Un bebeklere hiç önerilmiyor ve et suyu içinde erken diye biliyorumCanim önceden 3saat arayla besliyodum simdi 2saatte bir mutlaka bisey yediriyorum emziriyorum meyve püresi veriyorum irmik ve elmadan mama yapiyorum kasik mamasini biberondan gecicek sivilikta yapip veriyorum sma mama veriyorum et suyuyla corba yapip 1cay bardagi veriyorum un kavurup meyve ve pekmezle tatlandiriyorum
Evet canim hast yakn zaten o acidan gayet iyi insallah iyiye gidiyordurİşe yarasında gidip gelmek hiç dert değil yeterki kuzular iyi olsun
benım kzıın baş cevresı de 41 normale gore baya kucuk ama alt sınırın altında degıl sonucta onemlı olan baş cevresının nekadar dogdugu ve nekadar gelıstıgı doktor oyle soyledı 31 cm dogdu ona gore guzel gelısmıs ve algıları onemlı hareketleri bir de herkesın baş cevresı genetık benım kafam da küçücük minyonum oyledır bence6 aylık kız bebeklerde baş çevresi; altı sınır; 39.6 cm, ortalama, 42.5 cm, üst sınır; 44.6 cm. 6 aylık erkek bebeklerde baş çevresi; altı sınır; 40.4 cm, ortalama, 43.4 cm, üst sınır; 45.6 cm. Bizim oğluşa bugun bakıldı 44;5 falan çıktı normalmiş bakınız :)
Kucuk demedi doktor iri gozukuyor ultrason yapalim dedi ultrason sonucundada lateral ventrikukler ve 3.ventrijul hafif belirgin gozlenmistir yaziyordu..cocuk norologuna yonlendirdiNereden çıktı bu baş çevresine küçük mü denildi anlamadım ben
Careyi iki kez durulamakta buldum canim yaa cikmio yoksaÇok kimyasal koyuyosun ama dikkat et canım
canım benimm verdiklerim hep doktor bilgisinde un tam bugday unu ve et suyu özellikle önerdi ev yapimi olmasi sartiyla küçük bir küpUn bebeklere hiç önerilmiyor ve et suyu içinde erken diye biliyorum
Hangi doktora inanacagimizi sasirdik et suyu un verilir mi bebege su asamada princ irmik tamamda şu anda ette unda cok fazla dogalda olsa bugdayda olsa.canım benimm verdiklerim hep doktor bilgisinde un tam bugday unu ve et suyu özellikle önerdi ev yapimi olmasi sartiyla küçük bir küp
Tabiki kesinlikle öyle normalde ben hep yulaf unu verilmeli diye biliyordum doktorumuzla paylastim oda beyaz un önerdi ben beyaz unu kimyasal bildigim icin tam bugday unundan yaptim tabi tam bugday unu da demir emilimini engelliyor bebeklerimin ilk gününden itibaren doktorumuz olduğu icin dediklerini uygulamaya çalışıyorum benim bebislerde sevince haftada 2kez yapıyorum canimHangi doktora inanacagimizi sasirdik et suyu un verilir mi bebege su asamada princ irmik tamamda şu anda ette unda cok fazla dogalda olsa bugdayda olsa.
Birsey derken cekiniyorum acikcasi bilmislik olarak algilanip birilerini kirarim diye ama cocuklarimizin doktoru kendimiz olmamiz lazim. Annesi biziz bizden iyi kimse onlari dusunmez zaten de biz sadece bildiklerimizi paylasiyoruz
En iyisini sen bilirsin canim :-* Cünkü annesin ♡Tabiki kesinlikle öyle normalde ben hep yulaf unu verilmeli diye biliyordum doktorumuzla paylastim oda beyaz un önerdi ben beyaz unu kimyasal bildigim icin tam bugday unundan yaptim tabi tam bugday unu da demir emilimini engelliyor bebeklerimin ilk gününden itibaren doktorumuz olduğu icin dediklerini uygulamaya çalışıyorum benim bebislerde sevince haftada 2kez yapıyorum canim
Peki sence niye verilmemeli canımEn iyisini sen bilirsin canim :-* Cünkü annesin ♡
geçmiş olsun canın hidrosefali demişsin bende mikrosefali anladım inşallah sonuçlarınız güzel çıkarKucuk demedi doktor iri gozukuyor ultrason yapalim dedi ultrason sonucundada lateral ventrikukler ve 3.ventrijul hafif belirgin gozlenmistir yaziyordu..cocuk norologuna yonlendirdi
Peki sence niye verilmemeli canım
Ben eski yazılarıma bakıyorum da 4. Aydan itibaren kıyma koymışuz çorbalara ama mama+meme veriyordum o zmn , bu sefer sadece emiyor valla çorba falan yapmıyorum daha pek bir kere denedim kabak patatesli o kadarHangi doktora inanacagimizi sasirdik et suyu un verilir mi bebege su asamada princ irmik tamamda şu anda ette unda cok fazla dogalda olsa bugdayda olsa.
Birsey derken cekiniyorum acikcasi bilmislik olarak algilanip birilerini kirarim diye ama cocuklarimizin doktoru kendimiz olmamiz lazim. Annesi biziz bizden iyi kimse onlari dusunmez zaten de biz sadece bildiklerimizi paylasiyoruz
Bende daha çocuk yokken eltim 18 yaşında doğurdu o zman , bizimkilerin ilk torunu bir gün baktım bebeğe bir kavanozdan un alıp suyla karıp mama yapıp veriyorlar dedim o nedir? Unu daha önce tereyağında kavurmuşlar kavanoza koymuşlar alıp alıp mama yapıyorlar , ben böyle bişey görmedim dedim ne yapıyorsunuz minicik çocuğa saçma geldi , dedim valla benim çocuğum olursa bunu yaptırmam yaptırmadım da çok söylendilerEki Görüntüle 2092942 beyaz unu söylemeye gerek yok zaten. Ben princ unuda vermiyorum vermeyide dusunmuyorum 8.aya kadar ben cogu seyi vermeyi dusunmuyorum.
Diyorum ya bu benim fikrim dusuncem herkes cocugu icin en iyisini bilir en iyisini dusunur biz sadece soyluyoruz bilgi paylasimi.
Önlük takıyorum giysiye gelirsede gelsin dalinle yıkıyorum çıkan Çıkıyor zaten ufalıp gidiyor kıyafetler takma çok derimCareyi iki kez durulamakta buldum canim yaa cikmio yoksa
Hastanedeyiz kizlar dr tekrardan 20dk araliklarla 2 kez hava yazdi rahatlarsa göndercek yoksa buraliyiz gibi hastane tiklim tiklim
Nasıl durumlar canımEvet canim hast yakn zaten o acidan gayet iyi insallah iyiye gidiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?