İnşallah canımmAY inşallah bakalım darısı hepimize
Evet bende çok olumlu yorumlar okudum, şimdiye kadar almadıgıma çok pişman oldum. Peki hangi marka ve model kullanıyorsun ? Birde emzirirken de yapıyor musun ?Ben kullanıyorum, düzenli yapmadığım halde çok memnunum. Örneğin; koltuk altı 4 seans yaptım bitmek üzere. Çıkanlar ise çok cansız.
Sayfaların gerisini okuyunca tüm sorularıma cvp aldım, teşekkürler :)Ben kullanıyorum, düzenli yapmadığım halde çok memnunum. Örneğin; koltuk altı 4 seans yaptım bitmek üzere. Çıkanlar ise çok cansız.
iki haftadır duzenimiz, 12-16-20 saatlerinde yatiriyorum genelde. Yani son uyku bitis saati 9. emerek uyuyor, gece uykusuna gecmek istemeyince bazen kucakta gezdirerek uyutuyorum. son uykuyu son uykuyu erkene çekip gece uykusuna erken yatirmayi denersem tekrar uyaniyor. Sanki onun icin gece 12den sonra basliyormus gibi. son aksan uykusuyla gece uykusu araligini uzatmali miyim yoksa gunduzki gibi 2.5 saat mi olmali sence canim?Son uyku 9 dediğin akşam 9 şekerleme uykusu mu yaptırıyosun? Eğer öyleyse ondan erken uyumuyo ve saat başı uyumuyo. Mesela kaçta kaçta nasıl uyutuyosun yazman mümkün mü?
Canim peki aciyor mu uygularken ? Ben de dusunuyorum almayiÇok memnunum Canım. App Store da bir de uygulaması var. Uygulayacağım bölgedeki deri rengi ve tüy rengine göre hangi ayarda ne sıklıkla yapacaksın düzenliyor. Benim için en iyisi mahremiyet oldu. Hoşlanmıyorum, terliyorum, rahat edemiyorum başkası yaparken. Başkasına ödeyeceğime kendime aldım.
Muhakkak hissediyorsun fakat acı şeklinde tarif etmezdim ben. Lazere göre çok daha hafif bir his.Canim peki aciyor mu uygularken ? Ben de dusunuyorum almayi
Yani akşam 9 da gece uykusu için mi uyutuyosun anlamadım canım? Sabah kaçta kalkıyor? 8de neden uyutuyosun. Birde uyku araların çok fazla değil mi?iki haftadır duzenimiz, 12-16-20 saatlerinde yatiriyorum genelde. Yani son uyku bitis saati 9. emerek uyuyor, gece uykusuna gecmek istemeyince bazen kucakta gezdirerek uyutuyorum. son uykuyu son uykuyu erkene çekip gece uykusuna erken yatirmayi denersem tekrar uyaniyor. Sanki onun icin gece 12den sonra basliyormus gibi. son aksan uykusuyla gece uykusu araligini uzatmali miyim yoksa gunduzki gibi 2.5 saat mi olmali sence canim?
Kizlar d vitamini wellcareden baska ne kullaniyorsunuz? Bizim bilgildagimiz cok acikmis degistirmek istiyorum 2 kutu wellcare kullanmistik bu sefer baska alayim dedim.
Canım biz zymaflour D500 kullanıyoruz. Bir de beslenme ile arasında en az yarım saat olmalıymış etki açısından.Kizlar d vitamini wellcareden baska ne kullaniyorsunuz? Bizim bilgildagimiz cok acikmis degistirmek istiyorum 2 kutu wellcare kullanmistik bu sefer baska alayim dedim.
