2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu ıspanak için daha erken olduğuna kanaat getirdim hiç araştırmamıştım benim verebileceğim sebze sadece balkabağı brokoli havuç var maalesf

Önermiyolar genelde canım hastalık harici. ZATen benim kız çok deli yatıyo dönüp duruyo yatağın içinde yastıkla rahat edemez uyanır
Bizimki dönmüyo tulumda ayakları da içinde oldugu için ama gece kullanmaym o zaman bende en iyisi
Sen napıosun canım melisa nasıl kac gündür okuyorum yazamadm misafirim vardı yatılı teyzemler geldi

Valla kucakta sağa sola ne yöne gideceğini tarif ediyor ıhlaya mıhlaya ayaklarıyla bir yöne doğru çekiyor :)) deh diyor kısacası yani :) yürür müü emekler mi bulmuş yolunu sıpacan

Bugün çiftlikten ürünlerimiz geldi. Ekmeğinden meyvesine sebzesine hepsi çok lezzetliydi. Biraz pahalı ama ürünler değerini hak ediyor gerçekten. Miss gb kokuyorlar. Egemin toprağında yetişiyor tabii olacak o kadar:)) Kızı uyuttum şimdi Pınar Hanıma teşekkür mesajı yazma zamani:))

@Yellu Al_pi sizin kizlar mi hizli bizimkiler mi tembel maşallah onlara
Simdi ne desem bilemedim ama benim kız yerinde durmuyor böyle olacagi belliydi daha 3 günlüktü emerken ayaklarini kolllarima kenetliyordu :)
Benimki daha kanepeye tirmanmiyor ama ayakta tutuyorum kanepeye yasliyorum dusuyor duramiyor.
Ben yurumeye baslayinca ne yapacagim kara kara dusunuyorum :-/

Ben yere yeni birakmaya basladim ya bizimki ondan tembel kaldi maşallah yinede melissa ve inciye

Ben yere yeni birakmaya basladim ya bizimki ondan tembel kaldi maşallah yinede melissa ve inciye
Onun cok etkisi var bende birakmadim korkumdan hep kanepedeydi yada yatagimin üstunde yere bi biraktim geri geri gitti sonra ileri :)
Amann hepsidr yuruyecek ama öyle ama böyle hic önemi yok yani önce yapmis sonra yapmis yeter ki yapsin :)

Nee ciddi misin kabız mı yapar offf ne yedirecem ben yahu herşey kabız yapıyor zaten , niye uyutmuyor bebişi
Benim kız biraz da hassas galiba biraz da ondan çok etkileniyor olabilir.ben kan damlasını da vermiyorum.iki kez farklı günlerde denedim.o gün ve ertesi günü uyku nedir bilmedi.hiç uyumadı.sürekli ıkındı.tısırdadı.resmen bitirdi beni.tövbe dedim kan ilacına.bazı bebekler çok hassas oluyor benimkiler hep öyle oldu.

Bende veremiyorum ki canım kan ilacını kabız yapıyor rahatsız oluyor patates bile kabız yapıyor ya

Diş çıkarma döneminde bebekler pişiğe eğilimli olurmuş.ıspanak da pişiği tetiklermiş

ayni seyleri yasıyorum sanki ben yazmışım gibi yazdıklarını birebir yasıyorum benimkiler ikiz , biri senin anlattığın gibi normalde uysal olan bebeğim oydu ne oldu anlam veremiyorum çığlık atıp uyanmalar beşiğe koyar koymaz uyanmalar takatim kalmadı inş geçicidir ben de papatya aldım 1 cay kaşığı verilir sanırım ama daha vermedim inş ise yarar

kızlar benim ikizlerim 8. aylarindalar hala oturamiyorlar hatta biri sırtını hiç tutamıyor . 34 haftalık doğmuşlardı normal mi yeni yeni donmeye başladılar kolları altında kaliyir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…