• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bu şubat indirimleri iyi mi kötü mü bilemedim ben de ☺️ Ben de termosu ve termos çantasını aldım:)) mama sandalyesi örtüsü dediğin hangisi Al_pi Al_pi ben de dışarıdaki mama sandalyeleri için kullan at bişiler var mı diye sormuştum ama yok öyle bişi dediler seninki öyle bişi mi acaba??
evet canim kullan at bende disarda misafirlikte kullanmak icin aldim 3kusur liraydi 2 tane aldim hatta 4 al 1 bedavaydi :) 20 tane yeter de artarda simdilik yapiskanli birde.
Hangi termosu aldin ben yorumlara baktim resimde ekleyecegim daha sicak tutuyormus onu aldim. Sen yerinden mi aldin internetten mi dun bende e bebekteydim :)))
Screenshot_2018-02-08-11-14-33-1.webp
Screenshot_2018-02-08-11-14-51-1.webp

Evet aynısı çok akıtıyor
aa hic akitmiyor canim dunden beri elimizde cokta sevdi kendi tutuyor :)

Günaydın kızlar:KK200: tekrar geldim:KK49: cok şükür cinsiyetimiz belli oldu iki doktor onayiyla bu sefer bir kız gelicek inşallah:KK49:bi garip geliyor ama hala ya oglum diye sevmeye alışmışken simdi kizim demek garip geldi.ve tekrar temmuz annesi olucam aksilik olmasa :anneadayı:
oyy ne guzel yaa belkide kız olmasi daha iyi oldu. Saglikla kucagina almak nasip olsun insallah canim.
Ben tahmin etmistim ama ne demistim unuttum :)))

Son düzenleme:
5.ayda başlanıyor 8.ayda kanda bakılıyor diye biliyorum canım valla ben kullandıgım halde düşük 5damlaydı oldu 15damla ihmal etme dedi dr
Bu arada nerde yaşıyosun cnm
Bir sonraki kontrol 1. yaşta. Demin aradım acaba unuttuk mu diyerek. Muayenede gerekli görmemiş , vermeyecekmiş. Dış muayeneden hemoglobini anlayan bir doktorum var demekki :halay:

Günaydın kızlar:KK200: tekrar geldim:KK49: cok şükür cinsiyetimiz belli oldu iki doktor onayiyla bu sefer bir kız gelicek inşallah:KK49:bi garip geliyor ama hala ya oglum diye sevmeye alışmışken simdi kizim demek garip geldi.ve tekrar temmuz annesi olucam aksilik olmasa :anneadayı:
Çok mutlu oldum, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .

Bir sonraki kontrol 1. yaşta. Demin aradım acaba unuttuk mu diyerek. Muayenede gerekli görmemiş , vermeyecekmiş. Dış muayeneden hemoglobini anlayan bir doktorum var demekki :halay:
Akilli doktor kaybetme onu :)) Ciddiyim gözlerden elden yuzden belli oluyormus.
Benim doktorda ilk gittigimizde hic kansiz bir bebege benzemiyor demisti. Hala kan sayimi yapmadik düşün :)

Benim doktorda ilk gittigimizde hic kansiz bir bebege benzemiyor demisti. Hala kan sayimi yapmadik düşün :)

Benim kizin teni cok beyaz bazende gozleri kanlanip altlari da morariyor kesin kansizlik vardir diyodum ama yokmuş kaningayet iyiymiş. Tabi şuan hastalik gecirdi diye biraz kullancam kan ilacini

Benim kizin teni cok beyaz bazende gozleri kanlanip altlari da morariyor kesin kansizlik vardir diyodum ama yokmuş kaningayet iyiymiş. Tabi şuan hastalik gecirdi diye biraz kullancam kan ilacini
Gözbebeginden anlasiliyormus beyaz tenliler zaten hep kansiz gibi duruyor :))

Ben de mağazadan aldım canım.. ay biz bir gün bi yerde karşılaşıcaz ama birbirimizi tanımıycaz sanırım☺️Neyse ben incinin saçlarını unutmuyorum ordan tanıtım belki biz dün havaalanına misafir bıraktık gaziemirde yol üstündekine gittik sen muhtemelen mavişehir e gitmişsindir Al_pi Al_pi

