2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ek gıdaya gectikten sonra camasırlar temiz olmuyor mediller hırka kenarları dalin kullanıyordum..ariel aldım cıkarmıyor..
sizler neler yapıyorsunuz..
BEyaz hacışakir sabunla lekeli yeri yıkıyorum durulamadan yarım saat bekletiyorum. Makinaya hemen atmıcaksam kurutup kirli selesine koyuyorum sonra makinaya atıyorum böyle hep çıkıyp kuzu. bi armut lekesine çare bulamadım

Yeni koltuk aldık dogumda gecenlerde gittim örtü aldım sadece oturulan bölüme yeni halı aldım simdi onuda örtme derdindeyim esim sinir oluyor köy evine döndürüyorsun evi diyor ama yapıcsk birdey yok yetistiremiyorum ev isi yemek ödev 2cocuk sık sık yıkamaya veriyorum halıyı ama olmuyor yinede

Kizlar kontrole geldik hirilti cok 3tane atak dozu verilcek 20dk arayla insallah acilirda gönderirler eve dua edin lütfen agizdan da verildi kortizon Rabbim kimseyi darda birakmasin insallah
Canım ya ah ah ne çektin minnacık haliyle hemen şifa olaun inşallah

Bende ayni yapıyorum canim beyaz banyo sabunuyla citiliyorum iyice sıkıp lekeli bölgeye camasir deterjani ve bimde satilan beyazlatici toz var ondan serpiyorum ön yikama yaptirdigim icin ana yikamaya bebek deterjani koyuyorum bitince tekrar yumuşatıcı döküp durulama yaptiriyorum bikez daha kan damlasi lekesi bile cikti

bende labneyi evde yapmak istiyorum çökelek oluyorda onu daha yiyemiyorlar gecen yanlışlıkla sütü bozmusuz çökelek oldu:)
ben dr un tariflerini yazdım ıspanağa direkt baslatmıs bizi..

Kizlar kontrole geldik hirilti cok 3tane atak dozu verilcek 20dk arayla insallah acilirda gönderirler eve dua edin lütfen agizdan da verildi kortizon Rabbim kimseyi darda birakmasin insallah
cok geçmiş olsun inşallah tez vakitte iyileşir kuzucuk

canım bu peynir altı suyu aklımı cok karıstırıyor..çökeleği yaparken kalan sumu bu 8) nasıl değerlendiriyorsun buz kalıplarında saklıyorlarmıs oluyormu öyle acaba

hemen suya tutarsan leke kalmıyorda hangi birini yıkıcan :) bende ferronun sarımsı lekesine illet oluyorum geçmiyor :))

Isınan hava yükselir.aşagılar daha soğuk olur.altını biraz yükselt gerekirse iki kat yorgan koy.ama muhakkak dönmesine fırsat ver.çekyatı açabilirsin.yanlarını koru ama mutlaka
3 gunduz koyuyorum yorgan uzerine dönmeye başladık bile ama cani isterse

Ben artik evde gunluk giyeceklerini ayirdim. Onlukte taksak fayda yok lekeleniyor. Hele banyodan sonra bisey vermek hic istemiyorum ama mecbur tabi.. ellerini agzina sürüp sonra sacina gözüne kulagina suruyor

canım bu peynir altı suyu aklımı cok karıstırıyor..çökeleği yaparken kalan sumu bu 8) nasıl değerlendiriyorsun buz kalıplarında saklıyorlarmıs oluyormu öyle acaba
Evet canım yeşil şu varya o ben bardaklara koyuyorum azar azar sebze çorbasi yaparken içine ondan koyuyorum normal su yerine.corbalari çok sulu yapmıyorum zaten iyi oluyor mayhoş bir tat veriyor
Muhallebiye katiyorum cok az.
yaptigin pureyi ozlestirmek içinde koyuyorlar..
Hamur işlerinde pankeke falan koyuyorlarmış...
Çok faydalıymış..

Bir yerde mecbur kaliyorsun 2 cocukla kolay degil sonucta bizlerde makina degiliz gece uyku yok gunduz uyku yok ne ara dinlenecegiz de cocuklara ilgi sevgi gostercegiz mecburuz hayatimizi kolaylastiracak seyleri yapmaya

Bir yerde mecbur kaliyorsun 2 cocukla kolay degil sonucta bizlerde makina degiliz gece uyku yok gunduz uyku yok ne ara dinlenecegiz de cocuklara ilgi sevgi gostercegiz mecburuz hayatimizi kolaylastiracak seyleri yapmaya
Kardeşim 13 yaşinda annem hâla koltuklara örtü derdinde, içeride yemek yiyor koltukları mahvediyo diyor :/

Kardeşim 13 yaşinda annem hâla koltuklara örtü derdinde, içeride yemek yiyor koltukları mahvediyo diyor :/
Ayy yok o kadara sabredemem en fazla 3 yas :)) sonrasini mutfakta yesin icerde yemesin o zman koltuk tepesinde elinde haslanmis yumurta yiyen sirf yesin diye her yere elini suren annelerden olamam olmam da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…