2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Un bebeklere hiç önerilmiyor ve et suyu içinde erken diye biliyorum

benım kzıın baş cevresı de 41 normale gore baya kucuk ama alt sınırın altında degıl sonucta onemlı olan baş cevresının nekadar dogdugu ve nekadar gelıstıgı doktor oyle soyledı 31 cm dogdu ona gore guzel gelısmıs ve algıları onemlı hareketleri bir de herkesın baş cevresı genetık benım kafam da küçücük minyonum oyledır bence

Nereden çıktı bu baş çevresine küçük mü denildi anlamadım ben
Kucuk demedi doktor iri gozukuyor ultrason yapalim dedi ultrason sonucundada lateral ventrikukler ve 3.ventrijul hafif belirgin gozlenmistir yaziyordu..cocuk norologuna yonlendirdi

Un bebeklere hiç önerilmiyor ve et suyu içinde erken diye biliyorum
canım benimm verdiklerim hep doktor bilgisinde un tam bugday unu ve et suyu özellikle önerdi ev yapimi olmasi sartiyla küçük bir küp

canım benimm verdiklerim hep doktor bilgisinde un tam bugday unu ve et suyu özellikle önerdi ev yapimi olmasi sartiyla küçük bir küp
Hangi doktora inanacagimizi sasirdik et suyu un verilir mi bebege su asamada princ irmik tamamda şu anda ette unda cok fazla dogalda olsa bugdayda olsa.

Birsey derken cekiniyorum acikcasi bilmislik olarak algilanip birilerini kirarim diye ama cocuklarimizin doktoru kendimiz olmamiz lazim. Annesi biziz bizden iyi kimse onlari dusunmez zaten de biz sadece bildiklerimizi paylasiyoruz

Tabiki kesinlikle öyle normalde ben hep yulaf unu verilmeli diye biliyordum doktorumuzla paylastim oda beyaz un önerdi ben beyaz unu kimyasal bildigim icin tam bugday unundan yaptim tabi tam bugday unu da demir emilimini engelliyor bebeklerimin ilk gününden itibaren doktorumuz olduğu icin dediklerini uygulamaya çalışıyorum benim bebislerde sevince haftada 2kez yapıyorum canim

En iyisini sen bilirsin canim :-* Cünkü annesin ♡

Kızlar labnem çok güzel oldu oglum afiyetle yedi tarif verebilirim..

• 1kg sütü normal yoğurt mayalayacak sıcaklığa getiriyoruz..
  • Bir kibrit kutusu süzme peyniri biraz sütle homejen kıvama getirip isittigimiz yoğurda koyup bir beze sarıp mayalanmaya bırakıyoruz..(yoğurt yerine peynirle mayaliyoruz)
  • 6saat bekliyoruz.
  • Sonra alıp ağzı kapalı şekilde 12 saat dolapta bekletiyoruz
  • 12 saat sonunda bir tülbente döküp bir yere asarak 3 saat bekletiyoruz.
  • Altına bişey koymayi unutmayin peynir altı suyunu degerlendirirsiniz.
  • Labnemiz hazır..biz çok beğendik;

Ferrum kabız yapıyor bebeği bundan hariç önerebileceğiniz damla varmı?

Kucuk demedi doktor iri gozukuyor ultrason yapalim dedi ultrason sonucundada lateral ventrikukler ve 3.ventrijul hafif belirgin gozlenmistir yaziyordu..cocuk norologuna yonlendirdi
geçmiş olsun canın hidrosefali demişsin bende mikrosefali anladım inşallah sonuçlarınız güzel çıkar

Peki sence niye verilmemeli canım
beyaz unu söylemeye gerek yok zaten. Ben princ unuda vermiyorum vermeyide dusunmuyorum 8.aya kadar ben cogu seyi vermeyi dusunmuyorum.
Diyorum ya bu benim fikrim dusuncem herkes cocugu icin en iyisini bilir en iyisini dusunur biz sadece soyluyoruz bilgi paylasimi.

Ben eski yazılarıma bakıyorum da 4. Aydan itibaren kıyma koymışuz çorbalara ama mama+meme veriyordum o zmn , bu sefer sadece emiyor valla çorba falan yapmıyorum daha pek bir kere denedim kabak patatesli o kadar

Bende daha çocuk yokken eltim 18 yaşında doğurdu o zman , bizimkilerin ilk torunu bir gün baktım bebeğe bir kavanozdan un alıp suyla karıp mama yapıp veriyorlar dedim o nedir? Unu daha önce tereyağında kavurmuşlar kavanoza koymuşlar alıp alıp mama yapıyorlar , ben böyle bişey görmedim dedim ne yapıyorsunuz minicik çocuğa saçma geldi , dedim valla benim çocuğum olursa bunu yaptırmam yaptırmadım da çok söylendiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…