2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolasın ilaç içmeyen çocuk ne zormuş inan üç günde ömrümden iki yıl gitti enaz dün gece boğuluyırdu kucağımda allahım esirgesin yardım etsin
Canım içini rahatlatır mı bilmiyorum ama benim kızım da5 yaşına kadar hiç ilaç içmedi, umarım sizinki geçicidir, hakkaten zor ama şöyle bir artısı var zamanla ilaç olmadan da ateşin düşebileceğini, hastalıkların geçebileceğini öğrendik biz. Demir ilacını da veremedik mesela ama çok şükür eksikliğini yaşamadık, tabi anne sütü alıyordu.

3 gün önce ateşlenmişti oğlum. 2 gün sürdü ateş. önce calpol sonra fitil verdik doktorun tavsiyesiyle. atak haftasında mıdır nedir bilmiyorum ama sürekli huysuzlanan ağlayan bi bebeğe döndü. herşey fitilden sonra oldu. gündüz uykularında çok zorlanıyorum şuan dün artık pes ettim akşamüzeri uyutmayayım dedim. uykudan gözleri kıpkırmızı ama yine de direndi uykuya saatlerce.

herkese hayırlı cumalar.

Bebegin kac aylik canim.bizim ayin 17sinde 4 ayimiz bitti gecen cuma da ateslendi imi gun atesliydi ve biz de tam bi haftadir uykuya hasretiz onceden gece uykusunda sadece bi iki kere uyanan bebegim artik gecede 5 kez falan kalkiyo ve ben sabah derse geliyorum zombi gihiyim hafyaya da 4 ay asimiz var atak haftalaridir da bi an once gecer insaallah

Bizi
Anlatmissin canım birebir aynı

Merhaba kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Uyku eğitimi veren vermeyi düşünen var mı? Nasıl bir eğitim bu ?
Ben dusunuyorum daha başlamadım ama gitgide isler sarpa sardi.emerek uyumaya başladı.normalde yatagina yatırıyorum ve sallıyorum.gece uykuları değişmedi pek.ama gündüz uykulari hem kısaldı hem de uyutmak zorlaştı.en fazla 20dk uyuyor gündüz

Bir kaç kez bende battaniyeyi yuzune kapamiş buldum. Daha sonra careyi orttugum seyi besigin kenarlarina sıkıştırmakla buldum. Hem tepinip kendini açamiyor
En iyisi uyku tulumu.yuzunu kapama derdi yok ustunu acti mi acmadi mi derdi yok..ben altina iki kat giydirip ustune de uyku tulumu giydiriryorum.daha rahat yatıyor.hem de uyku rutini oldu bize.

Arkadaşlar hangi zeka kartlarını kullanıyorsunuz?
Tavsiyeniz var mı? Ona göre sipariş edeceğim bugün.
Kızım oyuncaklarından sıkıldı sanki, farklı bişeyler bulmam lazım.
Farklı aktivite fikri olanlar da yazabilir mi?
Bunlardan kullanan var mı?

Bu arada aşı şişkinliği geçti çok şükür

Eklentiler

• IMG_0699.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_0700.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_0701.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 23

Üni hastanesinde çocuk alerji doktoruna gitmen gerek bizim de gizli kan çıkmadı ama kakası kanlı idi ve bağırsak iltihabı seviyesi yüksek çıktı baska şeylere de bakıyorlar bizimki doğduğundan beri var alerjisi bende birkaç hafta önce kan ilacı denedim ve ona da alerjik tepki gösterdi kan ilacından olabilir ama kakasını ve vücudunu iyi kontrol et vücudunda herhangi bir yerinde kızarıklık falan var mı kakasi yeşil ve kanlı mi diye