Ben diğerini aldım canım birden önünden geçerken karar verdim ebebek e girmeye araştırmamıştım da neyse idare etsin yeter☺️

Gelince bol bol dinlendirir eşin seni melisayla ilgilenir bol bol :)
Olmaz mı canım benim ya sagolsun cok destek zor yürüyor ama varlıgı yetiyo yanında bi büyüğün olmasıda cok önemli bide kafa dengidir karısmaz etmez biseye oturur senle senin izledigini izler
Oh daha ne olsun evde bi nefes en azından. Akşam melisa uyudu kaldım tek başıma :( eşim gelsinde evde dursa yeter bi süre :))

Canım benim tekrardan gözün aydın. Evladın ayrısı olmaz ama kız bebiş çok tatlış oluyor. Eminim herşeyi unutturacaktır sana. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah ve uzun ömürler

Biz arkadaşların tavsiyesi üzerine seçmiştik. Soru sormamızdan pek hoşlanmıyor, konuşurken insanın yüzüne bakmaz ama doktorluğu iyi heralde. Kaçırmayalım madem :)))

Nasıl oldu bebiş, Sebzeleri inceltince rahat yiyor mu artık?

Dun balkabagi denemesi tam fiyasko sevmeyince oguruyo :KK43: artik en son sesle ogurmeye baslayinca kusacak diye biraktim vermeyi
Hay Allah , başka sebze denedin mi? Genelde tatlı sebzeleri severek yiyorlar ama kısçen damak tadında seçkin olacak anlaşılan.

Kizimi takip eden doktor degil ama alerji oldugunda gittigimiz alerji+cocuk doktoru da yumurtayi 8. Ve 9. Ayda ver sarisi alerji yapmazsa beyazini da var dedi. Ben de bir tek ondan duydum. Ama vermem tabiki 1 yaş öncesi. (Belki teste yunurta alerjisi cikmadi diye rahatti bilemiyorum) bence sen de verme

Var var. Bir yapiskanlisi var bir de yapiskansizi. Yapiskanli iyi oluyor. Çantamizda kullan at önlük ve örtü artık her daim var.
Vermeyi düşünmüyorum heryerde erken olduğu yazıyor. Riske girmeye gerek yok. Zaten ne teklif etsek saldırıyor aman yumurtanın beyazından eksik kalsın.

5.ayda başlanıyor 8.ayda kanda bakılıyor diye biliyorum canım valla ben kullandıgım halde düşük 5damlaydı oldu 15damla ihmal etme dedi dr
Bu arada nerde yaşıyosun cnm
Bize 6. Ay kontrolünde hiç bahsetmedi Demirden, bir sonraki kontrol 1. Yaşta. Eğer ki unuttuysa çok geç olur dedim aradım sordum bugün, muayenede gerek duymadım dedi. Al-pi de şimdi dış muayeneden de anlaşılıyormuş deyince rahatladım Canım. Almanya’ dayım.

Oyy prensesimiz sağlıkla gelsin inşallah.

evet canim kullan at bende disarda misafirlikte kullanmak icin aldim 3kusur liraydi 2 tane aldim hatta 4 al 1 bedavaydi :) 20 tane yeter de artarda simdilik yapiskanli birde.
Hangi termosu aldin ben yorumlara baktim resimde ekleyecegim daha sicak tutuyormus onu aldim. Sen yerinden mi aldin internetten mi dun bende e bebekteydim :)))Eki Görüntüle 2108141 Eki Görüntüle 2108142

aa hic akitmiyor canim dunden beri elimizde cokta sevdi kendi tutuyor :)

oyy ne guzel yaa belkide kız olmasi daha iyi oldu. Saglikla kucagina almak nasip olsun insallah canim.
Ben tahmin etmistim ama ne demistim unuttum :)))

Çok mutlu oldum, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .

Canım benim tekrardan gözün aydın. Evladın ayrısı olmaz ama kız bebiş çok tatlış oluyor. Eminim herşeyi unutturacaktır sana. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah ve uzun ömürler
Hepinize ayri ayrı teşekkür ederim kızlar:anneadayı::KK49: Bu sefer asiri dikkatli gidiyorum biraz korkularim var ama şuana sıkıntımız cikmadi cok şükür:anneadayı:

Back
X