2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şuan bizde sizin gibi aynı şeyleri yaşıyoruz gece uykusunda çok zor dalmaya başladı ve hep huzursuz hep ağlamaklı.gece kalkıp oyun oynuyoruz uyumuyor çünkü..umarim dişlerdendir.. Ben ıhlamurdan başka kullanmıyorum.
eltim kullanıyordu çocuğuna.iyi geliyor diyordu.ama annelik iç güdüleri iste ben kullanamıyorum..
Bu arada Uzun bir aradan sonra bugün ilk kez 4,5 saat deliksiz uyumuşum...

Çok güzel sevindim sizin adınıza ben bugün sadece toplamda iki saat uyuyabildim

Bizimki yerden koltuğa tırmanıyor, dizlerinin üzerinde durup teki ayağını kaldırıyor diğerine daha cesaret edemiyor :)) vallahi bizim için düğün bayram bitti koşturmaca başladı :))

Kızlar bebiklerinizin koltuk altına bakmayı da ihmal etmeyin.pişik olabiliyorlar.ondan da rahatsız olabilirler.

Cevizi nasıl veriyorsun canım.nasıl eziyorsun.pütürcüklü olmuyor mu

dun aksam corbasina ıspanak katmistim. dil ve dudaginda beyaz lekeler oluşmuş, ispanak boyle bi etki yapar mi acaba. belki de agzina soktugu seylerdendir bilemedim.
Canım ıspanak çok etkili bir sebze.kabız da yapar.sabaha kadar uyutmaz da.ben bile ıspanak yiyince sütten geçerek uyutmuyor bebişi.1 yaşından önce vermemeye karar verdim ben.sıkıntısını çok çekti kuzum ıspanağın.o etkilemiş olabilir

Canım ek gıdaya geçtiğinde bebeğinin yanında olacaksan stok yapmaya gerek yok bence.ama çalışacaksan yanında olamayacağın saatlere göre ayarlamalısın sütünü de

Ben zamanında reflüsü olduğundan yatağının altına battaniye katlayıp okuyorum kafa tarafını biraz yüksekte tutmak için. Grip ya da nezleykende öneriyorlar bunu
Cok ince bi yastgmz var bende kullanıyorum gripken kullandm suandada yatıyo bilmiyorum sıkıntı olurmu cnm bide kusuyo o yüzden tabi

Nee ciddi misin kabız mı yapar offf ne yedirecem ben yahu herşey kabız yapıyor zaten , niye uyutmuyor bebişi

İspanak dün verdim kabiz yapmadi bizde hayrettt. Pişik totosu inadina gunde 3-4 kez kaka yapiyo sanki. Bugun artik poposunu yikamaya basladim. Oksurugude artti :/ tekrar hastalanmasa bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…