- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
İnşallah ozamana kadar düzelir canımEve dönüyoruz canim pazartesi tekrar kontrol var havaya devam
Ben kızıma kahvaltı başlattım şöyle yapıyorum : 3 tane bebe bisküvisini kaseye alıyorum azcık ıslatıp çatalla eziyorum içine yarım muz yumurta sarısının yarısından biraz az eklıyorum 1 kasık labne peyniri bir çay kasıgı pekmez eklıyorum hpsni çatalla ezip karıstrıorumValla kizlar hepiniz haklisiniz ama bide şöyle düşünün benim süt az yetmiyo simdi bebeklere uygun tek sey devam sütü onada bi bakin hurma yağı peynir alti tozu var sonra irmik un sehriye vs gluten var sut yasak pirincte arsenik var nisasta vermeyin diyen arkadaslar patateste bile nişasta var peki geriye ne kaliyor yesil yaprakli sebzeler meyveler peki bebeklerimiz nasil doyucak mama diyeceginize eminim ama mama inanin hepsinden zararli pirinc unu kullanıyorum kendim yapıyorum hadi un kavurmuyum yapmiyim cok da önemli degil peki ne yedirelim herkes bi öneride bulunsun valla cok isterim saglikli besin önerisini inanin herkesi dikkate alirim öneri bekliyorum
Yaa gerçekten mi çok güzel maşallah fıstığaGünün şaç fotosu bizden
Teşekkür ederiz canımmYaa gerçekten mi çok güzel maşallah fıstığa
Amin canım cümlemizin inşallahRabbim yardimciniz olsun canim benim
Aşı yaptırdığım sağlık ocağındaki hemşirede ek gıda başladı mı dedi eh işte başladı diyemem dedim meyve yiyoruz arada çorba ama az az dedim zaten adı üstünde EK gıda bu fazla vermeyin emecek dedi ben bizler bişeyler yerken çok bakıyor imreniyor yemek istiyor diye veriyorum azcık pipisi şişmesin ;pKizlar ben de bisey yazarken cekiniyorum yanlis anlasilma olmasin diye, benimki sadece oneri ama ek gida olayini biraz abartmiyor musunuz? Verdiginiz yiyeceklere bakiyorum da ben bile o kadar cok ogun yapmiyorum :/ adi ustunde "ek" gida ek olarak kalmali bence.
Sutunuz yetmiyor olabilir ( ki ben baslarda 1 ay hic emziremedim sutum yok dedim ama meger emdikce sut gelirmis artarmis, azicik bir cabayla sutunuz artabilir, zaten bebekler de buyudu daha guclu emiyorlar ) ama sut yetmemesi, bebeklerin normal insan gibi yemesini gerektirmez ki :/ dogal gida veriyoruz diye bebislerin sindirim sistemine yuklenmeyelim, onlarin formul sute ihtiyaclari var ( anne sutu yoksa ). Ben daha 1 damla su bile vermedim, bagirsak florasini bozmiyim diye 6 ayin dolmasini bekliyorum. Sonra da 45 gun tadimlar surecek. Sonra sadece kahvalti ogunu eklenecek. Daha cok cok sonra diger ogunler dahil edilecek falan..
Anneler en iyisini bilir elbette ama kilo demek her sey degil ki :/ varsin ayda 200 gr alsin ama saglikli olsun. Sindirim sisteminin temeli bebeklikte atilip buyuyunce ona gore sekillenecek. Su an bir etki gormuyoruz diye ileride sikinti yasayip yasamayacagini bilemeyiz. O yuzden nacizane ek gidayi tadimlik yapalim, doyumluk degil. Zaten ek gida tadimlik olunca bebek daha cok emecek ve sut de artacak haliyle. Doyan bebek niye emsin ki emmez tabi..
Uzun oldu kusura bakmayin. Yazmadan gecemedim onemli bir konu cunku.
