2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimm verdiklerim hep doktor bilgisinde un tam bugday unu ve et suyu özellikle önerdi ev yapimi olmasi sartiyla küçük bir küp
BEyaz un çocuklarda boş kilo yapıp ileride obeziteye yol açabilirmiş ben okuduklarımı paylaşıyorum canım doktorun daha iyi biliyordur tabi

VALla bende çekiniyorum alpicim ama bildiklerimi paylaşmam lazım biyerde

Bu Tarifi yıllar önce annemin anneannesinden duymuştum. Orta Anadolu’ da 75-80 yıl önceki annelerin ek gıda tarifi sanırım. :) şimdi kulağa çılgınca geliyor. O zamanların popüler uygulaması olmalı.

BEyaz un çocuklarda boş kilo yapıp ileride obeziteye yol açabilirmiş ben okuduklarımı paylaşıyorum canım doktorun daha iyi biliyordur tabi
Bizim doktorun da en istemediği boş kilo. 6 aylık olacağız hala formül mamada pre (yenidoğan) kullanıyoruz. Diğerlerinde yüksek nişasta varmış , hiçbir zaman numaralılara geçmeyeceğiz, en sade içerikli Anne sütüne yakın olanı kullanacağız diyor. Nişasta ilerisi için istenmeyen boş kilo yapıyormuş.

Tabi biz böyle yapıyorduk çocuklara bişey mi olmuş diyorlar :) olanakların kısıtlı olduğu zamanların maması

Kızlar bnde et etsuyu un pirinç unu gibi şeylerin erken olduğunu düşünüyorum.. bende cok çekiniyorum yönlendirmek bilmişlik taslamak yanlış anlaşılıcağım diye söylemiyorum.. oğlum sadece mamayla büyüdü halde onda bile erken başlamadım bu tür şeylere ..kızıma çorba daha vermiş değilim.. ..

beyaz un kilodan ziyade kimyasalla beyazlatilio canim o yüzden vermedim vermem de

Hastanedeyiz kizlar dr tekrardan 20dk araliklarla 2 kez hava yazdi rahatlarsa göndercek yoksa buraliyiz gibi hastane tiklim tiklim
benim canim yanıyor valla çocuklar hastalaninca acaba evde alma imkanin yok mu canım ya hastanede cesit cesit hastalik vae biz bugun mecbur yine gidicez öksürük artti çünkü Allah im yavrularimiza sifa versin

Doktor ver diyene kadar undan mama yapıldığını bile bilmiyordum canim ki hani 3gunluk tattirma süresi oluyo ya belki glutenin etkisi belli olur diye demistir bilemedim simdi bugun yine gitcez bakalım bi soruyum

AYnen öyle canım. bize de doktor pirinç ununu yasakladı zaten toplasan 5-6kere anca vermiştim. ELimizden geldiğince dikkat etsek yeter zaten

benim canim yanıyor valla çocuklar hastalaninca acaba evde alma imkanin yok mu canım ya hastanede cesit cesit hastalik vae biz bugun mecbur yine gidicez öksürük artti çünkü Allah im yavrularimiza sifa versin
Evde cihaz var canim ona ragmen sıkışıyo atak dozu veriliyor hastanede
Amin inşallah cümlemize canım

Valla kizlar hepiniz haklisiniz ama bide şöyle düşünün benim süt az yetmiyo simdi bebeklere uygun tek sey devam sütü onada bi bakin hurma yağı peynir alti tozu var sonra irmik un sehriye vs gluten var sut yasak pirincte arsenik var nisasta vermeyin diyen arkadaslar patateste bile nişasta var peki geriye ne kaliyor yesil yaprakli sebzeler meyveler peki bebeklerimiz nasil doyucak mama diyeceginize eminim ama mama inanin hepsinden zararli pirinc unu kullanıyorum kendim yapıyorum hadi un kavurmuyum yapmiyim cok da önemli degil peki ne yedirelim herkes bi öneride bulunsun valla cok isterim saglikli besin önerisini inanin herkesi dikkate alirim öneri bekliyorum

Hipp organik mamadan devam edeceksin bence en güzeli daha küçük sebze meyve tamam da mama da lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…