- 7 Ekim 2009
- 106
- 162
- 103
Canım içini rahatlatır mı bilmiyorum ama benim kızım da5 yaşına kadar hiç ilaç içmedi, umarım sizinki geçicidir, hakkaten zor ama şöyle bir artısı var zamanla ilaç olmadan da ateşin düşebileceğini, hastalıkların geçebileceğini öğrendik biz. Demir ilacını da veremedik mesela ama çok şükür eksikliğini yaşamadık, tabi anne sütü alıyordu.Sağolasın ilaç içmeyen çocuk ne zormuş inan üç günde ömrümden iki yıl gitti enaz dün gece boğuluyırdu kucağımda allahım esirgesin yardım etsin
Ne alerjiniz var csnim nasil ortays cikti belirtiler nelerdiAl_pi diğer arkadaşa yazdım ama belki gormemissindir Adefer+2 vermişti doktorumuz içinde paraben emulgator bha renklendirici yok internetten bak istersen . Bizim alerjimiz var kullanamiyoruz bizim için dua edin kızlar :-(
Bebegin kac aylik canim.bizim ayin 17sinde 4 ayimiz bitti gecen cuma da ateslendi imi gun atesliydi ve biz de tam bi haftadir uykuya hasretiz onceden gece uykusunda sadece bi iki kere uyanan bebegim artik gecede 5 kez falan kalkiyo ve ben sabah derse geliyorum zombi gihiyim hafyaya da 4 ay asimiz var atak haftalaridir da bi an once gecer insaallah3 gün önce ateşlenmişti oğlum. 2 gün sürdü ateş. önce calpol sonra fitil verdik doktorun tavsiyesiyle. atak haftasında mıdır nedir bilmiyorum ama sürekli huysuzlanan ağlayan bi bebeğe döndü. herşey fitilden sonra oldu. gündüz uykularında çok zorlanıyorum şuandün artık pes ettim akşamüzeri uyutmayayım dedim. uykudan gözleri kıpkırmızı ama yine de direndi uykuya saatlerce.
herkese hayırlı cumalar.
Anlatmissin canım birebir aynıUzun zamandir vermeye calisiyorum ama ne kadar basariliyim tartisilir gunduzleri 2saatte bir yatagina koyup emzigini verip şşş pat yontemiyle uyutuyorum cok diretirse zaten hep agliyor uyku gecislerinde ilka kıyameti kopariyor cok cıldırîrsa kucagima alip poposuna hafif vurarak yine uyutuyorum en fazla 30dk uyuyor aksamlari butun duzen alt ust oluyur aksam 6dan sonra uyutamiyorum cildiriyor agliyor 10gibi yatak odasina gecio gece lambasini aciyorum pijamslarini giydiriyorum elektrik süpürgesi sesi aciyorum tutarsa enzigini veriyorum yataginda done done oynayarak iyice uykusu geliyor sansliysam kenfiliginden uyuyor degilsek baba devreye giriyor kucaginda dolastirarak.uyutuyir yada ben kucagimda oturarak.uyutuyorum ama 12 bucuk 1bucuk u buluyor simdi yeni uyudu mesela
Ben dusunuyorum daha başlamadım ama gitgide isler sarpa sardi.emerek uyumaya başladı.normalde yatagina yatırıyorum ve sallıyorum.gece uykuları değişmedi pek.ama gündüz uykulari hem kısaldı hem de uyutmak zorlaştı.en fazla 20dk uyuyor gündüzMerhaba kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Uyku eğitimi veren vermeyi düşünen var mı? Nasıl bir eğitim bu ?
En iyisi uyku tulumu.yuzunu kapama derdi yok ustunu acti mi acmadi mi derdi yok..ben altina iki kat giydirip ustune de uyku tulumu giydiriryorum.daha rahat yatıyor.hem de uyku rutini oldu bize.Bir kaç kez bende battaniyeyi yuzune kapamiş buldum. Daha sonra careyi orttugum seyi besigin kenarlarina sıkıştırmakla buldum. Hem tepinip kendini açamiyor
Alerjisi olan arkadaslar suphelendigim badem fındığı kestim bugun yine kakasinda kan vardi.tahlil yapildi gizli kan yok dendi.doktor demir ilacından olur diyor bu hafta kan ilacı vermicem bakalım ondan mi.insallah alerji değildir.alerji icin hangi tahliller yapiliyor.sagliklari hep yerinde olsun bebislerimizin.