Ne alerjiniz var csnim nasil ortays cikti belirtiler nelerdi

Çoklu gıdalara alerjisi var yeşil ve kanlı kaka ile farkettim ben ama başka belirtileri de var kişiye göre değişiyor suan baklagil ve çorba dışında pek birşey yemiyorum süt ürünleri ve eti bir yaşına kadar yemem yasak diğerlerine alerjisi olup olmadığını deneyerek bulmaya çalışıyorum mesela kabağa alerjik tepki gösterdi mesela kan ilacına ... Böyle birsuru şeye alerjisi var bugün balık denicem uzun süredir hiç et yemiyorum inşallah tepki gostermez dua edin lütfen kızıma hiç yoğurt peynir kefir veremicem ek gıda döneminde bu yüzden de üzülüyorum

Arkadaşlar bende uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum ama bence uyku eğitimi vermeden önce kim west in iyi uykular tatlı rüyalar kitabını okuyun orada ayrıntıları yazıyor tavsiye ederim benim kızım da gece oniki bir arası uyuyor altıncı ay dolunca eğitim vermeyi düşünüyorum

ben de iki haftadır uyutmakta zorlaniyorum, cok da mizirdak oldu. Gecsin şu atak haftalari cabucak

Kizlar uyku egitimi ogrenilmis caresizlige sebep oluyor bebeklerde. Su an icin cook erken bence. Hele de aglatilarak verilen egitimlerin sonu icler acisi oluyor. Evet bebek kendi kendine uyumayi ogreniyor ama tek iletisim kurma yolu olan aglamayi birakiyor ve bu da kendi icine kapanmasina, anne-babaya guvensizlige sebep oluyor. Mutlaka baslamadan once arastirin derim ben.

Ben kendim hazirliyorum bu kartlari. Ama aratirirken sevgilibebek diye bir siteden fikir almistim cesitli kartlari var guzel gelmisti bir bakabilirsin. Ama imkanin varsa kendin hazirlamani tavsiye ederim

Ben eolo nun kartlarini kullanıyorum bir de baby first eva kitaplarımız var.onlari da seviyor oğlum.rengarenk guzel bir seri.

Ben kendim hazirliyorum bu kartlari. Ama aratirirken sevgilibebek diye bir siteden fikir almistim cesitli kartlari var guzel gelmisti bir bakabilirsin. Ama imkanin varsa kendin hazirlamani tavsiye ederim

Ben eolo nun kartlarini kullanıyorum bir de baby first eva kitaplarımız var.onlari da seviyor oğlum.rengarenk guzel bir seri.

Teşekkür ederim değerlendireceğim söylediklerinizi

Sonuna kadar katılıyorum ağlatarak yapılan herseye karşıyım zaten öğrenecek herseyi zamanla varsın düzeni olmasın gözüme çaresizce ağlayarak bakarken eğitim falan veremem ben kızımı bazen ayagimda sallıyorum eğer uyumak istemiyorsa ağliyorsa hemen alıyorum kucağıma sarılıyorum ona aglamasina izin vermiyorum. Tek güvenli limanı ben ve benim kucağım

Ben şuan yanina yatiyorum pispislayarak uyutuyorum yanina da uyku arkadasi bebegini koyuyorum daha uzun uyuyor. Normalde kucagimda uyuyup besigine yatarken uyaniyordu

Ben şuan yanina yatiyorum pispislayarak uyutuyorum yanina da uyku arkadasi bebegini koyuyorum daha uzun uyuyor. Normalde kucagimda uyuyup besigine yatarken uyaniyordu
Bende genelde yanına yatiyorum birlikte uyuyoruz hatta emiyor benle oynuyor sonra uyuyor ama bazrn uyumak istemiyor o zaman da ayağımda sallıyorum uyumak istemezse asla ısrar etmiyorum. Şimdilik kızımın uyku arkadaşı benim

Ben emzirmediğim için benimle bağı kesilmiş oldu o bakımdan. Bu hafta coğu zaman uyumadı. Mama içmiyor, cok huysuz. Yeni yeni toparlamaya başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…