Çok geçmiş olsun canım. Çabucak geçer insallahMeraba kizlar. Capa uni Hastanesi'nde randevumuz vardi tahlilleri gosterdik. Kan tahlillerini normal buldu dr ama akciger rontgenini yeniledik. Biraz enfeksiyon varmiş hâla toz ilac verdi. Alerji bolumune sevk etti ama taaa temmmuza randevu verdi nerdeyse dogumgunundenapcaz bilmiyorum... Birde ter testi istedi ona moralim bozuldu. Kistik fibrozis hastaligi icin isteniyormuş. Henuz yaptiramadik ama yaptircam inşallah temiz cikar.. agzimizda pamukcuk, totomuzda mantar varmiş(aylardir gecmeyen kizariklik vardi) kremler yazdi hayirlisi bakalim hastalik bir geldi pir geldi
Geçmiş olsun canım inşallah ilaçlar şifa bulur ve diğer sonuçlar temiz çıkarMeraba kizlar. Capa uni Hastanesi'nde randevumuz vardi tahlilleri gosterdik. Kan tahlillerini normal buldu dr ama akciger rontgenini yeniledik. Biraz enfeksiyon varmiş hâla toz ilac verdi. Alerji bolumune sevk etti ama taaa temmmuza randevu verdi nerdeyse dogumgunundenapcaz bilmiyorum... Birde ter testi istedi ona moralim bozuldu. Kistik fibrozis hastaligi icin isteniyormuş. Henuz yaptiramadik ama yaptircam inşallah temiz cikar.. agzimizda pamukcuk, totomuzda mantar varmiş(aylardir gecmeyen kizariklik vardi) kremler yazdi hayirlisi bakalim hastalik bir geldi pir geldi
Gecmis olsun canim. Allah acil şifalar versin.Meraba kizlar. Capa uni Hastanesi'nde randevumuz vardi tahlilleri gosterdik. Kan tahlillerini normal buldu dr ama akciger rontgenini yeniledik. Biraz enfeksiyon varmiş hâla toz ilac verdi. Alerji bolumune sevk etti ama taaa temmmuza randevu verdi nerdeyse dogumgunundenapcaz bilmiyorum... Birde ter testi istedi ona moralim bozuldu. Kistik fibrozis hastaligi icin isteniyormuş. Henuz yaptiramadik ama yaptircam inşallah temiz cikar.. agzimizda pamukcuk, totomuzda mantar varmiş(aylardir gecmeyen kizariklik vardi) kremler yazdi hayirlisi bakalim hastalik bir geldi pir geldi
karisik yazdim galiba canm, vakitsizlikten. sabah 10 kalkış. 2.5-3 saatte bir uyku. saatler bire bir tutmuyor tabii. genelde45dk. bazen fazla da oluyor. aksam uykusundan 9da uyaniyor ve 12den sonra uyutmaya basliyorum. bugunlerde 1 gibi uyuyor .dedigim gibi,daha erken uyutursam uyaniyor ve uyumuyor. saat basi uyanmasi gec yatmasindan daha yorucu ama.Yani akşam 9 da gece uykusu için mi uyutuyosun anlamadım canım? Sabah kaçta kalkıyor? 8de neden uyutuyosun. Birde uyku araların çok fazla değil mi?
Canım bikere onu erken uyandırmalısın güne başlaması için 10çok geç. Bikaç gün zorlanırsın ama 8-8.5arası uyandır. 2.5saatte bir uyutmayı dene. Ve akşam en son uykudan uyanışı 6-7yi geçmesin. 7de akşam şekerlemesinden kalktıysa(ki bu bile geç) 10-10.30 gibi uyut. 1 hafta dene bak aradaki farkı göreceksin.karisik yazdim galiba canm, vakitsizlikten. sabah 10 kalkış. 2.5-3 saatte bir uyku. saatler bire bir tutmuyor tabii. genelde45dk. bazen fazla da oluyor. aksam uykusundan 9da uyaniyor ve 12den sonra uyutmaya basliyorum. bugunlerde 1 gibi uyuyor .dedigim gibi,daha erken uyutursam uyaniyor ve uyumuyor. saat basi uyanmasi gec yatmasindan daha yorucu ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?