğazına kaçırıyor bugun öldüm bittim ya yok içmiyor
Kabiz yapti bizi ya zaten problemli vermek istemiyorum bi yandan da ya dusukse diyorum :/saglik ocaginin demir damlasini kullaniyorum , vucudu alissin diye yavas yavas arttirdim damla miktarini. Bende kansızlık var. Ac tutmak hâlâ sıkıntı.
Insallah darisi bana olsun :)Ben şimdi adet oldum ay bi rahatladım ki bugün kan testi verdim bian hamileyim sandım inş sende olursun :)
Canım dr ne diyo bu duruma cok geçmiş olsun illaki vardr bi yolu Allah yardımcın olsun inşallah içer yaAğzında tutup boğazına kaçırıyor bugun öldüm bittim ya yok içmiyor
Kan düşüklügü de iyi degil cnm Allah korusun ben kullanıyorum ferrum aldık kızımdada onu kullanmıstım kullanılması gerekiyo ki veriliyo yani öyle düşünüyorumKizlar herkes kan ilacindan muzdarip sanirim. Bir arkadasim saglik ocaginda sekeri olcer gibi parmagina igne batirip bebegin kan degerine bakiyolar, oyle baktirip eger dusukse kullan dedi bana. Sizinkilere bakildi mi?
40 gunlukken 10 du oglumun degeri, dusuktu yani. Ama bi daha oyle kocaman siseye kan aldirmak istemiyorum cok cok agliyo ve kanini cok zor cikariyorlar. Napsam bilemedim. Dusukse bile 6. ayda baslasak nolur ki? :/
Oylemi bakicam tesekkur ederimAdefer +2 kullanabilirsin içinde zararlı şeyler yok doktorumuz bize önermişti ama.tabi bizde alerji olduğu için kullanamadık
Ay insaallah canim bebeklerimiz saglikli olsunlar bol bol uyuyup beslensinler insaallahBiz yaşadık canım tam 3 hafta öyleydi. Aşının huysuzluğu zaten 1 hafta sürdü. Sonrasında atak dönemiydi sanırım geçmek bilmedi huysuzluğu. 2-3 hafta sonra gör bak nasıl büyümüş gelecek gözüne bana öyle oldu. Birçok beceei kazandı kızım
İnşallah canım benimAy insaallah canim bebeklerimiz saglikli olsunlar bol bol uyuyup beslensinler insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?