BEyaz hacışakir sabunla lekeli yeri yıkıyorum durulamadan yarım saat bekletiyorum. Makinaya hemen atmıcaksam kurutup kirli selesine koyuyorum sonra makinaya atıyorum böyle hep çıkıyp kuzu. bi armut lekesine çare bulamadımkızlar ek gıdaya gectikten sonra camasırlar temiz olmuyor mediller hırka kenarları dalin kullanıyordum..ariel aldım cıkarmıyor..
sizler neler yapıyorsunuz..
Yeni koltuk aldık dogumda gecenlerde gittim örtü aldım sadece oturulan bölüme yeni halı aldım simdi onuda örtme derdindeyim esim sinir oluyor köy evine döndürüyorsun evi diyor ama yapıcsk birdey yok yetistiremiyorum ev isi yemek ödev 2cocuk sık sık yıkamaya veriyorum halıyı ama olmuyor yinedeEn sevmedigim sey hali kanepe ortusuydu su zamana kadar hic kullanmadim ama simdi kizimin sagligi icin kullaniyorum sonucta kanepeye herkes oturuyor haliya ayak basiliyor. Su anda ne bulsa agzina götürdügü icin en azindan sık sık yıkıyorum sadece onun kanepesine ve onun yatacagi yere örtü seriyorum.
Icim rahat ediyor.
Canım ya ah ah ne çektin minnacık haliyle hemen şifa olaun inşallahKizlar kontrole geldik hirilti cok 3tane atak dozu verilcek 20dk arayla insallah acilirda gönderirler eve dua edin lütfen agizdan da verildi kortizon Rabbim kimseyi darda birakmasin insallah
Bende ayni yapıyorum canim beyaz banyo sabunuyla citiliyorum iyice sıkıp lekeli bölgeye camasir deterjani ve bimde satilan beyazlatici toz var ondan serpiyorum ön yikama yaptirdigim icin ana yikamaya bebek deterjani koyuyorum bitince tekrar yumuşatıcı döküp durulama yaptiriyorum bikez daha kan damlasi lekesi bile ciktiBEyaz hacışakir sabunla lekeli yeri yıkıyorum durulamadan yarım saat bekletiyorum. Makinaya hemen atmıcaksam kurutup kirli selesine koyuyorum sonra makinaya atıyorum böyle hep çıkıyp kuzu. bi armut lekesine çare bulamadım
bende labneyi evde yapmak istiyorum çökelek oluyorda onu daha yiyemiyorlar gecen yanlışlıkla sütü bozmusuz çökelek oldu:)tesekkur ederım canım pirinç olur ozman ıspanak 8.aydan sonra gosterıyor ama bılemedım yogurdu kendım yapıyorum ama peynır de yapamam sanırım ınsallah hazır labnede sorun olmaz sek inde tek kullanımlık labnelerı ıyıymış
cok geçmiş olsun inşallah tez vakitte iyileşir kuzucukKizlar kontrole geldik hirilti cok 3tane atak dozu verilcek 20dk arayla insallah acilirda gönderirler eve dua edin lütfen agizdan da verildi kortizon Rabbim kimseyi darda birakmasin insallah
canım bu peynir altı suyu aklımı cok karıstırıyor..çökeleği yaparken kalan sumu bu 8) nasıl değerlendiriyorsun buz kalıplarında saklıyorlarmıs oluyormu öyle acabaLor peynirim bana göre güzel oluyor tarifi şöyle1 litre süt kaynamaya başlayınca yarısını sıktığım limonun suyunu koyuyorum 5dk daha ocakta öyle kaynatıyorum kapatıp kenara alıyorum bir yarim saat falan iyice kesilmesini bekliyorum.
Sonra tülbente koyup süzülmesini bekliyorum..
Bu kadar
Peynir altı suyu çok faydalıymış mutlaka onu degerlendir buzlaga falan atarsin
Labneyi dün denedim güzel olursa tarifi veririm
Kefiri denemedim onuda yapmak istiyorum.
Bugün bebe biskuvisi yapacam insAllah.
hemen suya tutarsan leke kalmıyorda hangi birini yıkıcan :) bende ferronun sarımsı lekesine illet oluyorum geçmiyor :))BEyaz hacışakir sabunla lekeli yeri yıkıyorum durulamadan yarım saat bekletiyorum. Makinaya hemen atmıcaksam kurutup kirli selesine koyuyorum sonra makinaya atıyorum böyle hep çıkıyp kuzu. bi armut lekesine çare bulamadım
3 gunduz koyuyorum yorgan uzerine dönmeye başladık bile ama cani isterseIsınan hava yükselir.aşagılar daha soğuk olur.altını biraz yükselt gerekirse iki kat yorgan koy.ama muhakkak dönmesine fırsat ver.çekyatı açabilirsin.yanlarını koru ama mutlaka
Evet canım yeşil şu varya o ben bardaklara koyuyorum azar azar sebze çorbasi yaparken içine ondan koyuyorum normal su yerine.corbalari çok sulu yapmıyorum zaten iyi oluyor mayhoş bir tat veriyorcanım bu peynir altı suyu aklımı cok karıstırıyor..çökeleği yaparken kalan sumu bu 8) nasıl değerlendiriyorsun buz kalıplarında saklıyorlarmıs oluyormu öyle acaba
Sagol canimcok geçmiş olsun inşallah tez vakitte iyileşir kuzucuk
Insallah canim geldik sabah tekrar gidicezCanım ya ah ah ne çektin minnacık haliyle hemen şifa olaun inşallah
Rabbim sifa versin canim. Cok gecmis olsunInsallah canim geldik sabah tekrar gidicez
Iste havaYa devam 3saatte 1
Bir yerde mecbur kaliyorsun 2 cocukla kolay degil sonucta bizlerde makina degiliz gece uyku yok gunduz uyku yok ne ara dinlenecegiz de cocuklara ilgi sevgi gostercegiz mecburuz hayatimizi kolaylastiracak seyleri yapmayaYeni koltuk aldık dogumda gecenlerde gittim örtü aldım sadece oturulan bölüme yeni halı aldım simdi onuda örtme derdindeyim esim sinir oluyor köy evine döndürüyorsun evi diyor ama yapıcsk birdey yok yetistiremiyorum ev isi yemek ödev 2cocuk sık sık yıkamaya veriyorum halıyı ama olmuyor yinede
Cok sagol canim benim amin insallahRabbim sifa versin canim. Cok gecmis olsun
Cok geçmiş olsun cnm kuzucuk hemen iyileşir inşInsallah canim geldik sabah tekrar gidicez
Geçmiş olsun canim. Rabbim acil şifa versinInsallah canim geldik sabah tekrar gidicez
Kardeşim 13 yaşinda annem hâla koltuklara örtü derdinde, içeride yemek yiyor koltukları mahvediyo diyor :/Bir yerde mecbur kaliyorsun 2 cocukla kolay degil sonucta bizlerde makina degiliz gece uyku yok gunduz uyku yok ne ara dinlenecegiz de cocuklara ilgi sevgi gostercegiz mecburuz hayatimizi kolaylastiracak seyleri yapmaya
Ayy yok o kadara sabredemem en fazla 3 yas :)) sonrasini mutfakta yesin icerde yemesin o zman koltuk tepesinde elinde haslanmis yumurta yiyen sirf yesin diye her yere elini suren annelerden olamam olmam da :)Kardeşim 13 yaşinda annem hâla koltuklara örtü derdinde, içeride yemek yiyor koltukları mahvediyo diyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?