Oluyo bendede hareket edince daha çok oluyo birazda bizim evhamimizdan oluyo sanırım sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil 9 ay boyunca kusmaya raziyimCanım kasık ağrısı bu ara bana da giriyo adet oldum sanıyorum o derece bi on dakika sürüyo mide bulantısı için de kalp atışı başlayınca bulantı başlar dediler benim de senin gibi hafifti üç dört gün iyi dedim böyleyse geçer ama cuma başladı kusma berbat hale geldi inşallah senin olmaz
benim de inşallah öyle olur canım ben bulantımla mutluydum inşallah gitmezbenimde arada kayboluyo sonra cee der gibi aniden geri geliveriyor çokta takılma canım
benim de inşallah öyle olur canım ben bulantımla mutluyum inşallah gitmez
ayy aslında böyle görünce mutlu oluyorum demekki normal diye düşünüyorum. bende kesintisiz 10 gündür heralde sürekli bulantı oluyordu bugün noluyo dedim Allahım bi sorun olmasın. o zaman kendimi rahatlatiyim bari canım ya senin diğer belirtiler devam ediyo mu peki?7+6 ben de bi gün olursa bi gün olmuyo olmayınca ben de korkuyorum ama korkma canım :) halbuki 8.haftada en yoğun olması zamanmış ama bilmiyom bugun iyiyim mesela
benimde bu hafta yoğun geçiyor mesela :)7+6 ben de bi gün olursa bi gün olmuyo olmayınca ben de korkuyorum ama korkma canım :) halbuki 8.haftada en yoğun olması zamanmış ama bilmiyom bugun iyiyim mesela
ayyy benim doktorum geç çağırıyor beni. özledim çocuğumuuu... 17sinde gidicem ikili test için.. taa 26sında gitmiştimmerhaba :) gözünüz aydın. aramızda 1 gün var, benim de yarın randevum var. sadece ultrasonla muayene mi yapıldı?
ayyy benim doktorum geç çağırıyor beni. özledim çocuğumuuu... 17sinde gidicem ikili test için.. taa 26sında gitmiştim
Gunlerimiz ayni nerdeyse Benim de randevum 17 sinde. Ikili test olmasa dayanamazdim kesin bu hafta giderdimayyy benim doktorum geç çağırıyor beni. özledim çocuğumuuu... 17sinde gidicem ikili test için.. taa 26sında gitmiştim
Cok ilginc canim ya hangi sehirdesin sen.ben ozele gidiyorum ordaki dr.um cikardi hemen cok ilginc yaa elinde belgende var ilk defa duydumTatlim kapi gibi genetik testim var yine de vermediler gecen sene.9ay para vere vere aldim ignelerimi.ben de onu merak ediyorum dr rapor veemiyorsa kendimizi savunacak bir mecra varmi acaba diye
Cok sagol canim ya bebis nasilmis buyumustur dahada
Canim ben yasamadim ama burada yasayan arkadaslarim olmustu.dr.lariyla iletisim halindelerdi takviye igne olanda vardi istirahat alanda sen lekelenmelerini dr.biran once bildir.progestan aliyormusun takvimin yok kac haftadasinArkadaslar boyle durum yasayan yok mu aranizda olmamasi elbette cok guzel ama en azindan cevap yazin
Buyumus buyumus ellerini ayaklarini oynatiyordu kipir kipirdi masallahhh .. ☺Cok sagol canim ya bebis nasilmis buyumustur dahada
Canim ben daha dun tahlil verdim persembe gunu cikacak sonuc ama bir haftadan bu yana 7 adet yani test yaptim hepsi pozitif..benim durumum biraz karisik adetim biteli daha 12 gun oldu ve ben adetim bittikten 3 gun sonra kahverengi akinti yasadim 2.5 gun surdu suphelendigim icin test yaptim silik cizgi cikti sonraki gunlerde devam ettim test yapmaya cunku ilk defa silik cizgi gormustum..daha sonra yaptigim butun testlerde pozitifti..bugun tekrar kahverengi lekelenme oldu ama cok az da degil cokta degil onun icin endiselendimCanim ben yasamadim ama burada yasayan arkadaslarim olmustu.dr.lariyla iletisim halindelerdi takviye igne olanda vardi istirahat alanda sen lekelenmelerini dr.biran once bildir.progestan aliyormusun takvimin yok kac haftadasin[/Q
Anladim canim hayirli olsun diyelim insallah guzel bir deger gorursun sonucunda.yanliz suan erken gebelik donemi oldugu icin dikkat et yorulma agir tasima ayaklarini uzat otur dinlen yani..en fazla bu tavsiye olabilir asiri agrin veya kanaman olursa acile basvur tatlim..Canim ben daha dun tahlil verdim persembe gunu cikacak sonuc ama bir haftadan bu yana 7 adet yani test yaptim hepsi pozitif..benim durumum biraz karisik adetim biteli daha 12 gun oldu ve ben adetim bittikten 3 gun sonra kahverengi akinti yasadim 2.5 gun surdu suphelendigim icin test yaptim silik cizgi cikti sonraki gunlerde devam ettim test yapmaya cunku ilk defa silik cizgi gormustum..daha sonra yaptigim butun testlerde pozitifti..bugun tekrar kahverengi lekelenme oldu ama cok az da degil cokta degil onun icin endiselendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?