İnşallah canım benim sagolasın siz napıosunuz iyimi kuzuİnşallah ozamana kadar düzelir canım
Rİca ederim tatlım. Napalım 4.geceyide uykusuz geçirdik. NE derdi var çözemiyorum. Ağrı kesicide yasak hani biyeri ağeıyo vereyim desem. Çok zor geçiyor bu haftaİnşallah canım benim sagolasın siz napıosunuz iyimi kuzu
Iyiymis boyle hemsireleri daha cok gormek isteriz sahalarda :)Aşı yaptırdığım sağlık ocağındaki hemşirede ek gıda başladı mı dedi eh işte başladı diyemem dedim meyve yiyoruz arada çorba ama az az dedim zaten adı üstünde EK gıda bu fazla vermeyin emecek dedi ben bizler bişeyler yerken çok bakıyor imreniyor yemek istiyor diye veriyorum azcık pipisi şişmesin ;p
Biz 5 aylıkken başladık ek gıdaya ve gittiğim 2 doktorda kendi verdi bu şekilde yemek planını. Tadımını geçtiklerimizden öğünler çıkarıyorum. Bence değil ama karar senin. Birde mamayı bıraktık 10 gün önce ek gıda miktarını arttırdık bu nedenle
Allah yardımcın olsun canım diş olabilir mi acabaRİca ederim tatlım. Napalım 4.geceyide uykusuz geçirdik. NE derdi var çözemiyorum. Ağrı kesicide yasak hani biyeri ağeıyo vereyim desem. Çok zor geçiyor bu hafta
Bebek nasıl oldu Canım? Solunumu rahatladı mı? Salgın var sanırım. Arkadaşımın iki ayı dolmayan bebeğine de hava veriyor.Allah acil şifalar versin tüm hasta olan kuzulara.Allah yardımcın olsun canım diş olabilir mi acaba
Tesekkurler.Gecmis olsun canim arkadasimin bebeginde vardi babasi cok opup kokluyormus basta yanaklarinda cikti sigara vsde kullaniyordu dikkat ettiler birkac pomati var onlardan kullandilar kontrol altinda tutuyordu..insallah gecici birseydir sizinkisi
Canım biraz daha rahat ama hırıltı devam ediyo hala.Amin inşallah cnm benim salgın var aynenBebek nasıl oldu Canım? Solunumu rahatladı mı? Salgın var sanırım. Arkadaşımın iki ayı dolmayan bebeğine de hava veriyor.Allah acil şifalar versin tüm hasta olan kuzulara.
Gecmiş olsun canımTesekkurler.
Bugün gittik doktora. Alerji testi yapildi.
Ev tozuna 5te5 alerjisi var(
Bugday ve findiga 3te2.
Yumurtaya yatkinlik var. Dokuntuler tamamen gecince tekrar tadim yapicaz.
Muz ve ananas gibi egzotik meyvelere de 5te5 alerjisi var.
Dokunan besinleri 6 ay hic kullanmayacagiz sonra kucuk miktarlada tekrar denecegiz.
Bunun yaninda kortizollu krem 5 gün. Kullanilcak.
Musteladan ozel sampuan ve nemlendirici aldim. Uslu bi bebek olursa ilerde gecermis)
Ev toZu alerjisi cok zor ya
Halilar, el ormesi yelek battaniye, yünlü herşey, peluşlar yasak.
Kiyafetler sadece sabun tozuyla yikanip cift durlama yapilacak. Vs vs.
inceliyim canim teşekkür ederimHipp organik mamadan devam edeceksin bence en güzeli daha küçük sebze meyve tamam da mama da lazım
Hey maşallahGünün şaç fotosu bizden
Ben kızıma kahvaltı başlattım şöyle yapıyorum : 3 tane bebe bisküvisini kaseye alıyorum azcık ıslatıp çatalla eziyorum içine yarım muz yumurta sarısının yarısından biraz az eklıyorum 1 kasık labne peyniri bir çay kasıgı pekmez eklıyorum hpsni çatalla ezip karıstrıorum[/QUOTE
cok sagol canim bende bu sekilde veriyorum kahvaltı baska önerin varsa alabilirimBen kızıma kahvaltı başlattım şöyle yapıyorum : 3 tane bebe bisküvisini kaseye alıyorum azcık ıslatıp çatalla eziyorum içine yarım muz yumurta sarısının yarısından biraz az eklıyorum 1 kasık labne peyniri bir çay kasıgı pekmez eklıyorum hpsni çatalla ezip karıstrıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?