2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oluyo bendede hareket edince daha çok oluyo birazda bizim evhamimizdan oluyo sanırım sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil 9 ay boyunca kusmaya raziyim

7+6 ben de bi gün olursa bi gün olmuyo olmayınca ben de korkuyorum ama korkma canım :) halbuki 8.haftada en yoğun olması zamanmış ama bilmiyom bugun iyiyim mesela
ayy aslında böyle görünce mutlu oluyorum demekki normal diye düşünüyorum. bende kesintisiz 10 gündür heralde sürekli bulantı oluyordu bugün noluyo dedim Allahım bi sorun olmasın. o zaman kendimi rahatlatiyim bari canım ya senin diğer belirtiler devam ediyo mu peki?

Kızlar ne tuhafız diymi ya bende dun bulantı hapı ictim ilk kez cok rahatlattı bu seferde midem bulanmıyor diye korkmaya basladım simdi yine bulanıyor seviniyorum bebegim yasıyor diye bi yandands mahvoluyorum iste hep kötü anılar yüzünden oysa oglumda 1kere bile midem bulanmadı hic umursamıyordum niye bulanmıyor diye sonra 1kayıp olunca korkuyor insan

Selamun aleykum arkadaslar herkesin bebisi hayirli olsun sag salim kucaginiza almaniz nasip olsun inseallah..bi sorum olacakti gebelik baslangicinda kanamasi olan var mi aranizda? Kahverengi leke ile beraber baslayip yogun olmayan ama kucuk bi leke gibi de olmayan var mi?

Tatlim kapi gibi genetik testim var yine de vermediler gecen sene.9ay para vere vere aldim ignelerimi.ben de onu merak ediyorum dr rapor veemiyorsa kendimizi savunacak bir mecra varmi acaba diye
Cok ilginc canim ya hangi sehirdesin sen.ben ozele gidiyorum ordaki dr.um cikardi hemen cok ilginc yaa elinde belgende var ilk defa duydum

Arkadaslar boyle durum yasayan yok mu aranizda olmamasi elbette cok guzel ama en azindan cevap yazin

Arkadaslar boyle durum yasayan yok mu aranizda olmamasi elbette cok guzel ama en azindan cevap yazin
Canim ben yasamadim ama burada yasayan arkadaslarim olmustu.dr.lariyla iletisim halindelerdi takviye igne olanda vardi istirahat alanda sen lekelenmelerini dr.biran once bildir.progestan aliyormusun takvimin yok kac haftadasin

Kızlar iyi akşamlar. Hediyeleşmek hem sünnet hem güzel olur:) Ben katılırım. Çekiliş yapıp özelden adreslerimizi gönderip gönlümüzden ne koparsa yollarız. Benim sorum var size. Benim karnım büyüyor fark ediyorum fakat kilo almıyorum. 500-600gr almışım. Normal mi? Hamile kaldığımda 48.5 kiloydum. SAbahları aynıyım, akşamları 49.1 - 49.7 arasında değişiyor.

Canim ben yasamadim ama burada yasayan arkadaslarim olmustu.dr.lariyla iletisim halindelerdi takviye igne olanda vardi istirahat alanda sen lekelenmelerini dr.biran once bildir.progestan aliyormusun takvimin yok kac haftadasin[/Q
Canim ben daha dun tahlil verdim persembe gunu cikacak sonuc ama bir haftadan bu yana 7 adet yani test yaptim hepsi pozitif..benim durumum biraz karisik adetim biteli daha 12 gun oldu ve ben adetim bittikten 3 gun sonra kahverengi akinti yasadim 2.5 gun surdu suphelendigim icin test yaptim silik cizgi cikti sonraki gunlerde devam ettim test yapmaya cunku ilk defa silik cizgi gormustum..daha sonra yaptigim butun testlerde pozitifti..bugun tekrar kahverengi lekelenme oldu ama cok az da degil cokta degil onun icin endiselendim

Yurtdisinda yasiyorum ilk defa doktora gittim olmazsa yarin gidicez nolur dua edin karmakarisik ruh hali icindeyim

Anladim canim hayirli olsun diyelim insallah guzel bir deger gorursun sonucunda.yanliz suan erken gebelik donemi oldugu icin dikkat et yorulma agir tasima ayaklarini uzat otur dinlen yani..en fazla bu tavsiye olabilir asiri agrin veya kanaman olursa acile basvur tatlim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…