2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nasil sekilde ve ne veriyodunuz acaba bizim de kilo almamiz gerekiyo doktor kilo alimi az dedi
Canim önceden 3saat arayla besliyodum simdi 2saatte bir mutlaka bisey yediriyorum emziriyorum meyve püresi veriyorum irmik ve elmadan mama yapiyorum kasik mamasini biberondan gecicek sivilikta yapip veriyorum sma mama veriyorum et suyuyla corba yapip 1cay bardagi veriyorum un kavurup meyve ve pekmezle tatlandiriyorum

Ayy yok o kadara sabredemem en fazla 3 yas :)) sonrasini mutfakta yesin icerde yemesin o zman koltuk tepesinde elinde haslanmis yumurta yiyen sirf yesin diye her yere elini suren annelerden olamam olmam da :)
Ben buyuk konuşmuyorum asla
Maşallah hepsini yiyorsa ne güzel. Ben ne yapsam beğendiremiyorum ya

Çok kötüyüm Allah aşkına bilen birisi soylesin.. 4 bucuk aylik bebegimin bas cevresi 43.5 cm cikti doktor ultrason istedi sonucu lateral ventriküller ve 3.ventrikül hafif belirgin gozlenmistir yaziyor.. cocuk nöroloğuna yonlendirdi.. hidrosefali olur diye korkuyorum yarin doktor randevum var cildirmak uzereyim endiseden stresten

Canim sonuc hakkinda bisey diYemiyorum yalniz kizim cok iri bi bebekti ve 4aylikken 44cm di bas cevresi suan 5yasinda normal takip ultrason hic bisey istenmedi o zaman bizden bisey yoktur canim belki normaldir sonuc da
Insallah hic bir seyi yoktur Rabbim yar ve yardimciniz olsun

Canim bebegimde bir problem yok cok sukur hareket olarak gulmesi bakmasi el hareketleri oyuncaklarini kavramasi.. ama iste ultrasonda cikan sey odumu kopariyo.. zaman gecmiyo

İrmik ve elmayla nasıl yapıyorsun canım.benim kız deli etti beni,elma armut yemiyor püre şeklinde suyunu da içmiyor.hipp in 5 tahıllı mamasını aldım pürelerden de ekledim ilk çok kötü oldu tadı kokusu kabul ama daha sonra elma püresini arttırdım gayet iyiydi yemedi.gittim pirinç unu yaptım yesin yeter ki diyr onu da yemedi.otomatiğe bağlamış gibi püskürtüyor un kavurmayı nasıl yapıyorsun

Kizlar kontrole geldik hirilti cok 3tane atak dozu verilcek 20dk arayla insallah acilirda gönderirler eve dua edin lütfen agizdan da verildi kortizon Rabbim kimseyi darda birakmasin insallah
Allah acil sifalar versin bebekler hasta olmasin

Kızlar selam nasılsınız ben daha dogru dürüst ek gıdaya baslamadım hala tasınma sürecindeyiz cok düzenimde yok
Simdiye kadar elma muz püresi birkac kez
Tahıllı mama ve kavanozda sebze verdim
İki gündür de formül sütü dısında elma rendeliyorum icine 3 ölcek formül süt atıyorym karıstırıyorum cok sevdi öyle

Canim bebegimde bir problem yok cok sukur hareket olarak gulmesi bakmasi el hareketleri oyuncaklarini kavramasi.. ama iste ultrasonda cikan sey odumu kopariyo.. zaman gecmiyo
Sakin ol canin inaniyorumki kotu bisey cikmicak Allah im büyük
Bizleride haberdar et insallah bisey cikmaz

ben de tadimlara basladim ama bebegim pureyle degil kasikla ilgileniyor, bir seyler yediginin farkinda degil sanki. surekli kasigi tutmak ve isirmak istiyor. Doğru dürüst yediremedim yani. Çok hevesliydim ek gidaya ama hazirlamasi da yedirmesi de zor olacak gibi..

bizim gece 2-3 te uyuma problemimiz vardi, dr gunduz uykularini azaltin dedi . ama butun uyku egitimcileri falan internette belli bi periyotta uyumayı öneriyor, gunduz yeterli uyumadan gece de verimli uyunmaz diyorlar. Gunduz de uyutmazsam artik hic bi sey yapamam herhalde

Sanırım bebegim alerjik egzama oldu. Yaklasik 15 gündür sırtında kabarıklıklar var. Ek gıda alerjisidir dedim ama yok gečmiyor. Sabah bir sey yok akşam üstü kıpkırmizi. Şimdi bi de kollara ve popoya yayılmaya başladı.
Yarın doktora götüreyim diyordum ama salgın yazilarıni okuyunca. Evden cıkmasak mi ki dedim?
Alerjik egzama hakkinda bilgisi olan var mi?
Tüm hasta bebeklerimize acil şifalar.

canim 1cay bardagi suyu cezveye koyuyorum kaynamaya baslayinca kucuk tabakta 1tatli kasigi pirinc unu ve 1cay kasigi irmigi cok az suyla sulandirip cezveye dokuyorum pisince biraz iliyo ve icine yarim elma püresi katiyorum ister 1cay kasigi pekmez istersen de 2tatli kasigi bebek biskuvisi at (rondodan gecmis)tadi enfes oluyo mamalari kesinlikle tadarak verin damak tadi yok gibi görünse de aslinda onlar küçük bir gurme

Haber veririm tabi.. Allah hepimizin bebislerini korusun saglik shhat versin dusmanimi bile evladiyla sinamasin..cok zor
Canim bol sua et korkma benim bebeklere de küçük dediler ama ultrason da bisey cikmadi belki seninki de onemsizdir icini ferah tut lütfen bebek de stres olmasın

Uyumadan duramaz ki 2,3 saatte bir uyumaları gerekiyor küçükler daha dayanamazlar gece de uyanıyor kaç kere emiyor böyle yapacak bişey yok değişmez yani uyuyan çocuk oluyor onlar uyuyorlar zaten sonradan bişeyler yaparak huyu suyu değişmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…