2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb kızlar bi konuda yardıma ihtiyacım var asilama yaptırdım bekleme sürecindeym.ilki tutmadi bu ikinci bu süreçte sac boyamak zararlımi acaba beyazlarim çok yoksa riske atmam.
Doktorunuza sorsaydiniz keske..
Ben olsam boyardim benim doktorum hamile oldugunu ögrendigin gun yasaklar başlar diyordu. :)

Yogurt meyve tadimlarimiz devam ediyor :) Cok zevkli simdilik onun degisik birsey yedigini görmek her tada verdigi tepkiye gülmek harika ..
Yarin havuç verecegim bakalim ne tepki verecek simdiye kadar sevmedigi tad yok.

Bu arada mama sandalyemiz cok güzel ben çok memnun kaldim düşme riski filanda yok kızım ayagini bile topluyo sıpa nerden ögrrendiyse kendini sarkitiyor ama yinede guzel saglam geldi bana. Birde en guzeli tam yemek masasina denk geliyor bizimle masada oturuyormus gibi .

Bende daha almadım memnun musun diyecektim sne yazmışssın.hala yogurt denemesindeyim yani ben yiyiorum nasıl tepki verecek diye,yan alttan bir diş daha patlamak üzere onun sıkıntısı var anlayamıyorum ki hangisine kıvranıyor :/ ne kadara almıştın alpi sandalyeyi

Bir de molfix kullanıp memnun kalanlara bir soru:) şimdi ben 3 numara mı 4 numara mı alayım kararsız kaldım,ipek böceğim en son 7 kiloydu muhtemelen o civarda hala çok almadı,tombik de değil ince uzun diyelim ne yapayım

Çok geçmiş olsun canım. Nasıl oldu yawrun

Kizlar oglumun atesi dun geceden beri dusmuyo. 39 u gecince doktora acile gittik ama cocuk doktoru yoktu. Gribal enfeksiyon dedi ates dusurucu verdi soguk uygulama yapildi yolladi. 24 saati gecti hala dusmedi. Toplamda 4 kere ates dusurucu verdim, islak bezle siliyorum, ilik dus aldiriyorum 38 in altina inmiyo yarin da pazar yine cocuk doktoru yok napsam bilemedim uzuntuden kendim de hasta oldum resmen baska ne yapabilirim sizce?

6 saatte bir yarim fitil 4 saatte bir calpol bi cay kasigi verebilirsin demisti dr bana. Ama kelebek19 arkadasimizin kizininda atesle hastaneye yatti 4 gece kaldi enfeksiyon vardi. 39dan düşmüyorsa mutlaka cocuk hastanesine gotur

catterflym Doğumgünün kutlu olsun canım nice senelere ailenle birlikte saglık sıhhatle inşallahh
Amin cok teşekküler
Mutlu yillar canim. Saglikla huzurla ailenle birlikte..

Amin cok tesekkür ederim

Mama sandalyemız bizimde var ama ben henüz tam oturtmadıgım icin cıkarmadım vile posetinden.seninki ne kadarlık oldu canım bizim tam 5 ay

Allah sifa versin insallah tez vakitte iyilesir yavrun cok evham yapma bildigim kdarıyla cok terletmemek lazım ıslak sirkeli havlu biliyorum birde..eger düsmezsede götürürsün hastaneye

Çok geçmiş olsun canım. Nasıl oldu yawrun
Cok sagol canım.Nebüle devam ediyoruz öksürük henüz devam ediyo dün başladık zaten pazartesi kontrol var bakalım. inşallah toparlar yarına dahada iyi olur öksürük cok fazla balgam var hırıltı bu şekilde dualarınızda bizede yer verin inşallah

6 saatte bir yarim fitil 4 saatte bir calpol bi cay kasigi verebilirsin demisti dr bana. Ama kelebek19 arkadasimizin kizininda atesle hastaneye yatti 4 gece kaldi enfeksiyon vardi. 39dan düşmüyorsa mutlaka cocuk hastanesine gotur
Yasadigim ilde 2 tane hastane var biri devlet biri ozel ikisi de berbat cocuk doktoru da mesai saati disinda yok. Size fitil tahlil yapilinca mi verilmisti?

Bizde aynı sekildeyiz ventolin şurup verdi ama alerji yaptı yüzü kizardi sonra ventolin nebul verdi ama bi gün iyiyse ertesi gün hırlıyor balgam kusuyor resmen çok zor pazartesi tekrar götüreceğim kontrole gel demişti

Mama sandalyesi tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Dün e bebekte indirim vardı chicco nun 299 tl ye düştü sabah 8e kadar ama kaçırdım bugün baktım yine 399 tl. Cam diye bir marka gördüm ama hic duymadım için tereddüt ettim güzele benziyor.. Tekerlekli olanlar kullanışlı mı? Aşırı kararsizim

Geçmiş olsun.antibiyotik kullanıyor musunuz.bugun bizde doktordaydık.oksuruyor.doktor antibiyotik verdi.icirmek istemediğimi söyleyince.hirilti var daha ciğerler e inmeden başlasan iyi olur a istersen .2 gün bekle dedi. Siz kullanıyor musunuz antibiyotik.bilemedim başlasam mi

Kesinlikle 4 al ben şimdiye kadar uzun süredir 4 kullandım bidaha alırken 4+almayı düşünüyorum

Geçmiş olsun sirkeli suda bezi sıkarak vücudunu sil çok faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…