2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar herkes kan ilacindan muzdarip sanirim. Bir arkadasim saglik ocaginda sekeri olcer gibi parmagina igne batirip bebegin kan degerine bakiyolar, oyle baktirip eger dusukse kullan dedi bana. Sizinkilere bakildi mi?
40 gunlukken 10 du oglumun degeri, dusuktu yani. Ama bi daha oyle kocaman siseye kan aldirmak istemiyorum cok cok agliyo ve kanini cok zor cikariyorlar. Napsam bilemedim. Dusukse bile 6. ayda baslasak nolur ki? :/

Slm kızlar bebeği 4 aylık olup vegaferon kan damlasına başlayan var mı acaba ben kullabdigimdan beri kızım sancilaniyo sağlık ocağında verdiler benim gibi bebeğe kullanan var mı
Butüm demir ilaclarinin icerisinde paraben varmis yani kan ilacinin en iyisi en zararsizi yok ama ferrum daha iyiymis doktor bize ne tavsiye edecek bilmiyorum ama ben kesinlikle saglik ocaginin verdigini kullanmayacagim.
Birde kan sayimi 6.ayda yapiliyormus once bakilmiyor sanirim ben 6.ayda kana bakildiktan sonra baslayacagim. Doktoruma da sordum oda sen de kansizlik sorunun yoksa öyle yapabiliriz dedi.

Tipkisinin aynisini benim kizimda yapiyor ek olarak kesinlikle yatarken kafasini indirmiyor beni kaldirin diyor ellerini arkaya dogru bastirip kalkmaya calisiyor. Sesli kahkahalarimiz cok guzel ❤ Saciyla oynuyor sacini kasiyor gozunu ovaliyor minnaciksin sen nerden biliyorsun göz ovmasini buyuk insanlar gibi birde :)
Kolyemle oynamayi cok seviyor senin dedigin gibi emerken onu tutuyor onu tutmazsa penyemi kazagimi elimi tutuyor.
Ayy velhasil kelam bal bal bunlar hergun sükrediyorum ya öpmelere doyamiyorum acaba benmi kafayi yedim sizlerde öylemisiniz :))

Kızlar gece yuz üstü yatiriyirmusunuz bebisleri benimki sırt üstü uyumuyor korkuyorum bişey olurmu 4 aylik olmamıza 1 hafta var

Slm kızlar bebeği 4 aylık olup vegaferon kan damlasına başlayan var mı acaba ben kullabdigimdan beri kızım sancilaniyo sağlık ocağında verdiler benim gibi bebeğe kullanan var mı
Kullan dediler de daha başlamadım. 10 gün sonra doktor kontrolümüz var sorup kullanacagim

Kan ilaci dun bi kez verdim sonuc kabiz oldu. 6.aydan sonra pekmez vermeyi dusunuyorum şuan kullanmicam umarim cok dusuk degildir demir durumu. Kan vermekte istemem cok zor aliniyo daha once verdik cok ağladı mahvolduk babasıyla o aglarken

saglik ocaginin demir damlasini kullaniyorum , vucudu alissin diye yavas yavas arttirdim damla miktarini. Bende kansızlık var. Ac tutmak hâlâ sıkıntı.

Kan düşüklügü de iyi degil cnm Allah korusun ben kullanıyorum ferrum aldık kızımdada onu kullanmıstım kullanılması gerekiyo ki veriliyo yani öyle düşünüyorum

Ay insaallah canim bebeklerimiz saglikli olsunlar bol bol uyuyup beslensinler insaallah

Al_pi diğer arkadaşa yazdım ama belki gormemissindir Adefer+2 vermişti doktorumuz içinde paraben emulgator bha renklendirici yok internetten bak istersen . Bizim alerjimiz var kullanamiyoruz bizim için dua edin kızlar :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…