Babası görmedi tatlım hemen foto çektim gönderdim :))) ilk ben görmek istiyorum demiştide. Yokya yapmam ben muhtemelenbabasi gelince yaparsin canim bugdayi kaynatcan ustunu susluycen dagitacaksin. Bir tepsiyede makas kitap ayna mesleklerle ilgili seyler iste kitap kuran koyup buydagi basindan dokuyorsun sonra bir seyi seciyor o meslegi yapacak deniyor.
babasi gitmeden gördümü disini oh ne guzel :)
Ondan dedim iste gaz sorunu yoksa hepsi karissada sorun olmuyor diye tabiki bu herkesin tercihi sadece yorum yaptim :)
Sen bilirsin tatlım biz mama kullanamadığımız için bilemedimBalık ve eti kendim yapmadım. Oranını ayarlayamam ağır olur falan cesaret edemedim ama Hipp in 4. Ay mamalarında vahşi av somonu, süt dana gibi seçenekler var. Dünyaca ünlü marka olunca güvendim açıkcası şimdiye kadar da severek yedi. Çorbayı bir iki kaşık vereyim tepkisine göre vermem belki.
Amin canım benim amin az kalmadı ama ya 10 gün var dolu dolu. Yalnız uyumak ne zormuşaz kaldi canim Allah in izniyle saglikta kavusun hayirlisiyla ne mutlu iyi bir esin var ki onsuz yapamiyosun.Bende senin gibiyim esim benim elim ayagim gibi cok bocaliyorum o gidince kendinden önce hep bizi düsünür bizsiz sosyal hayati da yok sosyal meDya bile kullanmaz bizsiz gittigi tek yer is seyahatleri Rabbim basimizdan eksik etmesin huzurumuzu daim etsin hepimizinde insallah
Deme öyle üzüldüm şimdiBu haftaya kadar ben de senin gibi düşünüyordum. Hayat tuhaf
AY amin alpi deme böyle şeyler zaten duygusalım. Rabbim sağlık sıhhat versin hayırlısını versinAminnnn.. Ben yazsam ancak bu kadar olurdu ♡♡ Ama bazen de cok düskün oldugum icin korkuyorum Rabbim korktuguma ugratmasin ..
amin aminn .. Yok yok guzel dusunuyoruz guzel oluyor herseyAY amin alpi deme böyle şeyler zaten duygusalım. Rabbim sağlık sıhhat versin hayırlısını versin
Asla telefonumu vermem ve onunkinede elimi sürmem. Zaten gizleyecek bir seyi olsa telefon ortada olmaz sifreli olur.Erkek dediğine "sen olmazsan olmaz demeyeceksin". Yanlış yaptığında tavrını koyacağını bilmeli.
Geçen sohbet ediyoruz diziden bir örnek aklıma geldi sordum. Güzel birini bulursan gider misin diye. Hayır dedi. Sen benden yakisiklisini bulsan gideceksin sorduğuna göre dedi. Güldüm ne alaka dedim:)))) Gitmem demedim azıcık bozuldu:)))) arada bir telefonunu kurcalarım o da benimkini. Eğer bir gün telefonunu vermezse o zaman şüphelenirim işte. Telefonumuzu bilgisayarımızı birbirimizden saklamayız. Ikimizde tüm hesaplarınızın şifrelerini biliriz. Girip baktim mi hic derseniz hayır bakmadım.
Ben de kullanıyorum ve akıtmaya başladı canım yeni arayışlara giriştim ben de.. suavinex denemek istiyorum o markanın ürünleri çok hoşuma gidiyor tasarımları şekilleri falan.. babymall şubat indirimlerinden almayı düşünüyorumBlw nin sayfasinda aventin penguenli suluguna yapilan yorumlari okudum da herkes damlatiyor cantada tasiyamiyoruz kullanissiz yazmis alacaktim ama okuyunca vazgectim :-/ Kafasi karismis hissediyor.
Besafenin izofixsizini aldim cok memnunum zaten ömür boyu garanti veriyor daha ne olsun :)günaydın arkadaşlar şu sıralar pek okuyamıyorum inşallah yavruların ve hepinizin keyifleri yerindedir.
geçenlerde e bebek indiriminde oto koltuğu alanlar oldu mu? besafe indirimdeydi. oto koltuklarını alıp memnun kalanlar yorum yazabilir mi? besafe isofix li modeli ikinci el almayı düşünüyordum şimdi isofixsiz sıfır alayım dedim. karıştırırken britax römer çıktı karşıma kafa iyice karıştı. dedim bi kızlara sorayım:)
Aventin mor olani damlatmiyormus onu almayi dusunuyorum ilk asamada. Bakalim yedek baska alirim sonra pipetliler cok kullanisliymis ama onun icin erken su an pipete alistirmam lazim :)Ben de kullanıyorum ve akıtmaya başladı canım yeni arayışlara giriştim ben de.. suavinex denemek istiyorum o markanın ürünleri çok hoşuma gidiyor tasarımları şekilleri falan.. babymall şubat indirimlerinden almayı düşünüyorum
Aktivite masasi pahali geldi bende ilk adim arabasini aktiviteli olandan aldim :))Kızlar ilk adım arabası alanlar vardı sanırım hangi markanın aldınız oyuncak indirimi tekrar varmış ebebekte haftaya bu sefer kaçırmak istemiyorum..
Bir de aktivite masası için erken mi acaba?? Anca ayakta durunca mı oynayabilir??Oyuncaklar nekadar pahalı ya en büyük harcamamız oyuncak sanırım
Besafenin izofixsizini aldim cok memnunum zaten ömür boyu garanti veriyor daha ne olsun :)
Ben de şuanda onu inceliyordum canım kararsız kaldım ben şu soğuk tutan termos çantalardan da almak istiyorum elimde bir tane kendimize ait vardı eski onu kullanıyorum şimdi yoğurdunu meyvesini falan koyuyorum bozulmasın diye düzgün bir tane alayım dedim o da indirimde termosa da karar veremiyorum şimdi dışarıda sıcak su isteyip benmari usulü ısıtıyorum ama o daha kolay olur sonuçta..Aventin mor olani damlatmiyormus onu almayi dusunuyorum ilk asamada. Bakalim yedek baska alirim sonra pipetliler cok kullanisliymis ama onun icin erken su an pipete alistirmam lazim :)
Bende birsey soracaktim yemek termosu kullanan var mi bana cok lazim olacak birsey yazin mesela kofte yapip icine koyunca sicak kalsin disariya ciktigimda yedireyim istiyorum kullanan var mi e bebekte bugun indirimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?