Doktorunuza sorsaydiniz keske..Mrb kızlar bi konuda yardıma ihtiyacım var asilama yaptırdım bekleme sürecindeym.ilki tutmadi bu ikinci bu süreçte sac boyamak zararlımi acaba beyazlarim çok yoksa riske atmam.
Mutlu yillar canim. Saglikla huzurla ailenle birlikte..Sagolun canlarım eşim unutmus facebookta görmüs korkmus benden :) sonra geldi kutladı özürdiledi taşınma telasımız var gönlümü aldı sagolsun bütün üzüntüm gitti
Bende öyle düşündüm yoksa ileri süreçte hiç boyayaman.çok tesekkur ederim cnmDoktorunuza sorsaydiniz keske..
Ben olsam boyardim benim doktorum hamile oldugunu ögrendigin gun yasaklar başlar diyordu. :)
Yogurt meyve tadimlarimiz devam ediyor :) Cok zevkli simdilik onun degisik birsey yedigini görmek her tada verdigi tepkiye gülmek harika ..
Yarin havuç verecegim bakalim ne tepki verecek simdiye kadar sevmedigi tad yok.
Bu arada mama sandalyemiz cok güzel ben çok memnun kaldim düşme riski filanda yok kızım ayagini bile topluyo sıpa nerden ögrrendiyse kendini sarkitiyor ama yinede guzel saglam geldi bana. Birde en guzeli tam yemek masasina denk geliyor bizimle masada oturuyormus gibi .
4 numara al canımBir de molfix kullanıp memnun kalanlara bir soru:) şimdi ben 3 numara mı 4 numara mı alayım kararsız kaldım,ipek böceğim en son 7 kiloydu muhtemelen o civarda hala çok almadı,tombik de değil ince uzun diyelim ne yapayım
Sormaya hep öyle oluyor. Halbuki geçen hafta ne güzeldiBazen oluyor oyle yabazende bir duzen tutup gayet iyi gidiyo. Bi bakiyosun tepe takla
Çok geçmiş olsun canım. Nasıl oldu yawrunHayirli Cumalar kizlar
Dr dan geliyoruz bronsiolit olmusuz sol kulakta sivi birikmesi varms ates olrsa antibiotik yazdi onu kullancaksn dedi olmazsa havayla devam günde 4kez nebulizatörle nefes acici 1aydir öksürüyo en sonunda hava yollari daraldi Rabbim ümmeti Muhammed e acil sifalar versin insallah okula giden abla olunca evde hastalikta malum yinede Elhamdülillah
6 saatte bir yarim fitil 4 saatte bir calpol bi cay kasigi verebilirsin demisti dr bana. AmaKizlar oglumun atesi dun geceden beri dusmuyo. 39 u gecince doktora acile gittik ama cocuk doktoru yoktu. Gribal enfeksiyon dedi ates dusurucu verdi soguk uygulama yapildi yolladi. 24 saati gecti hala dusmedi. Toplamda 4 kere ates dusurucu verdim, islak bezle siliyorum, ilik dus aldiriyorum 38 in altina inmiyoyarin da pazar yine cocuk doktoru yok napsam bilemedim uzuntuden kendim de hasta oldum resmen baska ne yapabilirim sizce?
Amin cok teşekküler
Mutlu yillar canim. Saglikla huzurla ailenle birlikte..
Yogurt meyve tadimlarimiz devam ediyor :) Cok zevkli simdilik onun degisik birsey yedigini görmek her tada verdigi tepkiye gülmek harika ..
Yarin havuç verecegim bakalim ne tepki verecek simdiye kadar sevmedigi tad yok.
Bu arada mama sandalyemiz cok güzel ben çok memnun kaldim düşme riski filanda yok kızım ayagini bile topluyo sıpa nerden ögrrendiyse kendini sarkitiyor ama yinede guzel saglam geldi bana. Birde en guzeli tam yemek masasina denk geliyor bizimle masada oturuyormus gibi .
Allah sifa versin insallah tez vakitte iyilesir yavrun cok evham yapma bildigim kdarıyla cok terletmemek lazım ıslak sirkeli havlu biliyorum birde..eger düsmezsede götürürsün hastaneyeKizlar oglumun atesi dun geceden beri dusmuyo. 39 u gecince doktora acile gittik ama cocuk doktoru yoktu. Gribal enfeksiyon dedi ates dusurucu verdi soguk uygulama yapildi yolladi. 24 saati gecti hala dusmedi. Toplamda 4 kere ates dusurucu verdim, islak bezle siliyorum, ilik dus aldiriyorum 38 in altina inmiyoyarin da pazar yine cocuk doktoru yok napsam bilemedim uzuntuden kendim de hasta oldum resmen baska ne yapabilirim sizce?
Cok sagol canım.Nebüle devam ediyoruz öksürük henüz devam ediyo dün başladık zaten pazartesi kontrol var bakalım. inşallah toparlar yarına dahada iyi olur öksürük cok fazla balgam var hırıltı bu şekilde dualarınızda bizede yer verin inşallahÇok geçmiş olsun canım. Nasıl oldu yawrun
Yasadigim ilde 2 tane hastane var biri devlet biri ozel ikisi de berbat6 saatte bir yarim fitil 4 saatte bir calpol bi cay kasigi verebilirsin demisti dr bana. Amakelebek19 arkadasimizin kizininda atesle hastaneye yatti 4 gece kaldi enfeksiyon vardi. 39dan düşmüyorsa mutlaka cocuk hastanesine gotur
Bizde aynı sekildeyiz ventolin şurup verdi ama alerji yaptı yüzü kizardi sonra ventolin nebul verdi ama bi gün iyiyse ertesi gün hırlıyor balgam kusuyor resmen çok zor pazartesi tekrar götüreceğim kontrole gel demiştiCok sagol canım.Nebüle devam ediyoruz öksürük henüz devam ediyo dün başladık zaten pazartesi kontrol var bakalım. inşallah toparlar yarına dahada iyi olur öksürük cok fazla balgam var hırıltı bu şekilde dualarınızda bizede yer verin inşallah
Geçmiş olsun.antibiyotik kullanıyor musunuz.bugun bizde doktordaydık.oksuruyor.doktor antibiyotik verdi.icirmek istemediğimi söyleyince.hirilti var daha ciğerler e inmeden başlasan iyi olur a istersen .2 gün bekle dedi. Siz kullanıyor musunuz antibiyotik.bilemedim başlasam miCok sagol canım.Nebüle devam ediyoruz öksürük henüz devam ediyo dün başladık zaten pazartesi kontrol var bakalım. inşallah toparlar yarına dahada iyi olur öksürük cok fazla balgam var hırıltı bu şekilde dualarınızda bizede yer verin inşallah
Bir de molfix kullanıp memnun kalanlara bir soru:) şimdi ben 3 numara mı 4 numara mı alayım kararsız kaldım,ipek böceğim en son 7 kiloydu muhtemelen o civarda hala çok almadı,tombik de değil ince uzun diyelim ne yapayım
Geçmiş olsun sirkeli suda bezi sıkarak vücudunu sil çok faydası olurKizlar oglumun atesi dun geceden beri dusmuyo. 39 u gecince doktora acile gittik ama cocuk doktoru yoktu. Gribal enfeksiyon dedi ates dusurucu verdi soguk uygulama yapildi yolladi. 24 saati gecti hala dusmedi. Toplamda 4 kere ates dusurucu verdim, islak bezle siliyorum, ilik dus aldiriyorum 38 in altina inmiyoyarin da pazar yine cocuk doktoru yok napsam bilemedim uzuntuden kendim de hasta oldum resmen baska ne yapabilirim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?