Ne alerjiniz var csnim nasil ortays cikti belirtiler nelerdi
ben de iki haftadır uyutmakta zorlaniyorum, cok da mizirdak oldu. Gecsin şu atak haftalari cabucak3 gün önce ateşlenmişti oğlum. 2 gün sürdü ateş. önce calpol sonra fitil verdik doktorun tavsiyesiyle. atak haftasında mıdır nedir bilmiyorum ama sürekli huysuzlanan ağlayan bi bebeğe döndü. herşey fitilden sonra oldu. gündüz uykularında çok zorlanıyorum şuandün artık pes ettim akşamüzeri uyutmayayım dedim. uykudan gözleri kıpkırmızı ama yine de direndi uykuya saatlerce.
herkese hayırlı cumalar.
Ben kendim hazirliyorum bu kartlari. Ama aratirirken sevgilibebek diye bir siteden fikir almistim cesitli kartlari var guzel gelmisti bir bakabilirsin. Ama imkanin varsa kendin hazirlamani tavsiye ederimArkadaşlar hangi zeka kartlarını kullanıyorsunuz?
Tavsiyeniz var mı? Ona göre sipariş edeceğim bugün.
Kızım oyuncaklarından sıkıldı sanki, farklı bişeyler bulmam lazım.
Farklı aktivite fikri olanlar da yazabilir mi?
Bunlardan kullanan var mı?
Bu arada aşı şişkinliği geçti çok şükür
Ben eolo nun kartlarini kullanıyorum bir de baby first eva kitaplarımız var.onlari da seviyor oğlum.rengarenk guzel bir seri.Arkadaşlar hangi zeka kartlarını kullanıyorsunuz?
Tavsiyeniz var mı? Ona göre sipariş edeceğim bugün.
Kızım oyuncaklarından sıkıldı sanki, farklı bişeyler bulmam lazım.
Farklı aktivite fikri olanlar da yazabilir mi?
Bunlardan kullanan var mı?
Bu arada aşı şişkinliği geçti çok şükür
Ben kendim hazirliyorum bu kartlari. Ama aratirirken sevgilibebek diye bir siteden fikir almistim cesitli kartlari var guzel gelmisti bir bakabilirsin. Ama imkanin varsa kendin hazirlamani tavsiye ederim
Ben eolo nun kartlarini kullanıyorum bir de baby first eva kitaplarımız var.onlari da seviyor oğlum.rengarenk guzel bir seri.
Sonuna kadar katılıyorum ağlatarak yapılan herseye karşıyım zaten öğrenecek herseyi zamanla varsın düzeni olmasın gözüme çaresizce ağlayarak bakarken eğitim falan veremem ben kızımı bazen ayagimda sallıyorum eğer uyumak istemiyorsa ağliyorsa hemen alıyorum kucağıma sarılıyorum ona aglamasina izin vermiyorum. Tek güvenli limanı ben ve benim kucağımKizlar uyku egitimi ogrenilmis caresizlige sebep oluyor bebeklerde. Su an icin cook erken bence. Hele de aglatilarak verilen egitimlerin sonu icler acisi oluyor. Evet bebek kendi kendine uyumayi ogreniyor ama tek iletisim kurma yolu olan aglamayi birakiyor ve bu da kendi icine kapanmasina, anne-babaya guvensizlige sebep oluyor. Mutlaka baslamadan once arastirin derim ben.
Sonuna kadar katılıyorum ağlatarak yapılan herseye karşıyım zaten öğrenecek herseyi zamanla varsın düzeni olmasın gözüme çaresizce ağlayarak bakarken eğitim falan veremem ben kızımı bazen ayagimda sallıyorum eğer uyumak istemiyorsa ağliyorsa hemen alıyorum kucağıma sarılıyorum ona aglamasina izin vermiyorum. Tek güvenli limanı ben ve benim kucağım
Bende genelde yanına yatiyorum birlikte uyuyoruz hatta emiyor benle oynuyor sonra uyuyor ama bazrn uyumak istemiyor o zaman da ayağımda sallıyorum uyumak istemezse asla ısrar etmiyorum. Şimdilik kızımın uyku arkadaşı benimBen şuan yanina yatiyorum pispislayarak uyutuyorum yanina da uyku arkadasi bebegini koyuyorum daha uzun uyuyor. Normalde kucagimda uyuyup besigine yatarken uyaniyordu
Ben emzirmediğim için benimle bağı kesilmiş oldu o bakımdan. Bu hafta coğu zaman uyumadı. Mama içmiyor, cok huysuz. Yeni yeni toparlamaya başladıkBende genelde yanına yatiyorum birlikte uyuyoruz hatta emiyor benle oynuyor sonra uyuyor ama bazrn uyumak istemiyor o zaman da ayağımda sallıyorum uyumak istemezse asla ısrar etmiyorum. Şimdilik kızımın uyku arkadaşı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?