2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

dun aksam corbasina ıspanak katmistim. dil ve dudaginda beyaz lekeler oluşmuş, ispanak boyle bi etki yapar mi acaba. belki de agzina soktugu seylerdendir bilemedim.
Ispanak yapar mi bilemedim simdi en zararsiz sebze gibi gelir bana :-/

Sen H Hopilus un bebeğine erkek tahminin de bulunmuştun Al_pi cim. Ben de sana katılmıştım. Tahminimiz tutmadı ama Rabbim hayırla sağlıkla kavuştursun tüm anneleri bebişlerine...Tabi H Hopilus umuzu da

Masallah canim iyi kilo vermissin sende..wallahi bende uzuluyorum ise doncem diye ama napalim sukur ki isimiz var..2annemde yanimda onlara teslim edip doncem mecbur..bu gunlerde gecicek elbet..insan herseye alisiyor..calisan annelerin durumu bu..
s

Y Yellu evet o şekilde bi denemem lazim, hep aklimda ama uykusuzluktan erken kalkamıyoruz. Dr.a gec yatma meselesini sorunca gündüz az uyut demişti, halbuki 2-3 saat uyuyor, olmasi gerektiği gibi.
Ee tabi gündüz uykusu en az 2 saat uyumalılar şuanda. Her zaman uyamazsın tabi ama düzelmesi için şimdilik 4-5gün dene bak farkı göreceksin

Bugun emeklemeye tam olarak başladı kızım ❤ Ayy ben cok duygulandim gözumün önunde an an büyüyor Dün gibi hersey..
Sirada dişimiz var beyazlik var gibi ama bakalim ne zmana cikacak.
Gözün aydın Alpicim. Sen yazmıştın değil mi geri geri gidiyor diye. Oğlum şu sıralar geriye emekler gibi birşeyler yapıyor, çok komikler bu Bebekler.

Kahwaltıya yeni başladıysan 1 yumurtanın çeyreği vermelisin ve yeni başladıysan hem yumurta hem peynir hem ceviz hepsi yeni tatlar mutlaka ağır gelir

Cevizi çook :)) n’aptın sen üç tam ceviz mi veriyorsun ben daha cevize niyetlenemedim korkuyorum:) yumurta sarısı labne kahvaltılık mama ve pekmez veriyorum az bişey oluyır yetiyor ama dün çok kabız oldu zor yaptı yavrum çorbayı bıraktım vermeyecem bakim içinde patates var o mu dokunuyor napıyor

Kahwaltıya yeni başladıysan 1 yumurtanın çeyreği vermelisin ve yeni başladıysan hem yumurta hem peynir hem ceviz hepsi yeni tatlar mutlaka ağır gelir
Bu sekilde vermeye yeni basladim ama yumurtayi ve peyniri artirarak denemistim
Evet baya fazla olmus maalesef

Yemedi zaten :) yarisini yedi derken cikardi, yarin baya azaltcam porsiyonlari.doktor cevize basla artik dedi diger kuruyemisler degil ama cevize baslayabilirsin dedi ben miktari baya abartmisim ama :)

Gözün aydın Alpicim. Sen yazmıştın değil mi geri geri gidiyor diye. Oğlum şu sıralar geriye emekler gibi birşeyler yapıyor, çok komikler bu Bebekler.
Sagol canim. Evet bendim geri geri gidiyordu iki gundur duz gitmeye cabaliyordu ki bugun artik gidiyor :)
Evet komikler ballar bitaneler mama sandalyesine ayagini vuruyor diye babasi sunger sardi sungere basip kalkmaya calisiyor öyle ki yer yapmis oraya yirtmis orayi :)))

Çok akıllılar, kendilerini etrafa hemen adapte ediyorlar

Masallah canim iyi kilo vermissin sende..wallahi bende uzuluyorum ise doncem diye ama napalim sukur ki isimiz var..2annemde yanimda onlara teslim edip doncem mecbur..bu gunlerde gecicek elbet..insan herseye alisiyor..calisan annelerin durumu bu..

s
siz yine iyisiniz kızlar. Ben daha bebeğim 3 ay 5 günlükken işe başlamak zorunda kaldım. Ücretsiz izin vermedi çalıştığım firma. Başlarda çok ama çok zordu. Şimdi her şey rayına oturdu gibi. Özlem hala had safhada ama her şey onun için. Annem bakıyor kızıma. ilk 2 ya yarım gün hakkımı kullandım. şimdi de sabah işe geç geliyorum. Bir saat. Kalan yarım saati de akşam erken çıkıyorum. Bir yaşında olana kadar böyle devam edecek. Şükür Allaha beni emmeyi de bırakmadı. Evdeyken depo yaptığım sütleri annem biberonla içiriyor. Akşamları ve geceleri de beni emiyor. Normal çorba yoğurt meyve her şeyi yemeye başladı kızım.

Allah yardimcisi olsun hepimizin gercekten cok zor ama arkadasin da dedigi gibi Allah a sukur isimiz var ayaklarimizin ustunde durabiliyoruz ve evimize destek oluyoruz hem onlarin gelecegi icin hersey ne yapalim biz de is harici onlarla kaliteli vakit gecirerek arayi kapatiriz insallah

Ben de dün işe başladım kızlar gerçekten çok zor onu terketmiş gibi hissediyorum kendimi bu sabah evden çıkarken ağladı ben de ağladım arabaya binince.. ama yapacak bişi yok alışmak zorundayım. çok şükür 8 ayı birlikte geçirdik birçok kişiye göre şanslı bile sayılırım..

Bakıcımız başlamıştı ama ben bi türlü ısınamadım ve yolllarımızı ayırdık şimdi yeni birini bulana kadar annem bakacak bir yandan araştırmaya devam ediyoruz.
Size birşey sorucam benim etrafımda bir çok insan yabancı yatılı Bakıcı ile çalışıyor veçoğu memnun. Benim de aklıma yatmaya başladı Çünkü Türk bulmak çok zor ve İnanın iş yapmaktan gocunuyor çoğu işini iyi yapanları tenzih ederim tabi. Aranızda veya Etrafınızda deneyimi olan var mı

Aynı evde ben asla yabancı biriyle olamam bu kişiye göre değişir tabi de çok iyileri de varmış çok acayipleri de olabiliyor bu herkeste olduğu gibi , halamlarda vardı kızların bulamadıkları bluzlarını bir sürü daha eşyalarını zaman içersinde onun yürüttüğünü anladılar bir gün öyle ansızın çekti gitti güvenmek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…