2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Babası görmedi tatlım hemen foto çektim gönderdim :))) ilk ben görmek istiyorum demiştide. Yokya yapmam ben muhtemelen

Sen bilirsin tatlım biz mama kullanamadığımız için bilemedim

Amin canım benim amin az kalmadı ama ya 10 gün var dolu dolu. Yalnız uyumak ne zormuş aynen benim eşimde öyle sosyal medyayla ilgilenmez bizsiz bensiz nadir dışarı çıkar hatta ben zorlarım git arkadaşlarınla görüş diye. EV kuşudur tamamiyle ve benim elim kolum cidden

Erkek dediğine "sen olmazsan olmaz demeyeceksin". Yanlış yaptığında tavrını koyacağını bilmeli.
Geçen sohbet ediyoruz diziden bir örnek aklıma geldi sordum. Güzel birini bulursan gider misin diye. Hayır dedi. Sen benden yakisiklisini bulsan gideceksin sorduğuna göre dedi. Güldüm ne alaka dedim:)))) Gitmem demedim azıcık bozuldu:)))) arada bir telefonunu kurcalarım o da benimkini. Eğer bir gün telefonunu vermezse o zaman şüphelenirim işte. Telefonumuzu bilgisayarımızı birbirimizden saklamayız. Ikimizde tüm hesaplarınızın şifrelerini biliriz. Girip baktim mi hic derseniz hayır bakmadım.

Evlenmeden önce ben eşimi google da atlattım. Bir suri hesap cıktı karşıma arkadaşlık sitesi kaydı hepsi. Tabi gidip sinirle söylenmedim. Evlendikten sonra bilgisayar başındayım. Seslice dur seni arayayım google hakkında ne çıkacak dedim. Arat dedi. Bir site cıktı fotoğrafında var gel bi dedim. Geldi, buranın şifresini hatırlıyor musun dedim. Benim şifreler hep aynıdır dedi. Söyledi girdim. Bir sürü kızdan 41 mesaj. Tarihe baktim biz tanıştıktan sonra girmemiş. Açık net bu sitelere artık ihtiyacın var mi diye sordum. Hayır deyince o zaman bu hesap silinebiliyor bir zamanlar benimde vardı sildim dedim:))) sil dedi. Kimle konuştum diye hiç sorgulamadı. Mesajlarını okuyayım mi dedim hayır dedi. Okumadan sildim. Can sıkmaya gerek yoktu çünkü. Tüm hesaplarını ellerimle sildim geçmişini kurcalamadan.

Son olarak erkeğin cebinde çok para olmayacak der annem. " erkeğin iki kaşığı varsa birini kiracaksin" der hep. Bence doğru söz. Anadan kızına , kızından arkadaşlarına tavsiyeler:)))

Asla telefonumu vermem ve onunkinede elimi sürmem. Zaten gizleyecek bir seyi olsa telefon ortada olmaz sifreli olur.
Birde öyle bir soruyu esime sorsam sacmalama o ne bicim soru der kizar :)

Aa bu arada biz eşimle aynı okulda çalışmaya başladık. En istemedigim şey gerçek oldu. Kızı calistigim yerde bakıcıya bırakıyorum . Eşimle ayrı yerde olunca çok yorucu oluyordu. Şansımıza arkadaş evlendi eş durumuyla gitti yerine eşim geldi. Ilk iki gün hiç birbirimizi girmedik. O kısım çok güzeldi. Sadece öğle aralarında yemekte görüştük. Inşallah boyle devam eder.

Dedim ki erkek hocalar aralarında etkinlik yapmayı sever. Sakın okulda izin almak için beni arama haa! Ben seni öyle tanitmadim:)) tamam geliyorum de ama bana söyle programini:)) dışarıda aslan evde kedi muhabbeti:))

günaydın arkadaşlar şu sıralar pek okuyamıyorum inşallah yavruların ve hepinizin keyifleri yerindedir.

geçenlerde e bebek indiriminde oto koltuğu alanlar oldu mu? besafe indirimdeydi. oto koltuklarını alıp memnun kalanlar yorum yazabilir mi? besafe isofix li modeli ikinci el almayı düşünüyordum şimdi isofixsiz sıfır alayım dedim. karıştırırken britax römer çıktı karşıma kafa iyice karıştı. dedim bi kızlara sorayım:)

Blw nin sayfasinda aventin penguenli suluguna yapilan yorumlari okudum da herkes damlatiyor cantada tasiyamiyoruz kullanissiz yazmis alacaktim ama okuyunca vazgectim :-/ Kafasi karismis hissediyor.
Ben de kullanıyorum ve akıtmaya başladı canım yeni arayışlara giriştim ben de.. suavinex denemek istiyorum o markanın ürünleri çok hoşuma gidiyor tasarımları şekilleri falan.. babymall şubat indirimlerinden almayı düşünüyorum

Besafenin izofixsizini aldim cok memnunum zaten ömür boyu garanti veriyor daha ne olsun :)

Kızlar ilk adım arabası alanlar vardı sanırım hangi markanın aldınız oyuncak indirimi tekrar varmış ebebekte haftaya bu sefer kaçırmak istemiyorum..
Bir de aktivite masası için erken mi acaba?? Anca ayakta durunca mı oynayabilir??Oyuncaklar nekadar pahalı ya en büyük harcamamız oyuncak sanırım

Aventin mor olani damlatmiyormus onu almayi dusunuyorum ilk asamada. Bakalim yedek baska alirim sonra pipetliler cok kullanisliymis ama onun icin erken su an pipete alistirmam lazim :)

Bende birsey soracaktim yemek termosu kullanan var mi bana cok lazim olacak birsey yazin mesela kofte yapip icine koyunca sicak kalsin disariya ciktigimda yedireyim istiyorum kullanan var mi e bebekte bugun indirimde.

Aktivite masasi pahali geldi bende ilk adim arabasini aktiviteli olandan aldim :))
babycim markasi e bebekten aldim. Subat indirimi bizi batirdi :)

Ben de şuanda onu inceliyordum canım kararsız kaldım ben şu soğuk tutan termos çantalardan da almak istiyorum elimde bir tane kendimize ait vardı eski onu kullanıyorum şimdi yoğurdunu meyvesini falan koyuyorum bozulmasın diye düzgün bir tane alayım dedim o da indirimde termosa da karar veremiyorum şimdi dışarıda sıcak su isteyip benmari usulü ısıtıyorum ama o daha kolay olur sonuçta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…